Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Accidente Rutiere De Pe Raza Judetului Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/39698-accidente-rutiere-raza-judetului-iasi.html)

2slow4u 06-06-10 11:49

Re: Accidente Rutiere De Pe Raza Judetului Iasi

Am citit si eu dimineata, nasol tare :(

o`neal 06-06-10 11:51

Quote:

Originally Posted by 2slow4u (Post 3419872)
Am citit si eu dimineata, nasol tare :(

unul din cei 3 decedati era baiatul unei colege de`a mamei ... in varsta de numai 16-17 anisori... Condoleante familiilor !

MihaiCsl 08-06-10 20:16

http://www.evenimentul.ro/articol/tr...-feroviar.html
Primul mentionat,era var cu mine de gradul 3. :|

o`neal 09-06-10 18:41

Quote:

Originally Posted by MihaiCsl (Post 3426893)
http://www.evenimentul.ro/articol/tr...-feroviar.html
Primul mentionat,era var cu mine de gradul 3. :|

e acelasi accident pe care l`am postat si eu mai sus... Dumnezeu sa`I odihneasca in pace ! 2 din ei au fost astazi inmormantati, soferul a fost inmormantat ieri. Condoleante familiilor !

MihaiCsl 09-06-10 19:17

Imi cer scuze,n-m observat.

MihaiCsl 12-06-10 19:35

http://www.bzi.ro/accident-in-tudor-...o-video-174128

zorro6299 16-06-10 08:59

:sad: un A6 gri metal , pe Chisinăului... prins intre un tir si o alta masina ( pe care incerca s-o depaseasca pe dreapta ) - faina masina , pacat de ea.

- desigur TIR parcat aiurea , care blocheaza o banda de mers... si foarte multe tir-uri, asta e !
- vis-a-vi de Petrom, linga CET, poate a facut cineva poze ? eu n am avut unde opri..ca faceam ( pur si simplu i-a rupt roata stga spate- de tooot + alte chestii dispărute , + ca era intrat cu partea din fata dreapta si in TIR - ul parcat ..... trist. ).

Desigur A6 - zbura... si desigur cel care era depăsit...nu l a lasat sa intre pe banda 2...a preferat sa-si strice si el partea din fata dreapta..... minte de cocalar de ro !

drumuri cat mai libere vă doresc !

Hyperyon 16-06-10 10:12

aseara in jurl orei 10 in tudor in fata la t17 a fost calcata o persoana am inteles...banueisc ca a trecut pe rosu de pe trotuar spre refugiu..
nu am vazut...eram la pim..dar am auzit ulterior duiscutiile si am vazut cand a venit salvarea...
detalii ceva?

MnezO 19-06-10 19:44

Quote:

Originally Posted by Hyperyon (Post 3444787)
aseara in jurl orei 10 in tudor in fata la t17 a fost calcata o persoana am inteles...banueisc ca a trecut pe rosu de pe trotuar spre refugiu..
nu am vazut...eram la pim..dar am auzit ulterior duiscutiile si am vazut cand a venit salvarea...
detalii ceva?

Am trecut pe acolo prea multa lume adunata ! ca sa aflu ceva informatii !

Bondellu 03-07-10 18:33

@zorro A6 este a unchiului meu o sa revin eu cu poze cu audili dar nu de la fata locului.

Bondellu 06-07-10 14:14

6 Attachment(s)
Am revenit cu poze

D3m0N 06-07-10 14:39

Quote:

Originally Posted by Bondellu (Post 3497244)
Am revenit cu poze

urat... cine e vinonatul?

Bondellu 22-07-10 22:40

Quote:

Originally Posted by D3m0N (Post 3497311)
urat... cine e vinonatul?

Unchiu' dar daca soferul de pe tir era "de cursa lunga" mai plimbam si eu a6'li pe copou...

CRyS` 23-07-10 16:31

Quote:

Originally Posted by Bondellu (Post 3536538)
Unchiu' dar daca soferul de pe tir era "de cursa lunga" mai plimbam si eu a6'li pe copou...

Doar pe Copou? Ce draq esti ... :lol:

bmwh548 15-08-10 13:27

Accident urat pe strada care duce la cimitirul "Petru si Pavel". Implicat Audi Q7 alb (cel modificat estetic cu DIA la numar) si un Clio verde. Q7-le botit urat in partea din fata, iar Clio facut praf in partea din spate. Am vazut din mers consecintele, cand coboram urcau baietii de la SMURD si Politia. Soferul din Clio era intins in masina, nu stiu daca mai era in viata.

