Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   TuningDAYS 2007 (https://forum.4tuning.ro/353-tuningdays-2007.html)
-   -   Tuning Days - Foto/Filme/Impresii : (https://forum.4tuning.ro/353-tuningdays-2007/37154-tuning-days-foto-filme-impresii.html)

Hondarul 02-04-07 14:55

Re: Tuning Days - Foto/Filme/Impresii :

2 Attachment(s)
Doua funduri de la Gabitza FXN :lol: Tot la 4SS, evident... :lol:

BH-15-RIC 02-04-07 15:08

Quote:

Originally Posted by Andre3y (Post 827963)
Nu ati facut nimenia poze la AR88KID ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Stai linistit ANDREI ca masinile noastre nu sint demne de pozat , ca nu prea ai ce vedea la ele !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;) ;) ;)
Asa ca nu cauta caci in afara de ERVIN care mai are ceva legaturi prin BUCURESTI restul nu prea au sanse sa fie puse pe aici doar daca nu pune din greseala vreun spectator poze cu ele !!!!!!!!!!!!;)

cannavaro 02-04-07 15:24

Quote:

Originally Posted by Razvan Hades (Post 829304)
Alea mari nu le pot urca:sad: si alea erau cele mai marfa:!: :!: :!:

Urca-le pe www.rapidshare.com sau pe www.sendspace.com si da-ne link-ul. E foarte simplu!! Dai browse si upload.Iei link`ul si il pui pe forum.

bogdan 02-04-07 15:48

primul tau post si deja ne-ai aratat cat de varza esti!! urmeaza sa ne mai povestesti cat de tari sunt saloanele afara si esti complet
De la mine ai avertizment!

NightClubRacer 02-04-07 15:49

18 Attachment(s)
cateva..de la standu vrooom racing romania :rolleyes2 o sa revin cu alte poze, mai profesionale curand!

Razvan Hades 02-04-07 15:51

8 Attachment(s)
Si cateva poze

Bobby boss 02-04-07 15:52

Fratilor e adevart ca sa organizat repede insa nu putem sa comparam ziua 4tuning cu SIAB sant 2 lucruri diferite pentru cunoscatori a fost un eveniment la care au vazut ce vroiau sa vada pentru altii care se aflau intamplator pe acolo nu au ce sa comenteze a fost acceptabil,placut

Morro 02-04-07 15:56

Quote:

Originally Posted by bogdan (Post 829445)
primul tau post si deja ne-ai aratat cat de varza esti!! urmeaza sa ne mai povestesti cat de tari sunt saloanele afara si esti complet
De la mine ai avertizment!

bai ... nu fii rau.... parerea lui ... banii lui ... eu il sfatuiesc fara nici o alta implicatie sau insinuare ca data viitoare sa mearga doar la SIAB si sa isi ia 2 beri acolo ...

cretzu|boss 02-04-07 15:56

a fost frumos... cine stie ce gigolou o fii sonycu... cred ca are numai modele din FHM tipul

banica.alex 02-04-07 15:58

sonycu - s-ar parea ca tu vezi numai partea goala a paharului ... daca vrei sa vezi masini super tunate poti sa te duci in japonia sau unde vrei tu .. iar cu femeile noastre chiar nu-mi dau seama ce ai .. doar pt ca ai vazut vr-o 2 sau 3 care nu aratau prea bine nu inseamnca ca erau toate la fel .. iar in privinta cu celulita .. lasa ca macar aveau si ele niste forme ceva .. decat sa fie numai manechine d'alea numai piele si os ..

TgM <Frost> 02-04-07 16:01

24 Attachment(s)
Super Marfa A Fost Super Marfaaaa

bogdan 02-04-07 16:02

Quote:

Originally Posted by Morro (Post 829458)
bai ... nu fii rau.... parerea lui ... banii lui ... eu il sfatuiesc fara nici o alta implicatie sau insinuare ca data viitoare sa mearga doar la SIAB si sa isi ia 2 beri acolo ...

lasa ca-i dau eu 100 de mii sa-si ia berile pentru ca si-a zgariat retina cu trabantul ala varza si daciile alea obosite:)))

Lucian 02-04-07 16:10

Quote:

Originally Posted by BH-15-RIC (Post 829380)
Stai linistit ANDREI ca masinile noastre nu sint demne de pozat , ca nu prea ai ce vedea la ele !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;) ;) ;)
Asa ca nu cauta caci in afara de ERVIN care mai are ceva legaturi prin BUCURESTI restul nu prea au sanse sa fie puse pe aici doar daca nu pune din greseala vreun spectator poze cu ele !!!!!!!!!!!!;)

