Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LifeStyle & (I)legale & intalniri (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri.html)
-   -   Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/32336-comunicat-politie-mass-media-referitor-tuning-curse-ilegale.html)

Aadryan 12-02-07 08:24

Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale

Quote:

Originally Posted by Dr3adLorD (Post 744573)
Ce bulangii ! Si pe noi ne alearga dak facem asa ceva si ne da amenda ! Pacat k nu se vede numarul . :-)

Daca sefii acelo "smecheri" vor sa afle cine a facut "cerculete profesionale", treaba este foarte simpla: Se uita cine a fost de servici in seara aia pe zona respectiva. Dar bineinteles ca nu se vrea asta in tot amalgamul de reclame negative din ultima vreme.

Pastiluta 12-02-07 13:21

Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale

Sa va mai zik ceva !!!!!!!!!!!!!!!!!
NOILE "TRAKTOARE"(lOGANURILE) AU GPS MONTAT PE ELE(GPS COSTA MAI MULT K MASINA) SI ASA DISPECERATUL ARE INREGISTRARI CU POZITIA FIECARE MASINI IN FIECARE MOMENT KND SUNT LA DATORIE IAR DAK MASINA STATIONEAZA MAI MULT DE 10 MINUTE IN ACELASI LOC SUNT SUNATI DE DISPECER CU CE SE INTAMPLA SI DEASTEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CONCLUZIE DAK VOR SA AFLE CINE A FOST AFLA IN 15 MINUTE CEL MULT K GPS O SA ARATE K MASINA NR 15 DIN CELE 30 A FSOT LA ORA AIA AKOLO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SI O SA STIE K PORCU ANDREI O CONDUCEA , DECI EL A FOST

DE DOVEDIT E USOR CINE A FosT!!!!!!!!!
DA CINE O SA IA MASURI ??
Sau si mai grav , pe cine o sa intereseze ?? Inafara de noi

Dimitris 12-02-07 18:33

dar de ce tipi? esti chiar asa entuziasmat ca ai aflat chestia asta?

Pastiluta 12-02-07 18:37

INK CEVA PENTRU VOI COPII MEI
Akuma se pot reclama politistii din trafic la 9544 un nou numar.
App la acest numar reclami orice din trafic in Special Politistii care fak abuzuri iar la fata locului va aparea imediat alta masina :D

solo24 12-02-07 19:06

pastiluta sa iti zic ca nu toate masinile de pol au gps pe ele
au fost facute p fonduri,adica unele orase au unele nu,si in buc de ex unele loganuri au altele nu

Pastiluta 12-02-07 19:36

Da ia dreptate Oricum toate din Bucuresti au si mi se pare k si in orasele mari au in proportie de 80% sau ceva de genu asta oricum e totusi ceva fata de nimik ??
Da oricum chiar dak ar avea fiecare vesta de politist GPS tot nu s-ar face nimik!!!!!!!!!!!

Speed Fly 12-02-07 21:42

multzi de astia cu capu mare avem in tara asta .. uff uff uff ...

draculas 13-02-07 05:02

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 744587)
SELECŢIONAREA, ÎNCADRAREA ŞI FORMAREA POLIŢIŞTILOR

Politistul este functionar public civil, cu statut special, inarmat, ce poarta, de regula, uniforma si exercita atributiile stabilite pentru Politia Romana prin lege, ca institutie specializata a statului.

Politistul isi desfasoara activitatea profesionala in interesul si in sprijinul persoanei, comunitatii si institutiilor statului, exclusiv pe baza si in executarea legii, cu respectarea principiilor impartialitatii, nediscriminarii, proportionalitatii si gradualitatii.

Poliţiştii provin, de regulă, din rândul absolvenţilor instituţiilor de învăţământ ale Ministerului Administraţiei şi Internelor, respectiv Academia de Poliţie „ALEXANDRU IOAN CUZA“ Bucureşti şi Şcolile de Agenţi de Poliţie „VASILE LASCĂR“ Câmpina şi „SEPTIMIU MUREŞAN” Cluj Napoca.

Pentru unele funcţii pot fi încadraţi direct sau transferaţi din instituţiile publice de apărare şi siguranţă naţională specialişti cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale.

Încadrarea specialiştilor în poliţie se realizează prin concurs sau examen, după caz.

