![]() |
Re: Cea Mai Urata Masina A Momentului
Quote:
|
Quote:
|
:twisted: in topul "preferintelor".....Peugeot 206 sedan, atat interior cat si exterior; dupa care vine tare din urma....toata "gama" Fabia
|
omg am vazut fabia autoutilitara:|:|:|
a da si am mai vazut o uratenie azi in centru la expozitie "Geely" http://cache.consumerist.com/consumer/images/geely.jpg http://online.wsj.com/media/info-autos0601-geely1.jpg interior jalnic... scuze pt link-uri da mi-a fost lene sa atasez poze:)) |
nu-i chiar asa urata dar ma bucur ca exista ceva mai urat decat Albea mea:D:D:D:D:D:D....ceva asiatic cu o stea la crash tests probabil...
|
nu i-ai vazut sptele:))
|
http://img.drive.com.au/drive_images.../14hot1M_m.jpg
Cineva vorbea aici mai devreme impotriva HotHatchesurilor. Dupa parerea mea si ... cred ca si a lui Amphetamine, Hhurile nu sunt masini rele. Ba chiar... au, dupa parerea mea, cel mai bun ratio de useability/fun while driving. Am condus GolfGTi pentru 2 saptamani. Am carat si mobila de la Bunica-mea cu ea... si tot cu 160km/h fara nicio problema. Si tocmai asta e tot farmecul. Nu trebuie sa arate extravagant. Arata decent... la locul ei... si credema,( arys sau... cum se scrie) cu M.S n-ai nicio sansa daca ar fii vorba de o cursa... iar nici la confort... sau .. manevrabilitate... sau... spatiu.. defapt cam nimic. Gandeste si in afara cutiei. Cat despre "Frumusetiile naturii" http://autoreview.belproject.com/med...ser-2-2007.jpg asta e nominalizarea mea... deci e chiar aiurea. Zici ca e un American din ala.. indesat cu Mcdonalds, si care.. abia isi cara burta... it's so NOT Toyota |
hot hatchurile sun bestiale sunt preferatele mele... mie nu imi plac masinile mari imi plac mult astea mici si nervoase. nu ai nevoie de motor mare pe ele ca sa fuga, nu au consum enorm si arata bestial.
|
Fiat Albea Chevrolet Spark
|
il jignesti pe urban performance:))
|
hatch-urile.....
Quote:
Mai oameni buni, nu se vede cu ochiul liber ca si un cur de antilopa arata mai bine decat un hatch ? Motivul fundamental ar fi PENTRU CA EXISTA.... Un hatch saracul n-are ce sa arate, e castrat de tot spatele, sarmanul... Orice hatch, cand te uiti la el iti dai seama instantaneu ca e oribil. |
Quote:
ma...nu realizezi ce pas urias inainte au facut astia de la Peugeot cand l-au identificat si dat afara p'ala care ciopartea spatele 206-urilor cu drujba ? Acum (dupa 8 ani !!!) si-au dat si ei seama cum se face o masina "the proper way" din punct de vedere stilistic... |
hai ma ma lasi du-te tare si plimba-te cu carnatii tai:))) ca si cand vad a6-le asta zilnic in parcare parca m-as uita la un carnat:| ce masina ai zi-ne si noua ca sa vedem cat de frumoasa e
|
trabant:twisted: :twisted: :twisted:
nu, zau, si unul din asta de-as avea si tot ar fi mai frumos decat un hatch. Fireste, as folosi un Clio sa zicem pentru daily use (cu rusine ce-i drept), ca e mai mare, mai sigur, mai modern, dar daca ar fi sa zicem sa ajung in parcare la Marriott nu as indrazni sa-mi car curul intr-o masina fara cur. Cu trabantul in orice caz ar exista un grad mai mare de originalitate si as atrage mai multe priviri decat cu orice hatch. Nu zic ca A6 nu are hibe de design (chiar e inutil de lung), dar A4 e un exemplu de "you can't go wrong". E sublim. Orice sedan arata bine atata vreme cat se fac si hatch-uri. Abia cand va inceta nebunia asta vor avea sens comparatii stilistice intre sedanuri, care e misto si care nu. |
dupa mine toate Ssanyongurile is urate. :|desi is confortabile
|
Quote:
si scuza-ma de ce e nenecesar de lung a6-le? ai cumva 1.60m inaltime si iti ajunge un a4 sa stai extrem de lejer? nu-ti convine sa ai spatiu mare in masina? |
ok.. sa zicem, parchezi in fata la Marriot intr-un Golf V R32. din care scoti un sunet periculos de la evacuare.
Mai trage un incompetent langa tine... cu o masina egala ca si pret... un Audi A4 sa zic, daca tot era vorba. Daca o "femeie" stie despre ce e vorba, crede-ma... se suie cu tine in Golf... dintr-un simplu motiv... Respect fata de sine. vede scaunele Recaro inauntru... decent. Volan cu profil de aluminiu... si se aude frumos. Crezi ca.. se uita ma portbagaj ? ok... sa zic, se uita... si tot spre 'probabil' disperarea ta... in Hatch ai mai mult loc ca in Sedan... ca si bagaje... deci pentru fete ' SHOPPPPING' sau cum se exprima ele... Tot nu ne-ai lamurit ce masina ai ? |
1 Attachment(s)
cum de nu a vorbit nimeni de aceasta "superbitate":
|
daca-ti place asa mult, sa dea dumnezeu numai d-alea sa ai :))
|
daca vb-im de masini sport portbagajul nu-si are rostul!!!...!deci daca simti ca a6 sau alta balena te reprezinta e clar...n-ai nici o treaba cu masinile sport..nu ca ar fi ceva rau in asta,si masinile de familie sunt o alegere buna....fara suparare(nu vb-im de AMG etc..)...ideea este sa ai cati mai multi cai la cat mai putzine kg...cu in Golf V/gti merg oriunde fara sa ma fac de rusine..acum stiti voi cum e'..gusturile nu se discuta..
