![]() |
Re: Masina mea : Opel GSI in curs de modificare
bun....se aude frumos....
|
mie tot nu imi place cum se aude... :lol:
|
Pana la urma.....in afara de jante tie ce iti place la masina mea? :)
|
pai...imi place ea cu totul...in afara de toba.
si nu imi plac vestile proaste... :( |
5 Attachment(s)
:((((( nici mie nu imi plac
|
In urma ruperii axei sambata......maine masina va reveni la "configuratia" de 115 cai.....sau cati or mai fi ramas din ei :(
|
mare pacat :(
|
Primul "stagiu" din modificarea puterii motorului s-a incheiat sambata cand mi s-a rupt axa cu came. Pt cea care nu stiu masina primise alta chiulasa comprimata, cu arcuri la supape mai tari, axa cu came de 296 de grade (pe specificatia ei scria 22cp in plus-dar nu storceam toti cei 22 de cai din ea din cauza admisiei care era stock) plus calculatorul care era "umblat" in el la mama lui in Germania. Toate piesele proveneau de pe ascona lui Micutzu (rip) si sunt persoane care stiu cum putea sa traga masinuta aia. Find o axa "agresiva" puterea se cunostea la peste 2500 de turatii...relanti-ul fiind aproape inexistent....avea oscilatii f mari. Investitia m-a tinut numai 3 saptamani.....cauza ruperii axei inca e necunoscuta.....parerea mea este ca a fost o eroare de montaj.....sau poate era fisurata si eu nu am vazut-o. In configuratia aia m-am dat cu o alfa de peste 170 de cai si rezultatul a fost o masina jumate in favoarea mea.
Dupa o pauza de 4 zile....masina a primit inapoi axa de serie, dar diferenta este f mare acum......axa aia isi facea f bine treaba. O sa mai fac o incercare cu alfa respectiva sa vedem care o sa fie rezultatul. Acum masina este f linistita, nu mai balbaie la relanti....pot sa merg in oras cu ea sub 2000 de turatii....insa nu mai are explozia de putere la turatii mari. Ata ete...viata merge inainte......modificarile la fel.....in viitor sper sa mai fac un efort financiar si sa mai iau o axa...numai ca va fi putin mai linistita. Va salut pe toti :( |
In lipsa modificarilor la motor.....m-am apucat de alte cele......azi masina a primit o macara noua la geamul soferului......sunt foarte fericit....pot sa deschid din nou geamul :) , deasemenea am pus si racordul flexibil care vine sub filtrul de aer pana in bara fata (masina avand acum filtru stock) si nu in ultimul rand am "aranjat" suportul barii de pe deapta fata ca nu venea bine.....acum vine la linie-la bara ma refer. Si cum iar m-au luat nervii....peste ceva vreme iar o sa incepem modificarea motorului :) .....numai ca de data asta masina va mai primi in plus si alte "accesorii" care sa ajute la cresterea puterii in afara de cele care au fost pe masina.
|
Am mai scris si pe alt thread....donez volanul original al masinii!.......dar numai unui posesor de opel :)
|
ai scris si aici... e volanu imbracat in piele ?
|
Hmmmm!... Pune si u o poza cu el sa vad poate vine bn la trompeta mea!... ;)
|
Quote:
|
Datorita faptului ca nu prea mai aveam presiune la ulei si a sfatului dat de cineva care se pricepe la c20ne.....azi masina a primit un schimb de ulei......cel vechi avea 2000 km maxim. Am pus castrol rs 10w60 de care sunt multumit. Cele 5 liniute la presiune sunt iar vii :) . Masina e posibil sa participe duminica la linii......dar doar de show......avand in vedere ca intru in grupa cu masini cu f multi cai peste ai mei.
|
ce buna ar fi o axa :-"
mult succes... sper sa ajung si eu. |
Imi trebuiau vreo 3,4 axe......ce as fi putut sa fac in fata unui type r de 220 de cai? :) . Oricum......4 curse....una pierduta...restu castigate....astept si eu o poza un film ceva....daca aveti.....:)
|
4 Attachment(s)
Dupa cum spuneam 4 curse....m-a batut type r .......si ursul negru a fost aproape la finish...daca mai erau 50 m in plus....ma batea :)
|
dar nu au fost!:drunk::joy::dance:
|
ursu negru de buc sau ala cu RUS ?
|
Ala cu rus parca....nr 89 parca de concurs.....sau parca 89 avea adversarul meu type r...nu mai stiu.....
|
ala cu rus are motor de 2.5... :lol: bagat la alta grupa...ar fii trebuit sa rupa...
|
Quote:
Ca fapt divers....daca as vinde-o cine si cat ar fi dispus sa ofere pe jessy? |
jessy ? :))
iti dau un kadett diesel :)) |
jessy de la gsi.......asta e alintu` masinii......schimburi nu vreau....mai ales tractorinare. Parca mi-e dor sa ma mai mozolesc si sa iau alta masina de la 0 :) , o sa o desfac iar si o mai fac odata sa imi piara chefu`. Oricum mai am cateva alea de mesterit pe la ea.
|
mi-a placut faza sambata trecuta parca la intersectia de la ire.
ma opresc eu pe mijloc, bobby_gsi2 langa mine si in partea ailalta aterizeaza un astra f alb frumos modificat. se uita la bobby (am dedus ca se stiau) tureaza masina se baga cu un scart intre 2 masini din fata. bobby tocmai daduse un ban la un cersetor. trece cersetoru prin fata masinii si la momentu ala tureaza si bobby masina (un sunet de am simtit-o pe a mea cum vibreaza). bietu cersetor speriat ca dracu a sarit din fata masinii si se uita la ea de parca ar fi fost dracu' :)) mi-a placut mult fata aluia si modu in care a sarit:)) app bobby... misto rau esapamentu ;) |
despre esapamentu ala sunt pareri destul de impartzite....
desigur ca si mie imi place cum face! :) deci pana acu 2-0 pt esapament in stadiul asta! :) |
Quote:
|
E cam 3-2.....mie si lu` sco nu ne place.......de fapt mie imi place cum urla......dar urla prea tare pt o masina de strada...si Doamne fereste raman fara talon.