Anunţurile privind posturile vacante, prevăzute a fi încadrate din sursă externă, pentru care se organizează concurs, se publică prin grija Serviciilor de resurse umane, cu cel puţin 15 zile înainte de data organizării concursului, în presa scrisă, precum şi prin afişarea informaţiilor necesare la sediul unităţii organizatoare.
CONDIŢII DE RECRUTARE ÎN VEDEREA ÎNCADRĂRII DIN SURSĂ EXTERNĂ A POLIŢIŞTILOR

Candidaţii care solicită încadrarea directă în structurile Poliţiei Române trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele, condiţii:

Să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România;

Să îndeplinească cerinţele postului scos la concurs;

Să cunoască limba română scris şi vorbit şi cel puţin la nivel mediu o limbă străină de circulaţie internaţională;

Să aibă abilităţi de utilizare a computerului;

Să aibă capacitate deplină de exerciţiu;

Să fie declaraţi apt medical, fizic şi psihic;

Să aibă un comportament corespunzător cerinţelor admise şi practicate în societate;

Să nu aibă antecedente penale sau să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârşirea de infracţiuni.

Având în vedere sarcinile ce revin instituţiei noastre, în perspectiva integrării în Uniunea Europeană, persoanele care solicită încadrarea directă ca ofiţer sau agent în structurile operative ale Poliţiei Române, vor trebui să îndeplinească, pe lângă condiţiile sus-menţionate şi următoarele condiţii speciale:

să aibă înălţimea de minimum 1,75 m bărbaţii şi minimum 1,70 m femeile;

să posede permis de conducere cel puţin pentru categoria „B” de autovehicule ori să facă dovada că urmează cursurile unei şcoli în acest sens;

să aibă o vechime de minimum 1 an în specialitatea studiilor absolvite ori în posturi din domenii conexe prevăzute cu studii superioare (numai pentru încadrarea ca ofiţer);

să îndeplinească baremele fizice stabilite conform reglementărilor specifice în domeniu.

Persoanele care au grade militare în rezervă pot fi recrutate în vederea încadrării directe numai în situaţiile în care, prin încadrare potrivit nivelului studiilor nu dobândesc grade militare sau profesionale mai mici decât cele avute în rezervă.

Nu pot fi încadrate direct ca poliţişti persoanele care au avut această calitate, dacă:

au intrerupt raporturile de serviciu in conditiile art.69 literele „a”,”b”,”c”,”g”,”h”,”i”,”k”,”l” si „m” din Legea 360/2002, privind Statutul poliţistului, cu modificarile si completarile ulterioare;

au fost trecute in rezerva in conditiile art.85 literele „a”,”b”,”c”,”d”,”i”,”j”,”k” si „l” din Legea nr.80/1995, privind Statutul cadrelor militare, cu modificarile si completarile ulterioare;

Încadrarea poliţiştilor se face cu o perioadă de stagiu / probă de 6 luni pentru agenţi şi 12 luni pentru ofiţeri.

La expirarea acesteia susţin examen de definitivare în profesie.

În caz de nepromovare sunt destituiţi din poliţie.

ma io te ban ui ca tu vrei sa te dai cu dusmanu:) sa e faci militian

DACIA-Wrc 13-02-07 11:22

despre ce vorbeam noi si gman ce ne zice...buna treaba >:D<

XALEX 13-02-07 13:50

Bine-ai facut sa rada toata tara de ei!!!!!!!!!!!!!!

XALEX 13-02-07 13:56

Va fi vai de capul lor!

Pastiluta 13-02-07 14:29

Quote:

Originally Posted by Speed Fly (Post 746274)
multzi de astia cu capu mare avem in tara asta .. uff uff uff ...

Stii yo doar v-am spus niste informatii ptr voi k sincer yo nu opresc deaia au camere pe masina k s-a trimita amenda akasa si sa trimita si motivu ptr amenda si in caz exceptional sa ma duk la sectie nu sa dau socoteala la toti agaricii de gabori in trafik!!!!!!!!!

Dj_Sotty 13-02-07 21:32

Si daca am M-paket pe BMW imi ia talonu ??? Imi da amenda???? ceva ??? Sa stiu sa nu mai trec prin cluj.
:D

XALEX 14-02-07 15:38

Quote:

Originally Posted by Dj_Sotty (Post 748282)
Si daca am M-paket pe BMW imi ia talonu ??? Imi da amenda???? ceva ??? Sa stiu sa nu mai trec prin cluj.

