![]() |
Re: O noua dacie !
Quote:
|
4 Attachment(s)
Intre timp mai mesteresc cate , ceva sa vedem la ce ma hotarasc in final :D
|
4 Attachment(s)
In sfarsit astazi am primit piesele mult asteptate :
1. Cutie de viteze Renault Fuego care la prima vedere e ok , la rece schimba super. Problema este urmatoarea am un filet pe capac care nu stiu ce este si nu am tija cea subtire de jos las poze poate ma lamureste cineva ! 2. Pasaj golf 1 din care voi scoate 4 bucati de fibra. Acestea fiind spuse duminica cred ca incep lucrarile la masina si incep sa montez din piese , bafta tuturor ! |
Acolo vine pus cablu pt masarier sau poti pune. O bila cu un arc dupa care pui un surub facut p strung si ai rezolvato ca banuiesc ca timonerie nu ai
|
are da nu e completa :rolleyes2
|
Quote:
Bafta si mersi de ajutor ! |
2 Attachment(s)
Am reusit sa curat cutia , am dat jos carterul , am facut rost de suporti de papuc diesel :D , am curatat galeria pentru noul carburator , cumparat tampoane noi pentru cutie , garnitura , semering si rulment si un larg etc. Totusi ramane chestia cu datul inapoi sa vedem ce reusesc cum fac cu bila aia si arcul si etc.
Bafta tuturor ! |
Pui oo bila de rulment cat iti permite gaura de acolo apoi cauti un arc sa nu fie ff tare si apoi faci un surub ca si capac ca sa vezi k nu e asa usor cum imi ziceai tu mie de motoare turbo la bani putini te bati de multe pana cand vezi rezultatul final suporti de diesel pt ce ??? La cutie iti tre modelu ala de suport din 2 bucati uitate la mine pe topic si o sa vezi....
|
Quote:
Deci acum revenind la subiect tu te referi sa bag o bila in gaura la cablu corect ? apoi sa bag un arc si un surub ca sa tina arcul comprimat corect ? Bafta tuturor si inca o data imi cer mii de scuze fata de toti cei care am gresit , intentia mea este sa imi continui proiectul nu e o justificare doar motivul pentru care mai activez aici , pentru ca si eu la randul meu incerc sa ajut pe altii ! |
Da exact asa trebe
|
|
vad ca nu merge...
|
2 Attachment(s)
Am montat carbul , trebuie reglat voi vedea maine mai exact ce si cum ! Montajul a iesit ft bine deci sper sa reusesc sa il fac sa mearga cum trebuie !
|
4 Attachment(s)
Se ia una bucata f3n complet complet , carter de diesel , priza de putere de diesel , rezervor de injectata din dotare , cutie de viteze renault in dotare si la prima vedere totul pare sa se pupe :D . O sa iau un ambreiaj nou de renault 19 si cred ca suporti de papuc pentru motor vin bine acum poate ma sfatuiti si pe mine mai precis !
Bafta tuturor ! |
Quote:
In sfarsit ai reusit sa iei unu.Bafta la frecat de acum:lol::lol: |
Merge? nu de alta da pare cam obosit :rolleyes2
|
parerea mea,nu ai facut o alegere prea buna..ai dat o groaza de bani(asa presupun)pe un motor care nu are prea multi cai,si consuma si mult.aveai alte alternative daca cautai si iti doreai cu adevarat ceva bun
|
Am dat 300 de ron pe un motor complet complet , carterul si priza au fost gratuite datorita unor buni prieteni care incearca sa ma ajute deci nu mi se pare deloc mult ! Stii ce ma oftica cel mai mult ca dupa ce se termina razboiul apar vitezii , domnul old respectele mele ai fost pentru mine mai mult decat om si iti garantez ca voi incerca sa nu te dezamagesc niciodata ! In schimb ceilalti care nu ati impartasit deloc pasiunea si indrazneala mea ce comentati ? da frate am luat un motor de 54 kw dar care ma costat 300 de ron si il voi plati cand voi putea nu mi se pare deloc exagerat ca nici macar un motor de dacie nu iei pe bani astia complet. Sincer era in plan sa iau motorul lui victor dar nu imi permit nu am cum efectiv ma supun bugetului si timpului chiar procedez asa de rau ?
