![]() |
Re: dacia logan pro street EXCLUSIVE din baia mare
felicitari...!era de asteptat sa luati premiu ....
e foarte reusit loganu... numai bine |
felicitarile. ai muncit , dar a si iesit treaba buna .
bv..este un super Logan -felicitari :d |
bravo!!!! primele doua cupe....o sa urmeze si altele.....munca va e rasplatita
imi place si loganu rosu....arata bine |
felicitari ........ :D poate vii cu el la cursa de la sv duminica asta :D
|
reusita masina, felicitari proprietarului si la cat mai multe premii. Bafta!;)
|
Asta nu-i masina de forjat la liniute...e o bijuterie de pus numai in "vitrine"
Felicitari pentru premii! Nu e o surpriza prea mare (surpriza a fost cand au aparut pozele cu masina :D) @Roby: imi place noul vostru sticker "Pro Street Exclusive"! O sa arate bine si pe masina mea.. |
felicitari !!!intradevar munca depusa se vede spor la treaba in continuare
ne vedem la cluj |
a iesit foarte tare ! bv roby....
cel mai tare Logan tunat din RO ! |
bv...asa ceva mai rar la noi in RO
si sa iei tot de la inceput e ceva Bafta Respect!!! |
IMI VAND ANVELOPELE DE PE MASINA ...GOODYEAR 195/55/15...CARE E INTERESANT SA MA CONTACTEZE..OFERTA:d
SI...ARCURI SPORT EIBACH....PROMOTIE:p |
se pare ca baietii de la protuning sunt extrem de ocupati...nu mai prea au timp de cerintele altor clienti
|
chiar ca a iesit bine masina..felicitari pt proprietar ..imi place body kitu..nu am mai vazut pe`un "loghin" pus ..ff frumos
|
E super tare masinutza...:P
|
inca o cupa castigata de logan in doua iesiri 3 cupe
|
10 Attachment(s)
cateva poze de la showul de la cluj unde masina a castigat titlu de best custom
|
si pe bune ca a meritat titlul de best custom din plin sper ca ne vedem la mare :D sa mai stam la o poveste
|
Am citit tot de la prima la ultima pagina si cred ca este cel mai tare Logan la ora actuala. Superb e prea putin spus, pur si simplu nu vad ce s-ar putea reprosa acestei masini, e completa !!! Au mai fost proiecte de Logan Tuning da asta le intrece pe toate, sa ma corecteze cineva daca gresesc... Pe cand Logan Coupe (doua usi) Chop Top (plafon taiat) si Ampatament micsorat? Daca va apucati de asa ceva am sa fiu mandru ca vam dat ideea... Bafta in ceea ce faceti, pentru ca faceti bine...:lol:
|
Baietii nu o s vina la mare. am vb cu roby si a zis k e prea mare distanta.
poate se razgandesc! |
roooobyyy hai ca vin si eu cu ceva nou ...sper :D
|
Quote:
foarte mult mi-ar fi placut sa fiu acolo!mai ales cand am auzit ca va fii ceva international! |
Mare pacat daca nu veniti...Loganul ar fi una dintre atractiile cele mai mari ale show-ului, fara exagerare...si ar fi plecat si cu premii, probabil...:cry: poate totusi gasiti o fereastra... show-ul are loc intre 20-22 iulie.
Petrecere frumoasa la nunta! si CASA DE PIATRA lui Remus! |
no coment, crima masina, daca ai vrea sa gasesti un cusur.....nu ai cum, super idei si styling.ar fi pacat sa nu vi cu ea acolo.bafta
|
Tare e putin zis..mergetzi baietzi la mare...pkt k nu o sa fiu acolo ca plec la munca..dar distractie placuta!!
|
Quote:
|
Bravo baieti! excelent Bafta in continuare
|
Oare de ce nu se gandeshte nimeni sa faca "Chop Top" la Logan, ar arata cu siguranta mult mai bine ;)
|
iti dai seama ce costuri inplica chestia asta???
apropo ce se mai aude cu interiorul de la logan si cu motorul de 170 de cai??? |
Quote:
nici pe 1310 nu am vazut chop si alea chiar ar merge putin ...... apii pe logan ........ tu nu te gandesti la complexitatea unei astfel de lucrari ? ce vezi tu in america ca fac aia pe hot road`uri e usor pt eu pe masinile alea :) |
poze cu interiorul si motorul????:D
|
:)) probabil nu au pus cu motorul si interiorul pt ca pro street se ocupa doar de caroserie .....fac elemente din fibra de sticla....... din cate am inteles nici nu o vopsesc ........
|
Quote:
|
Bafta atunci!!
|
7 Attachment(s)
la tuning fever loganul a castigat doua cupe best autoctona si best customs astfel la 3 participari loganul a castigat 5 cupe de best!pt o masna neterminata sunt multumit de rezultate!in curand vine interiorul ,dupa care si motorul de clio rs.
postez cateva poze de la eveniment! |
Super tare...da motorul de rs cam ce pret..?
|
super frumos e..... felicitari pentru cupe :P cati cai are motoru de clio rs ? si la c bani ? bafta cu proiectu in continuare :)
|
BRAVO!!! sunteti cei mai tari.....at facut un logan pe care il apreciaza toata lumea...asteptam urmatoarele surprize
|
Quote:
|
tre sa tai niste tabla...sa o strambi la linie...sa tai plafonul dupa aia...sa bagi material de umplutura...sa faci rost de chedere si geamuri...si cam atat...roof nou...e plafon...si decat sa il faci din fibra mai bine il lasi fara.
|
Eu unu am vazut acu ceva timp pe la TV un nene de prin UK care si-a facut un Mitsubishi Lancer Evo IX coupe, adica a taiat din el in lung si din plafon(scurtat si scundat). Vreau sa zic ca masina era bestiala ca look, nu o poti compara cu nimic altceva, in interior era pregatita de WRC la fel si motorul. Acel "nene" zicea ca doar partea de "Building" a "Body-ului" l-a ajuns undeva la 30.000 lire sterline... Am zis ca era pregatita de curse, asa ca in pret sunt incluse si cusca de protectie, "roll cage-ul", si renuntarea la toata tabla nefolositoare pt scaderea greutatii. Acu fara nici o legatura cu ce am scris mai sus, pacat ca cei de la Dacia nu s-au gandin sa extinda putin gama Logan, cum a facut Reno-ul la inceput cu Meganul(bi-corp, sedan, break, scenic, coupe, cabrio) etc, etc. Poate erau mai multe posibilitati de tuning pe un Logan coupe;) ...
|
moa prea belea zi si mie kt te costa si d unde tiai faqt asta
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:39. |
- Copyright 2026 4Tuning