Ar fi apsurd sa se intample asa ceva cu toate ca nu m-as mira ca doar suntem in Romania dar nu-i cred instare si de asa ceva.:D

Pastiluta 14-02-07 15:49

Suntem in Romania tara tuturor posibilitatilor dak au chef sa iti ia talonu o sa t-il ia k o sa iti gaseasca ei nod in papura pana la urma !!!!!!!!!

solo24 14-02-07 18:29

daca in 2 min nu ti-a prezentat motivul pt care te-a oprit,suni la nr ala facut pt plangeri impotriva capetelor de creta(9544)si in 10 min vine cineva si face un raport
si scapi
incet incet ii omoram
am vazut odata pe discovery un documentar despre unele masini de tuning din lume
si erau uni din new york cu niste muscle care cu roti super groase si slikuri si bara impotriva rasturnari(nu mai stiu cum se num) si era politia langa ei si nu au zis nimica
deci...sa invete si fratii lor din romania sa nu se mai ia de lume degeaba,sa se duca sa prinda adevarati infractori

bmwwill 14-02-07 18:46

cate o data iti vine sai omor pe totzi ...mi a oprit un filtru in fata la romexpo si sa luat de mine ca am praguri la masina si ca nu ai voie sa modifici nimic fara autorizatie,,,cei e ciudat este faptul ca eu nu am nici un fel de tuning pe masina in afara de suspensie sport in rest e totul original...iar pragurile de care zice el ca sunt modificate sunt alea din fabrica ...p.s am un e36

XALEX 14-02-07 19:27

Quote:

Originally Posted by Pastiluta (Post 749542)
Suntem in Romania tara tuturor posibilitatilor dak au chef sa iti ia talonu o sa t-il ia k o sa iti gaseasca ei nod in papura pana la urma !!!!!!!!!

Ai mare dreptate si asa va fi tot timpul. Asta tot incerc sa explic si eu, ca gaborii nu n-e vor inghiti niciodata...!

69WRX 15-02-07 00:32

Quote:

Originally Posted by bmwwill (Post 749859)
cate o data iti vine sai omor pe totzi ...mi a oprit un filtru in fata la romexpo si sa luat de mine ca am praguri la masina si ca nu ai voie sa modifici nimic fara autorizatie,,,cei e ciudat este faptul ca eu nu am nici un fel de tuning pe masina in afara de suspensie sport in rest e totul original...iar pragurile de care zice el ca sunt modificate sunt alea din fabrica ...p.s am un e36

Ce "UAMENI" !!! :rolleyes2 :evil:

Pastiluta 15-02-07 12:18

solo24 in mod normal asa e cu 9544 si vine intradevar in 10 minute alt echipaj da dak vin alti politisti la fel k ei ??
Sau dak vin altii si mai ai dracu ??
Ce te faci atunci !!!!!!!!!!
In Romania niciodata nu o sa poti reclama politisti nimanui.......
Ptr k dak ii reclami, reclamatia o faci la alti politisti si ei o sa tina intre ei si nu o sa pateasca nimik niciodata
TARA DE CACAT
LEGI DE CACAT
POLITISTI DE CACAT

tre 15-02-07 14:39

unii dintre voi ar trebui sa luati manualul de romana in mana inainte sa va luati de militieni...

stelypro 15-02-07 15:09

Quote:

Originally Posted by Dj_Sotty (Post 748282)

nu iti ia talonu bah...itzi i-a M-paket-u :D :twisted:

XALEX 15-02-07 15:26

Asa a fost si asa va fi intotdeauna, si asta nu o va schimba nimeni cred, dar cred ca ar fi o solutie sa trimiti reclamatia la Tribunalul Uniuni Europene.:-P

