Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Cielo rosu (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/43697-cielo-rosu.html)

Bogdan YBR 01-11-07 21:02

Re: al meu daewoo cielo rosu

Quote:

Originally Posted by MaTzA (Post 1177262)
webcathos, ti-am facut pleoapele...adica am batut fibra...maine trebuie sa le tai. Sper sa nu fie prea tarziu. Sa-mi dai un pm in care sa-mi zici cum facem.

Am urcat filtrul sub capota...se simte mai bine ca inainte...(frig fiind afara) sa vedem cum se comporta... poate reusesc maine sa fac un mulaj dupa spoiler...

maine poimaine te vedem prin reviste mare tuner :)
BTW bafta cu cielo. ai facut bine ca l-ai urcat ca ploua mult si iti f-ti filtrul aiurea plus de asta vine iarna si ti-l imbibi cu mazga.

MaTzA 01-11-07 22:18

da...sa veniti la matza's chop shop & custom works :D . Filtrul a fost spalat saptamana trecuta, am dat jos de pe el o gramada de noroi. Ieri cand l-am scos...era la fel. Oricum o sa faca pauza masina :D o luna ... :D

DACIA-Wrc 02-11-07 07:56

n`ai ascultat cand ti`am zis unde sa pui filtrul.
imagineaza`ti plin de noroi , motoru s`o chinuit sa traga aer ==> consum mai mare de carburant.
daca`l puneai unde ti`am zis era super ok.
oricum bine ca l-ai pus innapoi sus si esti multumit.

Esperache 02-11-07 22:47

2 Attachment(s)
Mai Matzulica ! Din intamplare ti-am vazut pozele de pe cardomain.com;
Nu-mi venea sa cred prima data : ti-ai facut "admisie directa" din ... tzeava de canalizare marca Valrom !!!!!?????? :shock: Incredibil ! :shock:
Probabil ca data viitoare o sa-ti faci blow-off din razatoarea Borner ! :-P
P.S.: In poza 2 ce faceai : Drift pe strazile din ... San ... Dobroesti ???
Ma doare capu' ... auzi si tu : tuning !

Geo_ZGA 03-11-07 05:58

Quote:

Originally Posted by Esperache (Post 1181137)
Nu-mi venea sa cred prima data : ti-ai facut "admisie directa" din ... tzeava de canalizare marca Valrom !!!!!?????? :shock: Incredibil ! :shock:

Si???....te oftici? :lol:
Bafta Matza ;)

Esperache 03-11-07 08:22

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 1181337)
Si???....te oftici? :lol:
Bafta Matza ;)

Asa ti se pare ? :-P

DACIA-Wrc 03-11-07 13:59

da, oricum conteaza?
ideea ii ca`i mai ok decat cu filtrul normal.
stiu un tip ce si`o facut din din aia de hota legatura intre filtru si motor, deci conducta este ok :P

Geo_ZGA 03-11-07 19:45

Quote:

Originally Posted by Esperache (Post 1181372)
Asa ti se pare ? :-P

Nu, nu mie se pare... am zis in gluma :)
Pana una-alta, fiecare se descurca dupa posibilitati. La momentul respectiv, l-am sfatuit pe Matza sa nu puna filtrul respectiv (fiindca nu mie pare calitativ si de incredere), dar locul unde a fost pus si "teava de legatura" este chiar ok. Asta e... nu toti isi permit un tuning "de firma", care daca stam sa ne gandim, tot de la "traforaje" prin garaje a inceput.
Daca esti bine intentionat, vino cu sfaturi si idei bune ;)

tzestos 04-11-07 12:21

3 Attachment(s)
uite aici un model de pleoape.le-am luat de la baia mare(40 RON), cadrane albe din bucuresti(40 RON) si un filmuletz cu evacuarea mea.bafta.matza sa da-i un add pe mess(valiza1001)

MaTzA 04-11-07 16:14

Quote:

Originally Posted by Esperache (Post 1181137)

:) Inseamna ca stii unde e dobroesti...sau stai pe acolo? Ce legatura are unde am facut si cu , ce am facut, atata timp cat am reusit sa fac... imi pare rau ca nu am avut timp sa intru pe forum ca te invitam vineri seara sa fii vazut ce am facut...dar ma rog...nu vreau sa incep sa ma laud...
SI ca tot a venit vorba de lauda, din cate pagini are topicul asta...m-ai vazut vreodata pe mine laudandu-ma ca mi-am facut cine stie ce admisie?? Chiar am precizat ca este facuta din teava de plastic (pt apa nu canalizare)
P.S. pozele de pe cardomain cum le-ai vazut pe site sau link direct?

