![]() |
Re: Masina mea
Mai nenea Eugen...fa si tu o comparatie de pret si vezi care merita in final...:
-fac motorul actual cap coada cu toate piesele noi si printre cele mai bune si am la final un motor aproape nou in afara de bloc(toate astea cu manopera inclusa) -cumpar motor sh de Opel si-l montez pe masina ca in final sa am un motor...tot sh...si la fel cu manopera... Ce crezi ca realizez si cam care-i diferenta de bani?! Eu inteleg cam ce vrei sa zici dar te gandesti inainte la doua aspecte: ce realizezi si cat costa!? |
sorynel daca faci tot motoru cap coada cati cai o sa ai la final ? aproximativ ?
|
Quote:
|
diferenta, exact, e la putere si ar fi una mare daca te-ai duce la un motor 2.0 :) diferenta ar fi ca ai avea o masina speciala ce da rusine la altele :D
si daca ai cauta ai putea lua chiar un motor bun de opel la mana a2a de pe o masina facuta praf de ex. pretul poate ar fi mai mare dar nu cu mult, intrucat piesele de opel sunt ok la pret oricum in mintea mea n-as reface un motor cap-coada de DAEWOO--- e doar parerea mea |
Ma nenea, in mare, ideea ta e super ok dar as vrea cateva sfaturi de la cineva care si-a montat motorul si a vazut exact cu ce se confrunta si ce mai trebuie pe langa.....din cate stii Cielo,chiar new, la frane e ...PRAF! nu cred ca la un motor de 2.0 solicitat bine franele mele si nu numai ele ar face fata cu brio! -e doar un ex.
Apropo-Pana si dragsterele au PARASUTA nu placute de 150Ron setul ! :) Merci de pont-repet-Super Idee(daca banii nu sunt o problema) |
1 Attachment(s)
Cam asa ar arata hayonul dupa ideea ta .... nu? Atentie la detalii!
|
cine a zis ca TUNINGUL e ieftin ? :) implica multe ! acum depinde de ce vrei tu .. o masina buna normala sa te tina ? sau una la care sa intervii tot timpul cu ceva nou ... dar BANUL ne tine pe toti
|
Ma, sper ca nu te-am suparat ca te-am contrazis un pic dar dupa cum bine stii cam toate pleaca de la bani si de la un gram de vointa.
Vointa este dar ne limitam deocamdata la cati bani avem.Cu timpul cred ca lucrurile vor sta altfel...Cine nu-si doreste o masina pe placul inimii?;) |
Eu personal in momentul de fata nu i-as face nimic la masina,dar nimic , nici macar o foloe ... poate ma sucesc la primavara si pun una foarte deschisa ..... as umbla doar la motor
|
Quote:
Pret 20 mil negociabil in limita bunului simt. |
Quote:
il ai pe privat:-P P.s...... flyule....SEH-urile nu au 115 cai? sau ma insel eu? poate vorbesti de un SEH chipuit.......eu de un XE impecabil:D |
Nu stiu sigur daca e SEH....e de pe un Kadett GSI cu axa schimbata si trage rau....
|
:( douzeci de milioane un motor gsi? pai daca era asa de usor si la mine la oltcit ...imi faceam racheta...fara frane!
|
Pe langa motor mai trebuie schimbate si altele..Frane,in primul rand,ca sa opresti herghelia,suspensii plus ranforsari ale caroseriei sa nu se rupa in 2!Nu stiu daca tine un Cielo normal la 160 cai...
|
cred ca exagerezi cu modificarile...poate ceva frane in plus..dar 160 cai nu inseamna prea mult pentru modelul sport de cielo.
|
Quote:
|
Parerea mea e k franele sunt esentiale, oricum motorul e mult mai greu si daca mai esti cu vreo 2 oameni in masina pe la 140/h sigur santzu e al tau cu franele stock...parearea mea...:-)
|
eu cred ca motor mai puternic inseamna schimbatul placutelor de frana mai des nu neaparat are legatura cu greutatea cu 100 kg mai mare!(ma gandesc eu).
|
Cred ca un motor mai puternic inseamna schimbarea (upgradarea) sistemului de franare.E logic ......putere mai mare...frane mai mari....
Deci....cu un motor de 150 de cai pe Cielo si cu frane stock......tre sa mergi cu grija.....franele vor obosi mai repede....intreaga caroserie va fi supusa unui efort mai mare.......din nou e logic..........150 nu e chiar atat de mult....dar nu e nici putin pt o masina cu tractiune fata facuta artizanal,lipsa de aderenta va fi la ea acasa pe trepte mici,masina nu va pune puterea jos cum ar trebui.Sa nu mai vorbim daca pastrezi faimoasele roti pe 13' cu cauciucuri de 175........vei avea un veritabil polizor f spectaculos la plecare....cu fum mult.....si fara inaintare. Deci....consider ca pt Cielo....fara alte modificari. se preteaza motorul de 2.0 de 130 de cai.Inca un plus....e ca arata la fel ca cel de Cielo.(nu e reclama) |
3 Attachment(s)
On topic!
Mici updateuri la baragladina mea: |
Quote:
|
cat te-au costat angelii?
|
50 ron..Daca te intereseaza cand ne intalnim poti vedea mai de aproape...sunt foarte bine realizati!!
|
Poate convingem sa intre cercele" alea si la Nova...ar fi ..prea beton
|
Le`ai facut tu cum arata shaul ala din videoclip?? sau le`ai cumparat?
|
Quote:
P.S. LE-AM CUMPARAT,MI-E PREA LENE SA LE FAC EU SI IN PLUS LA BANI CAM TOT AKOLO AJUNGEAM... |
o sa vreau si eu..ca m am cam saturat de beculetele alea de pozitie:evil:
|
Sa zici cand vreio si vb cu baiatul sa iti faca!!!:)Da un pm cu id-ul tau de mess
|
|
de parca ai fi tu vreun mare tuner :-j ai si tu un logan prapadit ,ai catigat de cateva ori la liniute si acum te crezi mare carnat..si apropo TEHNILOGIE scrie doar un analfabet...SE SCRIE TEHNOLOGIE da cred ca e un cuvant cam greu pentru intelectul tau
|
mare grija si loganul meu are 1.6 16v si nu degeaba mi se spune grand turbo.... mai are putin si o sa-l vedeti pe strazi cum trage aaaaaaaaa.........trage fffff rau si o sa te vad atunci domnul sej cum ai sa plangi
|
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL ! uneori nu masina conteaza..ci si soferul ! :) ai ramane masca ce paote face de ex o fabia diesel in traficul din buc pe langa un chayenne ! iar la liniutza primele 2 trepte sunt esentiale mai ales ca aveti la fel masinile :)
si prietene nu mai fa posturi consecutive..nu le poti gandi deodata? doar la interval procesezi? ce naiba .. vb frumos ca e forum nu cariera |
Quote:
|
Numa jmecheri in tl asta :|
|
Da... era Cubanez de fapt :lol: ... deci userul e fals, facut special pt asta... al draq ce e... :lol:
|
Hahahahahahah very very funny:chainsaw::blahblah::boxing:
|
Ce amuzant.......cubanez a luat-o din loc
|
ba flacau nu ma mai face pe mine cubanez....nu stiu cine e ala.....vezi-ti de loganu tau ca nu esti asa smecher cum pari;)
|
8 Attachment(s)
Pozele cu masina:-) Inca e in constanta, maine o sa ajunga aici;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:28. |
- Copyright 2026 4Tuning