![]() |
Re: MK3 - G E K
5 Attachment(s)
Sa mai dezmortesc situatia pe topicul meu ...
Masina a primit primul dus la OMV pe anul asta. Mai are cateva zile pana implineste un an de cand se afla in custodia mea.:lol: |
Maxipoke!!!
Arata f bine :) |
baiatu baiatu da ce roate ai tu asa late ! :lol: off deci cand imi e gata masina de la vopsit trec la roti OEM :))
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Tragei o toba gen...... :)) Sincer,tobele astea sunt smecherie,cel putin la japoneze
|
Roly sigur nu e stilul pe care vrea sa il adopte GEK:rolleyes2
|
1 Attachment(s)
Cu siguranta nu o sa puna o astfel de toba niciodata , japan style e ceva german style e altceva .
Oricum o sa scap si de toba asta mi se pare mare , vreau ceva mai discrect o sa optez pentru una cu 2 iesiri de GTI 8v stock sau in cel mai rau caz una de inox mai finuta sa vina sub bara mai mult ascunsa ... |
Toate respectele mele pentru tine si pentru masinuta ta..este bestiala rau de tot stilul tau de stance nation..este foarte frumoasa..bravo..Mult succes in continuare si sa ai grija de bijuteria aceasta;)
|
arata prea tare, vreau si eu roti de alea..... trage-i niste poze mai profi sa o admiram cum trebuie :) !
|
Quote:
Daca se ofera vreunu e binevenita ideea daca nu asta e :)). |
Felicitari ! Urmaresc evolutia masinii de cand era la fostu propietar .
Imi place foarte mult vopseaua , dar jantele, le ador :bunch: . Nu oi fii eu un mare fotograf sau vreun profesionist , dar imi pare tare rau ca nu sunt din Bucuresti , ca te scoteam eu la o mica sedinta foto .. Bafta in continuare si asta e un topic de urmarit ! |
Salutare! foarte frumos golfuletul! imi poti explica si mie cum fac camber negativ pe spate? mersi!
|
4 Attachment(s)
In frane de Dacie in femei si ce o mai fii de astazi ii adaug si pe astia de poliseaza roti.
Drept urmare dupa aproape o saptamana de asteptat dupa rotile fata se pare ca le-am luat aproape la fel cum le-am dus. Urmeaza frecat la ele cu autosol pana o sa imi cada mainile , suruburile date cu decapant , spalate , tinute in nitrodiluant dupa frecat la ele cu autosol cu ce o sa mai imi ramana din maini de la frecatul rotilor. Sper sa reusesc sa termin pana sambata ....:rolleyes2 PS:daca e cineva interesat am 4 buze de 0.5 de vanzare pret modic .... |
Bagi masina in expo de la Cora Pantelimon?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Intr-un final am terminat capitolul jante.
Dupa o investitie destul de serioasa in ele pot sa spun ca sunt super multumit cum arata si cum se comporta in mers masina. Au fost schimbate buzele fata/spate 3"/0.5" full polish , valve metalice spate 11.3mm fata 8.3mm , surburile reconditionate si discurile de la capace polisate. Next : adaptarea scaunelor pe fata , niste centuri in 4 puncte si un volan rally omp sau sparco 380mm/90mm |
arata foarte bine jantele dar daca ai polisha si capacele in intregime si ai vopsi interiorul miezului in culoarea masinii ar arata demential :twisted:
|
Quote:
Capacele nu pot fii polisate integral , mijlocul fiind de plastic. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Se adauga o poza cu zak , mandea , balooo la garaj si se preconizeaza o vara in formatie volf :))) |
Sincer, fara sa te superi pe mine sau sa o iei ca pe o insulta, ar merge niste buze mai late pe fata... daca pe spate ai de 3, pe fata ar merge un 1,5 2... stiu sunt scumpe dar cred ca ar face o mare diferenta din punct de vedere vizual, este foarte lata de spate si ingusta de fata:-P
Oricum jantele sunt criminale:D |
Quote:
Mi-o fac exact cum vreau , nu dupa cum vor alti. Si iti zic inca ceva live e altceva se vede total diferit fata de poze , asta cred ca pot sa garanteze baietii care stiu live masina. Bafta |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nu e un etalon legat de jante, dar ma gandesc ca sunt inguste pe fata si prea late pe spate, si eu am late pe spate si inguste pe fata da diferenta intre ele este de 1 inci:-P oricum vorba ta, fie care isi face si isi pune ce ii place lui pe masina, daca fiecare ar face la fel nu am mai fi diferiti nu? |
6 Attachment(s)
Dupa o foarte mare perioada in care a "zacut" in parcare am zis astazi sa o scot la plimbare si cu ocazia asta la insistentele unui prieten am facut si cateva poze ....
