![]() |
Re: Burn On Event la Tuning Show 2007
2 Attachment(s)
cateva poze de azi sa nu va mai tin in suspans scuze de off topic...
|
Fram .. Ursul Polar :) ..... .... bravo ...
|
Quote:
viata merge inainte. fierul se face. amintirile raman. si apropo, daca eu trebuia sa fiu suparat pt o planetara inseamna ca Maroo trebuia sa isi taie venele.:-) |
sal, vreau si eu filmuletul cu audi al lui "nemilosu"...da dc nu puneti pe site toate filmele cum ati facut pana acum cum ati facut si cu filmele de la cora si de la alte evenimente...
|
Mai, eu am mai multe filme si poze, dar o parte sunt descarcate la un prieten pe pc (cele mai multe si cu rezolutia buna). maine poate reusesc sa le iau si incerc sa le pun aici, daca nu...vi le dau pe mail.
Nemilosu, si eu sunt de aceeasi parere: fierul e fier, se face...nu conteaza ca e fier de 100 euro sau de 100.000 euro. tot fier e. mie mi s-a parut pacat ca nu ai putut sa faci mai mult, a picat repede. dar asta e, oricum apreciez maiestria...e tractiune fata totusi (sper sa nu ma insel). Maroo, ce avea? instalatia electrica si terosonul luasera foc? stiu ca ai zis pe una din pagini, dar am uitat :P |
5 Attachment(s)
scuzati calitatea, le-am facut cu telefonul...si eram si atent la show.
mai pun maine sper. |
RIP-ule esti tare frate....ai o masina f marfa (simpla si cu gust)sunt inebunit dupa ea!...bv..
|
Quote:
|
si chiar nu are nimeni nici o filmare cu burnout - urile facute de TXA, pe care sa o puna aici ?
|
-Sunt filmari si cu txa-ul dar tre sa ai rabdare sa le cauti.
|
Quote:
|
salutari la toata lumea...
salutari msk`u maroo , txa`u marius , hai`u adi ... felicitari organizatorilor , participantilor si sponsorilor kre au ajutat la acest show sry pt maroo ..si capu sus ... k`n zilele bune :) si pt baietzii aia kre vb aiurea ... mai de graba sa aibe grija sa-si asorteze treningul la pantofi ;) bafta baietzi ! |
http://nadir.vidiac.com/recentvideos...9d01321112.htm ultima generatie!!!!:)))))))))
|
-Mare panarama esi ma TOBA.......al naibi Adrian.....cam are dreptate
|
foarte tare :lol:
|
Urmatorul eveniment CAND!!! Niciodata Sa Nu Cnduci Mai Repede Decat Poate Zbura Ingerul Tau Pazitor!!![IMG][IMG]0115.JPG-ACDSee v5.0[/IMG][/IMG]:!:
|
care esti ? :D negru sau rosu ? :P
|
2 Attachment(s)
salut io mis (negru).
iata-ma :D |
Quote:
|
3 Attachment(s)
my bad ;)
laf`u uite cateva poze |
Quote:
|
periculoasa tigarea aia(mult fum a mai scos):shock:
|
da da
NO SMOKING |
-Premile restante au fost inmanate in aceasta saptamana nominalizatilor.
-Multumim pt participare si va asteptam la urmatorul eveniment. |
Quote:
|
Florica premiile au venit dar pana cand vine urmatorul eveniment.:drunk: sper sa nu ne ti prea mult in stare de ebrietate :lol: oricum noi:dribble: pana atunci.
|
in curand apare si montajul meu ... :D .... byNSL
e gata.. dar... face figuri forumu ... si nu merge sa`l urc... ma duc acu la cineva.. sa incerc |
|
Felicitari organizatorilor au facut un show super tare.Sa nu uitam si de participanti fara care spectacolul nu exista.Felicitari si paste fericit tuturor
|
1 Attachment(s)
un wallpaper..:-P felicitari castigatorilor..:)poate facem si calendar cu burnoutul asta ...:oops: :bunch:
|
Super frumos, dar la viteza cu care dau jos de pe net...in 2-3 zile vad toate filmuletele :)
|
Voi sunteti nebuni fratilor. Dupa masini in primul rand si in al doilea dar nu si ultimul dupa show. Si cand e vb de show stiti sa faceti ca sa aiba lumea ce admira....cand omul isi forteaza masina la maxim...numai am cuvinte. Bravo.....un om cu o adevarata pasiune. Fiarele se repara, imaginile raman sa le privim iar, iar si iar pana nu ne mai saturam
|
Naitzu...e a ta nova aia alba?? care a fost in salon???
|
nu e a lui Lucian
|
Quote:
|
Naitzu, credeam ca e a ta, ca am vazut-o la semnatura, da acum vad ca in colt scrie FAN :D
vroiam sa intreb de eleronu ala, ca si eu as vrea unu mic si finutz pe SuperNova mea :D |
Quote:
|
bai dani ba si pe aici esti ma.. :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:30. |
- Copyright 2026 4Tuning