Nu te supara dar nu esti tocmai obiectiv. Ai fost acolo si ai vazut cate masini din Bucuresti au fost. Le regasesti macar jumate in pozele de aici ?

cretzu|boss 02-04-07 16:23

nu ai observat ma ca esti singuru cu o parere proasta? poate altii sau chinuit sa organizeze asa eveniment ... unii chiar au muncit...

sonycu 02-04-07 16:26

Quote:

Originally Posted by cretzu|boss (Post 829502)
nu ai observat ma ca esti singuru cu o parere proasta? poate altii sau chinuit sa organizeze asa eveniment ... unii chiar au muncit...

"ma"? invata domnule sa vorbesti civilizat si dupa aia mai discutam.. poate tu nu ai o parere, poate tu te iei dupa turma, ei bine eu am avut o parere individuala.. pe care ar trebuie sa o respecti.. dar nu cred ca stii ce inseamna acest cuvant..

bogdan 02-04-07 16:29

Quote:

Originally Posted by sonycu (Post 829488)
bravo bogdan, acum te simti mai bine ca ai dat avertisment cuiva care si-a expus parerea, era a mea, nu generala, credeam ca am scapat de comunisti, dar uite ca au mai ramas.. lasa nu imi da toata alocatia ta ca nu mai ai bani dupa aia sa iti cumperi cico.. bafta celor care stiu sa asculte..

bravo esti perseverent!:))
ai 2 de la mine si acum hai sa-ti povestesc cum sta treaba pe aici:
"pustiulica" sa-i spui cui vrei tu da nu mie ca am io o presimtire ca sunt putin mai mare, alocatiaa:)))) aici ai fost foarte tare si la faza cu hormonii m-ai miscat teribil,un "necunoscator"ca tine care comenteaza ca acel trabant era varza chiar nu are ce cauta la asemenea saloane daca vrei vb eu cu niste prieteni la BMW sa te lasa sa intrii in showroom la ei acolo sigur o sa te impresioneze ceva ,despre faptul ca eu sunt comunist:)) aici ai dreptate majoritatea care ma stiu de pe forumul asta stiu ca asa este ,iar faptul in sine ,ca eu vb atat de frumos cu tine si-ti acord atat de multa atentie este o noutate pentru mine ,adtine-te de acum incolo sa nu mergem mai departe

PS: nu mai trimite Pm-uri ca-ti inrautatesti situatia ,ai plecat cu stangul este suficient dar o sa te iert peste ceva timp ca sunt baiat bun:)))

Lucian 02-04-07 16:38

Ecuatia e simpla. Sonycu ... ai 23 de ani ... nu te cunoastem ... nu esti cunoscut in comunitate .... ce masina conduci ? ce studii ai ? cultura pe latura de tuning auto si tuning show a fost dobandita prin ce mijloace ? Bogdan e unul dintre "batranii" fenomenului , conduce BINE o Sierra Cossworth , o clasica mult ravnita de multi , cat despre alocatie te asigur in cunostinta de cauza ca e remuneratie si nu poti bea tu cat "cico" poate cumpara el din respectiva remuneratie. Te simti lezat de apelativul "ma" dar tu te lansezi in afirmatii nefondate nici macar de o baza temporara e existentei tale pe acest forum . Iti permiti sa iti exprimi pareri radicale fara a fi un cuvant de luat in seama. Dupa cum vorbesti sigur nu au aivut stand sau macar masina la acest tuning show si cu siguranta la un tuning show de peste hotare.

XoRRo 02-04-07 16:42

3 Attachment(s)
RIC am pus eu poza cu masina ta la pag 3... e prea frumoasa masina si prea bine facuta... imi plac masinile americane....

si poze cu KID nu sunt eu prea mare fotograf... doar astea le am....

Lucian 02-04-07 16:43

Quote:

Originally Posted by sonycu (Post 829507)
"ma"? invata domnule sa vorbesti civilizat si dupa aia mai discutam.. poate tu nu ai o parere, poate tu te iei dupa turma, ei bine eu am avut o parere individuala.. pe care ar trebuie sa o respecti.. dar nu cred ca stii ce inseamna acest cuvant..

