![]() |
Re: Accidente din BT
Quote:
|
Dosar penal ... totusi merita ... cu 80 pe trecearea de pietoni ... si batrana ... nici timp sa clipeasca nu a avut ...
|
mamaaa vladutz..crek o sa il scoata vinovat si pe ala cu focusu bmv nu ???:))))))
|
najpa tare faza ku biciclistul :|:|:|
|
Quote:
|
Iar va luati de Bogdanel ba ??? :lol::lol::lol:
|
1 Attachment(s)
un nou accident in BT azi am avut niste treaba la LUX AUTO si am vazut corsa lui columbeanu_bt de pe 4tuning ce sa zic e farmata pe partea dreapta mai multe detalii mergeti acolo si o vedeti
|
WOW,da cum a reusit?
|
Era frumusica corsa aia...pacat.
|
am inteles ca s`a intamplat un accident grav pe calea nationala, cine are detalii sa spuna
|
Asteptam monitorul de maine...
|
Asa am auzit si eu,un Chevrolet s-a izbit intr-o masina de pompierie....ceva morti sau ceva de genu'..
|
Quote:
nu a murit nimeni da a izbit`o binisor |
A scapat bine femeia ...la cum arata masina.
|
7 Attachment(s)
Abia acum mi-am gasit si eo cablul de date..si am sa atasez niste poze cu un accidedent ce s-a intamplat in loc. Vladeni , acu cateva saptamani in urma 8)
|
E ala cu dacia,care trebuia sa se insoare....si a ramas parlizat?
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Accident azi 14-08-2008 in iasi "valea lupului" un sofer de 18 ani a luat in plin 2 oameni care incercau sa tranverseze strada! Urat tare.. nu se vede bine ca era noaptea !
|
Au murit?
|
Quote:
|
in accidentul ala cu chevrolet e clar de ce s-a intamplat. era femeie la volan. scria si in monitorul ce a zis soferita: ca s-a panicat cand a auzit sirena de la pompieri.
|
4 Attachment(s)
In dimineatza asta plimbandu-ma prin oras am dat de un accident si m-am gandit sa postez pozele..
Un golf 5 s-a izbit intr-un bloc :shock: cica ar fi facut liniutza cu inca 2 masini ..si atat stiu din auzite |
Quote:
|
numerele erau deja scoase cand am ajuns noi acolo.am intrebat un reporter dar nu stia nici el
|
Nu a facut nici o liniutza...sa ne rugam pt Dobro care e in coma de gradul 2..."lupta fratioare sa-ti revii si sa te pui pe picioare"...:sad:
|
care dobro?cine mai era in masina?
|
pai erau 2 persoane...soferul are 1 sau 2 coaste rupte...cel din dreapta...e cum am zis si in postul de mai sus...:sad:
|
inseamna ca e nasol...:(. Nah, ce pot sa zic? Insanatosire grabnica pt toti.
|
|
da am vazut si eu..:( saracii:(
|
era golfu ala BT 93 COS : nu prea avea abilitati de soferie , o avut anu asta permis suspendat 5 luni : adica de 3 ori... macar bine ca e el bine , celalt nu stiu cine e , dar oricum din cate am auzit...:-<
|
Quote:
|
Quote:
|
Da tu ai abilitati de soferie Oliver ??? Ai vazut cum conduce ??? Nu vorbi aiurea daca nu stii ;)
|
fara suparare...dar unui sofer cu abilitati nu cred ca ii ia permisul de 3 ori...sau de cate ori i l-au luat lui...si oricum nu-ti trebuie abilitati de sofer ca o clipa de neatentie sa-ti fie fatala
|
Imi place ca vorbiti...da nu stiti despre ce...va las...nu are rost sa ma complic :lol:
|
Vorba multa saracia omului : adevarul ca la o viteza de peste 100 km/h si pe linia de tramvai, daca ai intrat in derapaj... poti sa fii tu soferul lui peste ca nu reusesti sa mai redresezi masina...te opresti unde o vrea DOMNU` !
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Mai nu are rost acum sa mai comentam,s-a intamplat asta e....pacat de masinutza....
Oare cu casco se rezolva?sau... |
Are Casco....dar cred eu k o sa apara alte probleme...
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:01. |
- Copyright 2026 4Tuning