Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Drobeta Turnu Severin (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/41365-drobeta-turnu-severin.html)

Gangstah 01-02-10 17:43

Re: Drobeta Turnu Severin

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 3009399)
vezi dodo ca am avut dreptate sa nu se vorbeasca despre asta?

fratioare tu ma disperi pe mine...ai facut vreodata ceva cu masina de iti e asa frik sa nu cumva sa patesti ceva?eu tin minte k doar vi pe acolo si nu ai facut sau faci ceva vreodata in afara de conversatie cu lumea prezenta...dak iti e asa frik de ce se poate intampla stai bre acas k nu te obliga nimeni sa ni te alaturi...eu unu sunt mai recidivist de fel si nu inteleg ce cauta oameni cu un spirit civic asa de calibrul vostru cu unii k noi...noua nu me place autoritatea si nici sa ni se spuna ce sa facem de aia nu mai facem parte din cluburi,suntem scapati de sub control:twisted::twisted::rolleyes2:lol::shock::?? ?:8)...nu va convine ce facem nu va alaturati noua,nu ne mai criticati atata k nu sunteti obligati sa veniti pe acolo k la urma urmei doar nu faceti nici unu nimik:!:

Gangstah 01-02-10 17:49

Quote:

Originally Posted by DoDo NSL (Post 3036885)
am REcitit postul asta de vreo 3 ori

pana una alta .... daca sunteti atat de satul de sfaturile .. parerea mea ca .. de bine , eu va urez succes in tot ceea ce face'ti

mult succes tuturor cluburilor din Dr.Tr.Severin si tuturor celor pe cont propriu in proiectele lor de viitor ...

numai bine tuturor !

nu te supara frate dar sunt satul de criticile voastre ,kiar nu aveti alta treaba decat sa va luati de lume k de ce face unu aia si altu pe calalta...nu e nimeni obligat sa vina pe acolo, sa ne suporte sau si mai nasol sa ne si bage in seama...stati fratilor acas cu popcornu'u in mana si plangeti cat vreti la titanic si la gladiatorul..
va pupa Ica : prietenul meu imaginar!

ovidiu89 01-02-10 17:57

eu v-am sfatuit pentru binele vostru nu am zis eu ca am venit si am facut. e treaba voastra ce faceti. si nu stiu de cate ori m-ai vazut u pe mine pe acolo in ultimu timp

cosmin_kep 02-02-10 19:32

baieti ce e cu atata cearta ????pt ce ????nu are rost pasionatiii de masini au rostul lor ...ei stiu unde si cand sa se intalneasca ...si daca o fac .o fac din placere nu pt ca sunt invitati de vreun club anume...la urma urmeu nici in NSL SI SRC sau ce alte cluburi mai sunt pe la noi ,adunate nu fac decat o mica parte din clubul nostru al pasionatilor..intelegeti .....asa ca ...la treaba pasionatiii....va pooop jean

Gangstah 02-02-10 19:46

Quote:

Originally Posted by cosmin_kep (Post 3043418)
baieti ce e cu atata cearta ????...la urma urmei nici in NSL SI SRC sau ce alte cluburi mai sunt pe la noi ,adunate nu fac decat o mica parte din clubul nostru al pasionatilor..

cand o sa am si eu ceva timp promit sa va pun niste filmari cu noi,de la intalniri si de la plimbarile pe care incercam sa le facem aproape saptamanal...daca e vreunu care nu vrea sa apara pe aici sa imi spuna ceva inainte sa postez filmarile:twisted:

subaru_forever 03-02-10 22:59

Cearta si numai cearta (aproape)nimic interesant care are legatura cu masinile pe acest forum.Incearca unii sa faca ceva dar nu reusesc.Pacat.

DoDo NSL 15-02-10 11:14

13-14 MARTIE - 4TUNING DAYS

Primul 4TuningDays al anului !

Gangstah 17-02-10 13:32

Quote:

Originally Posted by DoDo NSL (Post 3087776)
13-14 MARTIE - 4TUNING DAYS

Primul 4TuningDays al anului !

unde e ?care merge...eu unu sunt deja acolo cu gandul....voluntari..???8)

florin_andrey86 21-02-10 18:54

8 Attachment(s)
dezmembrez audi 80, vand faruri, triple, semnalizare, grila de audi A4 B5(1995-2000), faruri si grila de vw golf 4, proiectoare de vectra c, cotiera universala

florin_andrey86 15-03-10 18:21

1 Attachment(s)
asta?

MH69XXX 16-03-10 08:29

jantele ce prindere au? sunt lovite ? ce pret?