Am rezolvat probleme cu scaunul la pasager fiind fix pe pozitie acum urmeaza volanul deep 380mm/90mm. In rest pentru moment curatenie , benzina si sper sa ma bucur de ea sezonul acesta ... |
Arata bine Volf-ul,toba ar mai trebui schimbata ...in rest Big Like.
|
frumoasa masina .. dar parca rotile spate stau un pic aiurea .. cel putin las-o mai jos si tragele un camber negativ.. prea frumoase rotile .
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Imi place masina , cu gust facuta , frumoase si pozele :P .
Am un sfat daca nu te superi :D : Buza aceea ar trebui si ea vopsita/infoliata , se vede cam aiurea , asa aveam si eu la GOLF si am pus folie si jos acolo , dupa parerea mea se vede mai ok . Daca tie iti place cum e asa , asta e cel mai important :P . |
Stii parerea mea si stii ca e de bine. Bravo ca i-ai facut niste poze sa o mai admiram si noi ;)
|
frumoasa masina! felicitari!
totusi...mai merge lasata de spate si pusa o piulita sa faci un pic de camber nu trebe mare...sau freaca la aripi daca o lasi mai jos? |
Quote:
Quote:
si tu sstefan, fara suparare, ai descoperit abia acum 2-3 saptamani cum sa faci un camber si gata, te-ai pus pe dat sfaturi :)) Lasati omu sa se bucure de masina, sa se plimbe linistit fara sa-i frece gumele pe spate ca o lasa mai mult de cur, sau fara sa-i fie frica ca0i fuge de cur in curbe de la camberu' ala mult visat! |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Si acum ca sa zic pentru toata lumea masina este UNDER CONSTRUCTION asa ca se va mai lucra la ea in functie de timp , dispozitie , stare financiara. Bafta tuturor......:twisted: |
Frumos bre! abea astept sa il vad gata :twisted:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
da acum 2-3 saptamani am aflat si eu cum se face..stiam ca trebe pusa o piulita dar nu stiam unde...si sa nu crezi ca sa nascut toata lumea invatata...toti trebe sa aflam pentru prima data cum se fac anumite chestii...era doar parerea mea ca ar sta frumos camber mic pe spate...dac se face mic nu ii fuge spatele nicaieri. Si daca freaca se rezolva problema din camber[daca nu e nevoie prea mare], din roluit,din evazat...nu cred ca daca iti freaca pe spate e un capat de lume... @gekvr6... stai linistit ca nici eu nu imi permit sa merg peste tot cu masina si nu am reglabila...pana maine cand ajunge la mine reglabila....si nu o sa pot merge nici cat am mers pana acum... La noi in romania nu poti sa mergi si tare sa fi si low....la noi se aplica foarte bine Low&Slow...nu le poti avea pe toate... tu stii cum iti e cel mai bine, si ce vrei sa faci cu masina aceea cu camberul si cu lasatu cat de jos se poate era doar parerea mea! Bafta! |
@jock & geo_gee2005_xxx - nu cred ca este cazul sa va certati sunteti 2 useri cu 2 masini de invidiat care sau lucrat mult la ele si cred ca este cazul de intelegere.
@SSteFan - amice dupa cum ti-a spus si geo_gee2005_xxx iti spun si eu si nu ti-o spun cu rautate "nu esti in masura sa imi dai sfaturi" ...... nu sunt la primul golf si nici nu am 18 ani asa ca ......:rolleyes2 |
nu tiam dat sfaturi miam zis PAREREA! atat...am zis k ai putea sa o faci...nu FAO cum zic eu..
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:10. |
- Copyright 2026 4Tuning