Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Pentru pasionaţii de biciclete (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/4079-pasionatii-biciclete.html)

alynex 16-07-09 11:31

re: Pentru pasionaţii de biciclete

Credeam ca ii daia mica rau,ca din poza nu se intelege mare lucru.

(!8Y_M 16-07-09 16:41

poza e facuta de sus .. si deaia.. e de acum 2 zile.. in mom asta ... jucaria e gata.. cu tot cu reglaje si frane.. am plecat la o plimbare.. poze mai pe seara:X:X:X:X

(!8Y_M 17-07-09 22:14

2 Attachment(s)
scuze de intarziere...:P dupa sesiunea de poze au urmat si franele.. V-brake-uri normale..

aleyx_oltcit 17-07-09 22:45

foarte
tare...dar are nevoie de roti klumea pe spate :P alea de cart ar fi super ....incapi in scaunelu ala? :))

(!8Y_M 18-07-09 09:22

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by aleyx_oltcit (Post 2494232)
foarte
tare...dar are nevoie de roti klumea pe spate :P alea de cart ar fi super ....incapi in scaunelu ala? :))

am 1.80 inaltime si 62kg.. am curul destul de mic.. incat sa ma imbrace SUPER... zici ca e scaun de curse.. asa ma tine...

rotile de spate.. sunt ok.. nu ma vait.. a fost de proba... urmatoarea am planuri mai mari:P

aleyx_oltcit 19-07-09 13:54

1 Attachment(s)
cam asa arata pana acum...

(!8Y_M 19-07-09 19:20

Quote:

Originally Posted by aleyx_oltcit (Post 2496818)
cam asa arata pana acum...

niiiiccceeeeee.... dar in lacasul axului de la roata spate.. o lasi verde:-/

radea 19-07-09 20:22

Foile asa fak ai incercat s bagi puţintel ulei in acel loc se aduna apa si pot ruginii sau au fost bagate prin fortare, te vei chinui mai mult, oricum poti indrepta foaia, dak ai monoblok pedalier e bine s il scoti dak e pe coroane e al drapuliui pt k va avea joc va incepe s scartie şi se duk coroanele, asta e nasol, dar i-ati monoblok si scapi de grija

aleyx_oltcit 19-07-09 20:25

mi le-a scos un vecin cu lichid de frana, acolo da o las asa cu o pata verde...cel putin mie imi place,nu mai gasesc cateva piese de la schimbatorul de pinioane dar am gasit o bicicleta donatoare sa iau foi si ce imi mai trebuie :D o sa mai postez cum o sa ajunga ,trebuie lacuita :P

(!8Y_M 19-07-09 20:28

ti-o faci pt ca.... ai ramas fara permis?:)))
bafta la asamblare

aleyx_oltcit 19-07-09 20:29

ms..da si de asta ..ieri am ramas fara , bicla e facuta dinainte

gabi1294 19-07-09 23:58

salut...am o bicicleta first bike de 24" ...daca ati vazut sau stiti o modalitate de a patina cu o bicicleta....va rog sa`mi spuneti si mie...am si eu o pasiune pentru biciclete....sunt cu viteza....dar si smecheriiile imi plac..am vazut si eu pe asfalt a pus ulei si a incercat da` nu prea a dat roade.....astept un raspuns.

aleyx_oltcit 20-07-09 08:06

https://www.youtube.com/watch?v=PzC6yU6DhkY ..uite la asta cum face drift

(!8Y_M 20-07-09 08:58

Quote:

Originally Posted by gabi1294 (Post 2498016)
salut...am o bicicleta first bike de 24" ...daca ati vazut sau stiti o modalitate de a patina cu o bicicleta....va rog sa`mi spuneti si mie...am si eu o pasiune pentru biciclete....sunt cu viteza....dar si smecheriiile imi plac..am vazut si eu pe asfalt a pus ulei si a incercat da` nu prea a dat roade.....astept un raspuns.

anul trecut pana sa-mi asfalteze astia strazile faceam si eu.. 2-3 cercuri maxim:P

pe spate cauciuc cat mai tocit... dar problema e ca se toceste doar pe mijloc.. asa ca ia un cater si taie-i toti dintii laterali.. fa-l cat mai neted...
tine-l desumflat... eu il aveam la 1.3-1.5bari
gaseste o portiune de pietris.. sau asfalt.. dar sa aibe nisip pe el.. cu cat mai mari pietricelele cu atat mai bine.. combinatia foi-piioane.. cauta-ti u una cat mai buna.. eu dadeam pe foaia mica pinion mijlociu...:-??
ai grija sa ai cauciuc calumaa pe fata... pt ca altfel patineaza si ala de-a latul si cazi in mufa...
si tine minte regula... bicla urmareste roata de fata.. cum e virata roata de fata.. acolo se duce si bicla
de aici toata povestea este... putere in picioare.. echilibru bun.. :-??
dai pedale cat poti de repede si cursiv.. inclinat pe o parte...
incearca ceva de genul...
aproape de pe loc.. viteza mica... stand pe ghidoane...te lasi pe o parte.. si tot odata fortezi pedala de pe partea de pe care te lasi...pt ca daca fortezi pedala cealalta nu mai pleaca de cur:P si in acelasi tp impinge si cu genunchiul in cadru/sa spre exterior.. ca sa plece mai usor de cur bicla...
ai grija sa dai CURSIV la pedale... si sa mentii momentul de msicare laterala... pt ca altfel o sa iasa urat si nespectaculos:P