DoDo NSL 30-03-10 12:19

Innoirea de Iepuras :

https://forum.4tuning.ro/79-talcioc/1...ml#post3232543

florin_andrey86 30-03-10 12:30

jantele nu-s lovite, dar sunt doar 2 :|

florin_andrey86 30-03-10 12:34

dodo te-ai prostit?
ai trecut de la masini in bucatarie?

DoDo NSL 30-03-10 20:23

Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 3232576)
dodo te-ai prostit?
ai trecut de la masini in bucatarie?

ce ai ma'
fac un bine la popor , poate are lumea nevoie de una alta , la super pret ! :D

ovidiu89 30-03-10 20:38

dodolino s-a reprofilat.:D:D

DoDo NSL 30-03-10 22:05

niciodata :lol:

DoDo NSL 03-04-10 20:47

Hristos a Inviat !!!

1 Attachment(s)
Un iepuras tare dragalas ... a iesit in cale .. cu viteza mare .. sa'ti ureze neincetat ... sa ai Paste Minunat .. si .. si ... HRISTOS A INVIAT !!! :D Iepuras bogat !!

nxtaz 19-04-10 20:46

Care mergeți la București week-endul ăsta ? Ceva amatori de SMAEB ?

DoDo NSL 20-04-10 20:15

3 Attachment(s)
Baietii de la clubul moto sigur merg , ultima oara cand am vorbit cu ei in Severin mi'au zis ca ei sunt deja hotarati sa mearga acolo ...

Din pacate , se cam "bate" cap in cap cu Campionatul de Drag din Ungaria care e tot weekendul asta ..

si daca tot am postat ceva nou , sa arat si aici o masina care v-a fi reprezentativa pentru NSL MH !

Audi 80 - 402m Project ! UnderConstruction ! :D

DoDo NSL 30-04-10 01:00

Poate intereseaza pe cineva , dar zilele de 8-9 Mai ofera :

Drift - Serbia
Drag - Ungaria
VTM - Bucovat
Drag - Tulcea
Indemanare/Expo/Sound - Arad
Endurocross - Ciolpani
Karting - Bucuresti
Raliul Argesului - Transfagarasan

Deci , un weekend in care aveti de unde alege ! :lol:

Gangstah 30-04-10 22:49

Quote:

Originally Posted by DoDo NSL (Post 3322111)
Poate intereseaza pe cineva , dar zilele de 8-9 Mai ofera :

VTM - Bucovat

Deci , un weekend in care aveti de unde alege ! :lol:

knd mai exact e asta k as merge si eu acolo ???8):shock::twisted:

DoDo NSL 01-05-10 19:57

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 3324245)
knd mai exact e asta k as merge si eu acolo ???8):shock::twisted:

VTM BUCOVAT 8-9 MAI

Programul evenimentului
8 Mai
ora 15.00 - 17.00:
- REVIZIE TEHNICĂ;
- REPARTIZAREA NUMERELOR DE CONCURS;
- ŞEDINŢA TEHNICĂ CU SPORTIVII.

Maşinile vor rămâne peste noapte în curtea ACR de unde se vor scoate în dimineaţa cursei, la ora 8.00. Se va pleca în coloană către Bucovăţ.

9 Mai
ora 8.00 - 9.30: înscrierea participanţilor din alte oraşe şi gruparea maşinilor pentru start.

Limita maximă a autovehiculelor înscrise în concurs: 40.

Taxa înscriere: 100 lei.

Timp alocat desfăşurării concursului 4h, în intervalul 10:00- 14:00. În funcţie de numărul de concurenţi şi de modul de desfăşurare al cursei, se va stabili numărul de urcări efectuate.

Poti sa ii anunti si pe ceilalti , WAL'u , Bitzu , Tiganu' ..

Gangstah 01-05-10 22:05

Vreau sa anunt k au inceput o serie de mici modificari la masinutza(Under Construction):

-bandouri usi scoase,sudata tabla
-bandouri bari fata + spate inlaturate si aduse barile la nivel cu fibra de sticla si kit de fibra
-stergator spate inlaturat (ramane problema dopului de la luneta care era pus dar din cauza presiunii acustice din masina nu a avut o viata lunga)
-emblema spate inlaturata; urmeaza tabla sudata in locul ei k sa ajunga la nivel cu haionul
-vopsirea masinii integral
-skimbata sonorizarea
-vopsirea jantelor(traim in Romania si dak iei un lucru de nou nu ai nici o sansa sa il mentii asa pentru mult timp)
-re-vopsirea etrierilor

nu stiu ce sa fac dak sa scot antena de pe plafon sau nu k e futaiul dracului deoarece tre sa desfac tapiteria de pe plafon k sa sudez (nu pot sa fac altfel deoarece din cauza presiunii acustice o sa sara cam orice dop)
:???::sad::rolleyes2:idea:;):twisted:
o sa revin cu poze pe parcursul procesului de cosmetizare si sunt deskis si la sugestii

