![]() |
Re: Reexaminare pt recuperare permis: sfaturi, intrebari, teste
Azi ma fost sa dau reexaminarea la politia Ilfov, dar am fost si acu 2 zile sa imi fac programare, oricum am dat examnul, l-am luat si m-a intrebat politaiu: Ai un an de carnet?, si i-am zi: Nu... asa ca a zis sa nu poate sa imi scada pedeapsa deci am ramas la 3 luni .....si asa a fost.
Deci: Don't drink and drive .....nu de alta dar eu acu imi bag unghia in gat....dar timpul trece. O sa imi fie o mare invatatura de minte! |
...la fel am patit si eu....ca tine MKY... :( ...dar mai am 1 saptamana si gata...dinou pe strazi...sincer m-am invatat minte cu suspendarea asta...o sa fiu mai atent la tot ! :rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
Sunt de parere ca pot sa conduc si baut, nu beat si nu ca ar trebui sa beau la volan, mai bine decat multa lume: incepatori, femei care nu stiu nici macar sa parcheze.....dar nu am nimik cu nimeni iar in fond eu am ramas fara carnet asa ca puteti sa ziceti ce vreti. Pentru mine asta e o invatatura de minte.......sigur n-o sa mai fac! Iar 3 luni de zile pedeapsa, fara drept de apel, e destul. Si sa treci de la masina la autobuz nu e bine deloc....va spun eu:D |
Din cate stiu eu poti face o cerere la Seful politiei in raza caruia a avut loc incidentul, cerere ce ar putea reduce perioada de suspendare la 30-60 de zile asta in urma unui test de legislatie si a unui document care sa ateste ca ai efectuat si anumite ore de conduita rutiera! Bafta si te rugam mult, nu mai bea cand esti la volan, sau nu te mai urca la volan cand bei e cel mai bine pentru toti!
|
Si dc mai beau ce...? Glumeam, sigur nu o sa mai beau.. la volan :D. si eu chiar dc faceam cerere nu imi scadea oricum pt ca sunt incepator....pt ca am dat reexaminare, am luat si degeaba.......si oricum pe 22 mai imi iau carnetu inapoi si pe 30 fac un an.....
|
Daca mai bei ti-o iei corespunzator :boxing: :D
Asa este n-am stiut ca esti incepator, am impresia ca trebuie sa dai din nou examenul ! era la un momentdat o tentativa de lege in privinta asta!Hai bafta si fii cumintel! |
Salut baieti.Aseara am trecut pe rosu si am avut "norocul" ca din urma sa vina un echipaj si sa imi retina permisul o luna de zile.In cazul asta,as putea sa dau un examen pt recuperarea permisului?numai bine!!!
|
La o luna de zile nu cred ca nu are ce sa iti scada......
|
daca aveai 2-3 luni suspendat permisul, atunci puteai da o reexaminare si iti scadea la 1 luna... in cazul tau insa... va trebui sa astepti
|
Sa pun si eu problema mea poate s-a mai lovit cineva de ea si stie ce pot sa fac:
Anul trecut am luat un radar cu 111 km/h in zona cu limita de 60km/h. 90 zile suspendare. Am facut contestatie. Nu am castigat. Mi-a venit acasa hotararea conform careia am fost gasit vinovat.Permisul in timpul asta a fost la mine. Anul acesta am trecut pe rosu si mi l-au luat 30 de zile.Cand m-am dus sa-l ridic (dupa cele 30 de zile) mi-au adus aminte de treaba de anul trecut si mi-au mai bagat 120 de zile extra. Mentionez ca intre timp am schimbat permisul si am mai luat 5 amenzi de circulatie nici un politist nu a mentionat nimic legat de suspendarea permisului. Ce pot sa fac eu mai departe? Audienta la comandant? Mai pot sa dau reexaminarea aceea? |
:D Ce prostie , scuza-ma dar intai trebuie sa ma amuz, din cate stiu aceste amenzi nu se pot aplica retroactiv, ba chiar si daca se greseste ceva in procesul verbal cum ar fi numele contravenientului sau adresa etc, acel act este lovit de nulitate, daramite neplicarea unei pedepse iar ulterior ca si-=au adus ei aminte...
Acum o poti lua si pe alta parte...cate puncte de penalizare ai acumulat de cand ti l-a luat pt viteza?cu toate ca acele puncte adunate pana in momentul suspendarii pentru traversare pe culoarea rosie se prescriu. Totusi mi se pare un pic aiurea treaba pentru ca tu ti-ai "ispasit" cele 30 de zile ca ai trecut pe rosu, asa ca din momentul incheierii perioadei de suspendare "cazierul tau rutier" ar trebui sa fie alb. Eu asi zice sa faci o plimbare pana in Pipera la Politie acolo si sa ceri niste explicatii, eventual poti lua si un avocat dupa tine, eventual il poti consulta ca el poate stie mai bine.Bafta! |
s-a intamplat si la mine sa raman fara permis 2 luni iar maine merg la reexaminare.aveti vreo idee daca mai sunt intrebari stupide gen.."pe ce parte se leaga magarul la caruta?" ?vreau sa iau ca sa imi reduc pedeapsa la jumate.deci,vreun sfat cv?
|
nu te intreaba nimic de magari si carute, sunt numai reguli de circulatie. prioritati, chestii din astea.multa bafta.
|
sal.....poate s-a mai raspuns la aceasta intrebare pe parcursul topic-ului.....am ramas pieton trei luni,intrebare,dupa trei luni merg la pol si il ridic,sau trebuie sa dau examen??? merci fain,bafta!!!
|
Daca nu l-ai mai avut luat in ultimele 6 luni te poti duce sa dai examen si il iei inapoi in 30 de zile.