la inceput pare greu.. dar dupa cateva zile iti intra in reflex.. eu in 2 sapt dadeam 2 cercuri sau "drifturi" S-uri

bafta

gabi1294 20-07-09 17:39

buna lectie...ms mult....bafta...app de cauciucuri...adik mi se pare k merge mai bine fff umflat...adik....eu stau la tara...knd plec de pe loc patineaza ceva....o sa incerc si cum ai spus tu...:D

radea 20-07-09 18:32

sunt tari bicicletele faci in scurt un scooter de 50cc

mie imi plac mult liniutele pe care le fak cu baietii cu biciclete , am facut un scooter de pe loc, dar si o aprilia rs 50 tot de 50 cc , stiu k e absurd dar ar fii misto adik un dispozitiv pt masurarea turatiilor atasat de pinioane cand ajungi s dai in gol pe un pinion s scoata un sunet ca la motoare si s se schimbe pe urmatorul , cati ar intoarce capul dp tine. trebuie s imi fak un "tuning" la a mea s zik asa si anume o vopsea visiniu metalizat, cu crom sau dak argintiu spre crom, apoi niste lumini albastre potez pe leduri sub cadru si furca care s bata in jos care s mearga me baterii cineva mi-a spus k in vitan gasesc tot ce vreau ,si apoi un set de cauciucuri continental de 2,21, am schimbatoare shimano , s vad ce imbunatatiri cred k un set de pinioane cu 7 eu am cu 6 si apoi ma vad iar cu baietii la liniute, e calumea cand faci liniute simti acea forta transmisa din picioare la pedale si mai ales cand schimbi dp un pinion cand ajungi s dai in gol s zic asa dai pe celelalt mai jos si viteza creste progresiv. poate ne-om intalni si noi astia cu biciclete la niste liniute. am obtinut o viteza de aproape 60 de pe pod la coborare de plat cam km, dar tre s imi mai imbunatatesc timpii fac antrenamente.

merge cerculete cu slicuri , dalea de sosea, merge pe gheata , zapada , pietris dar trebuie un cauciuc baro pe fata lat si mai desumflat s nu derapeze, aricum patineaza putin bicla si pe asfalt dak e umed dar putin k apoi prinde aderenta si scarturi nu merge am incercat, nu poti face burnout, pe zapada si gheata e distractie in rest nu prea decat derapajele controlate la viteza mare cu frana de pe spate , oricum tres simti cum se duce bicicleta ca u mergi cu ea

ce calumea se dadeau aia cu tricicleta , poti face si intoarse dai cu spatele si franezi in lateral si da calumea dar pe zapada e distrctie

quick_silver2 21-07-09 04:59

Bine acuma, aprilia rs 50 :)

kta ford focus 21-07-09 06:42

3 Attachment(s)
ku asta m dau...........scaunul e lasat jos dar in poza aia cu scaunul sus era proaspat adusa din germania........e un bmx de aluminiu jante quando spite DT brate pedale carbon(are cauciuc de bmx si pe spate akm)

radea 21-07-09 20:49

uneori foile nu mai ies pt k rugineste locul ud intra acsul pe brat da-i cu putin ulei si lasa-o putin un timp apoi incearca din nou s le scoti

nu stiu cu ai conectat u 2 leduri la un blit de aparat foto pai frate curenteaza condensatorul alaaaaaaaa

aleyx_oltcit 21-07-09 21:41

nu ai citit tot...mi le-am scos pana la urma :P

radu.3 23-07-09 22:03

Buun, in urma cu ceva pagini vi-am prezentat un Neuzer pe care-l vazusem, la 960 roni. De atunci am tot cautat ceva, tot asa, pana in 1000 RON. Am gasit ceva bicicleta Kross, poloneza, si anume asta: http://www.kross.pl/neo_eu/index.php...a=514&kod=2140 . Era la 990 ron, iar Hexagon V3 la 950. Mai era si Level A2 la 1300, dar nu E bani :|. Maine merg sa vad de Kelly`s-urile celor de la Doua Roti si sa mai vad daca nu au ceva nou cei de la magazinul cu Neuzer.

Pe moment astept pareri despre Kross-ul respectiv si eventual despre Kelly`s-uri.

P.S: second-hand nu prea vreau, dar daca stiti ceva...super-mega-extra-hyper oferta...ar fi o solutie :lol:

Martinos 26-07-09 21:35

9 Attachment(s)
salut alls .....
as dori sa va prezint bitza mea ;);)8)
un DHS cu totul modificat...de la performance la look ;):D astept pareri/
aa si ink ceva....am ceva misto :neon: :D:D si manusile cu care ma dau eu cu bitza :D:D (din cauza k mi s efac bataturi dupa 3-4 ture :D:D)

si am o intrebare:
1 as dori sa-mi iau ceva sa ,a mea arata groaznic si niste manere de cauciuc pe ghidon.......(unde as putea gasi?)

mareo 26-07-09 21:51

Nici macar rotiile nu le-ai dat jos cand ai vopsito?
E cam pe degeaba vopsirea...