dmn 15-02-07 17:52

mai oameni buni! haideti sa ne intelegem! nu va mai speriati asa de gabori, ca nu aveti de ce!
in primul rand unele taloane chiar trebuiesc ridicate! de ce? pentru ca unii, in dorinta lor de a-si "tuna" masinile, recurg la solutii ieftine dar nefericite care-i pun pe cei din jur in pericol ca sa nu mai vorbim de ei insisi!
am auzit cu totii de spire taiate din arc pentru micsorarea gardei la sol sau de roti pe 17' montate pe masina dar care ating de aripa sau de aparatoarea din interior in momentul in care iei maxim de volan.... si exemplele pot continua!
ca sa le intre in cap la toti: nu poti face din cacat bici! niciodata!
si nu poti face tuning l o masina fara sa scoti bani din buzunar!... destul de multi pentru buzunarele noastre, dar asta e! nu ai bani, nu faci! te multumesti sa te uiti la cei din jur si astepti pana in momentul in care o sa-ti permiti!
nu se poate face treaba de mantuiala!
sfatul meu este: inaite sa va apucati de modificari, studiati f bine schema masinii foastre si vedeti sigur ce se poate pune si ce nu se poate pune! dupa aia, aveti grija ca piesele sa fie originale sau de producatori agreati de fabrica!
Nu poti pune roata de 18 pe o masina pt simplul motiv ca tie ti se pare ca arata mai bine, daca in cartea ei spune ca maximul admis e 17!!!
sau in fine! daca vrei si vrei, pui de 18, dar o faci cum se cuvine, cu tot ce trebuie, modifici suspensie, pui distantiere etc.
montati piesele intr-un cadru profesionist, nu cu Gigel si cu Mitica in spatele blocului la o bere!
ultimul pas? mergeti la rar ca sa le autentificati si sa le treceti in cartea masinii! aia nu au cum sa se impotriveasca daca piesele sint de fabrica sau de la producator autorizat si in cartea masinii scrie ca suporta astfel de modificari...
asta e tot! politia nu mai are ce sa va faca!
eu stiu! iti trebuie o caruta de bani... dar asta e singurul mod in care treaba asta cu tuningul este posibila si legala in acelasi timp!
abuzuri au fost si vor mai fi, dar daca tu ai dovada scrisa de la RAR ca masina ta e conforma, nu are nimeni ce sa-ti faca!
p.s. banii sint singurul motiv pt care pana acum nu am modificat nimic la masina mea! prefer sa fac treaba asa cum trebuie, nu cum ies mai ieftin...
pana la vara sper sa fie gata...
succes oameni buni!

stelypro 15-02-07 19:48

Quote:

Originally Posted by dmn (Post 751550)
mai oameni buni! haideti sa ne intelegem! nu va mai speriati asa de gabori, ca nu aveti de ce!
in primul rand unele taloane chiar trebuiesc ridicate! de ce? pentru ca unii, in dorinta lor de a-si "tuna" masinile, recurg la solutii ieftine dar nefericite care-i pun pe cei din jur in pericol ca sa nu mai vorbim de ei insisi!
am auzit cu totii de spire taiate din arc pentru micsorarea gardei la sol sau de roti pe 17' montate pe masina dar care ating de aripa sau de aparatoarea din interior in momentul in care iei maxim de volan.... si exemplele pot continua!
ca sa le intre in cap la toti: nu poti face din cacat bici! niciodata!
si nu poti face tuning l o masina fara sa scoti bani din buzunar!... destul de multi pentru buzunarele noastre, dar asta e! nu ai bani, nu faci! te multumesti sa te uiti la cei din jur si astepti pana in momentul in care o sa-ti permiti!
nu se poate face treaba de mantuiala!
sfatul meu este: inaite sa va apucati de modificari, studiati f bine schema masinii foastre si vedeti sigur ce se poate pune si ce nu se poate pune! dupa aia, aveti grija ca piesele sa fie originale sau de producatori agreati de fabrica!
Nu poti pune roata de 18 pe o masina pt simplul motiv ca tie ti se pare ca arata mai bine, daca in cartea ei spune ca maximul admis e 17!!!
sau in fine! daca vrei si vrei, pui de 18, dar o faci cum se cuvine, cu tot ce trebuie, modifici suspensie, pui distantiere etc.
montati piesele intr-un cadru profesionist, nu cu Gigel si cu Mitica in spatele blocului la o bere!
ultimul pas? mergeti la rar ca sa le autentificati si sa le treceti in cartea masinii! aia nu au cum sa se impotriveasca daca piesele sint de fabrica sau de la producator autorizat si in cartea masinii scrie ca suporta astfel de modificari...
asta e tot! politia nu mai are ce sa va faca!
eu stiu! iti trebuie o caruta de bani... dar asta e singurul mod in care treaba asta cu tuningul este posibila si legala in acelasi timp!
abuzuri au fost si vor mai fi, dar daca tu ai dovada scrisa de la RAR ca masina ta e conforma, nu are nieni ce sa-ti faca!
p.s. banii sint singurul motiv pt care pana acum nu am modificat nimic la masina mea! prefer sa fac treaba asa cum trebuie, nu cum ies mai ieftin...
pana la vara sper sa fie gata...
succes oameni buni!

sa sti ca ai dreptate dar nu in totalitate pt ca " traim in romania si asta ne ocupa tot timpul" cum zicea Badea.

