![]() |
Re: Masinile userilor 4tuning din Botosani
Quote:
|
Quote:
|
vladutz vrem poze cu xenoanele!:))...te-am vazut zilele trecute, vad frumos :D
|
Quote:
|
mergem maine la o spalatorie totzi? ca vreau si eu sa o spal
|
Quote:
|
Chiar ce de-am pulea......cu floscaraia asta......azi am spalato.....si pana in seara e varza...........maine iar sa o spal?:))
|
Quote:
|
ooooopssss......sorry :) nu am stiut:)
|
Quote:
|
apropo vladut cum se pun imagini pe chestia asta ca nu prea ma pricep
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
hai sa va arat si eu tractorasul meu are motor de 3000d 193cp si cam atit cred ca va intereseaza
|
foarte, foarte frumoasa ! si puternica bineinteles :D
|
Andrei!!frumos bmw-ul !!seria 5 pachet M! ai si lux si sportivitate in aceeasi masina!!sa o stapanesti sanatos!!si te asteptam in Romania!!ii lipseste totusi ceva!!numarul BT xx FUG
|
multam frumos baieti in august o sa o vedeti live
|
Quote:
|
Super Frumusica masinutza...sa o stapanesti sanatos..si fara prea multe accidente :):P Hai bafta!
|
Quote:
|
fara accidente?fara nici macar o zgirietura bogdan oricum mersi
|
andrei salut :D sunt baiatu cu masina care to aratat poza FUL :D te org frumos sa imi zici si mie cum se cheama evacuarea ca la fel vreau sa imi pun si eu :D si sa imi zici daca e zgomotoasa sau e doar de design ?
|
ce zgomot vrei sa ai pe Diesel?
|
Quote:
|
Baiatul cu FUL....hai raspunde:))
|
la un diesel nu scoti mari zgomote daca e motor mic (ma refer la cel de 2000)!scoate numai un fasait!!la unu de 3000 diesel cum are andrei98FUG ar mai iesi ceva!! OLIVER nu da banii degeaba pe nu stiu ce toba ca nu vei avea rezultate multumitoare!!daca vrei ceva frumos pentru design pune 2 tobe ca la M5!!chiar daca nu scot sunet macar arata frumos!!BAFTA la toata lumea!!
|
mah ful dar eu nu am zis ca vreau ca sa imi cumpar o toba care sa scoata sunet , daca urmaresti mai atent cum o fo discutia iti dai seama cum so ajuns ca sa zic ca , chiar daca ai disel poti scoate un sunet din evacuare :) oricum nu mi'as dori niciodata sa merg cu o masina care sa scoata zgomot din evacuare :D e enervant tare , si oricum am sa caut sa vad daca sta fain cu o evacuare de M daca e numai pe o parte , Bafta :D
|
salut oliver,finalul de toba se numeste AUTO U dar sa stii ca nu face zgomot dar se aude cind o calc ca un reactor de avion sa stii ca totul depinde de puterea motorului
|
evacuare de M/// numai pe o parte nu se poate.eu zic sa iti pui un tips frumos de la borla sau remus ca arata destul de bine.toba sport o sa iti scoata mult fum negru.
|
Am schimbat si eu masina si am zis sa o vedeti si voi. Astept comentariile, pareri (pro si contra)
|
6 Attachment(s)
Fotografii Accord 2.2 i-CDTI
|
Quote:
|
Mersi si tu pe a ta
|
frumoasa..... sa o stapanesti sanatos si fara incidente
|
te-ai tinut de cuvant si ti-ai luat-o pana la urma,felicitari!cand mai vii prin bt sa ma suni sa iesim la un suc.
|
Frumusica masinutza..sa o stapanesti sanatos..si poate ne vedem pe strAZI ..in bt :) bafta:)
|
sa o stapanesti sanatos......dar am citit pe niste forumuri k ar trage dreapta din cauza celor care aduc masinile pe vapoare.....ceva cu sistemul de ancorare....u ai ceva probleme cu ea?inca o data sa o stapanesti sanatos si sa i dai tare....
|
Mai...tu esti sigur cu faza asta cu trasul dreapta??:)
|
am citit pe niste forumuri..era vorba de niste passaturi si am gasit o comparatie intre un passat si un accord...niste baieti care vroiau sa-si ia tot un accord le-au testat inainte si credeau k e din fabrica defectul...apoi au aflat k era de la transport....acuma nu au mai scris cum au rezolvat problema...poate au iesit ieftin,poate nu...nu stiu mai multe...eu doar de asta am intrebat de gaby-t....ma gandesc k aia de pe forum nu au scris doar k sa se afle in treaba....
|
Eu cred ca au scris special pentru fraierii care cred prostii din astea. OTV-ul va mananca zilele.
|
dar daca tu ai testa o masina si ai observa are ceva defect nu ai zice si la altii sa stie sa se uite si ei la acelasi lucru?nu cred k de acuma peste tot si chiar toti scriu doar ca sa se afle in treaba....poate aici....
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:42. |
- Copyright 2026 4Tuning