Martinos 26-07-09 21:57

leam astupat calumea
si nu aveam scule :(:(:( si imi lua ft ft mult sa le scot rotile si toate piesele (credema proprie experienta :(:( )

skyZZo 26-07-09 21:58

cam asa ceva am si eu doar k e plina de zgarieturi si facuta praf
e pusa la treaba
:)

mareo 26-07-09 22:02

Quote:

Originally Posted by Martinos (Post 2514517)
leam astupat calumea
si nu aveam scule :(:(:( si imi lua ft ft mult sa le scot rotile si toate piesele (credema proprie experienta :(:( )

Propia experienta? mai mult de o ora jumate, 2 ore nu ai ce face in dezasamblarea unei biciclete... iar daca nu ai unelte mai bine nu te apuci de nimic, iti vei da seama ca va trebui sa refaci lucrarea peste un timp,daca esti multumit de cum a iesit, e ok.... alegerea ta!

Martinos 26-07-09 23:30

uite...mareo....am fakt dezasamblarea totala a bicicletei cand am vopsit juamte cadrul in negru si mie luat 4-5 ore si nici scule nu am avut iar nici nu am de unde sa iau :|:| eu is multumit de cum a iesit,,,daca trebe sa refac lucrarea am sa o dezasamblez din nou ...

in legatura cu manere de cauciuc pt ghindon si ceva sa ...cv site?? niste sfaturi magazine?? cv?

dacia_wrc 27-07-09 00:04

1 Attachment(s)
:)) bicicleta de bicicleta :))

bobocu91 27-07-09 01:22

1 Attachment(s)
My bike...

(!8Y_M 27-07-09 09:15

Quote:

Originally Posted by dacia_wrc (Post 2514782)

misto suportul pt "sticlutza" de borsec:P

mareo 27-07-09 09:17

Quote:

Originally Posted by dacia_wrc (Post 2514782)

Cauciucul pe spate cred ca e pus invers..:rolleyes2

akaware 27-07-09 12:56

https://forum.4tuning.ro/79-talcioc/1...se-ieftin.html

bike de vanzare +piese..ieftin..pentru detalii pm,sau topicul de mai sus

(!8Y_M 27-07-09 16:31

tricicleta a fost pusa pe butuci de un gras aseazaX(... i-a rupt o roata.. toata ziua am incercat 3 combinatii de roti pt spate.. si m-am hotarat... acum e montata.. am plecat sa-mi fac un dush.. si ... drift sesion.. pana-mi crapa vopseaua de pe ea:)))
bft all

Martinos 27-07-09 23:06

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 2516124)
tricicleta a fost pusa pe butuci de un gras aseazaX(... i-a rupt o roata.. toata ziua am incercat 3 combinatii de roti pt spate.. si m-am hotarat... acum e montata.. am plecat sa-mi fac un dush.. si ... drift sesion.. pana-mi crapa vopseaua de pe ea:)))
bft all

si eu fac drifturi.....si merg intro roata...am sa fac cv poze sa va arat cum decurge o zi de a mea... :D:D:twisted:

(!8Y_M 27-07-09 23:09

Quote:

Originally Posted by Martinos (Post 2516886)
si eu fac drifturi.....si merg intro roata...am sa fac cv poze sa va arat cum decurge o zi de a mea... :D:D:twisted:

nu era vb de bicicleta:P ci de tricicleta... cu bicla fac si eu destule.. am si trial.. si durt.. si de sosea.. am 4 bicle dracu:)) cu tricicleta 5=)))

akaware 27-07-09 23:37

2 Attachment(s)
cam asta fac yo zi de zi + mers pe o roata + 180 hop pe quarter..nu am fotograf bun si prinde doar cand sar putin..cn se ofera sa-mi faca niste poze cu un aparat pro?:>dau un cico

radu.3 30-07-09 16:38

2 Attachment(s)
De vreo 40 de minute am intrat in posesia acestei biciclete :D:D:D. Am luat-o cu 960 ron si pe drumul spre casa totul a fost ok. Frane buna, suspensie super ok(ma temeam sa nu fie prea moale)...mai multe o sa va zic dupa mai mult timp de utilizare.

(!8Y_M 30-07-09 16:55

sa o stapanesti sanatos omule!!!!

radu.3 30-07-09 17:06

Amandoi sa fim sanatosi, eu si ea :lol: :D:D

Mersi ;)

aleyx_oltcit 30-07-09 19:47

1 Attachment(s)
mai am un pic si imi termin capodopera...app dau la; schimb un psp slim modat ,card ,husa,arata f bn pe un bike ...psp il pun in 400 lei

All times are GMT +2. The time now is 03:44.

- Copyright 2026 4Tuning