![]() |
Re: Accidente
Din cate am inteles a intrat unu cu mare viteza in curba si a taiat banda parca...Din ce am auzit ca se povesteste pe la serviciu...
|
Quote:
o skoda octavia si un audi a6 .... baiatul cu skoda mergea regulamentar iar gagica cu a6-le avand viteza a taiat curba si poc... din cate am inteles de la proprietarul skodei el si-a luat dauna totala ....bine ca nu au patit altceva ...fiarele se indreapta |
Quote:
Cristi... lasa ca au multe pe cap... cu totii avem multe pe cap, tocmai de asta se da si un examen psihologic cand faci dosarul pentru permis de conducere, mai ales ei care au atestat profesional pe care multi nu-l au iar cei care-l au majoritatea nu l-au luat pe merit! |
am auzit de un accident , aseara la metalu :sad:
|
Quote:
|
era un stalp indoit/smuls azi intre statia de autobuz si intrarea de la liceu ...nu l-am vazut dar mi-a zis un prieten ca a fost accident acolo
|
dap un alfa a incercat calitatea stalpului, era un "vecin bunetel" la volan, nu are nimic totul e ok
|
ASTA E DACA NU E ATENT
|
am auzit de accidentul lui Iani. stie cineva detalii?
|
Quote:
Chiar tineam de mult sa facem o campanie anti alcool la volan, o sa facem asta in scurt timp. Se aude ca avea 200 km/h a zis el, dar la 200 km/h stim cu totii ca acum mancam coliva. De obicei la un impact kilometrajul ramane blocat, deci ar trebui sa se stie cat a avut la impact. Iany - Un organizator de curse auto -> un betiv -> care reprezinta ca oricare dintre noi baietii pasionati de curse auto -> ne dezavantajeaza in ochii lumii. Prima data mi-a spus o cunostinta: Auzi a facut ala de la voi din club accident era beat... nici un membru din clubul nostru nu e atat de idiot sa conduca beat, in momentele astea noi folosim taxiul. |
3 Attachment(s)
Imi cer scuze pentru comportamentul meu rautacios, dar exista un echilibru in natura, in plus se mai poate numii si lucru manual. Nu aveam nimic impotriva cu accidentul daca nu auzeam ca soferul a fost in stare de ebrietate, auzisem de accident, oricui i se poate intampla, dar mai apoi am aflat ca de fapt a fost beat, deci cat de idiot poti sa fi, putem sa fiu eu sau oricare din noi sa trecem pe acolo si sa ma ia din plin si ce vina aveam eu? Ca el e un betiv? Acum serios vorbesc.
Ford Fiesta ST turbo + betiv la volan = ... |
sa ales prafu de masina...pacat de ea...
eu nu ii inteleg pe oamenii astea care se cred asa de zmei cand sunt bautzi si se aventureaza la volan... poate unii merita sa pateasca asa ceva... cel mai grav e atunci cand o masina cu un om din asta la volan intalneste in cale oameni nevinovatzi si/sau mai sunt altzii care sunt atat de inconstienti si se urca cu oameni din astea betzi la volan si fac panarama si se distreaza paca cand doamne fereste fac poc |
Daca era baut la volan ....atunci esti un MARE IDIOT PROST .....DE FORD .....pacat de masina ca era frumoasa ....CA A FOST CONDUSA DE UN BETIV IDIOT
|
cum ma??? 200/h ? beat? si cu cineva in dreapta? sa mi bag....
|
Unde s-a intamplat accidentul ?
|
Salut tuturor... azi am trecut prin centru prin Tulcea si am vazut ca sa intamplat un accident cam mirositor...!!! :D
|
cum mirositor? :???:
|
cred ca s-a spart rezervoru' de benzina si a luat foc ceva..
|
Era vb de o vitanja careia i sa deschis supapa de golire... Au spalat apoi cei de la servicii publice dar tot persista o mireasma PUTErnica in aer. ;)
|
Cataloi, Tulcea, joi 09.08.2012, ora 22.00... fara cuvinte
http://www.adevarul.ro/locale/tulcea...52325069.html# |
Viteza nu ucide ci prostul de la volan care se crede PILOT pe soselele astea pline cu gropi
|
Condoleantze familiilor . Din pacate sunt
Multi care se urca bauti la volan . |
| All times are GMT +2. The time now is 10:34. |
- Copyright 2026 4Tuning