![]() |
Re: Masina Mea ..!
wow super tare frate. cat a costat evacuarea? e toata sau decat de la mijloc? in legatura cu jantele mele...am formulat gresit, am vrut sa zic ca renunt la distantierele improvizate care le am acuma ...de aceea am si optat pentru niste jante cu distantiere incorporate. Unde ai facut comanda de distantiere si la ce pret? ( a iesit misto rau masina ) bafta in continuare
|
Ooo .. felicitari .. cu sigurantza suna mai bine. Abia astept sa o aud :)
|
4 Attachment(s)
sau am mai gasit o varianta....sa iau jantele astea de porsche ...dar o cam dau in kitch..cu tot cu pneuri Pirelli 255/35 R18 respectiv 255/40 R18 (fata-spate) si distantierele astea...ce zici ? sa optez pt ce am prezentat aici sau jante cu distantiere incorporate? pretu jantelor astea de porsche e pe la 1000 euro asa...
|
ba megos. tu ai zis mai devreme ca vrei sa renunti la distantiere improvizate si sa iei jante cu distantiere incorporate...
|
da...dar distantiere care le am nu sunt cumparate...sunt facute la un atelier aici...sti...si nu prea am incredere in ele...
|
mego$ tu ce masina ai?
|
hmmm bmw cu jante de porsche kiar ai da putzin in kitch.....poate dak nu s-ar vedea sigla pe ele :D
|
e postat mai in spate....asta ma gandeam si eu ca da in kitch
|
Quote:
Eu mi-am comandat de la cei de la Borla 2 set-uri SCC: 2 de 20mm pe fata si 2 de 30mm pe spate. Seturile sunt compuse din 2 distantiere si sunt kit, si vin cu prezoane, piulute si inele de centrare. Ma costa in jurul sumei de 250e, 100 deja i-am dat in avans. Le astept dupa paste (15-16 apr, au zis ei, sper sa se tina de cuvant) Despre jante, dc tot vrei sa le schimbi, cu 1000e iti iei super jante pt bmw-ul tau, oz, bbs, borbet si nu imi mai vin mie in mine acum.. |
da asa e...distantierele care le am acuma sunt cumparate de la unu de pe un polo si nu stia nici el cum sunt facute ca asa a cumparat masina de la altu care nu avea acte nimic la ele.... banuiesc ca sunt facute la strung:)
|
1 Attachment(s)
I-auziti evacuare :shock:
|
tare ... s`o stapaneshti sanatos si cat mai zgomotos :))
|
Face frumos .. abia astept sa o aud LIVE
|
bv nene Cipy, inseamna ca ai renuntat la catalizator?
|
ms bajetzi :oops:
Pt trafy: Nu, nu am scos catalizatorul, initial vroiam sa-l schimb cu unul sport, dar se pare ca este incorporat in galeria de evacuare si formeaza o singura piesa (serpisori + catalizator), iar ca sa il schimb, tre sa-mi schimb si galeria, dar ma costa si asta inca vre-o 300 - 350e + 5mil catalizator-ul sport, dar din lipsa de fonduri, deocamdata ramane asa, in plus poate pe viitor, va urma un kit turbo, si at va trebui personalizata din nou (galeria) |
iti poti acoperi cheltuielile daca vinzi platina din catalizator. Stiu ca am avut de scris la atestat si scria acolo ca masinile cu norme de poluare euro 3 su euro 4 au catalizator cu fagure si fagurele este acoperit cu un strat de platina. Intrebarea mea la care astept raspuns de mult e: cum desprind platina de pe fagure?:)
|
si la flansele de fac aprindere la bujii la delcou la dacie este platina :)) imbogateste-te
|
lasa mistourile tir si raspunde`mi la intrebare :))))...m`a pus colegu ala sa te intreb ce face programu ala de ai zis de el....
|
8 Attachment(s)
in curand o sa avem un nou membru in comunitate .. :D pun eu in locul lui pozele cu mashinutza ... cateva facute sambata :D
|
frumoasa mashinutza...da n`am vazut`o niciodata prin oras :):P
|
am vazut-o...nebunie jur
|
Muzica aia cred ca rupe tot..:shock:
La motor?ceva modificari?ce cilindree?cati caluti? |
n-am vazut-o nici eu da e interesanta...mi-ar placea s-o vad...nu e o masina tocmai pe gustul meu (nemodificata) dar asa e cu totul altcva :D
|
Quote:
193 de cai?mananca pamantul!!! Poate o sa vi si tu cu ea la urmatoarea intalnire, pe 11.04. la ora 13:00, in parcarea stadionului municipal. Mai da detalii despre modificari: Ai doar filtru de la K&N? sau un kit de admisie, cu traseu? Evacuarea? Ai si galeria (sherpishorii), si catalizator-ul, si racordul flexibil schimbat? sau doaar finala? Ie prea tare masina.. poti sa faci multe cu ea ;) Ce cilindree ai? 2,8? cate supape pa cilindru? In sfarsit are shi kalu' un adversar pe masura ;) |
ms frumos pt parere si pt invitatia la intalnire dar din pacate nu sunt in tara. Cand vin promit ca o sa stau cu voi si matzu meu o sa arate ce poate. am avut filtru normal, acuma am unu imbracat in carcasa de carbon, evacuarea este de la catalizator pana la finala...catalizatorul azi am pus unu sport deocarece cand am schimbat evacuarea cu cea sport de acuma renuntasem la catalizator si deh..stiti si voi urmarile...consum mare, noxe, motoru e de 2.8..deocamdata...urmeaza in urmatoarea parte a anului sa ii punu unu de 3.5 M 315CP....om trai si om vedea...:D
|
Quote:
PT. TOTI MEMBRII DIN VALCEA. ACUM POT SA IMI PUN SHI EU POZELE CU FICATUL MEU? |
welcome...
Bineinteles ...poti sa le pui...8) |
bestial ficatzelu jur! toba si cum trage ma innebuneste....sunt curios cum trage motoru ala care o sa vina 1.4 i.e
|
da...:-P toba ff frumos se aude....8)
iti dai seama cu motoru nou 8) |
"VL75USA" ce motor ai pe ia? ce modificari? am inteles ca urmeaza sa ii pui un 1.4? ce planuri ai pt el?
|
Quote:
planuri??????????1.4 TURBO. IE.118CP |
IA GANDITI........?
118 CP, TOBA,FILTRU AER SPORT,ETC........PUSE PE 800KG. EU PERSONAL CRED CA PT. UN FICAT ESTE DE AJUNS 120CP. :rolleyes2 |
Adica 1 CP trebuie sa puna in miscare vreo 6.5 Kilograme din masina...e tare rau...o sa rupi prin oras la liniute :))
|
Quote:
|
VTS ala e tare rau :D)
|
Quote:
|
1.4 ala mi se pare ca e aspirat si sunt puse pe ficatzele din fabrica ( modelu sport )...era un ficatzel uno 1.4 ie de vanzare la bazar nu stiu cat. Crede-ma ca trage de rupe si cu motoru asta...am vazut cu ochii mei
|
Quote:
unde la bazar? poate are decat sigla pe el dar nu prea sunt motoare in tara iti dai seama ca sunt cu ochii pe ele si nu am vazut nici unul la noi. |
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/36062-fiat-uno-1-4t-racing-edition.html
Performante: 0-100Km/h - 8,2 sec, vit max - 220 km/h. |
1 Attachment(s)
Corrado Vr6
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:24. |
- Copyright 2026 4Tuning