|
Apropo de SSangYong-uri... Ca si masina,daca te leaga cineva la ochii cand te sui in ea... si dupaia o conduci... crede-ti-ma... e foarte confortabila... si merge bine. Asta pentru ca totul, la partea technica, e Mercedes-Benz
Dar urate tot raman. La fel ca si FJ Criuser |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
doamne urat e nissan tiida :|
http://www.movicenter.cl/imagenes/au...da%20sedan.jpg in poze mai arata cumva... dar in realitate... prima oara cand am vazut-o ma asteptam sa fie vreo marca chinezeasca... dar cand am vazut sigla de Nissan... ma rog nissan ba face un model dragut... ba o da in bara... si tot asa... |
hmmm...dragutica...s-ar potrivi unei femei.
|
normal ca-ti place la u tot ce e sedan e frumos inclusiv oribilitatea de 206sedan:|
|
2 Attachment(s)
a da si mai e si porcaria asta de o vad tot timpu pe strazile pitestiului cu nr de probe:| zici ca-i masina de-aia electrica:| mai rau 8-|
|
spatele ce o strica...in rest nu`i asa nasoala.Si la capitolul interior sta chiar bine,daca `iti scapa` mana in buzunar pt optionale;)
EDIT:ma refer la laguna |
Quote:
Tip : cap, corp, coada. Cu picioarele intre cap si coada. Acum taiem cu drujba coada tigrului si ne uitam din nou la el cand alearga : Ce vedem ? Eu zic ca un hatch. Asta e, n-ai ce-i face. Hatch-urile sunt niste masini castrate. Toate. Mai sunt si unele care in oribilitatea lor arata cat de cat dragut. Dar serios acuma...nu ti-ar pica fata sa te vada lumea in asa ceva ? Daca sa zicem ca tot ti-ar place fata si profilul unui 206 nu mai bine repari greseala, nu-i mai tai spatele si apoi poti sa spui zambitor ca te afli si tu intr-o MASINA, nu o castraciune ? |
Duplicate post, mea culpa.
|
noul seat toledo, alteea normal si xxl ,cordoba si golful 5 xxl
|
din ce ai enumerat tu acolo, cordoba e una dintre cele mai finute masini...
restul sunt nasoale, intr-adevar...deh, hatch-uri... |
Quote:
sti care e cheastia? ca exista doua feluri de hatchback-uri! Primul, este mult prea comunul model de hatchback care arata ca un minivan, si care e stilul pe care il foloseste toata lumea :rolleyes2 Al doilea, sunt hatch-urile gen Toyota Supra, Ford Probe, Mazda MX3, Mitsubishi Eclipse, etc, pe care in ultima vreme mai toata lumea a uitat cum se produc :cry: pentru mine, aceasta a doua categorie ofera masinile cel mai misto... alea gen minivan mai toate mi se par niste penibilitati trase la indigo, fara stil, si fara pic de suflet |
1 Attachment(s)
deci cand am vazut masina asta...am ramas fara cuvinte....zici ce e o omida
|
nu pare asa de rea
|
aadryss si bloodfart... unu are un neon altu un plasticar turcesc:)) ce sa le placa lor... a da si supra e coupe sau roadster ;)
|
Quote:
poveste lunga :lol: unu coupe din 96, masina din liceu, acum masina numai de racing dar sunt in curs sa o vand... unu din 05 ca ala din 96 devenise prea dedicat numai pt mers la curse... aia era prea inceata, si am gasit un srt4 stage 3 in america din 04 pentru exact cat am dat pe neonu simplu din 05, asa ca am zburat, am luato, si am ajuns cu trei :lol: :lol: aia neagra am folosito pentru piese de carbon, dar acum am gasit pe cineva care o sa o cumpere in noiembrie, deci probabil pana la vara o sa raman doar cu una :oops: :lol: |
Quote:
Plasticarul meu turcesc e INTREG...si-mi fac treaba cu el. Il prefer oricand unei JUMATATI asiatice, europene, americane or whatever, din orice material ar fi ea facuta (ca sa fie realmente oribila i-ar mai trebui si lemn la interior). Daca toate hatch-urile ar arata ca Ford Probe de exemplu, alta ar fi viata...Si acum masinuta aia mi se pare nava spatiala ca design... @bloodfart : "luminoasa" colectie...:D |
1 Attachment(s)
URAT!a din partea lor...
|
nu te obliga nimeni sa iti spui parerea sau nemultumirile despre un stil, mie de exemplu suvurile mi se par complet inutile, dar nu fac ca o maimuta in calduri cu speranta sa realizezi ce? sa convingi lume sa nu le placa hatchurile? sa te bagi in seama? sa pari interesant ca esti diferit de turma sau ce?
ti-ai zis punctu de vedere, nu insista ca oricum fiecare are ochelarii lui de cal si cu aia o sa ramana |
| All times are GMT +2. The time now is 01:23. |
- Copyright 2026 4Tuning