Bogdan.IS 17-08-10 16:24

Se stie ceva de un accident spre sculeni ? cica ar fi implicat un amic de-a meu ...

criminales 17-08-10 21:42

da tin sa va anunt ca miine face 1 an de zile de cind nu mai e printre noi regretatul MAX
https://www.youtube.com/watch?v=TYhp4M3WIZ4
dumnezeu sa il odihneasca si sa il aiba in paza
multumin ca ne veghezi de acolo din cer

morpheusmaster 18-08-10 01:11

Quote:

Originally Posted by criminales (Post 3592179)
da tin sa va anunt ca miine face 1 an de zile de cind nu mai e printre noi regretatul MAX
https://www.youtube.com/watch?v=TYhp4M3WIZ4
dumnezeu sa il odihneasca si sa il aiba in paza
multumin ca ne veghezi de acolo din cer

Acum aproape un an, cand am dat jos poza cu max (de pe geamul masinii) nu am putut sa o mototolesc si sa o arunc...am lipito pe interiorul unei cutii in care'mi mai tin scule/piese...azi am facut curat prin garaj si am deschis cutia...si chiar ma gandeam "bai...da nu cam pe vremea asta, anu trecut a murit Max?"...Dzeu sa'l ierte...chiar azi mam gandit la el. Nu stiu daca'i doar coincidenta...

Dzeu sa te ierte!

CRyS` 19-08-10 14:01

Multi "au fost" amicul/prietenul celui ce a fost Siminic Maximus ! Putini au mai ramas amicul/prietenul lui Maximus! Si mai putini au venit sa aprinda o lumanare pe 17 si 18 August, dupa un an de zile de la disparitia sa!

Odihneste-te in pace Maxxutzule!

dtzutzu 07-11-10 21:19

5 Attachment(s)
accident pe sos. Nationala 46A pe 4.11.2010. eu eram pe golf 3...si loganul a patruns in intersectie fara sa se asigure...am incercat sa-l evit...dar moshu s-a incapatanat si a vrut sa-mi faca o bucurie...

vlad87 08-11-10 09:32

Nasol moment. Cum ai rezolvat?

dtzutzu 08-11-10 21:00

pai ne-am intalnit a doua zi de dimineata...ca era inchis la asigurator,la ora la care s-a intamplat nefericitul incident...si a declarat cheagu' ca a fost vinovat...acum...astept sa imi de-a consatarea asiguratorul sa ma pot duce sa o repar...dar am auzit ca dureaza o vesnicie...si deja imi lipseste enorm sofatul...in rest toata lumea e teafara si nevatamata :D...de acest lucru sunt cel mai fericit!

vlad87 08-11-10 21:59

Da, bine asa. Lasa ca tabla se indreapta :)

Bondellu 08-11-10 23:21

Quote:

Originally Posted by vlad87 (Post 3796420)
Da, bine asa. Lasa ca tabla se indreapta :)

Frumos spus.Bine ca nu ai omorat batranul de pe logan:))

vlad87 13-11-10 10:14

http://video.bzi.ro/video/show/Groaz...-in-Copou-7894

:neutral::neutral:

=Virus= 13-11-10 13:17

Bogdanele, nu stii ce s-a intamplat ieri, asa ca ai putin grija la vocabular! Nu fi la fel de "inteligent" ca martorii care declarau ca masina avea "200 la ora" sau ca "a facut un cerc, s-a invartit de cateva ori" .

Bogdan.IS 13-11-10 13:20

daca omul , circula responsabil , cu 50 kmh , nu se intamplau toate astea , esti de acord cu mine ? ;)

=Virus= 13-11-10 13:42

Daca si cu parca... daca avea vitezele de avioane ce se vehiculau in randurile "martorilor" aseara se oprea mult mai departe, si kia ar fi fost mai grav avariata! O problema mai mare dupa parerea mea este ca aceast accident ar fi putut fi evitat daca starea drumurilor ar fi fost mai buna!

Bogdan.IS 13-11-10 14:26

Baiatul ala dintre martori , care e mai buzat ... ala are niste probleme acolo sus ... l-am cunoscut personal , deci declaratia lui n-o lua in seama ;) .
Unde a fost accidentul , singura partea de drum care-i plina de gropi e banda a 2a , sina de tramavai ca prima banda e intr-o stare oleaca mai buna decat cea de a doua .

criminales 13-11-10 20:57

cred ca starea drumului e de vina ascultati ce delara femeia care a fost implicata in accident
nu va dat cu parerea si dati in cap omului
posibil sa fi avind viteza dar de ce deodata pierde controlul masinii si ajunge in refugiu ?
treceti pe acolo si uitativa ce crater imens e pe linia de tramvai cel mai mare sofer de rali sau drift la fel ar fi patit
si uitativa atenci ca masina e intacta fugea masina de la sine raminea infipta in bordura de peste 30 de cm i se rupeau ambele roti fata in bordura masina fiind joasa cei care au fost acolo va pot comfirma ca masina a plecat pe rotile ei fara mari avarii ...
sunt prea multe intrebari care dau cu , ,,,,,?
pacat de fete si fereasca dumnezeu de asa ceva ... se poate intimpla ori cui sau mai rau sa te arunce o groapa de asta in fata unui tir si atunci tot soferu e de vina ?
multi oameni sfirsesc nevinovati .... de multe ori nu cei de la volan sunt 100% vinovati pacat de cele 3 victime urmariti cu atentie declaratia femeiei cu hundai explica destul de clar venea din vale avea ceva viteza si de o data a pierdut controlul volanului si a ajuns in refugiul pt pietoni
nu cred ca a vrut sa se sinucida si a tras el anumea de volan