In rest bafta tuturor cu proiectele in curs , si va rog apreciati munca si vointa ca e usor sa zici " motor obosit" sau ai dat bani multi fara NICI MACAR SA STII PRETUL eu zic ca in 6 luni de cand am topicul am avansat ft mult si tot ce am invatat am impartasit cu toti fiti va rog putin mai indulgenti ca motoare de 2.0 sau turbo nu gasesti la fiecare colt ! |
..ai dat o groaza de bani(asa presupun),ce intelegi prin fraza asta?
|
Omule poate m-am exprimat eu gresit si imi cer scuze daca am jignit cu ceva , dar nu ai presupus bine iar mie corect mi se parea ca inainte sa presupui puteai sa ma intrebi pe mess la telefon etc. cat am dat pe motor. Oricum mult putin domnul valy asta e viata dam inainte cu tupeu , mai bun decat cel de dacie garantat este deci pentru ambitia mea personala s-ar putea sa fie suficient , momentan :twisted:
|
:lol: nu te amagi... nu exita motor mai bun ca cel de dacie... crezi ca asta il mai repari cu sarma si cu dresul cucoanei? asta unde s-a oprit acolo ai ramas :twisted:
|
ce mai conteaza pretul pe care l`a luat ori alte discutii contradictorii.
e masina omului.fiecare isi pune in practica pe ea ceea ce isi doreste. nu a cerut la nimeni bani sa isi faca masina. succes in continuare cu ea.isac. hai sa nu mai discutam off topic!! fapte si iar fapte!si atunci totul va fi ok. fiecare isi face masina dupa posibilitati. asa ca mereu vor fi discutii pro si contra. asta e situatia! ne auzim maestre cand trec...in weekend probabil la Drenea! |
Motorul este 1,4 :?:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
pune-l omule sus , rupe-i fasu cat cuprinde si cand o ceda si ti se ia de el exista loc de mai bine. chef de lucru sa fie. spor la treaba.
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Am achizitionat multe piese astazi :
1. suporti motor diesel noi 2. tampoane noi 3. curea auxiliare 4. distributie (ajunge maine) 5. kit ambreiaj ( ajunge maine) 6. rulment placa presiune ( papuc diesel) 7. semeringi pentru cutie schimbati toti 8. garnitura de la capac chiuloasa si garnitura baie de ulei 9. semering carter Mai sunt cateva chestii dar nu mi le amintesc . Astazi am spalat motorul , am inlocuit garnituri , am desfacut cutia am schimbat semeringi si am pus priza de papuc diesel plus ca am pus si carterul si rulmentul. Incet incet ma apropii de marea uneala :D bafta tuturor si va multumesc enorm pentru incurajari ! |
Degeaba zice lumea ca e motoru mic ca nu are putere ca e slab... Are motoru asta un cuplu fenomenal pentru cat de mic e, am mers cu masina lu Bolidu cand avea motoru asta si era foarte tare
Parerea mea, fa-i un mic servis, sus cu el pe masina si carca cat cuprinde... daia este motor |
Quote:
Bafta mersi frumos b08ygs ! |
Quote:
|
Quote:
|
Si al meu mergea :D, motiv pentru care si eu am zis ca tine. . Fara batai, fara nimic. Si l-or apucat dracii la un moment dat.
|
Quote:
|
Tocmai am ajuns acasa cu suporti de cutie de papuc diesel , suporti de pe caroserie pentru motor tot de papuc diesel. Am dat 100 de ron pe toti suporti deci eu zic ca am facut o afacere destul de buna!
Bafta tuturor ! |
Imi cer scuze ca revin asa repede dar sunt curios daca ma pot folosi de un rezervor de dacie pe injectie si pompa electrica tot de dacie pe injectie ?
|
Merge.
|
unde ai gasit suportii la motor de diesel completi?:D
|
4 Attachment(s)
Deci iti explic : suporti dupa motor sunt noi si sa mor daca am vazut piese mai scumpe ca la papuc , la fel si cu tampoanele ! Suporti de pe caroserie de la motor si cutie sunt sh si cred ca daca ma chinui putin mai pot face rost pentru doritori. Eu am dat 100 de ron pe cei de la motor si cutie doar cei de pe caroserie fara tampoane fara nimic , astazi i-am curatat si vopsit si multe alte chestii marunte. Tot astazi mi-a ajuns si ambreiajul si distributia deci incet incet se apropie ziua cea mare :D
Valy vorbim pe mess si daca doresti cu adevarat caut si iti gasesc , in zona mea sunt multi cu papucuri care , cara lemne pana le farama apoi le dezmembreaza :D |
| All times are GMT +2. The time now is 09:18. |
- Copyright 2026 4Tuning