![]() |
Re: Evenimente
Quote:
pai drumul il stiu si eu cu ochii inchisi dar din pacate momentan nu avem voie sa concuram (lipsa rollbar , brevet pilot , scaune centuri omologate etc ) dar in viitorul apropiat anu care vine sau peste 2 ani eu unu voi face tot posibilul sa mi pregatesc o masina si sa alerg cateva etape la vtm in special asta de la rasnov pana atunci ne putem aduna sa ""concuram"" da in alte cadre :lol: ;) care nu necesita cele enumerate mai sus 8) dar nici premii nu primim :lol: |
11.1 Inceperea inscrieriilor: ora: 10.00
11.2 Incheierea inscrierilor: Locul: Secretariatul conc. Data: 30.09.2006 ora: 15.45 11.3 Verificari administrative: Locul: Secretariat ora: 15.00 11.4 Verificari tehnice: Locul: Parc tehnic ora: 15.10 11.5 Recunoasterea traseului se face cu pasul, fara auto ora: 16.00 11.6 Manse de concurs: ora: 16.10 11.7 Afisarea clasamentului provizorii-Secretariat ora: 18.00 11.8 Afisarea clasamentelor definitive-Secretariat ora: 18.30 11.9 Festivitate de premiere ora: 18.35 12. Premii: Diplome, Medalii, Cupe<SPAN lang=RO> |
Sambata la 10 in parcare la Petrom......pentru Sf.Gheorghe...pt plecare!!!!!cine vine???;))
|
avand in vedere ora inchiderii inscrierilor, eu zic sa ne intalnim la ora 2, nu are rost sa pierdem vremea pe acolo....parerea mea
|
pt sf gheorghe PREZENT :)
|
Quote:
|
Cursa de indemanare de la Sf Gheorghe s-a terminat cu un loc 2 Catalin KTE si cu un loc 3 Mugur VEB...multumim suporterilor si clubului SPEEDLINE!! ;))
Toate acestea, pentru mine, datorita copilotului meu Radu Bigu!!!:twisted: :twisted: Multumim pentru spectacol masinii si pilotului BMW ursuletz Bv 02 NFS!!! O zi exceptionala!!! PS:Yakone...rusinica!!!:!: :!: |
Quote:
|
Ce avetzi ma cu yackone:?:..... :idea:Ba sa stii ca au dreptate baietzii astia:twisted:
|
mah daca nu se poate... nu se poate...bravo voua ca ati mai luat neste cupe...si felicitarile mele;)
|
Quote:
|
Felicitari Cata , felicitari Mugur..:D
|
felicitari inca o data baietzi
|
felicitariiii
|
Multumim multumim....;)))
|
db drag cluj :) merge careva ??
https://forum.4tuning.ro/371-spl-presiune-sonora/23084-dbdrag-racing-etapa-nr-4-a.html |
zi-mi cine are masina pregatita pt un asemenea eveniment....
|
Blondu cu casetofonu meu....:))
|
mergem sa vedem nu neaparat sa participam
|
10 Attachment(s)
am fost, am intrat, am stat cinci minute si am plecat cu buza umflata!
de cacao evenimentul. au fost cca 16-17masini, 2 masini care nu le mai vazusem pana acum....o toyota si logan |
frumusele masinutele............mugur a participat?
|
2 Attachment(s)
poze cu mine;) de la eventul de sambata;)
|
4 Attachment(s)
cateva filmulete de la vtm de duminica. restul vin in curand :-)
|
2 Attachment(s)
cateva poze de la sf gheorghe cu mine si cu copilotul meu ;))
|
1 Attachment(s)
poza cu bajetii pe podium.;)
|
4 Attachment(s)
Poze cu baietii din Brasov...la un gratar la ultima parcare de la Belvedere ;)))
|
sa va fie de bine ;)
|
Quote:
|
bravo baeti. Ma bucur pentru toti ca v-am vazut pe podium. Din pacate doar in poze pt ca nu am putut sa fiu cu voi. Data viitoare sunt prezent
|
|
inca nici nu se stie daca se mai tine...
|
saptamana asta ma duc la bucuresti
http://www.**************/stiri/masin...sti-1090.html# mare eveniment!!! cred ca cel mai important din ultimi 50 de ani zic eu :D |
Quote:
|
pai ziceti cum facem. Eu plec maine seara la Buc pentru ca vreau sa mai stau si eu pe acasa cu ai mei. Eventual veniti voi duminica si ne vedem acolo. Eu o sa fiu si cu cei de la Alfa CLub asa ca o sa ne strangem destui. Vedeti ca treaba incepe la 9 dimineata din cate am vazut asa ca tre sa plecati din timp
|
bacaul saluta fratii din Brasov.... ce spuneti de topicul asta? cineva interesat? https://forum.4tuning.ro/80-bacau/25866-intalnire-4tuning-ro-reloaded-19-noiembrie-bacau/page-5.html
|
Salut bacaul :D Ai mai postat o data daca nu ma insel despre intalnirea 4 tuning. Am citit postul si cred ca am inteles ca e pe 19 noiembrie. Te rog scrie tu aici cateva detalii pentru ca e greu sa prinzi tote datele din topicul vostru.
|
4 Attachment(s)
:twisted: :twisted: :twisted: Enjoy!!!!:twisted: :twisted: :twisted:
|
http://www.autocrono.ro/modules.php?...&id=37&do=afis
Concurs de indemanare la sfantu pe timp de iarna. Sper sa ninga atunci ca sa fie mai interesant:d. Oficial va fi pentru prima data cand concursul se desfasoara pe acest platou betonat aflat la periferia orasului. Initial era programata doar desfasurarea Cupei Mr. Mikulas, dar la initiativa si cererea catorva concurenti s-a propus organizarea unui Mini Campionat de Iarna cu 4 etape, cate doua in luna decembrie si ianuarie. Avand in vedere conditiile meteo in aceasta perioada s-a hotarat constituirea urmatoarelor categorii: Categoria A pana la 1700 cmc Categoria B peste 1700 cmc Categoria OPEN Datele de desfasurare: 02.12.2006 etapa I 23.12.2006 etapa II 06.01.2007 etapa III 20.01.2006 etapa IV Punctaje acordate: 1. 10 pct. 5. 4 pct. 2. 8 pct. 6. 3 pct 3. 6 pct 7. 2 pct 4. 5 pct. 8. 1 pct Premierea Campionilor sa se faca cu ocazia evenimentului festiv Gala Auto Crono. Hotararea finala se va lua in acest sens la primul eveniment. Mai multe detalii pe parcurs!!! Cupa asimcov am ratat-o din cauza ca masina era inapta de concurs,dar de data asta ma bag,aveti grija sa nu fiti la clasa mea!!!!!:twisted: :twisted: :twisted: |
se anunta interesant:twisted:
|
chiar foarte interesant si din punctul meu de vedere......;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:04. |
- Copyright 2026 4Tuning