![]() |
Re: Masina Mea......
Pacat ca a venit cu tot cu vopsea. In rest multumestei ca te scapa de "tuning" pe gratis.
|
1 Attachment(s)
Quote:
m`am dus suparat acasa...si am inceput sa frec...si am frecat vro 3 ore bune pana sa vina tot jos ....Morala "daca iti pui stickere puneti`le cu cap" in fine...i`am facut un "face lift" astept pareri :) |
arata altfel, mult mai bine, cumva nu se potriveau dungile cu masina, farurile arata bine, singura problema o sa fie cu grila, dupa ceva drum nu o sa se curete de tantari, si eu asa am patit, mai bine puneam negru ca pe ala nu se vad tantarii :P
|
Quote:
da`i in colo de tzantzari...imi pun o soparla pe grila sa`i manance... :-P btw....joci wow cumva ? |
si un offtopic pt fratele chelu gti... cand mai vezi si tu o solenza galbena cu nr de bucuresti ca merge ca nebunu si iti face disperat flashuri de bixenon, arata si tu o mana asa in semn de salut, si in scarba:lol:
de mentionat, si sticker de 4tuning pe masina:lol::lol: s-o stapanesti sanatos chelule |
Quote:
|
daca ma gandesc bine, cred ca pe atunci inca aveam numarul de pe spate in luneta... oricum, proasta miscare sa o intrebi pe femeie daca ma cunoaste:lol: oricum am recunoscut doar masina si una bucata sofer dublu cat mine
|
poi cam lua 2 dupa ceafa daca zicea da :)) da...aveai numaru pe luneta...hai si tu cand ne mai strangem :)
|
chelule, iti bati joc de mine? pai eu sunt primul cand e de strans, anul trecut nu venea lumea cu masina da eu veneam cu taxiu´ la intalniri
|
io numa o intalnire am prins :) deci nu stiu...sry :) si rog pe vali sa mute replyurile care is off`topic...sry de off`topicuri ^^
|
Quote:
|
da arata bine bafta in continuare
|
Ajutor!!! Tocmai miam luat un mp3(era si timpu)Pioneer Deh-P85BT problema e ca am nevoie de un adaptor CD-UB100 iar aici nu prea gasesc.Ma poate ajuta careva in privinta asta?
|
DDDAaaa auzi daca vii acasa iti conectez eu mufele :)) e bun ?
|
6 Attachment(s)
masina mea
o sa mai pun niste poze :D Cd-player BLAUPUNKT, amlificator 1000wats,condensator 1.0farad farurile din spate cu leduri :D |
4 Attachment(s)
Quote:
Cum am zis cand voi avea numere de mures o sa vil prezint si uite au sosit si nr de inmatriculare MS 82 PIJ :D si cateva poze cu Volvanu An fab: 2000 Tip: s80 Motor : 2000 Turbo 5cilindrii 20v 163 cp (sa speram ca vor creste:) Full cu piele |
Quote:
|
ca dungile nu`s de golf...si nush...arata "tzărăneste"
|
aaa ok
|
3 Attachment(s)
va prezint si eu cateva poza cu mashinutza mea
|
Frumoasa! Ce motorizare ?
|
2200 centi si 150 de cai :lol: plus ca are si mod sport
|
age 12 si e masinuta ta ?:)) norocos copil:D:D:D
|
LAsa ma ca creste :) sa aveti grija de ea
|
o sa avem ;)
|
3 Attachment(s)
in loc de BLAUPUNKT GTX-663 am cumparat BLAUPUNKT THX-662
|
fratilor... nu faceti nimic la masinutele voastre???
|
Mdap am si eu o intrebare Ford Focus 2002 ST170 vs Golf 2003 GTTDI ? ! ? Dativa parerea.
|
Golf cu siguranta;):lol:
|
So stapanesti sanatos pij.frumos volvanu.Si motorul la fel.Te cam intoarce din drum cand intri pe fanclub skoda nu?
|
Quote:
|
ma refeream ca intri in fanclub volvo si renunti la pasiunea pt skoda.Nu pot spune ca-l admiram, nu sunt fan, desi e o masina frumoasa cu un motor zic eu foarte bun, o masina care iti ofera multe la banii ei.Pacat ca putini apreciaza volvo.Eu unul as alege un volvo oricand in fata unui vw sau opel, poate chiar audi.Astept sa vad ce faci cu masina si poate te vedem si pe tine la anu pe vremea asta "in arena" cand iti masoara astia decibelii.Si daca mai iei si un premiu...atunci e super
|
aaaaa inteleg ,nu am de gand sa renunt ,ai dreptate inca nu apreciaza lumea volvourile pt ca nu cunosc,volvou ala rosu la banii aia eu zic ca merita multi nu au masina in starea accea si cu asa o putere!! as fii putut intra si eu 'in arena' pe partea cu sound.
|
pai anu viitor nu mai ezita si intra.nu stiu ce ai de pierdut.Anu viitor sper sa apar si eu cu ceva.Pana atunci strangem fonduri...
|
Sa dea Domnu cee mai bun,frumos,puternic si galagios pe anu ce vine :)
|
pij-ule, scuze ca te intreb da pontiacu lui varga mai exista?te rog spune-mi ca-l are.desi din cate stiu l-a dat de mult.pe unde se afla?ce-i cu el.de ce l-a dat?
|
Dap la vandut din pacate :( deja de mult ,e prin mures a fost modificata acuma e alb cu dungi albastre cred ca e vorba de masina de care ziceai ca ai vazuto (auzit) ,motivu nul stiu numa atata ca a avut ceva probleme cu sistemu de franare si dupa aceea la si dat.
|
pacat.mare pacat.trebuia so tine, sau sa-si ia alt muscle car.as face orice (in limita bunului simt) sa ma duc 2 metrii in fata cu orice masina americana pana in '75.da sunetu ala ma pij.pffff.parca si acuma il aud.da probabil ala e.sper sa-l mai vad.merci de info.
|
Schimb Peugeot 605 SL, an fabricatie 1990, SERVODIRECTIE,VOLAN REGLABIL,GEAMURI ELECTRICE,ABS, Inchidere centralizata, aer conditionat, Benzina. inmatriculat in Romania.Schimb Cu Golf3 inmatruculat,5usi.
|
3 Attachment(s)
Vand Ampilficator JBL DECADE DA3504
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:11. |
- Copyright 2026 4Tuning