Gangstah 01-05-10 22:08

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 3325760)
Vreau sa anunt k au inceput o serie de mici modificari la masinutza(Under Construction):

-bandouri usi scoase,sudata tabla
-bandouri bari fata + spate inlaturate si aduse barile la nivel cu fibra de sticla si kit de fibra
-stergator spate inlaturat (ramane problema dopului de la luneta care era pus dar din cauza presiunii acustice din masina nu a avut o viata lunga)
-emblema spate inlaturata; urmeaza tabla sudata in locul ei k sa ajunga la nivel cu haionul
-vopsirea masinii integral
-skimbata sonorizarea
-vopsirea jantelor(traim in Romania si dak iei un lucru de nou nu ai nici o sansa sa il mentii asa pentru mult timp)
-re-vopsirea etrierilor

nu stiu ce sa fac dak sa scot antena de pe plafon sau nu k e futaiul dracului deoarece tre sa desfac tapiteria de pe plafon k sa sudez (nu pot sa fac altfel deoarece din cauza presiunii acustice o sa sara cam orice dop)
:???::sad::rolleyes2:idea:;):twisted:
o sa revin cu poze pe parcursul procesului de cosmetizare si sunt deskis si la sugestii

am uitat sa spun k s-a montat o alta capota la care am facut un fel de bad bou deoarece sunt pareri pro si contra(mie unul imi place ):twisted:

florin_andrey86 02-05-10 02:36

daca inca nu ai vopsit capota, te pot ajuta eu cu o parere de remediere ;) asta daca esti de acord.....bafta

DoDo NSL 02-05-10 16:00

1 Attachment(s)
Fiecare are gusturile lui , pana la urma masina trebuie facuta dupa gustul proprietarului !

eu inca imi sustin ideea ca cel mai frumos bad'boy'look pentru un golf4 este acesta :

Gangstah 02-05-10 21:09

10 Attachment(s)
UNDER CONSTRUCTION

Gangstah 02-05-10 21:14

6 Attachment(s)
tuning shit

Gangstah 03-05-10 19:10

27 Attachment(s)
munca d€ azi:shock::twisted::rolleyes2:!::???:

Gangstah 03-05-10 19:21

19 Attachment(s)
masina lui Tambrik d€ as€m€n€a Und€r Construction

robby_sev 03-05-10 20:27

ba baieti voi v-ati pus rau de tot pe munca ... ce sa va zic spor la treaba si sa vedem rezultatul final.

DoDo NSL 03-05-10 20:30

Grasule , pai tu ce vrei sa faci ma ?
sa vina lumea la tine la tuning , sau sa te ia lumea ca si cameraman la nunti , botezuri ? :))

florin_andrey86 03-05-10 21:25

bv baieti, spor la treaba.......

Gangstah 04-05-10 08:49

Quote:

Originally Posted by DoDo NSL (Post 3330579)
Grasule , pai tu ce vrei sa faci ma ?
sa vina lumea la tine la tuning , sau sa te ia lumea ca si cameraman la nunti , botezuri ? :))

era o filmare la misto...nu tre sa fi sarcastic:???:

Gangstah 04-05-10 08:50

Quote:

Originally Posted by robby_sev (Post 3330562)
ba baieti voi v-ati pus rau de tot pe munca ... ce sa va zic spor la treaba si sa vedem rezultatul final.

mai uitate si tu in stanga si in dreapta k te-am vazut si totodata salutat , dar tu nu ai oki sa saluti.....

DoDo NSL 04-05-10 10:33

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 3331731)
era o filmare la misto...nu tre sa fi sarcastic:???:

Si commentul meu era la fel , ce e cu tine , de cand muncesti , la propriu , nu prea mai stii la glume :D

florin_andrey86 04-05-10 15:28

DODO, nu te mai face pe jmecheru pe acilea, ca nu are rost, oameni astea spre deosebire de tine, fac ceva la masina........

robby_sev 04-05-10 17:41

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 3331735)
mai uitate si tu in stanga si in dreapta k te-am vazut si totodata salutat , dar tu nu ai oki sa saluti.....

da stiu tipule, si eu te-am salutat knd te-am vazut .... knd esti liber da-mi un semn sa bem un suc ;)

Gangstah 04-05-10 19:01

38 Attachment(s)
sa moara f€t€l€ m€l€ mai am o zi d€ munk si ma imbat.......8):???::shock::rolleyes2:twisted:;):lo l::!:

All times are GMT +2. The time now is 07:33.

- Copyright 2026 4Tuning