![]() |
Re: Ceasuri Plasma New Design - multe marci, preturi bune
@sebannu, am mai spus... custom dupa anul nou.
|
Quote:
k ai spus k nu poti sa aduci, k nu exista dupa anu nou |
Cand reincep custom-urile o sa anunt :) si evident o sa fac pentru toti cei interesati.
|
"Inele cromate (clipsabile) Opel Astra F - 105Ron"
poti sa le retii ca le iau eu dar ma gandeam sa m-i le trimiti impreuna cu plasma de Astra F (am scris mai sus) imediat ce le primesti |
salut as dori sa stiu si eu ce ai pentru o vectra b si la ce pret.si bafta la vanzarea masinii.
|
Quote:
ms. |
4 Attachment(s)
Salut.
Am atasat poze pentru plasmele Innoparts pt Corsa C :) Update: Au mai ramas PE STOC (totul de la Innoparts, fond ALB, lumini albastru+rosu+alb): - 1 x Plasma BMW E30 M3(cu sigla M) 280km/h in bord (297RON) - 1 x Plasma Opel Astra G benzina 220/240km/h (294RON) - 1 x Plasma Ford Mondeo MK3 (pana in 2004) motorina (294RON), model nou - 1 x Plasma Opel Corsa C benzina 220km/h (294RON) - Inele cromate (clipsabile) BMW E30 - 105RON - Inele cromate (clipsabile) Opel Astra G - 105RON - Inele cromate (clipsabile) Opel Astra F - 105RON (mai am un set) - Inele cromate (clipsabile) Golf2,3,4,vento,bora,passat3b - 120RON - Inele cromate (clipsabile) Audi A3,A4,A6 - 120RON - Inele cromate (clipsabile) Mercedes - cateva modele de inainte 2002 - 120RON Poze se pot vedea si pe pagina precedenta!!!! Numai bine, Razvan 0723.643.113 |
pt opel kadett e ai ceva ceasuri cu plasma .am o masinuta frumoasa la care tin si as vrea sa ii pun asa ceva.astept un raspuns .merci!
|
Salut. M-ar interesa husele(buretii) care vin pusi pe centuri! Un pret?
|
Salut! Plasma pt Golf 3 diesel (turometrul intra in zona rosie pe la 5000 rot pe min, 20-220 km/h) se poate aduce? Si limbile de la ceas
|
Pentru Fabia 2005 ai ceva?
|
salutare inca mai astept un raspuns de la tine in legatura cu plasmele pt un bertone sper k nu ma uit ms!
|
pt megane 1 din 2001 ai ceva?
|
mai te bagi la un custom nu ?
|
2 Attachment(s)
Salutare.
Am fost plecat din tara in perioada asta si de aceea nu am raspuns la mesaje. Pt. Kadett trebuie sa primesc raspuns din Germania. La fel si pentru Megane 1. Skoda nimic, custom deocamdata nu (o sa anunt cand ma reapuc de customuri). Pentru Bertone normal sau astra g benzina am o plasma, pt Bertone turbo trebuie sa vina. P.S. Pana cand revin cu customurile atasez o poza de la un custom facut pe matizul lui Stefan... enjoy!! Numai bine, Razvan |
Sa nu ma uiti cu customul ptr glf 2 cand o fii. Mersi
|
m-ar inteersa customul pt opel manta. osa iti dau maine poza.. si pt un OPel astra G motorina 1.7 dti si daka asiguri si montaj.. si in cat timp e gata.
|
Salut.
Cand revin cu custom-uri voi anunta pe forum. Ii rog pe cei care m-au sunat pentru plasme sau inele in ultimile 2 saptamani sa revina cu un telefon pentru ca am 'pierdut' agenda si mesaje sms :( Au mai ramas PE STOC (totul de la Innoparts, fond ALB, lumini albastru+rosu+alb): - 1 x Plasma BMW E30 M3(cu sigla M) 280km/h in bord (294RON) - 1 x Plasma Opel Astra G benzina 220/240km/h (294RON) - 1 x Plasma Ford Mondeo MK3 (pana in 2004) motorina (294RON), model nou de plasma - 1 x Plasma Opel Corsa C benzina 220km/h (294RON) - Inele cromate (clipsabile) BMW E30 - 105RON - Inele cromate (clipsabile) Opel Astra G - 105RON - Inele cromate (clipsabile) Opel Astra F - 105RON (mai am un set) - Inele cromate (clipsabile) Golf2,3,4,vento,bora,passat3b - 120RON - Inele cromate (clipsabile) Audi A3,A4,A6 - 120RON - Inele cromate (clipsabile) Mercedes - cateva modele de inainte 2002 - 120RON Poze se pot vedea si mai sus si pe pagina precedenta :) Numai bine, Razvan 0723.643.113 |
Vreu si yo niste ceasuri custom pt astra g bertone daca imi poti face da-mi un PM
|
salut pentru espero ai ceva?(ceasuri sau inele cromate)
|
man mar interesa si pe mine niste inele pt astra g
|
arata-mi si mie te rog ce ai pentru un e36 cu 7000 si 260 km/h
|
Salut.
