Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tulcea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea.html)
-   -   Accidente (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea/34867-accidente.html)

Express 11-11-10 08:35

Re: Accidente

Din cate am inteles a intrat unu cu mare viteza in curba si a taiat banda parca...Din ce am auzit ca se povesteste pe la serviciu...

JipY_BZD 14-11-10 10:29

Quote:

Originally Posted by Express (Post 3802894)
Din cate am inteles a intrat unu cu mare viteza in curba si a taiat banda parca...Din ce am auzit ca se povesteste pe la serviciu...

o skoda octavia si un audi a6 .... baiatul cu skoda mergea regulamentar iar gagica cu a6-le avand viteza a taiat curba si poc... din cate am inteles de la proprietarul skodei el si-a luat dauna totala ....bine ca nu au patit altceva ...fiarele se indreapta

SEJ 14-11-10 15:57

Quote:

Originally Posted by Laur (Post 3802797)
Cand esti la volan si mai ales cand ai pasageri,nu ai voie sa ai nimic "pe cap"!!Punct.
Iar daca nu esti in stare sa te detasezi de probleme te lasi de volan si te faci agricultor de exemplu.

Probabil ca sunt si taximetristi model,dar sunt asa de putini ca sunt o cantitate neglijabila.Majoritatea sunt niste cretini.NU ati vazut,cred, concursuri de sarituri la trambulina noaptea cu masinile firmei.Si multe alte cretinatati.Am cunostinte printre ei deci stiu ce vb.Asa ca ce sa mai vb de conduita in trafic,prioritati sau bun simt.

De accidentul din curba nr 2 de la iesire din Tulcea de zilele trecute nu stie nimeni nimic?

Ai dreptate... in proportie de 95% ori sunt nesimtiti ori prosti ori idioti... sau toate la un loc!
Cristi... lasa ca au multe pe cap... cu totii avem multe pe cap, tocmai de asta se da si un examen psihologic cand faci dosarul pentru permis de conducere, mai ales ei care au atestat profesional pe care multi nu-l au iar cei care-l au majoritatea nu l-au luat pe merit!

CristiTL 11-02-11 08:01

am auzit de un accident , aseara la metalu :sad:

mikafly 11-02-11 08:12

Quote:

Originally Posted by CristiTL (Post 4073864)
am auzit de un accident , aseara la metalu :sad:

sa speram ca a fost doar un zvon......desi la ce exemplare vin mai nou pe acolo....nu e exclus.......

JipY_BZD 11-02-11 19:15

era un stalp indoit/smuls azi intre statia de autobuz si intrarea de la liceu ...nu l-am vazut dar mi-a zis un prieten ca a fost accident acolo

URSULIK 09-03-11 14:47

dap un alfa a incercat calitatea stalpului, era un "vecin bunetel" la volan, nu are nimic totul e ok

IULY-CLA 09-03-11 20:42

ASTA E DACA NU E ATENT

CristiTL 28-03-11 20:09

am auzit de accidentul lui Iani. stie cineva detalii?

SEJ 29-03-11 10:06

Quote:

Originally Posted by CristiTL (Post 4207489)
am auzit de accidentul lui Iani. stie cineva detalii?

Da era mort de beat si era sa omoare o fata nevinovata, masina am auzit ca e pachet, si ei am intele sunt bine slava Domnului.
Chiar tineam de mult sa facem o campanie anti alcool la volan, o sa facem asta in scurt timp.

Se aude ca avea 200 km/h a zis el, dar la 200 km/h stim cu totii ca acum mancam coliva. De obicei la un impact kilometrajul ramane blocat, deci ar trebui sa se stie cat a avut la impact.

Iany - Un organizator de curse auto -> un betiv -> care reprezinta ca oricare dintre noi baietii pasionati de curse auto -> ne dezavantajeaza in ochii lumii.

Prima data mi-a spus o cunostinta: Auzi a facut ala de la voi din club accident era beat... nici un membru din clubul nostru nu e atat de idiot sa conduca beat, in momentele astea noi folosim taxiul.

SEJ 29-03-11 13:00

3 Attachment(s)
Imi cer scuze pentru comportamentul meu rautacios, dar exista un echilibru in natura, in plus se mai poate numii si lucru manual. Nu aveam nimic impotriva cu accidentul daca nu auzeam ca soferul a fost in stare de ebrietate, auzisem de accident, oricui i se poate intampla, dar mai apoi am aflat ca de fapt a fost beat, deci cat de idiot poti sa fi, putem sa fiu eu sau oricare din noi sa trecem pe acolo si sa ma ia din plin si ce vina aveam eu? Ca el e un betiv? Acum serios vorbesc.

Ford Fiesta ST turbo + betiv la volan = ...

JipY_BZD 29-03-11 19:27

sa ales prafu de masina...pacat de ea...

eu nu ii inteleg pe oamenii astea care se cred asa de zmei cand sunt bautzi si se aventureaza la volan...

poate unii merita sa pateasca asa ceva...

cel mai grav e atunci cand o masina cu un om din asta la volan intalneste in cale oameni nevinovatzi si/sau mai sunt altzii care sunt atat de inconstienti si se urca cu oameni din astea betzi la volan si fac panarama si se distreaza paca cand doamne fereste fac poc

IULY-CLA 29-03-11 21:08

Daca era baut la volan ....atunci esti un MARE IDIOT PROST .....DE FORD .....pacat de masina ca era frumoasa ....CA A FOST CONDUSA DE UN BETIV IDIOT

CristiTL 03-04-11 13:19

cum ma??? 200/h ? beat? si cu cineva in dreapta? sa mi bag....

Express 04-04-11 09:48

Unde s-a intamplat accidentul ?

Julyo 10-05-11 19:47

Salut tuturor... azi am trecut prin centru prin Tulcea si am vazut ca sa intamplat un accident cam mirositor...!!! :D

CristiTL 12-05-11 17:31

cum mirositor? :???:

Express 12-05-11 19:15

cred ca s-a spart rezervoru' de benzina si a luat foc ceva..

Bogyciu 21-05-11 11:43

Era vb de o vitanja careia i sa deschis supapa de golire... Au spalat apoi cei de la servicii publice dar tot persista o mireasma PUTErnica in aer. ;)

NOS_nitros 10-08-12 09:14

Cataloi, Tulcea, joi 09.08.2012, ora 22.00... fara cuvinte

http://www.adevarul.ro/locale/tulcea...52325069.html#

IULY-CLA 11-08-12 21:01

Viteza nu ucide ci prostul de la volan care se crede PILOT pe soselele astea pline cu gropi

ct11lyv 11-08-12 23:18

Condoleantze familiilor . Din pacate sunt
Multi care se urca bauti la volan .

All times are GMT +2. The time now is 10:34.

- Copyright 2026 4Tuning