![]() |
Re: MPBZ III - 10 martie 2007
Quote:
|
pai voi ati sarit cu ideea de a organiza cursa la bz.....eu am zis ca nu cred ca veti primi vreun sprijin de la cineva din bz pt ca nimeni nu se implica....asta e....eu as ajuta cu drumurile pe la institutii ( cu riscu de a fi acuzat ca m-am dat de partea 'dusmanului' care mai devreme ne facea tarani) da din pacate nu sunt in bz si nu pot ajunge decat vineri seara.....si apropo...buzaul e un oras din ce in ce mai frumos.....;)
|
vb serios?
te bagi? |
Quote:
prietene daca ai masina pana in 100 de cai te invit sa te dai cu ala 1310 stok .. si pe bani daca vrei |
-Am confirmarea celor de la Ploiesti ca vin sa participe si sa ne ajute, am vb si cu Racing Team , vin si ei. Cu toti oamenii care vin asigur cu siguranta parcarea si startul.
|
Deci BUZAU-ul e pe receptie sau ce face?
|
Buzaul da marunt din buze.. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
sebastiane cam greu de facut ceva intr-un timp asa de scurt...exista alternativa de 17 martie daca nu ma insel insa ideea ar fi ca si cei de acolo sa dea un semn de viata...tare ar fi bine sa se stie ceva legat de cursa ca sa putem face calcule din nou
|
si iar ati inceput cu insulte care nu isi au rostul.....pacat
|
chiar nu se poate face nimik in legatura cu data de rezerva care era stabilita pe 17 ??? ...... ar fi pakat sa se anuleze totul dintr-o prostie ...
daca nici acum, cand toata lumea sare in ajutor.... inseamna ca nu e vointza , si daca nu e vointza nu se face nimik ... |
Quote:
deci prezent la grupa D in anul 2007 |
-La mine suna telefonul deja sa ma anunte lumea ca vine la organizare si voi va scarpinati in nas.....treziti-l pe nesimtitul ala daca vreti sa faceti ceva.
|
clar inscrieri la fata locului...cea mai buna modalitate...multi poate nu avem timp sa pregatim masina si decat sa zicem ca venim si sa nu ne prezentam mai bine facem inscrieri la fata locului...totusi drumul nu e cam ingust?
|
locatia pt care se vb era pe o cale de acces a aeroportului militar de la boboc,la cca 10 km de buzau
|
Data - 10 Martie 2007 – data de rezerva ptr. vreme nefavorabila 17.03.07 asa scria in anuntul facut ...
|
Am sa revin dimineata sa ad daca e ceva concret sau a fost o cacialma.
|
Quote:
|
doame cat de multa lume poate sa fie pusa pe jar de catziva oameni..
|
Quote:
|
maine dim vb eu cu topala sa se ocupe de treaba in continuare.numai sa vrea
|
-Asteptam VERDE.... Reload Weapons.
|
Quote:
|
asteptam vestile maine .. ka sa stim daca pregatim ceva sau stam si lenevim ..
|
c am inteles eu:
1 principalul motiv...lipsa unui nr satisfaktor d concurenti 2 ori k e 3,ori k e 4,cred k tot s-ar fi anulat cursa 3 k sa s dov k ne-am inselat, sa s afiseze cum a zis seby, actele sknate 4 nu trebuie sa n anuntam pompos k venim cum am facut alte dati si sa fim privati din diverse motive d a n alinia la start 5 dak vreti spectacol,il veti avea,puneti umarul si ajutati-i p cei kre s-au oferit sa preia cursa sau principalul motiv era sa fak doar un anume cerc bani? |
Quote:
|
nu e vb de nici un cerc
topala singur s-a ocupat de tot deci el e singurul care are actele facute pana acum.poate maine dimineata se hotaraste sa le scaneze si sa le puna aici,poate se mai face ceva. |
aici la buzau nu l-a sustinut nimeni.suntem cativa care am anuntat ca ne dam,dar la organizare nu stiu cine s-a mai bagat.nu ar avea de ce sa nu arate actele.din partea mea ,ma dau la orice cursa,indiferent de cine e organizata si indiferent de grupe.si sunt f multi care gandesc asa.cred...
|
intr-adevar el s-a ocupat de tot ce inseamna aprobari .....am fost cativa care am vrut sa acordam sprijin la organizarea propriu zisa din 10 martie....ca suport tehnic sa zic asa .....daca va vrea sa ne imparta ce a facut el pana acum as fi fericit
|
Quote:
-V am spus mai devreme treziti-l...sau acum sunteti si voi la mana orgoliului lui? Si cu siguranta daca cursa nu se va face nici de aceasta data sa stiti chiar voi cei din Buzau ....ca totul a stat la baza orgoliilor unui singur om... |
pe 15-10-2006 a fost la pitesti o cursa cu niste grupe mai tampite decat astea de la buzausi totusi m-am dat.acum m-as fi dat oricum,dar nu cred ca topala o sa mai vrea sa faca ceva.eu la cursa asta nu m-am mai bagat la organizare,pt ca in septembrie anul trecut m-am certat cu el pt ca a fost incapatanat si de atunci am zis ca nu ma mai combin cu nimeni la organizare.daca pot sa fac ceva eu,fac,daca nu,nu vreau sa intru intro galeata cu altii fara sa fie vina mea.
|
la cursa din septembrie am fost intre sponsori si am crezut ca odata ce pun niste bani acolo,am dreptul sa stiu ce se intampla.grupele nu au fost ok,dar organizatorul are dreptul sa faca regulile,si cine vine la cursa se supune regulilor.eu personal eram f multumit de grupele legal racing.
|
-E simplu acum....stergeti-mi userul, baga mainile in buzunar si pleaca.....stai putin, nu e asa in lumea asta. I ti asumi responsabilitati.....raspunde pentru ele ....noi am raspuns ani de zile pt ce am facut si ce nu am facut.
-Daca voi v ati certat cu el care sunteti acolo cati-va , inseamna ca omul urmarea defapt alte scopuri nu in esenta CURSA sau ea era doar de paravan? -Stai si vezi ca toti ceilalti care citesc si nu scriu.....frate ce vroiau defapt? -CURSA SE POATE FACE, si daca Sebastian se implica se face cursa si stiu ca se implica. |
normal florica...aici ai dreptatea mai ales ca acele fise care au fost deja trimise contineau date personale...cand am intrebat mi s-a spus ca nu au fost furnizate nimanui acele date...problema pentru mine insa ramane deschisa...sa asteptam totusi pana maine si sa vedem unde se ajunge...
|
contati si pe VROOOM RACING la linia de start. ;) Succes cu aprobarile si etc!
|
mda,nici o intelegere pana acum...nici la bal,nici la spital...pacat,terminasem masina just in time for Buzau...si ma si inscrisesem...
|
Eu cred ca aceasta atitudine este ipsita de bun simt elementar.
Deci e clar ca lumea vrea curse si noi putem ajuta, dar unde si cu cine daca "organizatorii" stau ascunsi. Din respect trebuia cel care a deschis topicul sa dea niste explicatii. Sa speram ca azi lamurim treburile. |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:54. |
- Copyright 2026 4Tuning