![]() |
Re: Club TICO
eu votez nr 3 mi se pare perfecta pt orice masina culoare etc
|
Nu-s carcotash da Nr.1 cu fundal alb in mijloc zic ca ar da cel mai bine ........ e doar o parere. Raman pe Nr. 1
|
2 Attachment(s)
Hai inca doua...la pachet...una pt parbriz si una la luneta...merge la orice masina!:D Avem si culoare,si alb ,si negru,si masina(mai multe chiar),si usi deschise,si vitezometru ce-si transforma acul intr-o secera,fonts atractiv...mai multa "rautate" n-am de unde sa scot..."CUMPARATI SAU NU?"...Ce sa fac daca discutiile voastre ma inspira...?:D
P.S. Sunt p aici mai multi prop. de masini albe sau mi se pare? SHIT!...NU SE VAD! POATE LE FACETI VOI SA SE VADA...TNX! |
2 Attachment(s)
Am reusit!Deschide-ti sa le vedeti in toata splendoarea:D
|
1 Attachment(s)
Daca nu se poate amandoua,votul meu e pentru:tatarman-luneta
|
tatarman-eeeee lasa-le draq ca iar ne pui peste vreo saptamana sa votam:) io votez nr.1 ... cu toate ca si nr.3 ar veni dragutz .... RAMANE nr.1 !!
Neatza ! |
mda ... cum spuneam ... sunt perfecte ultimele ... daca nu va suparati asi vrea sa le punem palea ... exact acolo unde le e locul .... ce ziceti ?! Haideti mai baieti ca vine iarna si nu mai putem sa le lipim de zapada :D
|
tatarmane esti incredibiul frate .....
razvan24 am inteles ramai la 1 pana acum avem 3 voturi pt 1# si 1 vot pt 3# continuam si fara alte intreruperi SPER NU UITATI SA VOTATI |
bz51zid .... sunt dragute si ultimele ma ... doar ca le-a scos la iveala prea tarziu :D
|
v-ati hotarat ?!
|
Eu propun sa prelungim vot pana duminica , poate vor mai aparea votanti.....si mai imi vin niste idei...:D :D :D glumeam! Duminica la ora 24.00 se inchid urnele!Pana atunci descarcati-va pozele-n calculatoare si uitati-va bine bine la ele ca sa fi-ti siguri siguri de ce votati o sigla sau o alta!
|
deci io am zis ... daca nu mai voteaza nimeni pe cele 2 ptr parbriz si luneta ... ramane nr.1 !! si gata ... si alea adaugate ultimele sunt dragute !
|
io votez aia pe parbriz si nr 3 pe luneta parerea mea e k ar veni bine:P
|
mad mario ... nu se vad bine.... garantat ...vine mult mai bine sa fie amandoua la fel ...
|
Salut!Sunt nou pe aici dar ce conteaza e ca am Tico!:-) Votez,daca mi se permite,cu ce am pe semnatura deja:tatarman-luneta.Este de departe cel mai complex si "deshtept"!
|
salut lume.pot vota si nou intratii in club?daca da votez si eu tatarmn luneta ca e super misto si desteapta cum zice si 10bkt.cred ca oricum am sa mi fac una daca mi da voie tatarman sa pun p haion ca am scos o la imprimanta la marimea care scrie p ea si da f bine.e altfel decat tot c am vazut pana acum.brv tatarman
|
si io am zis ca-s drgutze amandoua .. si cea de luneta si de parbriz ... important e sa votam toti ... daca nu ... ramane nr 1 din cele 3
|
votul meu ptr -tatarman luneta- nu se contabilizeaza?
|
1 Attachment(s)
eu votez pt tatarman luneta k bulina,mi se pare cel mai misto dintre alea d'acolo.am pus si eu una facuta pe fuga in dupa masa asta :P.culorile si fontul se pot schimba,nu-i nici o pb.am zis sa fac ceva mai vesel ca m-a deprimat atata alb,negru si gri
|
:rolleyes2 duminica cu 1 minut inainte de inchiderea "urnelor" votez ........ m-ati zapacit de tot ......... tatarmane, fa ceva pt parbriz, sus unde e fumurit geamu, eu am o banda sticky pe negru mat ....... :-) cat despre emblema, ma supun majoritatii ........ ca tot apar zilnic cate 3,4,5 .. :lol:
|
Pt. TM32CIP...Dar tatarman parbriz/luneta nu-ti place?Daca l-ai face pe fundal transparent(adica unde este negru sa fie transparent)in asa fel incat sa foloseasca fundalul negru-mat al stickerului tau...ai putea scoate si marginea alba...ar creea impresia ca parasolaru' este cu logo imprimat....
