![]() |
re: Colantari auto profesionale
Quote:
Pret : 75 ron + tva |
2 Attachment(s)
Quote:
Te asteptam incepand cu ora 08:30. O zi buna. |
2 Attachment(s)
Quote:
Masina de jos dreapta :Plafon cu negru lucios material AVERY seria 801 colantata la DCM DESIGN. Acesta folie neagra este cea mai buna de pe piata la acest moment. |
Salut, as vrea sa colantez si eu plafonul la un Astra G 5 usi cu folie neagra lucioasa.
Cat ma costa? Am vreun discount daca am mai colantat la voi? |
Salut ! in iasi stie cineva unde se fac folieri? Mersi !
|
Quote:
Pretul este de 100 ron + tva. Daca ai mai fost la noi, porti stickerul cu carbonX.ro sau cu dcmdesign.ro si ai o comanda de minim 300 ron vei primi 10 % reducere. Ideea de reduceri in conditiile in care preturile sunt foarte mici nu se pot aplica decat la comenzi mai mari. Asta ca sa si simti reducerea. De ex, 5 % la o comanda de 100 ron inseamna ca iti facem o reducere de 5 ron. Nu vrem sa credem ca sunt oameni care se gandesc la tuning si vor sa economiseasca 5 ron. |
Quote:
Incearca la 0745325373 sau la 0745325373. |
Quote:
|
Quote:
Iti multumim pentru interesul acordat. Am pus unele poze in diferite stadii de colantare sau de alte transformari : jante, colantare alte portiuni decat cele initiale, etc. Daca te uiti atent, BMW-ul portocaliu a avut la inceput colantata doar capota cu carbon 3M, pentru ca apoi sa fie facute si plafonul si portbagajul. La ceva timp s-au schimbat si jantele, niste croame pe 20" cu cauciucuri Dunlop 245/30Z R20 SP SPORT MAXX XL MFS T. Acum intelegi de ce s-au pus unele poze de 3-4 ori? Uita-te mai atent la poze si vei intelege. |
sal
as vrea sa cumpar de la voi ceva folie se poate ? ma intereseaza culoarea albastru metal mat iar ca cantitate cam cat intra pe un logan un pret si livrare pe PM ? ms |
salut , pentru un e36 sedan , plafon + eleron (luneta) negru lucios un pret te rog..
ms. |
Quote:
|
Quote:
Te uiti pe paletarul de culori pe care il gasesti pe : http://www.dcmdesign.ro/culori.php.htm Apoi ne spui ce culoare doresti, pentru ca sa nu existe nici un fel de probleme referitoare la culoare. |
Quote:
Pretul pentru plafon si eleron colantate cu negru lucios : 165 ron. Timp de executie : 45 minute. Garantie : 12 luni. |
Quote:
Te rog sa ne lasi un numar de telefon, numarul masinii si un nume pe email: [email protected]. Multumim. |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
Foliile sunt Oracal - Germania. Mai jos poze cu noua folie 3M - imitatie de carbon. Astept pareri despre lucrare. |
salut , pentru un e36 grila si capota in imitatie de carbon cam cat costa ?
|
Quote:
codul culorii e 562 - deep sea blue poti sa-mi dai un pret per total cantitate cam cat intra pe un logan ...mersi |
Quote:
Din pacate nu exista pentru moment aceasta culoare la dimenisiunea de 1.26 metri pentru a o putea colanta dintr-o singura bucata. Daca totusi vrei la latime de 1 metru, exista SI ITI TREBUIESC 20 MP. Pretul este de 20*30=600 lei |
8 Attachment(s)
Quote:
CU FOLIE ORACAL - CAPOTA : 200 RON - GRILA : 120 RON CU FOLIE 3M - CAPOTA : 420 RON - GRILA : 180 RON |
preturile includ si montarea ? as vrea sa stiu care este pretul cu tot cu montare pentru cea in relief
|
Quote:
|
Salut, am si eu un golf 3 in 5 usi (4+hayon) nu varianta break (variant), cu trapa pe plafon. As vrea sa stiu daca imi poti spune niste preturi informative pt o colantare....as vrea sa ii pun 2 dungi sport din fata pana in spate, gen volvo c30 parca era o pozape site la voi. M-ar interesa 2 dungi simple fara nimic mai mult. Masina e alba si presupun ca negru ar merge cel mai bine pe ea. Crezi ca ar merge sa ii pun eventual modelul carbon?
10x |
Revin cu inca o intrebare... cam cat ar dura montajul?
|
Quote:
Pretul pentru dungi din bara fata pana in bara spate de latime 20 - 5 - 20 cm (5 cm insemnand distanta dintre ele) costa 350 ron. Timp de executie : 3 ore Se decupeaza pe plotter si se aplica cu folie de transfer. In ici un caz separate, pentru ca nu se pastreaza distanta egala. |
3 Attachment(s)
Quote:
Intre timp va atasez poze cu un alt client care ne-a lasat fara o buna parte din materialul 3M - imitatie de carbon. Rezultatul se vede.......... |
pai o folie normala sau una gen carbon...acum nu stiu din punct de vedere tehnic cu care se poate face treaba asta.... si estetic cum ar arata cu folia aceea tip carbon in relief.....
Daca se face cu ploterul....tot nu inteleg cum ramane distanta egala intre ele... nu vad decat daca ar printa dungile si spatiul dintre ele... dar s-ar putea sa ma insel. multumesc |
5 Attachment(s)
Quote:
Estetic arata foarte bine cu negru (cu aceasta folie s-a facut si calculatia). Insa cu carbon pretul este de 1.200 ron si efectul este imens. La fel diferenta de calitate, de textura, de pret al materialului, etc. Mai jos inca o masina facuta cu verde si imitatie carbon pe lateral si pe capota. INAINTE --------- >>>> DUPA |
Quote:
Am apelat la serviciile lor si ii recomand cu incredere . Revin cu poze cu plafonul de la A4. |
4 Attachment(s)
Quote:
Momentan mai adaugam niste poze cu realizari. |
5 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
salutare baieti, o intrebare:
cat ma ajunge o colantare pt o capota de solenza ( precizez ca vreau sa cumpar folia carbon si o montez eu in braila , ma interrseaza pretul?) ;) acest model ... |
Quote:
Pretul este de 32 euro/ mp + tva pentru material. La un simplu calcul, 155 x 122 = 1.891 mp x 32 = 60.51 euro + tva |
3 Attachment(s)
Cu ceva intarziere au ajuns si pozele .
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Eu sunt super multumit de lucrare, o sa revin la voi pentru a termina tot proiectul.
Ma intereseaza sa colantez masina black&blue, police cruiser style, alb cu negru, am nevoie pentry un proiect de tuning. Ma puteti ajuta si cu inscriptionarile specifice ? Multumesc. Asta e designul pe care il vreau. |
Quote:
Apoi masina va intra la colantare, scrisurile se vor face imediat, lipirea lor fiind o joaca pentru noi. Insa, neaparat cu programare. Mai ales ca vin alegerile si o sa fie cam aglomerat. |
salut pentru o solenza as vrea sa colantez capota cupola si portbagajul dar nu stiu exact daca trebuiesc trecute in talon...cat m-ar costa aceasta operatiune...sau daca nu cat m-ar costa sa colantez doar capota...
|
in ce oras se coleaza? k as vrea si eu...
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:39. |
- Copyright 2026 4Tuning