CiRiNeL 13-11-10 22:48

nu cred ca isi au rostul toate comentariile noastre acum...sau toate comentariile de pe pagina ziarului...pacat ca s-a intamplat asta...ca avea viteza...si cata viteza avea o sa afle politia...nu suntem noi cei care trebuie sa judecam...bogdan nu e bine ce zici...

nu putem da vina nic ipe drum, ca apoi se poate zice usor ca nu s-a adaptat viteza la conditiile de drum

hai sa nu uitam ca majoritatea de aici il stim macar din vedere pe tudor(ca si mine de altfel) sau altii ii sunt chiar prieteni, iar cei care nu il cunosc nu trebuie sa arunce cu noroi

sa fim seriosi nu mergi regulamentar tot timpul. urci de 100 de ori copoul cu 40 km/h dar se intampla sa mai sari si calul...si asta nu cred ca se intampla doar membrilor 4tuning sau celor care se aduna pe copou("jmekeri de copou" cum place lumii sa zica) asta se poate intampla oricarui conducator auto

Bogdan.IS 13-11-10 23:28

razvanMRG , pe parerea ta nu dau 2 bani ... daca zici ca-s destept dupa taste, data viitoare am sa-ti arat ca sunt destept la stadion te salut cand te vad
... dar in schimb parerea lui cirinel o iau in considerare . Rog un moderator sa-mi stearga post-urile de pe acest thread .

CRyS` 14-11-10 08:47

urmariti bine reportajul de la PROs TV sa vedeti ca a fost surprins de camerele de pe Copou,putin mai la vale de accident IN TIMP CE MERGEA REGULAMENTAR!!! SI SUNT SI IMAGINI!

Si imi doresc enorm de mult sa vad ziaristii de la BZI izbiti de autobuz,tramvai,microbuz si eventual cand sta in statie sa ii vina autobuzu' nr. 41 sa ii cada in cap ceva si sper sa vada si acel ziarist aceste randuri!

JusT_SaY_BoBo 15-11-10 21:35

ieri seara pe la ora 21:30 cred a fost un accident urat in nicolina
o soferita cu un a4 breack cred ca 99 nu a oprit la stop si a intrat in aripa spate a unui ford mondeo invartindu-l la 180grade....cred ca avea ceva viteza,totul s-a intamplat in fata mea si nu am apucat sa vad audi-ul decat dupa impact oprit...din pacate nu am poze...daca stie cineva ceva despre acest accident sa dea mai multe detalii:sad:

Bogdan.IS 15-11-10 21:45

era cumva un audi rosu , cu numere rosii ...de bt ?

JusT_SaY_BoBo 16-11-10 13:56

Quote:

Originally Posted by Bogdan.IS (Post 3815545)
era cumva un audi rosu , cu numere rosii ...de bt ?

nu.era un audi negru caravan,nu am fost atent la numerele de inmatriculare:oops:

criminales 16-11-10 22:07

accident IN BUCSINESCU IN FATA SPALATORIEI PARMA
taxi si un opel astra f
vinovat taximetristu dupa lege
vinovatul vinovat colegul cu opelu viteza exagerata

jemis90 16-11-10 22:57

Quote:

Originally Posted by criminales (Post 3818554)
accident IN BUCSINESCU IN FATA SPALATORIEI PARMA
taxi si un opel astra f
vinovat taximetristu dupa lege
vinovatul vinovat colegul cu opelu viteza exagerata

Confirm treaba cu viteza exagerata!! Am patit'o uneori si eu sa trec la musteata(desi aveam proritate) dar cand vii cu suta...ajungi imediat in intersectie, comparativ cu viteza de~50.
p.s - Ochii'n'4 !

2slow4u 17-11-10 09:46

Ce astra f?

Florinelu' 17-11-10 22:32

Quote:

Originally Posted by CiRiNeL (Post 3810215)
nu cred ca isi au rostul toate comentariile noastre acum...sau toate comentariile de pe pagina ziarului...pacat ca s-a intamplat asta...ca avea viteza...si cata viteza avea o sa afle politia...nu suntem noi cei care trebuie sa judecam...bogdan nu e bine ce zici...

nu putem da vina nic ipe drum, ca apoi se poate zice usor ca nu s-a adaptat viteza la conditiile de drum

hai sa nu uitam ca majoritatea de aici il stim macar din vedere pe tudor(ca si mine de altfel) sau altii ii sunt chiar prieteni, iar cei care nu il cunosc nu trebuie sa arunce cu noroi

sa fim seriosi nu mergi regulamentar tot timpul. urci de 100 de ori copoul cu 40 km/h dar se intampla sa mai sari si calul...si asta nu cred ca se intampla doar membrilor 4tuning sau celor care se aduna pe copou("jmekeri de copou" cum place lumii sa zica) asta se poate intampla oricarui conducator auto

CIRi bine zis...sunt de aceasi parere cu u..la toate accidentele se gasesc mancatori....la fel si la accidentul meu......asa k....ciocul mic k e cel mai bine....

All times are GMT +2. The time now is 04:16.

- Copyright 2026 4Tuning