![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)
ce fel de liniutza tata?daia weed?
|
dar tre sa avetzi grija cum le lipitzi ca daca nu le-atzi pus bine tre sa le rupetzi ca nu se mai dezlipesc asa ushor
|
a vazut caddy azi cand le-am pus.....ca abia am mai dezlipit marginile care le-am taiat ca depasheau nr
|
aronele potzi tati sa-mi faci shi mie un clip dala marfa ?in care sa cuprinda ceea ce fac io,tunning shi tatuaje?
|
Clar...Maine am nr. de UE pe masina de la riviera =))
|
... primele chestii care le`am modificat la mashina.. de cand o am pe maini ... i`am pus stickerele alea cu UE la nr de inmatriculare .. si am facut stopurile k wallpaperu` ala de la @el :) .. cu foleie pe mijloc.. si ma gandesc sa mai fac si semnalizatoarele de pe laterale si proiectoarele de ceata :D
|
Quote:
O sa-ti fac un VT cu semnalizarile laterale si farurile de ceata fumurii ca sa-ti faci o idee :) maine dimineata |
Quote:
Clip sau ceva o reclama ?Banner? Poster? |
Bai nene, pana la urma, care merge la buc, si cand?
Eu am zis sa merg duminica, voi? In plus, pt cine nu are cu ce sa vina, imi pun eu masina la bataie, daca imi bagati benzina :mrgreen: |
Si eu duminik as merge :) dar sunt in cautare de sofer :))
|
sambata se anunta drift party pt cei care nu pleaca la Bucuresti...gratar, bere, tzigari, rontzaiala....so..hai sa va vad...care nu se duce scoate cate 100.000
|
deci pana la urma nu mai vine nimeni la 4tuning day?Aaronnel nu are sofer, trafy-ctz ie la gratar, caddy are probleme.. :(
|
se duce TigerGTS cu X-GoGu...eu raman la gratar. vad pozele dupaia
|
Quote:
|
Quote:
|
maine e vineri:D...
grataru o sa fie pe undeva prin oras...cred ca o sa ne strangem la zavoi si o sa stabilim unde mergem |
cipy .. iti zik eu maine sigur .. ca s-ar putea sa merg cu Caddy duminik :) si dak e merem impreuna toti :) delegatia 4Tuning Rm.Valcea cu stickeru in parbriz
|
dap ... sunt eu sofer la aronel pe passat .. dar numai sa avem acordu` de la Aronel Senior :) si daca e mergem si cu tine cipi .. aman2 mashinile .. k noi nu shtim drumu ... dar oricum o sa iau o ruta clara maine :D cu drumu pana akolo :D
|
Quote:
trafy: sorry, asa ie, ai dreptate, "my bad". Is zapacit de cap, de nu mai stiu de mine :shock: |
no problem amigo... ce face dragostea din om :P:P
|
Quote:
Despre drum, ieri seara am fost pana acolo si nu l-am gresit :mrgreen: |
las k ... ne descurcam =)) eventual il rugam pe Oliver .. k el se duce sambata .. il rugam sa ne imprumute si noua duminica GPS`u .. k sa mergem la sigur
;) |
Quote:
Maine aflam raspunsul ... :oops: |
Gata...Am nr. de UE pe masina =))... One last time intreb, cine vine sambata?...
|
Quote:
|
mama dracu` de politie romana...nici azi nu imi dadura nr de vectra :|. Iar nr. de UE luai stickere ptr astra =)) :D . Dar pe bune, dau marfa :D :lol:
|
Quote:
P.S: Cat e setu de UE ? |
Vezi tu data viitoare cand ne intalnim :D
|
Quote:
|
Geo .. cand iese corrado din service ?
|
prretu la stickerele cu UE e de 3 lei setu :P
|
Zarit azi la Micul Print trafy si Adytzu :)
Am doua locuri pentru duminica la 4Tuning Days. Imi da tata un sofer de a fost al lui. Sorry CaDDy |
da..zarit azi pe republicii pe TigerGTS care nu stie sa salute:P, pe krysty_ctz care a oprit si pe caddy care a oprit...una bucata aaronel nu a fost vazut
|
Quote:
|
ce se aude cu cheful ca eu vreau sa beau in weekendu asta :)))
apropo, caddy pot face o combinatie cu profu de logica cu niste vin de Moldova foarte ieftin :lol: |
1 Attachment(s)
Quote:
Am vb cu Marius(Hellfire) si in vacantza asta de Paste poate iesim la un tenis de picior/fotbal ce preferati voi la mine la blok :) .... ca e teren mare ... si loc de parcare :) |
am gasit articolul asta pe forum
cititi l bine si cu atentie avem si noi drepturile noastre !!!! Ce trebuie sa faci cand te opreste Politistul de Circualtie · Trebuie sa se prezinte (ai dreptul sa-i ceri legitimatia sa ti-o arate) · Trebuie sa-ti spuna motivul opririi o daca este filtru ai voie sa ceri actele de serviciu in care trebuie sa se regaseasca data si intre ce ore au voie sa faca filtru, strazile pe care actioneaza si numele echipajului. · Actele se cer pe un motiv (legea nu mai permite sa opreasca masini si apoi sa caute motive pentru amenda.) o la oprire se comunica soferului motivul si nu poti fi sanctionat decat pe acel motiv. · La amenda ai doua locuri unde semnezi: unul prin care recunosti fapta si al doilea ca iei la cunostinta de amenda. Deci, puteti sa semnati ca luati la cunostinta de amenda dar sa nu recunoasteti fapta daca stiti ca sunteti nevinovat. · CEL MAI IMPORTANT: ori de cate ori aveti un necaz cu politia fie noapte fie zi puteti sa sunati la 112 si sa spuneti ca sunteti abuzat. Pentru politisti de pe radar:Puteti sa le cereti sa va arate: · Legitimatia care atesta ca au dreptul de a lucra pe masina de radar, sa aiba vizele la zi. · Copie dupa certificatul metrologic al aparatului radar cu modewlul si seria aparatului. · Legitimatia care atesta faptul ca are dreptul de a conduce masina Ministerului de interne, sa fie vizata. · Daca se ajunge la neintelegeri puteti sa le cereti sa va arate "ordinul" ... este un fel de foaie de parcurs in care sunt scrise locurile unde au voie sa-si desfasoare activitatea. Aceste acte trebuie sa fie intodeauna asupra agentului de radar. Faptul ca-l intrebi de ele de cele mai multe ori duce doar la un AVERTISMENT. |
Vazut azi veneam din oras .. prin dreptu la bila un bucata Oliver cu una bucata sticker UE pe numar care stralucea in luminile masinilor :) + una bucata golf rosu a lui italy_me in parcare pe idependentei aproape de mall
|
vazut zilnik aproape una bucata cristi_ctz :D salutat mereu in trafic...
vazut azi dimineatza una bucata Oliver * aman2 aveam una bucata stickere UE la nr * vazut ieri si oprit la 2 bucatzi forumisti trafy & ADYTZU :D |
aaaa .. si mai intalnit azi una bucata Geo care tocmai se intoarcea de la bucuresti :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:03. |
- Copyright 2026 4Tuning