Amphetamine....baiatul cu astra alb nu il cunosc...nu stiu ce modificari are, personal credeam ca are 16v.....dar de fapt are 1,8 8v. Imi amintesc de faza aia......dar nu mai retin reactia cersetorului. |
:lol:
3-2...dar mai gasesc io unu ca sa fie egal...si poate facem un 6-0 acasa la mine :lol: |
salut. ai putea sa iei din germania un motor dde 2.0 16 v 20 xe 156 de cai, are chiulasa cosworth si alerarga mai mult decat tare. verificat!! la motorul respectiv nu prea trebuie sa ii mai faci modificari.eventual o admisie lexmaul.
|
Cu axa care am avut-o.....motorul meu 8v tragea mai bine decat un c20xe stock. Prefer sa pastrez motorull original pana il pun pe butuci. Apoi va urma un c20xe sau mai degraba un let....ramane de vazut. Momentan masina merge bine si asa.....sunt multumit de ea, dar intotdeauna e loc si de mai bine :)
|
sal
am vazut filmuletzele....si ce pot sa zic.....trage foarte bine masina si ii dai si u bine! dar poate o sa ne intalnim..k sunt curios dak faci un XE.....bine dak ii pui acea axa. dar multi zic k xe-ul fuge bine...dar depinde cat de bun este k am vazut o faza cu un cielo si o vectra ambele cu xe pe ele si a castigat cielo detasat.bine k e mai usor dar diferenta e mare si ambele stock bafta in continuare la modificari si sper sa ne intalnim! |
1 Attachment(s)
am inteles ce zici. face foarte mult o axa cu came. dar eu ziceam de 20xe nu de c20xe care are 6 cai in plus face de c20xe si dupa parerea mea cu f20 pe el e bomba.mai ales la 400 de m.15,7 sec stock.am vazut la coasta unul cu injectie si admisie lexhmaul, de fapt un kit-ul lor si merge f tare.189 cai.oricum e f misto gsiul tau si eu am unu la fel dar in 2 usi tot rosu si acum ii fac jantele albe.
|
[QUOTE=vlad_vdo;1470672]am inteles ce zici. face foarte mult o axa cu came. dar eu ziceam de 20xe nu de c20xe care are 6 cai in plus face de c20xe si dupa parerea mea cu f20 pe el e bomba.mai ales la 400 de m.15,7 sec stock.am vazut la coasta unul cu injectie si admisie lexhmaul, de fapt un kit-ul lor si merge f tare.189 cai.oricum e f misto gsiul tau si eu am unu la fel dar in 2 usi tot rosu si acum ii fac jantele albe.
Te referi la gsi-ul galben a lu` Tavi? Stiu masina dar de curand a vandut-o. Am discutat putin cu el la costa de la Ranca...ii faceau cu ochiu` jantele mele :) . Vad ca si tie iti lipseste ornamentul de prag pe dreapta...asa am luat si eu masina si nu am reusit sa ii gasesc original si i-am pus din fibra. Vad ca ai si un scaun de curse...de ce nu-l pui la sofer? |
da la el ma refeream. oricum eu pot sa iti spun de a mea cum impinge cu a lui tavi nu am mers. ornamentul l-am avut si mi l-au luat.am reusit sa fac rost de un set complet stanga dreapta de la un tip din bucuresti si a fost si baiat fain si mi l-ea dat gratis. doar ca sunt vopsite in rosu. am si celalalt scaun sparco pt sofer dar trebuie sa ii confectionez suporti si nu am apucat pt ca in gsi se sta oribil de sus. o sa il pun si pe ala.
|
Acum poate tu intelegi altceva prin "sus"....mie chiar nu mi se pare ca stau "sus"...chiar imi place pozitia si toata lumea care se suie in ea zice ca e joasa....eu am si coborat-o 2,5 cm din arcuri....dar totusi am scaunele ei originale si nu mi se par asa cocotzate....sau poate iti place tie sa stai mai pe podea asa. Ma gandeam si eu la scaune de curse.....dar merg zilnic cu ea si la un moment dat nu o sa mai fie confortabil.
|
imp e cum iti place tie sa stai sau cum te simti confi . :)
|
pe partea mea si eu am scaun original. eu sunt si destul de inalt dar asta e mai putin important.mie imi place sa stau ca in masina de curse si de aia mi se pare sus.binenteles fiecaruia ii place sa stea in felul lui corect.scaunele mele nu sunt de curse si daca vrei sa iti pui iti recomand modelul. sunt mult mai confortabile decat cu ce vine echipata masina si in plus se si rabateaza.
a fost o ocazie si de aia le-am luat dar poate mai gasesti ceva in genul.pana la urma si pozitia volanului imi influenteaza statul in scaun.mi se pare prea jos si nu am reglaj . eu merg cu el sus la maxim si spre mine adus. mi-am pus distantier la opel ca sa il fac asa. |
mi-am adus aminte. ce placute ai pus pe discurile alea? ai cumva un proiector fata?
|
Quote:
pt bara cum am eu pe masina' |
| All times are GMT +2. The time now is 20:50. |
- Copyright 2026 4Tuning