Quote:

Originally Posted by tzestos (Post 1182769)
uite aici un model de pleoape.le-am luat de la baia mare(40 RON), cadrane albe din bucuresti(40 RON) si un filmuletz cu evacuarea mea.bafta.matza sa da-i un add pe mess(valiza1001)

Multumusc mult ma intereseaza ceasurile. Am primit add request-ul...
Apropo misto evacuarea ;)

MaTzA 04-11-07 16:35

12 Attachment(s)
Am uitat sa spun ca in weekend nu am stat degeaba :D Am copiat spoilerele... mai departe...ma gandesc cum sa le fac

DACIA-Wrc 04-11-07 20:42

daca vroiai sa faci o chestie utila puteai sa copiezi capota si scapai de vreo 20 de kile.
si o faceai cu gaura pt filtrul de aer

Esperache 04-11-07 22:12

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 1182039)
Nu, nu mie se pare... am zis in gluma :)
Pana una-alta, fiecare se descurca dupa posibilitati. La momentul respectiv, l-am sfatuit pe Matza sa nu puna filtrul respectiv (fiindca nu mie pare calitativ si de incredere), dar locul unde a fost pus si "teava de legatura" este chiar ok. Asta e... nu toti isi permit un tuning "de firma", care daca stam sa ne gandim, tot de la "traforaje" prin garaje a inceput.
Daca esti bine intentionat, vino cu sfaturi si idei bune ;)

Se gasesc conducte din cauciuc special marca "Samco" la un pret rezonabil ... zic eu :-) ; o sa pun niste poze, asa cum am promis pe un alt topic, cu noul meu motor, si atunci veti vedea diferenta, teava aia din plastic :-P :-P :-P , sorry, dar nu ma pot abtine :-P , mai mult gatuieste fluxul de aer, are un diametru destul de mic.

Esperache 04-11-07 22:15

Quote:

Originally Posted by MaTzA (Post 1183125)
:) Inseamna ca stii unde e dobroesti...sau stai pe acolo? Ce legatura are unde am facut si cu , ce am facut, atata timp cat am reusit sa fac... imi pare rau ca nu am avut timp sa intru pe forum ca te invitam vineri seara sa fii vazut ce am facut...dar ma rog...nu vreau sa incep sa ma laud...
SI ca tot a venit vorba de lauda, din cate pagini are topicul asta...m-ai vazut vreodata pe mine laudandu-ma ca mi-am facut cine stie ce admisie?? Chiar am precizat ca este facuta din teava de plastic (pt apa nu canalizare)
P.S. pozele de pe cardomain cum le-ai vazut pe site sau link direct?

Multumusc mult ma intereseaza ceasurile. Am primit add request-ul...
Apropo misto evacuarea ;)

Nu, nu stau in Dobroesti :-) , dar am un prieten ... Alex Enculescu, il stii ?
Hai nu fi timid : lauda-te cu ce-ai facut Vineri, poate, cine stie, mai invat si eu cate ceva de la voi cei care reusiti sa faceti una alta pe la motoare :twisted:
P.S.: pe cardomain sunt si eu membru, si cu asta cred ca ti-am raspuns la intrebare, OK ?8)
Bafta in continuare ! :D

MaTzA 05-11-07 13:46

Il stiu pe Alex. Nu crezi ca era mai simplu sa-mi fii spus ca exista asa ceva? Repet , daca ma laudam intelegeam faza ca m-ai luat la misto...dar din moment ce am recunoscut ca este teava de plastic...nu inteleg dc gestul asta...dar ma rog... Vineri nu am umblat la motor...facusem altceva...dar nu mai conteaza , am vrut sa modific postul dar era prea tarziu. Da-mi te rog o adresa sau ceva de unde pot sa gasesc acele conducte...