O PARERE este prin definitie universal valabil ca fiind INDIVIDUALA. Multitudinea parerilor de aceeasi forma fac termenul sa poata fi folosit la general iar parerea ta contrara majoritatii. DAR .... cand ai o parere ce contravine curentului general de opinie e bine ca atunci cand o formulezi sa o sustii cu argumente valabile , obiective .Tot ce spun acum poti sa o iei ca pe un sfat necesar cizelarii tale personale .

Morro 02-04-07 17:00

da ... trist dar adevarat ... iar am apasat degeaba pe taste ... credeam ca e un om care poate sustine o parere ... wrong, again ... va propun sa nu mai continuam cu aceasta discutie total sterila ...

ema_sierra 02-04-07 17:05

10 Attachment(s)
poze...........

banica.alex 02-04-07 17:06

sonycu - se pare ca nu ai inteles rostul acestui show de masini ... dupa cum ziceam, daca vrei sa vezi masini exagerat de scumpe si stralucitoare poti sa le vezi in continuare prin alte tari . din pct meu de vedere aces show s-a bazat in mare parte pe un tuning atat exterior cat si interior cat mai agresiv ... nu pe genul de masini pe care le cumperi noi cu peste 150.000 euro si apoi le aduci la expozitie stock si te mandresti cu ele .. eu zic ca organizatorii au oferit spectatorilor exact ce si-au dorit sa vada si au fost ff multumiti .. si ca sa nu mai zic ca a trebuit sa te mai iei si de femeile noastre .. daca nu-ti convine ce vezi aici parerea mea ar fii sa te muti in alta tara.

Bafta

colegutu_2005 02-04-07 17:30

3 Attachment(s)
poze VROOOM RACING

NightClubRacer 02-04-07 17:34

doar 3 ma? pune si cu restu masinilor care au fost acolo, nu numai cu noi... :D

andrey2003 02-04-07 19:19

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by blowwind (Post 828990)
buey Gratziane...iar ati lasat copii sub 18 ani sa intre la salon neinsotiti ? :)
:D:D:D:D:D:D

Comentezi? :evil: :-)

by RAndrey

quze 02-04-07 19:42

Matiz Vitan racing ........ ft tareeeeee !

Lucian 02-04-07 19:45

Quote:

Originally Posted by quze (Post 829737)
Matiz Vitan racing ........ ft tareeeeee !

:peace: :peace: :peace: macar daca era singura masina .. Vitan Racing ... dar din pacate nu a fost ....

quze 02-04-07 19:57

Corect! Am mai spus , multe chiar nu isi aveau locu acolo. Mi-a placut linia de turbate de la voi ;)

NightClubRacer 02-04-07 20:09

oricum trabiul e genial, am vorbit cu proprietaru si se pare ca o sa il revedem, la raliul brasovului! :D super tare!

dima_versace_VROOOM 02-04-07 20:12

deci trabantul ala am auzit ca eupe ;))) am auzit ca are 200 de cp si 800 de kg iar treaba cu matizu vitan racing....lucian speed line tu te uiti la masina ta inainte sa vb :O lol..... io nu as iesi cu ia pe strada ;)

Lucian 02-04-07 20:15

23 Attachment(s)
Alte poze marca HORHE !

Lucian 02-04-07 20:17

Quote:

Originally Posted by dima_versace_VROOOM (Post 829785)
deci trabantul ala am auzit ca eupe ;))) am auzit ca are 200 de cp si 800 de kg iar treaba cu matizu vitan racing....lucian speed line tu te uiti la masina ta inainte sa vb :O lol..... io nu as iesi cu ia pe strada ;)

Bunul meu coleg de forum .... daca tu imi arati mie 1 element care se comercializeaza in Vitan si e montat la mine pe masina (mai putin plasa si chederele :)))) )... te cred. Daca nu gasesti unul ... te retragi de pe forum. Te tine ?

