![]() |
Re: Bora tdi
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
:!::!:
|
2 Attachment(s)
incep pregatirile pt suspensie stock...
|
asta sport ce are?
|
Iar stock ? :))
|
:| Tind sa cred ca esti o persoana foarte schimbatoare.......
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
mda...
uneori si eu sunt cu nervii la pamant din cauza suspensiei,ca topaie ca bate ca atinge si etc...sa nu ma zic cand o ridic pe cric si vad cum sta saraca cap planetara,bratul ce vine din caseta de directie si etc....toata fortata in sus,fiind inclinata in sus si etc... dar asta e...asta ii sacrificiul pentru a arata bine,ma abitionez si trec mai departe cand vad ca altii umbla si pot,atunci un timp iar nu am treaba:)) spor |
1 Attachment(s)
cautam haion de state pt golf/bora variant!... :-)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
in continuare de haion de state... :sad:
|
1 Attachment(s)
... ... ...
|
5 Attachment(s)
plictiseala te face sa-ti faci de lucru.. :-)
|
Salutare. Ce lupe ai folosit, pret, de unde, cum lumineaza ? Bft.
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
cateva poze:
|
Cat de grav arata... Daca gasesti si haionul de state e Game Over!!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
farurile au mai intrat la inca o modificare: s-a reuntat definitiv la carcasa ce tinea angelul, angelul fiind oricum nelegat si s-a facut totul negru...
jantele intra la vanzare... 17" 8j et35 cu anvelope 205/45... motiv: ca tot vine sezonul rece, pt primavara vreau sa ma mut iar la 18", sau daca nu 17" dar mai sus de 8j |
Arata excelent. Si eu vreau sa pun la Opel Astra H lupe..crezi ca intra G4? Sau este undeva tutorial? DIY? ...
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
sa mai stergem praful cu niste chestii mici asa ca pt primavara, sau a venit mosul mult mai devreme? :???:
- interior recaro2 - inapoi la reglabila - keskin kt1 8.5j |
Jantele raman , interiorul ramane .. suspensia .. poate iar o bagi la vanzare :))
Pune mai multe poze . Bafta americanule ! |
4 Attachment(s)
Quote:
|
sef,de ce agitatia si frustrarea aia mare pe tine?relax
ii doar un interior recaro,recaro 2 scuze,foarte important de asta nici nu o sa ai niciodata lucruri rare,speciale pentru ca esti inchis si nu vrei sa accepti nimic inafara de fixuriile tale,ok interiorul ii in regula,arata bine dar ATAT stiu ca acum o sa incepi ca eu am lucruri speciale si incepi cu copilariile altora despre veverita si bla bla bla dar nu mai fi fustrat,cu siguranta erai mai apreciat cu un s3,un r32 si etc...vezi ca la recaro mai este ceva foarte rar cel de gti care s-a facut pana in 99,dar poate nu stiai,de fapt pe toate le stii si totusi degeaba sorry |
Culoarea jantelor va ramane la fel sau le schimbi ?:D Planuri idei de culori ceva?
|
Ba baieti,nu va mai certati atat.Daca unul dintre voi ar avea putintica mai multa minte si o gandire realista,n-ar mai pune paie pe foc (sa se simta). Am intrebat ceva,si sper sa nu moara intrebarea in pagina anterioara
|
Quote:
|
Un gunmetal grey, un auriu foarte sters,un rosu,un mov ceva ?:D Verde camo? Albastru turcoaz?Portocaliu ?
|
Quote:
|
Quote:
|
neah....oricum depinde si de masina,sau de un anumit stil
oricum roz si chestii de genul nu,cel putin din partea mea insa mov,verde fosfor si etc ar merge dar sa ramanem totusi intr-o limita normala care sa dea si bine diferite noante de galben,porto cred ca dau cel mai bine parerea mea |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Quote:
Nu am mai avut pana acum cont , dar postarea asta e foarte tare . Foarte multe proiecte frumoase si indraznete pe acest forum , il urmaresc de mai bine de 4 ani . Succes . P.S. : HandsUP , la faza asta ai fost the BEST! |
3 Attachment(s)
pe langa tot circul asta... noile rotane pt primavara / vara :-)
|
2 Attachment(s)
sa mai inviem putin... zw3urile au plecat, la fel si keskinurile, dar in locul keskinurilor au venit "bravo" 17" si pana la vara vedem ce va mai fi in locul zw3urilor, iar acum mai pe final au venit si farurile oem
|
salut dragos sa le porti sanatos imi plac farurile pt care ai optat dar cred ca ar da mult mai bn fara ploape sau macar vopsite culoarea caroseiei.sincer cred ca iar sta mult mai bn cu modulare.eu am vandut polonicul mam schimbat de marca am ales rombul.poate gasesti si pt mine niste jante 5x108 r17 iaftine de preferat incaltzate .bafta
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
:oops:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:18. |
- Copyright 2026 4Tuning