@ dacia... e costisitoare o capota...eu nu aveam edcat 1,5 l de rasina... la capota intrau 6l pe putin...asa ca nu o sa fac deocamdata...mai am timp sa fac rost de bani...ca vreau sa o fac si pe ea...plus alte chestii daca-mi ies... :)

Geo_ZGA 05-11-07 13:52

Matza, la primavara apelez si eu la tine pt cateva chestii din fibra. Bine-nteles, ma ocup de costuri ;)

La capota nu trebuie sa faci matrita mai intai? Material iti intra la matrita + material pt capota propriu-zisa.... destul, dar merita. Plus ca odata facuta matrita, poti face productie "pe banda" si mai scoti din cheltuieli ;) Si la capota cum te gandeai sa-i faci armatura? O lasi pe cea veche sau faci alta tot din fibra?

MaTzA 05-11-07 14:14

1 Attachment(s)
pai la capota trebuie material pt matrita, pentru produsul finit...+ niste chit pt gaurele. La armatura ma gandeam(asta daca se poate...dar trebuie sa mai analizez situatia) sa o copiez pe cea existenta si prin acelasi proces de obtinere a capotei sa fac si armatura...ca se imbina foarte bine , si cu putina slefuiala...nu o sa se observe...
Vorbim la vara...sa vedem ce chestii doresti :) ca profesionist nu sunt...dar ma descurc, cat de cat...

si ca sa fie tacamul complet asa as vrea...si o sa incerc sa-mi iasa in genul asta...acum daca voi gasiti model care sa se potriveasca mai bine...sunt deschis la segestii. Dar eu am cautat si asta mi-s-a parut cel mai potrivit...
p.s. sunt expert in photoshop 8)

BGD_NNE 05-11-07 16:23

e dragutz modelul dar....nu prea pot sa imi dau cu pararea murdareshteo cu roshu :D

Geo_ZGA 05-11-07 16:45

e dragutz, dar... partea de jos, de sub armatura barii, cred ca ar trebui trasa mai in interior, mai inspre roata, ca sa zic asa...

MaTzA 05-11-07 16:48

1 Attachment(s)
si varianta murdara...asta este doar asa...un demo...in realitate o sa-l fac dupa placul meu...mai tras mai dupa forme...pe pc ma chinui mult ca sa-l fac... si prizele de aer or sa fie mai mici...mai finute... asa vreau eu..sa vedem ce iese :D

DACIA-Wrc 05-11-07 20:58

nu arata rau spoilerul.
daca te gandesti vreodata sa faci o capota sa ma anunti ca as fi interesat.
asta daca nu vand masina intre timp.
si daca faci matrita la o capota sunt cativa doritori pe forum + ca ii o chestie utila, o repartitie a maselor mai buna.

si la spoiler nu ti`a intrat mult material?
daca vrei sa`l faci asa gandeste`te sa`i faci o gaura pentru filtrul de aer.

MaTzA 05-11-07 22:12

pai capota vreau sa fac...dar mai intai o sa fac pt mine...si dupa aia vedem in continuare

MaTzA 05-11-07 22:37

am fost anuntat oficial ca masina o sa treaca spre vanzare...:( asa ca tot ce vroiam cade...cu unele exceptii... asa ca o sa ma grabesc sa fac ce am inceput...si...mai vedem cu timpul.

Esperache 05-11-07 22:40

[QUOTE=MaTzA;1184603]Il stiu pe Alex. Nu crezi ca era mai simplu sa-mi fii spus ca exista asa ceva? Repet , daca ma laudam intelegeam faza ca m-ai luat la misto...dar din moment ce am recunoscut ca este teava de plastic...nu inteleg dc gestul asta...dar ma rog... Vineri nu am umblat la motor...facusem altceva...dar nu mai conteaza , am vrut sa modific postul dar era prea tarziu. Da-mi te rog o adresa sau ceva de unde pot sa gasesc acele conducte...

O marca de conducte, care se gasesc si la noi, ar fi SAMCO si le gasesti la Racing Nick ... ca e mai aproape de tine; dar eu iti recomand o admisie completa de la K&N de Opel Kadett E - e vreo 100 si ceva de EUR daca nu ma-nsel.
P.S.: Saluta-l pe Alex din partea mea (Lucian) daca te mai intalnesti cu el. 8)

BGD_NNE 06-11-07 09:33

matzule ia zi te mai ocupi de grila ???daca da zi si mie un pretz ca ma intereseaza

MaTzA 07-11-07 22:11

3 Attachment(s)
ca sa nu stau degeaba...asta-i prima mana..maine urmeaza "reglajele" si...sper k vineri sa fie cu o oarecare forma

