![]() |
Re: Drobeta Turnu Severin
Quote:
|
Quote:
va pupa Ica : prietenul meu imaginar! |
eu v-am sfatuit pentru binele vostru nu am zis eu ca am venit si am facut. e treaba voastra ce faceti. si nu stiu de cate ori m-ai vazut u pe mine pe acolo in ultimu timp
|
baieti ce e cu atata cearta ????pt ce ????nu are rost pasionatiii de masini au rostul lor ...ei stiu unde si cand sa se intalneasca ...si daca o fac .o fac din placere nu pt ca sunt invitati de vreun club anume...la urma urmeu nici in NSL SI SRC sau ce alte cluburi mai sunt pe la noi ,adunate nu fac decat o mica parte din clubul nostru al pasionatilor..intelegeti .....asa ca ...la treaba pasionatiii....va pooop jean
|
Quote:
|
Cearta si numai cearta (aproape)nimic interesant care are legatura cu masinile pe acest forum.Incearca unii sa faca ceva dar nu reusesc.Pacat.
|
13-14 MARTIE - 4TUNING DAYS
Primul 4TuningDays al anului ! |
Quote:
|
8 Attachment(s)
dezmembrez audi 80, vand faruri, triple, semnalizare, grila de audi A4 B5(1995-2000), faruri si grila de vw golf 4, proiectoare de vectra c, cotiera universala
|
1 Attachment(s)
asta?
|
jantele ce prindere au? sunt lovite ? ce pret?
|
|
jantele nu-s lovite, dar sunt doar 2 :|
|
dodo te-ai prostit?
ai trecut de la masini in bucatarie? |
Quote:
fac un bine la popor , poate are lumea nevoie de una alta , la super pret ! :D |
dodolino s-a reprofilat.:D:D
|
niciodata :lol:
|
Hristos a Inviat !!!
1 Attachment(s)
Un iepuras tare dragalas ... a iesit in cale .. cu viteza mare .. sa'ti ureze neincetat ... sa ai Paste Minunat .. si .. si ... HRISTOS A INVIAT !!! :D Iepuras bogat !!
|
Care mergeți la București week-endul ăsta ? Ceva amatori de SMAEB ?
|
3 Attachment(s)
Baietii de la clubul moto sigur merg , ultima oara cand am vorbit cu ei in Severin mi'au zis ca ei sunt deja hotarati sa mearga acolo ...
Din pacate , se cam "bate" cap in cap cu Campionatul de Drag din Ungaria care e tot weekendul asta .. si daca tot am postat ceva nou , sa arat si aici o masina care v-a fi reprezentativa pentru NSL MH ! Audi 80 - 402m Project ! UnderConstruction ! :D |
Poate intereseaza pe cineva , dar zilele de 8-9 Mai ofera :
Drift - Serbia Drag - Ungaria VTM - Bucovat Drag - Tulcea Indemanare/Expo/Sound - Arad Endurocross - Ciolpani Karting - Bucuresti Raliul Argesului - Transfagarasan Deci , un weekend in care aveti de unde alege ! :lol: |
Quote:
|
Quote:
Programul evenimentului 8 Mai ora 15.00 - 17.00: - REVIZIE TEHNICĂ; - REPARTIZAREA NUMERELOR DE CONCURS; - ŞEDINŢA TEHNICĂ CU SPORTIVII. Maşinile vor rămâne peste noapte în curtea ACR de unde se vor scoate în dimineaţa cursei, la ora 8.00. Se va pleca în coloană către Bucovăţ. 9 Mai ora 8.00 - 9.30: înscrierea participanţilor din alte oraşe şi gruparea maşinilor pentru start. Limita maximă a autovehiculelor înscrise în concurs: 40. Taxa înscriere: 100 lei. Timp alocat desfăşurării concursului 4h, în intervalul 10:00- 14:00. În funcţie de numărul de concurenţi şi de modul de desfăşurare al cursei, se va stabili numărul de urcări efectuate. Poti sa ii anunti si pe ceilalti , WAL'u , Bitzu , Tiganu' .. |
Vreau sa anunt k au inceput o serie de mici modificari la masinutza(Under Construction):
-bandouri usi scoase,sudata tabla -bandouri bari fata + spate inlaturate si aduse barile la nivel cu fibra de sticla si kit de fibra -stergator spate inlaturat (ramane problema dopului de la luneta care era pus dar din cauza presiunii acustice din masina nu a avut o viata lunga) -emblema spate inlaturata; urmeaza tabla sudata in locul ei k sa ajunga la nivel cu haionul -vopsirea masinii integral -skimbata sonorizarea -vopsirea jantelor(traim in Romania si dak iei un lucru de nou nu ai nici o sansa sa il mentii asa pentru mult timp) -re-vopsirea etrierilor nu stiu ce sa fac dak sa scot antena de pe plafon sau nu k e futaiul dracului deoarece tre sa desfac tapiteria de pe plafon k sa sudez (nu pot sa fac altfel deoarece din cauza presiunii acustice o sa sara cam orice dop) :???::sad::rolleyes2:idea:;):twisted: o sa revin cu poze pe parcursul procesului de cosmetizare si sunt deskis si la sugestii |
Quote:
|
daca inca nu ai vopsit capota, te pot ajuta eu cu o parere de remediere ;) asta daca esti de acord.....bafta
|
1 Attachment(s)
Fiecare are gusturile lui , pana la urma masina trebuie facuta dupa gustul proprietarului !
eu inca imi sustin ideea ca cel mai frumos bad'boy'look pentru un golf4 este acesta : |
10 Attachment(s)
UNDER CONSTRUCTION
|
6 Attachment(s)
tuning shit
|
27 Attachment(s)
munca d€ azi:shock::twisted::rolleyes2:!::???:
|
19 Attachment(s)
masina lui Tambrik d€ as€m€n€a Und€r Construction
|
ba baieti voi v-ati pus rau de tot pe munca ... ce sa va zic spor la treaba si sa vedem rezultatul final.
|
Grasule , pai tu ce vrei sa faci ma ?
sa vina lumea la tine la tuning , sau sa te ia lumea ca si cameraman la nunti , botezuri ? :)) |
bv baieti, spor la treaba.......
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
DODO, nu te mai face pe jmecheru pe acilea, ca nu are rost, oameni astea spre deosebire de tine, fac ceva la masina........
|
Quote:
|
38 Attachment(s)
sa moara f€t€l€ m€l€ mai am o zi d€ munk si ma imbat.......8):???::shock::rolleyes2:twisted:;):lo l::!:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:33. |
- Copyright 2026 4Tuning