![]() |
Re:
[quote=\"BogdanSHA\"]
Quote:
:P :P :P |
nu ar fi frumos.... sa dea startul o tipa super buna :P doar ca la start ea sa stea cu posteriorul inspre masini si cu fata inspre finish... :)
si cand sa dea startul sa ridice frumos mainile... :) si sa se aplece ... fara sa indoaie picioarele... :) :) nu se mai trage nimeni .. eventual tre sa tipam noi la aia din masini... \"haidi baaa , fugiti\" :P :P |
IN PRIMUL RAND... NU MAI DATI VINA ATAT PE FETE CA SIFONEAZA!!!
CA E NIMICA TOATA CEEA CE SE LAUDA ELE CA AU FACUT SI AU DRES... TOT BAIETII SUNT AIA CU GURA MARE, SI PUN PARIU CA MAI MULT VORBESC AIA CARE NU SE TRAG DECAT CONCURENTII !!!!! ATENTIE !!! FETELE CARE NU SUNT PASIONATE DE MASINI SI SUNT INVITATE DE PRIETENII LOR LA ASA CEVA... NU FAC DECAT SA LE CHINUIE AIUREA !!! ELE NU VAD DECAT NISTE PENIBILI CARE NU AU CE FACE, NISTE MASINI DE *** VECHI SI OBOSITE.(garantez ca daca pui o fata sa aleaga intre Siera V12 si Matiz... ar alege stiti si voi bine ce! <binenteles ca sunt si exceptii - F.f.f. rare din pacate>) posibilitatile lor sunt reduse: sa stea in masina, sa iasa afara langa masina sa ne asculte cum vorbim de cai putere si alte astfel de subiecte neintelegand mai nimic (nu este valabil si in cazul grupurilor de fete - care de obicei vin impreuna) Poate ca unora le place viteza si se hotarasc sa vina, dar cand stai 3-4 ore ca sa alergi 10 min. le cam piere cheful. Spun toate astea observand reactiile SOTIEI MELE!!! Deci.. daca nu sunteti de acord cu mine... astept raspuns de la voi.(mai ales de la fete!!!) p.s. ASTA AVEM... CU ASTA DEFILAM !!! |
oricum daca iti iei femeia cu tine si nu e pasionata tre
sa te gandesti prin ce trece cand fugi cu gardan spate sau prin ce treci tu cand te gandesti ca poate daca erau mai putini in masina erai mai linistit. |
daca e pe tocuri si tre sa fuga pin la masina nu se oftica? (aici cred ca tre sa ne rasp o fata care a trecut prin asta)
|
pai vine si ea in adidasi ma ! :lol: :lol: sau in costum de curse :wink:
|
ba baieti! va credeam oameni seriosi! Credeam si io ca vad vreo gagica pe aici in afara de alea luate de pe net, o gagica care sa vina pe la noi pe la intalniri! in schimb... 16 pagini de discutii! ARATATI-NE FRATE SI NOUA CEVA!
|
pai daca fetele nu zic nimik sau nu trimit nimik.cand am citit prima data topicul ma asteptam sa vad poze sau ceva cu fetele care vin la curse dar daca nu se intampla asa asta e.
|
poate sunt timide :oops:
|
pai d c sa fie timide ca nu le vede nimeni :P
|
Fara suparare... aberati...
|
ce sa faca si omul la 12 noaptea dupa ce a dat bacul la romana?!
|
Pai sa se culce.. eu asa am facut :wink:
|
omul prezinta exces de cofeina ( a dreaq cola) si e fericit k a scris si el de un 8 acolo ( sper!! ) dupa ce 3 ani de lic nu a facut romana la scoala ( numai profe de kk)
|
in acest caz ce sa faca?!
|
Sa puna mana sa invete ca mai are trei probe si probabil nu e pregatit nici pt alea :lol: :lol:
|
:) ma faceti sa rad :) da sunteti cam offtopic.. :) faceti un topic in care sa vb asa scurt in mesaje e marfa rau de tot... sau incercati sa vb fara da si nu sa vedeti dracia dracului :) si daca mere incercati sa vb fara verbe.. sa vedeti atunci oameni grotei sunteti :) hai ca incep si eu sa aberez bye :)
|
la alea e pregatit... mate info sport.... am fost la mate infoi.... daia nam facut prea multa romana... :D
ar fi tare un astfel de topic,nui asa?! (sau unu in care in fiec post sa fie o limita de litere/cuvinte) |
ar fi marfa dar nu aici...
ontopic... cert e ca ducem lipsa se fete/femei cum otzi vrea voi sa le ziceti... :) rareori vezi vreo fata ... si aia plictisita... ca nu inteleg ce va place and shit... spun din ce am vazut :) serban sper sa nu te simt din nou... numai la sandra nu ma refeream :) peace brotha`z |
Credeam ca e vb despre femei la volan...Adevarul e ca sunt mult prea putine pasionatele...Un lucru bun e ca la ilegale nu se ia nimeni de noi.Asa ca daca va e frica de garda puneti fete la volan si stati fara frica.
|
bun pontul carmen :) mie oricum nu mie frica fiindca am o janghina stock asa ca ce sami faca sami ceara actele? am totul in regula.
|
concluzia .... NU EXISTA FETE LA ILEGALE :(( (asta la noi ca la alti or fi )
cam naspa! Ar trebui sa facem o campanie de fidelizare sau ceva de genu sa atragem si noi niste gagici ori soferite ori mascote! |
hmmmz...eu am participat la asa ceva...m-am dat...am luat...si am fost luata... :) aaaa...si mai important...SUNT FATA...asa k ... nu cred in concluzia voastra! :P
|
Re:
Quote:
Cand vii in Bucuresti ai adversara. |
hmmmmmmm
aici la cluj nu ai... mai bine vi aici maintati ca sa itzi faci ceva reputatzie :roll: :wink: :twisted: :P |
eu stiu prin timisoara ... ceva fete cu care nu mi-ar fi rusine sa mi-o iau. au gagicile niste masini de dau rusine la multi! si se infig bine in pedala aia de ii zice acceleratie!
|
tralala
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:25. |
- Copyright 2026 4Tuning