Geo_ZGA 08-11-07 10:09

Nu e rau, dar pe centru ce-i faci? acolo unde e lipsa polistiren :P
Ce bine e sa stai linistit acasa... iti faci de cap cu fibra :lol:
Chiar sunt curios ce o sa-ti iasa... ti-am zis eu, iti faci matrite si te apuci de productie industriala :D

MaTzA 08-11-07 11:32

1 Attachment(s)
pai o sa ajunga asa...si in mijloc o sa pun o alta bucata de polistiren , dar mai in spate...k asa e modelul :) sper ca astazi sa-l pot aduce la fata :D

DACIA-Wrc 08-11-07 13:58

da de ce folosesti polistirenul?
nu se topeste in combinatie cu rasina, fibra?
nu face ceva reactie si sa strice matrita?
intreb doar.
sper ca esti constient ca daca faci asa spoilerul adio urcat pe borduri sau mers pe denivelari :P

Geo_ZGA 08-11-07 14:16

hai ca raspund eu in locul lui matza, ca e plecat :P
Polistirenul este doar "baza" pt spoiler si nu se topeste fiindca pune folie de aluminiu peste el :)
Dupa ce se usuca fibra, probabil (mai mult ca sigur) ca va scoate polistirenul din spoiler si va ramane doar fibra. Fibra, care daca este batuta in mai multe straturi, devine destul de rezistenta.

DACIA-Wrc 08-11-07 21:57

stiu ca fibra ii rezistenta dar m`am gandit ca daca da cu rasina peste polistiren sa nu faca ceva reactie chimica.
cand ma gandesc ca de as avea asa spoiler nu as putea urca in parcare :d...
bafta matzo si hai sa vedem ce iasa

MaTzA 09-11-07 12:46

Ms Geo ;) asa este, polistirenul este folosit doar pentru forma, o sa fie acoperit cu folie de aluminiu. Cat despre spoiler in sine...cred ca o sa-l mai urc putin...are dreptate dacia...cam jos :)

DACIA-Wrc 09-11-07 15:19

nu de alta
ti`o zis nu intentia buna.
acuma lucrezi pe el 3-4 zile.
si doamne fereste dai peste o groapa l`ai executat.
apoi da`l jos, repara`l, vopseste`l ehe...multa munca.
mai ridica`l umpic nu prea mult

montero 09-11-07 22:11

eu zic k o strici rau de tot la ce vrei tu sa ii faci !!! mai bine o lasi asa cum e ea originala...deci dak nu iei bacu masina nu va avea de suferit...dak il iei...ai omorat-o !!!

DACIA-Wrc 10-11-07 07:37

montero, nu poti sa zic ca`i urat spoilerul ala care vrea sa`l faca.
daca iasa va iesi frumos, daca nu ii va parea rau.
oricum la cielo trebuie facute unele modificari pentru ca spoilerele sunt prea iesite in afara.
mno matzo ce`ai mai luxcrat?

MaTzA 11-11-07 18:06

2 Attachment(s)
In primul rand trebuie sa-mi cer scuze fata de tzestos, pentru ca vorbisem ceva si nu m-a tinut de cuvant (sper sa imi fie acceptate scuzele)
In randul 2 , asta am facut in weekend ( mai mult nu am putut ca sambata a plouat toata ziua...
Pt Montero , BAC-ul e luat , si acum fiecare cu parerile lui.

Geo_ZGA 12-11-07 10:08

E f bine... mie imi place cum prinde forma. oricum, banuiesc ca nu va ramane doar asa, simplu.
spor la treaba in continuare.

webcathos 13-11-07 17:42

Frumos domnu' Matza!Spor la treaba....

BGD_NNE 14-11-07 10:14

hai matza arata-ne ce ai facut ieri ca aveai la status "creez" sau ceva de genu .vrei sa ne fierbi ???:D

MaTzA 14-11-07 10:19

aaa...nu...ieri faceam un suport pt o chestie care mi-am luat pt muzica la masina...dupa ce e gata o sa arat...cred k astazi ma duc sa mai fac , cate una alta...ca joi se lasa cu ploaie...(asa am auzit la stiri)

All times are GMT +2. The time now is 23:57.

- Copyright 2026 4Tuning