|
tatarmane hai sa ramana alea doua .. parbriz/luneta.... sunt dragute rau ... !!
|
v-ati hotarat baietii ?!
|
1 Attachment(s)
aplicat virtual:-) ;)
|
hai ma ca vine misto ... ce facem ?! ... pe care-l punem pana la urma ?!
|
Razvane,cred ca astia s-au suparat p noi:-P :D
|
tatarmane .... fara sa se supere nimeni ... io palea 2 mi le pun pe masina ..
pe bune ... cred ca toti ar trebui sa-mi ia exemplu ca se vede frumos indiferent de culoarea masinii ... !! !! |
eu unu va impartasesc ideea baietzi iar sa o luam logik, mereu vor fi pareri contra caci asha e omu, are ceva de comentat, eu zic ca arata bine desenele grafice realizate de tatarman si dupa cum am zis...cel cu ushile desfacute adik nr. 1 merge ok...si sper sa nu se mai lungeasca atat povestea si sa ramanem la aceea sigla.
|
...ultima cea cu negru e fenomenala... :) arata bine cred ca depaseste nr. 1....dar trebuie sa aleaga odata lumea k sa punem in picioare acest club
|
ovis io am VOTAT OFICIAL ptr cele doua ... parbriz/luneta
sunt super !! |
2 Attachment(s)
si eu votez pt tatarman luneta, ramane de vazut in care parte vine lipit :-) cat despre parbriz eu am banda neagra (mat) sus si o sa imi fac un sticker lung (pastrez logo'ul, scrisul, tot tot tot) sa-l aplic peste banda aia ........
.....poze cu parbrizu......... si .... ce beton arata tico fara spoiler :lol: :lol: jur ca-mi place !! :twisted: |
bestial... arata :) io zic sa se lipeasca stickerul pe luneta in partea stanga sus a soferului
|
small tip: inainte de osia spate e ultima imbinare a evacuarii, de unde se continua finala cu tzeava peste osia spate ....... dati aia jos si dati vreo 3 coxuri prin orash sa vedeti acolo fetze si fetze ale trecatorilor :lol: am circulat asha o dupamasa pana mi-a fost gata "finala" custom ....... iuresh fratilor, all eyes on me :lol: :lol: :lol: :lol: acelasi lucru si acum cu "noua" toba ....... alarme,chestii,babe lesinate ...... si vesnicul gand al "cunoscatorilor" : "ai sa-mi bag p____, asta crek e turbo" :rolleyes2 :lol:
ps: dak o masina suna, neaparat e turbo,nu ? :rolleyes2 :lol: :lol: |
:lol: :lol: :lol: am auzit si eu remarci de genul asta...
S-o auzi pe a mea cum urla in turatii mari, n-am deloc site in tobe :twisted: |
v-ati hotarat in legatura cu sticker-ul ?! :) arata misto ala fara spoiler :) fiorotico :D :)
nu stiti si voi pe cineva care vinde jante pe 12 de tico ?! |
mi-am tras tico ... vrum vrum vrum ... daca mai traieste cineva pe aici sa ma anuntati si pe mine ca ma multe intrebari :lol: ms
|
1 Attachment(s)
Baieti,cu riscul de a-mi sarii din nou toti p cap,trebuie sa bag si ultima propunere care dupa parerea mea le intrece p toate, este cea mai reprezentativa (spatele inconfundabil de tico)si mai aproape de adevar.La cum arata n-ar trebui sa mai aveti dubii in alegere si cred ca ar trebui aleasa in unanimitate si sa terminam odata cu asta...Alta propunere promit ca nu o sa mai aveti de la mine...dar daca ramane, am sa-l fac si pe fundal negru ca sa mearga mai bine p folii ori parasolare negre...
|
pt prima data decord cu tatarman CU ADEVARAT MISTO VOTEZ PT EA
HAI SA TERMINAL ODATA SI SA NE APUCAM DE LUCRURI MAI SERIOASE |
salut! aveti cumva colegi si de prin Timisoara?
ii rog sa ma contacteze daca doresc sa se intalneasca si cu alti posesori de Tico... (am un prieten care ar fi amator de asa ceva in TM) salutari! |
ia zi pe cine ai tu in timisoara si dc nu poate sa vb pt el ? 8) in TM nu sunt decat 2 nebuni cu Tico ........ SAG - taxi si subsemnatul CIP :lol: hai cu ceva noutati ...... poate l-am vazut si pe-al treilea in retrovizoare ..... :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:48. |
- Copyright 2026 4Tuning