SPEEDLINE se scrie legat dupa cum vezi si in poze sau ... daca nu poti sa vezi imi cer scuze . Trabantul nu are 800 kg are chiar mult mai putin iar cai ... nu te baga. Nu cred ca stii tu ce se poate face cu motorul de golf 2000 16v injectie mecanica.

nxtaz 02-04-07 20:21

Quote:

Originally Posted by sonycu (Post 829553)
uite lucian care e treaba, eu cand m-am opus parerii generale cum ca a acest show a fost super am adus argumente, daca tu nu le-ai vazut atunci iti sugerez sa citesti cu atentie nu printre randuri si mai apoi sa faci afirmatii ok? locatie mica, nici vb de 250 de masini cum erau promise, destule masini de umplutura, adica masini stock cum au fost cele de la hyundai, dacii din 1988 iar cat despre vestitul trabant portocaliu, sa fim seriosi, nu era o masina atragatoare, exteriorul era modificat, dar la interior ati fost atenti? nu cred.. dar asa e in romania, tot ce conteaza e tot ce se vede, preferati un volan de piele si un schimbator decat un airbag sau un abs.. ma rog.. chiar te arunci aiurea lucian, nu am sustinut ca am avut vreo masina la salon, si nici nu am vrut sa o duc acolo, nu pentru ca a fost cum a fost ci pentru ca nu imi place.. iar cu bogdan te rog frumos sa nu il pupi in cur ca omul cam sufera de el si e pacat, 27 de ani fizic, dar mintal... a lot down.. si daca sunt nou pe forum asta inseamna ca nu am nici un drept?? sau cum?? tocmai pt ca nu ma cunoasteti nu treb sa va aruncati la afirmatii, asta e, poate ca a fost greseala mea ca am comparat un salon din romania cu un salon din afara, eu luand parte la mai multe din afara, nu cu masina mea, doar in calitate de vizitator, paris, italia, germania.. acolo masini, organizare, etc.. si ca sa iti raspund la toate intrebarile desi nu vad cu ce te ajuta, 24 de ani, am terminat facultatea de management financiar contabil, specializarea contabilitate si informatica de gestiune.. si ma indoiesc ca acest bogdan are mai multa intelepciune, daca nu bani, iar un lucru de care ma indoiesc.. bafta

de ce nu vrei sa gandesti? compari acest salon cu unul de afara, spune-mi cum a fost la a doua editie a unui festival de afara, sau mai bine zis...cand a inceput fenomenul afara si cand a inceput la noi ? eu zic ca tuningul a cunoscut o dezvoltare masiva in ultimii ani, acum 4-5 ani cate masini tunate vedeai pe strada ? E normal ca per general sa fim sub cei de afara deocamdata, dar in ritmul asta ii vom ajunge in curand; spun per general pentru ca partea de mecanica exista oameni competitivi cu cei de afara, pe partea de exterior poate mai avem de muncit un pic dar din nou nu mi se pare iesit din comun avand in vedere ca acum cativa ani cautam pe cineva sa imi reproduca un bodykit de fiat ritmo din '80 si crede-ma ca putini erau cei care faceau asa ceva (ii numarai pe degetele de la o mana) pe cand in germania era disponibil din anul ... (te las pe tine sa te gandesti).
Daca nu iti place ce vezi acolo, contribuie la dezvoltare !

Stima !

NightClubRacer 02-04-07 20:25

3 Attachment(s)
am pus si o poza cu ce are sub capota golfu...duminica am tinut capota deschisa, dar nu mult, deoarece nu am vrut sa ma risc, sa umble vreun destept la reglajele carburatoarelor...ca dupa ma impusca proprietarul :rolleyes2 :lol:

IL Capo 02-04-07 20:26

Ai dreq astia din Speedline numa masini fara "Poilere" cu "vopsea" naspa si cu jenti albe au....n-au avut bani de un shprei de crom, sa nu mai zic ca le suiera motoarele si au tobele sparte.

Lucian 02-04-07 20:31

Quote:

Originally Posted by IL Capo (Post 829814)
Ai dreq astia din Speedline numa masini fara "Poilere" cu "vopsea" naspa si cu jenti albe au....n-au avut bani de un shprei de crom, sa nu mai zic ca le suiera motoarele si au tobele sparte.

Ce sa faci frate ... sunt scumpe foliile imitatie de carbon si imitatiile de aripioare de bmw.

NightClubRacer 02-04-07 20:39

parca si ctl'u avea imitatie de carbon pe capota? sau mi sa parut mie? :)

colegutu_2005 02-04-07 20:40

21 Attachment(s)
ink cateva pozee....

Lucian 02-04-07 20:50

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 829838)
parca si ctl'u avea imitatie de carbon pe capota? sau mi sa parut mie? :)

Si daca ar fi avut ? Desi nu cred.

NightClubRacer 02-04-07 20:54

intrebam? :) sa stiu si eu, ca multi isi dau cu parerea...

All times are GMT +2. The time now is 17:20.

- Copyright 2026 4Tuning