![]() |
4 Attachment(s)
Frumoasa primire ne-ati facut, sincer, nu ma asteptam :wink:
Cateva poze.. |
1 Attachment(s)
Uitati-va la ei cum arata dupa o sticla de pepsi :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
Deci uitati-va cum rupe, pacat ca nu era putin mai mult loc acolo, ca sa prinda calumea ..
m0rghen tu esti de vina :lol: |
1 Attachment(s)
Nici nu ma mira faptul ca, Calin, a refuzat liniuta cu el :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
Si Jaba a dat burnout cu dacia :lol: , dar primul a fost mai reusit, la al-2-lea(cel filmat) a obosit :lol: |
Re:
Quote:
160 km? mizilc :wink: |
Mutzule......te omor!!!!
De cate ori sa iti zic frate, filmele si pozele la sectiunea \"Poze si Filme\"!!! Anyway....super marfa pozele si filmele sa vedeti ce o sa iasa cand ne intalnim cu totii!!! |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Bah ce nashpa ca eu nu am fost prin arad ......
:twisted: |
Bah Tekin sa nu te pui sa schimbi culoarea la masinaaaaaaaa!!!!!!!! Arata super si nu stiu daca cu alta culoare ar arata bine!!!!
|
Re:
Quote:
|
mah...dar nici chiar asha...deci imi consuma....EEEEENOOOOORRRRMMMMM !!!
deci dupa calcule...shi estimari...imi consuma aproape 1 litru la 2 km nu imi vine sa cred...... mah daca vin la voi...sper ca avetzi benzinarii serioase acolo :D |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Explica-ne si noua calculele alea. Adica cum ai dedus?
|
Re:
Quote:
|
Si morgen de unde ai dedus. Ai facut plinu :lol:
|
Tekin, masina ta ar merita un topic separat la AfterDark in care sa pui si tu poze, filmulete si mai multe detalii despre ea. :wink:
Morghen, vreau sa vad si eu niste poze cu masinuta ta! 8) RCS, un filmulet ceva cu masina ta?! :wink: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Nu-mi mai spune de ninsoare! :evil: Mi-a stat masina 3 saptamani in garaj din cauza ninsorii si astazi iar a inceput sa ninga. :evil:
|
La noi e zapada mare :(
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
De azi Dimineatza Da-i belea!
|
Pe voi astia cu spoilere va inteleg, dar pe tine Sorine nu prea. .
De ce nu-ti place pe zapada? Stai sa vezi ce driftman ma fac azi :) |
Re:
Quote:
|
S-a pus in Bucuresti 20 de cm de zapada intr-o zi!!!
Intr-un fel e marfa, dar sincer preferam sa fie uscat!!! |
nu..nu am facut plinul...nu am ghicit nu am dedus nu am calculat....simplu
am plecat de la 0 grame benzina in rezervor...am bagat aproape 4 litri shi am facut 8 km cu benzina aia....deci la relanti imi scoate fum negru...daca o ambalez...e ceatza locala...shi incepe sa puta a benzina in jur. am V8 de 5000 :D :P |
Re:
Quote:
|
azi mi-am reglat amestecul....cred ca consuma mai decent...insa shi merge mai slab...
www.morghen.go.ro/porsche/1.jpg www.morghen.go.ro/porsche/2.jpg doar pozele astea le am....de pe vremea cand aveam numere roshii...le-am mai pus odata pe forum...am sa fac altele numai sa o spal shi sa o curatz...ca saraca e plina de noroi :( |
Va prezint cel mai prost om de pe tot forumul :arrow:
Mutzu : o inceput sa-mi tremure genunchii cand mi-ai dat cheia de la Honda Mutzu : am crezut ca-mi dai sa conduc :D Tekin : :lol: Tekin : de ce nu ai condus acolo la strand ? :) Mutzu : mi-o dadeai ? :shock: Tekin : daaa Mutzu : ai de **** mea ce prost is :cry: |
ha ha ha ha
:lol: :lol: :lol: :lol: Ma abtin!!!!! Ce sa-ti fac Mutzule!!! |
No comment! :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Pt ca daca-mi dadeam scaunul in fata sa ajung la pedale, imi atingea volanul pe picioare.. Ce sa mai zic de FLO, ca vroia disperat sa vada cum fuge clio sport :wink: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
El vroia, pt ca na, are clio, si nush ce .. Si i-a placut extraordinar interiorul.. si nu mai stiu ce zicea el pe acolo.. zicea ca dinaia isi cumpara :) Da-mi si mie id-ul tau :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:40. |
- Copyright 2026 4Tuning