Dupa 90 de zile nu ai nevoie de nici un examen sa il iei. |
il am de 4 ani si nu am avut nici macar un punc de penalizare,cit despre suspendat,nici vorba......merci fain,am o risnita de scuter:oops:....de,ca doar e vara:D astept trei luni,mai sint doua:sad: sal.....si merci de informatie!!! si sa va uitati bine la semafoare ca nu sint puse acolo sa stea porumbei pe ele.....ca eu am plecat kamicaze din intersectie si m-a luat unul dintro parte si m-a facut numai piese toata intersectia.......bafta la cei cu permis ca la cei farapermis......la toti ni' greu,traiasca RATB:lol:
|
Daca dai examen il iei mai repede.
In cazul tau a doua zi |
Quote:
|
Aia cu premiatul este pentru profesionisti.
Te duci la sediul politiei in Bv si te programezi pentru reexaminare. vezi ca e un examen cu 15 intrebari parca. Exista si o cartulie la ei acolo cu chestionarele pentru examen. Nu este ca un examen de obtinere permis.Daca inveti 2-3 zile nu cred ca vei avea probleme. |
Quote:
|
Quote:
in ultimele 6 luni daca ai avut permisu suspendat se mai aplica inca o sanctiune complementara , adica un bonus de 30 zile , adica 90 + 30 zile;) |
sal all, as avea nevoie de ajutorul vostru
am patit-o de mi-o luat "astia" permisul pt. 90 de zile, (de vreo 2-3 saptamani), ieri am fost la examen sa-mi recuperez permisul si am fost admis. 13 puncte :D stiu ca trebuie sa fac o cerere pt recuperarea permisului, dar nu stiu catre cine trebuie sa fac aceasta cerere, si daca primesc de undeva cerere tip sau trebuie sa fac eu una dupa capul meu.. va rog sa-mi spuneti .. ms all ;) |
salut scotyy...felicitari ca ai luat examenu :P
pai vezi acolo la politie ca trebuie sa fie niste chioscuri cu Xeros...acte auto..si te duci acolo si ceri o cerere tip pentru recuperare permis auto...si tu doar o completezi cu datele tale personale si dupa o depui acolo. Asa e la noi in bucuresti :P la tine nu stiu cum e dar ar trebuie sa fie la fel si la tine. Mult success ! |
busted si eu..107 in localitate:( faza e ca am permisul doar de 6 luni, pot da testul si sa'l recuperez dupa o luna?:???:
|
Quote:
NU |
Quote:
deci, am permisul supendat pe 90 de zile(viteza in localitate,prima abatere) am voie sa dau sau nu am voie sa dau reexaminarea? daca o dau, imi scate din pedeapsa?:rolleyes2 merci frumos |
daca ai permisul de doar 6 luni, nu poti sa scapi, 90 de zile stai pe bara...
|
este bine sa cititi asta si poate chiar sa o listati, sa o aveti in masina;) Ghidul soferului:D
https://forum.4tuning.ro/32-poate-inc...lor-radar.html |
Re: Help PLZZZ.Reexaminare
Art. 149. - (1) Depasirea vehiculelor se face numai pe partea stânga, în sensul de mers, cu exceptia celor ai caror conducatori au semnalizat si s-au încadrat corespunzator schimbarii directiei de deplasare spre stânga si a tramvaielor, care se depasesc pe partea dreapta.
|
am o dilema..sunt incepator si am ramas fara permis 30 zile trebuie sa dau examen sa il iau inapoi?:((
|
nu, o patisem si eu acum vreun an :D
|
inca o intrebare , nu mai pot folosi edit...am citit ca cica vin prin posta...asa e? sau trebuie sa ma duc eu sa'l iau
|
vine prin posta la politia de unde ai domiciliu .
|
naspa..ca tata nu stie ca am ramas fara permis =)) nu il pun si ei intr'un plic ceva=))
|
Quote:
|
scz eram cu capu in nori.. in orasu meu is 2 sectii de politie deci trebuie sa merg acolo..in fine mai intreb eu...multumesc pt raspunzuri
|
foarte bun topicul!cu o zi inainte de examinare m`am uitat pe aici... majoritatea intrebarilor erau deja pe forum...si am luat cu 15 pct...
Multumesc! :-) |
Quote:
In ordine: Anul trecut in mai m-a prins radarul pe Bd Magheru cu viteza mult peste limita, permis suspendat 3 luni. Am facut contestatie si am primit permisul inapoi pe perioada procesului. Am pierdut contestatia dar nu am fost anuntat sa ma duc sa predau permisul (poate sunt prost si nu imi dau seama singur de asta). Anul acesta in iarna mi-am pierdut permisul, si am fost sa imi fac altul nou, nici o problema. In luna mai am fost prins trecand pe rosu si mi-au suspendat permisul 1 luna. M-am dus sa imi ridic permisul dupa 1 luna si am fost anuntat ca mi s-a prelungit suspendarea cu cele 3 luni de anul trecut si inca o luna penalizare pentru ca nu am predat permisul. Total 5 luni suspendare. Aveai o solutie pentru asta? |
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:30. |
- Copyright 2026 4Tuning