![]() |
Re: E36 - coupe SXL
Felicitari!
Doar invidiosii vorbesc urat |
Exact!
|
baaaaaaaaaaaaaa...esti nebun 8)
|
3 Attachment(s)
Quote:
mai am mici lucruri care din pacate sunt scumpe , chedere , niste cleme , bancheta in interior trebuie si ea imbracata (anul acesta nu am mai avut bani sa imbrac si bancheta ) Quote:
Multumesc pentru aprecieri :D !!! Quote:
Quote:
am mai postat cateva fotografii :D ! |
esti nebun ca ai bagat atatia bani in ea,dar arata....nebunie:lol::lol:
|
2 Attachment(s)
Quote:
evacuarea m3 :D o sa schimb finala....cu una Borla :D plus o intermediara tot Borla :D |
5 Attachment(s)
Quote:
|
Garajul este interesant .
|
|
Hmmm....buna galeria de avacuare,sa o stapanesti sanatos.
Iar ca intermediara si finala...parerea mea,mergi pe Magnaflow:) |
Quote:
multumesc , stiu ca ai tai au fost serpii .... si iti multumesc din nou pentru ei eu sunt fan Borla :D ....ma gandeam la o intermediara borla si finala borla... dar astea se vor face pe viitor :D !!! |
Quote:
BURN BABY , BURN !!!!! |
Asta da sunet de BMW !!! :twisted: Abia astept sa-mi schimb si eu coaja aia de evacuare :rolleyes2
|
Dupa parerea mea e cea mai frumoasa Matza :D felicitari.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
A existat o mica problema la care s-a facut un retus , se intampla atunci cand lucrezi "cu mainile" si asta este de inteles ( eu muncind doar cu mainile si intelegand) S-a tinut de cuvant Robert si a iesit totul super ! Sunt multumit maxim si recomand cu incredere RS TUNING , chiar daca unii ii vorbesc de rau din anumite orgolii (pe care eu nu le inteleg) ! Nu stiu ce vopsea ai avut de la Robert , dar vreau sa iti spun ca la mine masina in functie de unghi nici o piesa nu este aceeasi culoare cu cea in care te uiti.....si se prezinta 5 nuante in functie de unghi (Rosu aprins , visiniu , mov , albastru si cand bate soarele perla este aurie+ un functie de unghi atunci cand bate soarele exista si un metalizat foarte puternic in substrat ) este ceva deosebit.....clar daca imi mai fac o astfel de masina , va fi aceeasi culoare ! Multumesc pentru aprecieri , nu m-a interesat niciodata sa imi returnez banii , eu fost ai mei , munciti , mi-am dorit sa o fac asa , mi-am facut si nu ma mai intereseaza cand incep altii sa vorbeasca de rau ! |
3 cuvinte am sa zic atat: MANDRIE DE MASINA!
|
1 Attachment(s)
Quote:
.......................... |
nu am mai intrat pe forumul asta de ani buni,iti stiam masina de pe fb.
stiu ca vorbeam acum vreo 4 ani cand visam eu la permis si masini si nu credeam ca ai sa mai faci vreo masina,dar asta e vis.chiar nu e nimic de comentat la masina asta e perfecta!felicitari! |
Quote:
felicitari |
:shock: !
Bijuterie ! |
1 Attachment(s)
Quote:
Multumesc pentru aprecieri , nu este chiar perfecta mai sunt mici lucruri de pus la punct ...dar pana in luna mai va fi gata masina cu tot ce ii este necesar ! Quote:
iar sa fiu sincer pentru mine este un fier pana la urma , insa acest fier este si singura mea pasiune... la care nu voi renunta Quote:
In urma unei targ profitabil am ales sa schimb rotile Bbs cu un alt set de roti ce urmeaza sa il prezint pe masina la sfarsitul lunii februarie Voi scoate in schimb la vanzare rotile mele Acs Type 1 monobloc configuratie et 13 cu 8.5 j toate 4 se vor vinde fara gume , sunt impecabile nu necesita nici nu fel de investitie .... si un alt set de Oz Mito 2 dar asta imediat ce voi monta noul set ... Va tin la curent , multumesc ! |
Sincer , ma bucur ca ai dat BBS-urile . Linia masinii tale imi parea mult prea moderna in comparatie cu ele :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
frate , sunt pareri si pareri... erau frumoase....dar consider ca ce am achizitionat acum ....sunt mult mai frumoase.. ! |
Superbe!
|
Looking good!
|
1 Attachment(s)
si..... BBs urile...au plecat....
|
1 Attachment(s)
astazi s-au montat galeriile de m3 (3,2)
+ traseul de m3 (3.2) cu mici schimbari (vizibile) + finala Borla Multumesc Toma Alexandru (e30 mid engine) pentru acest lucru ... maine promit ca filmez :D |
Sa cante trompetele !
Marfa " broasca " din spate ! |
4 Attachment(s)
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=r_Ou...ature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=lC-1hK5WNpw Multumesc Toma Alexandru.... un baiat deosebit...Recomand cu incredere :D !!! |
Ce frumos se aude:twisted:
Felicitari! |
fratioru se face pielea gaina la cum se aude:shock::shock::shock:.....
|
Te unge sunetu de la evacuare. :D
|
Quote:
:2gun::2gun::2gun::2gun::2gun: HIDROFORUL :D :2gun: :2gun: https://www.youtube.com/watch?v=oRcg4vrUtwQ |
e de curse nebune ????? :lol:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Mai visa unu ca isi face pisica cu 20 de milioane ca a mea , ii da o vopsea si iese tipla :lol::lol::lol: 20 costa numai chederele fata la portiere . Din cauza la tarusii astia cu maneau in blana pe centru s-a dus pe **** renumele acestei marci :rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:31. |
- Copyright 2026 4Tuning