Pt un Golf 4 TDI cu 220km/h ce modele ai si la ce preturi? |
salut, pt un golf 3 ce ai?? pune te rog toate modelele daca ai mai mult, si pt luminile de la clina(cele t3 butoane de reglat viteza aerotermei, rece+cald etc) si poze cu imele si ce mai ai tuning interior ms.
|
zi man ma juti si pe mine cu inelele alea pt astra g ..? astept raspuns
|
sal ti-am lasat un PM
|
Ti-am lasat un pm. Pentru un Matiz m-ar interesa ce poti face .
|
pt fiat coupe ai ceva ?
|
Salutare.
Sa le iau pe rand: -Custom de orice fel deocamdata nu, sorry. -Pentru Espero nimic. -Pentru Golf 2,3,4 si VW in general numai inele cromate la 120RON setul - clipsabile. -Pentru Astra G am pe stoc inele cromate la 105RON - oferta -De asemenea pentru Astra G am o plasma pt benzina. -Pentru Fiat nimic -Comanda pentru BMW se poate face dar mai ai de asteptat -Comenzile ramase pt Bertone si calibra trebuie sa ajunga (cand, nu stiu exact). Au mai ramas PE STOC (totul de la Innoparts, fond ALB, lumini albastru+rosu+alb): - 1 x Plasma BMW E30 M3(cu sigla M) 280km/h in bord (294RON) - 1 x Plasma Opel Astra G benzina 220/240km/h (294RON) - 1 x Plasma Ford Mondeo MK3 (pana in 2004) motorina (294RON), model nou de plasma - 1 x Plasma Opel Corsa C benzina 220km/h (294RON) - Inele cromate (clipsabile) BMW E30 - 105RON - Inele cromate (clipsabile) Opel Astra G - 105RON - Inele cromate (clipsabile) Opel Astra F - 105RON (mai am un set) - Inele cromate (clipsabile) Golf2,3,4,vento,bora,passat3b - 120RON - Inele cromate (clipsabile) Audi A3,A4,A6 - 120RON - Inele cromate (clipsabile) Mercedes - cateva modele de inainte 2002 - 120RON Poze se pot vedea si pe pagina precedenta Numai bine, Razvan 0723.643.113 |
Salut...POT SA FIU EU PRIMUL CLIENT PENTRU CUSTOMURI?(cand o sa te reapuci??? :) )
|
pentru un logan mar interesa kam tot ce ai plasma inele etc astept raspuns gabur_vlad
|
Pt. Peugeot 206 1,4 hdi ?
|
Pt. Ford Focus Diesel ( 2002 ) ceva plasme?:D
|
salut, pt un Corsa C, ce poti sa imi oferi? m-ar interesa niste ceasuri dar nu pe alb, ai si pe negru? astept un PM de la tine, mersi
|
pentru un renault 19 fase 2 ai cumva ceasuri plasma??? si daca da, ce pret si ce varianta de culori
multumesc! o zi buna! |
chiar teas ruga razvane daca poti sami raspunzi la ce team intrebat in legatura cu loganul plasma inele etc.apoi mar interesa cum fac plata :?:pune si niste poze te rog dca ai ma poti contacta la gabur_vlad sau [email protected] te astept
|
salut. ma intereseaza ceasuri plasma, inele pentru r 19
|
sa traiasca domnul Razvan! v-am sunat sa va spun ca sunt interesat de o plasma pt. un Opel Astra caravan ( G ) fab.2001 si inele cromate.
sunt din Covasna si in momentul cind o sa aveti pe stoc dati un beep la nr. 0729089475 si vin sa le montam la Bucuresti. poate gasiti si leduri . astept cu nerabdare sa treaca o luna dupa cum ati spus. multumesc anticipat (Muscalu Marian) |
poate va mai prind pe mess si va mai deranjez cu ceva intrebari!
|
Razvane, scuze ca te tot bat la cap dar spuneai ca pe la sfarsitul lui ian. sau inceputul lui februarie ai ceva pentru mine. Ti-am trimis si un sms sambata dar nu ai dat nmici un semn pe nicinde. Ce se mai aude cu comanda mea?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:28. |
- Copyright 2026 4Tuning