![]() |
Re: Masinile noastre
Quote:
|
btw. am pus sita la spoilere si halogenu.
|
pai baga poze ..is curios cum arata :D
|
Quote:
|
Quote:
|
criss ,nu sterge topicu ...dara:D :D
|
GracetemperInsanity
https://i189.photobucket.com/albums/z..._me/grace4.jpg |
bun si ce i cu asta? daca ai vrut antiteza trebuia sa gasesti golf 1 sau erai prea mic sa l sti pe ala?:)
|
hm.era doar o poza.nu caut antiteze.am avut golf 1.stiu ce poate.parca asta era rostul topicului,poze cu masini.scurta sedere o sa am pe aici....;)ma rog,nus' cit de mic eram prin '92 cind au aparut pe la noi...
|
41 nu cred ca isi prea are rost postul ala asa ironic, chiar daca cristi nu are asa multe postu si e cam nou pe forum asta nu inseamna ca trebuie sa fi rautacios, iar le gat de masini cred ca stie extrem de bine ce are si ce poate o masina in comparatie cu tine.
Nu vreau sa jignesc pe cineva dar ar trebui sa avem putin respect pt oldschool_boy (Cristi) pt ca le cam are cu masinile btw GTi-ul negru ii a lui |
Ms, de suport,Evo,dar no need,caci nu ma bag in vorbe din astea.Cum se zice,nu mai pot eu!
|
ok sorry de post ! am interpretat ceva gresit acolo ! si tu evo n ar trebui sa ma judeci pe mine ca mai mult ca tine sigur stiu!:)
|
no harm done.
|
oldschool boy ..ori am vazut dublu ieri ori scria la tine la info ca ai 15 ani :) chiar ma intrebam in situatia respectiva ce are unu de 15 ani de postat la "masinile noastre"
acum dupa lamuriri sorry again. si by the way e super gti -ul:) |
Acum,mi-ar place sa mai am o data 15 ani,asta ca sa fiu sincer ;)
|
Si mie... dar cu mintea de 25 :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
toata lumea si-a pus masinile.. hop si eu :D
masina saracului, adica OPEL, si motorizare pt saraci, adica diesel :) |
foarte frumos opelul.
|
Frumoasa si in poze, frumoasa si in realitate. :)
Sa o stapanesti sanatos fara incidente si sa ai parte doar de drumuri bune! |
mersi morghen :) de abia astept sa vad masina ta, ca in togra deja ma simt ca si acasa :)
|
Quote:
|
Quote:
|
mi se plimba limba'n gura, adica degetele pe tastatura :) am vrut sa scriu tigra :D
|
frumos vectra-ul tau, brummy. Ce motor ai pe el? eu am un vectra C caravan de 1.9 si 120CP si personal mi se pare o masina foarte bine echilibrata. Am avut chiar saptamana asta o discutie cu cineva despre opel vs VW respectiv vectra vs passat si am ajuns la concluzia ca passatul nu prea isi merita banii. Oricum, eu nu mi-am format inca o imagine despre alte masini (nu cred ca am condus mai mult de 10 modele) deci nu am cum sa o compar foarte bine cu alte masini. Sper sa ajung si eu saptamana asta sau cealalta la intalnire :)
|
VW vs Opel :lol::lol:
|
Bullet... tu ce zici? :lol:
|
Opel este ca si o femeie fara sani...pe cand VW are implanturi double D:)))))
|
Quote:
Numa tu puteai sa dai un asemenea raspuns!:D |
Quote:
:lol::lol::lol: tare de tot daca mai scoti multe ''perle '' de genu asta tre satz deschidem si tzie topic: ''cugetarile lu' bullett" :lol: ;) |
AMBRA :)) ai dreptate :)
bulletttttttt.. nu era vorba de un vr6 contra vectra atuncea punem acolo pisat vr6 VS vectra OPC, si atunci sa vedem... |
Brummy nu trebe sa te enervezi:lol:.Cum bmw si audi nu se compara cu vw asa si vw cu opel..parerea mea.
Daca vrei sa facem comparatii la motoare hai sa luam varfu de gama la ambele:lol::lol:. Dupa mine topul la nemtoaice ar fi cam asa 1 mercurile amg 2 bmw m urile 3 audi rs ( sau invers,diferente f mici) 4 vw 5 opel |
BULLETTT ai dreptate, vw este cu o categorie peste opel
unde totusi merita sa te gandesti e diferenta dintre pret/calitate/intretinere |
Quote:
|
LOL :)) doara nu porcheu?? :)
|
Nu vorbeau de Supercaruri :lol:
ps.Brummy,depinde si ce Porsche:D |
Eu zic ca Toyota este pe locul 1....care dintre ele decideti voi!:D
|