treaba nui ase de simpla cum zici tu din cauza legislatiei din tara noastra pt ca cei de la RAR nu o sa iti omologheze piesele pe care tu le cumperi din europa (sa se inteleaga ca suntem in ea doar cu numele), decat intr-o mica masura chiar daca acolo sunt omologate si au TUV, da no la noi nu-i destul pt ca traim intr-o tara in care se pune mare pret pe vietile participantilor la trafic si din aceasta cauza legislatia nu permite modificari la autoturisme.

ai dreptate ca nu poti face tuning dupa ureche si sa periclitezi circulatia dar ar trebui sa caste ochii si sa se uite si in ograda vecinilor si sa omologheze piesele care sunt omologate la ei.

si in privinta politiei si a ceea ce s-a intamplat la sala sprturilor din cluj , vorbeam zilele astea cu cineva care a fost acolo si zicea ca l-o oprit si pe el politia si o zis ca era in regula numa ca nu are ce face si trebuie sa ii dea amenda si puncte( de ce nu stiu probabil le-o venit un tren plin cu puncte si nu vor sa ramana cu ele pe stoc sau ceva). si s-o ales si el cu 2 puncte si amenda pt ca n-o avut centura.

dmn 15-02-07 20:41

ba sa stii ca treaba e mai simpla decat crezi!
daca nu ai in cartea masinii tale trecute si alternativele, te duci frumos la reprezentanta si scoti de la aia o hartie cu antet, stampilata si semnata prin care ei recunosc drept piese agreate de producator, piesele nu stiu caruia preparator! bineinteles trebuie sa fie producator baban care colaboreaza cu fabrica, ca daca e doar omologat in unele tari de afara, n-ai facut nimic
le bagi respectiva hartie celor de la RAR in nas si gata! ei trebuie sa o recunoasca, pt ca altfel poti sa-i dai in judecata!
despre ce spui tu ca a patit prietenul tau, ce sa spun? pai daca nu avea centura? normal ca si-a luat-o! asa e si normal sa se intample!
gaborul respectiv a surprins o neregula si s-a cramponat de ea! normal!
dar sa stiti ca singura modalitate pentru a-i combate pe jegosii care abuza de uniforma lor este sa cunoastem legea mai bine decat ei.
prosti prosti, dar isi cunosc lungul nasului! eu n-am auzit inca de taloane de m5 sau de rs4 ridicate pt zgomot de tobe sau pt spoilaraie...
asta si este m5-ul! un bmw tunat cu acte! asta putem sa facem si noi! legal!

stelypro 15-02-07 20:58

Quote:

Originally Posted by dmn (Post 751869)
ba sa stii ca treaba e mai simpla decat crezi!
daca nu ai in cartea masinii tale trecute si alternativele, te duci frumos la reprezentanta si scoti de la aia o hartie cu antet, stampilata si semnata prin care ei recunosc drept piese agreate de producator, piesele nu stiu caruia preparator! bineinteles trebuie sa fie producator baban care colaboreaza cu fabrica, ca daca e doar omologat in unele tari de afara, n-ai facut nimic
le bagi respectiva hartie celor de la RAR in nas si gata! ei trebuie sa o recunoasca, pt ca altfel poti sa-i dai in judecata!!

tocmai aici ii treaba de ce nu pot omologa piesele care au TUV in europa unde sunt omologate chiar daca nu sunt agreate de producator.
si chiar daca ar fi asa cum zici producatorii babani care colaboreaza cu fabricile de masini nu fac orice, fac doar anumite piese, eu daca am skoda nu ma duc la milotec sa imi iau distantiere pentru roti ca ma duc la FK-AUTOMOTIVE SAU LA FUN TECH pt ca nu am bani ca sa ma duc la GEIGER si sa le las lor masina sa mi-o faca si sa o omologheze ei ca la astia de la RAR nu le pasa de GEIGER ca au " biblia" lor legislatia.

DA IN FINE ASTEPTAM VREMURI MAI BUNE SI MINTI LUMINATE

bdmy_yard 15-02-07 22:09

Ba baieti faza cu astia care o fost prinsi si amendati am auzito.Nu prea o avut cu ce sa se ocupe astia cauta sa ne reduca la nimic daca ar fi copi destepti near lasa sa o face si lear fi mai usor pt ca fiecare cauta sa fie unic.Acum 2 ani tot la o razie am fugit vreo 10 de ei 2 o murit 5 o fost prinsi si 3 o scapat, era sa facem 3 ani de persoana da so platit bani grei si o inchis ochi dupa ce o declarat ce eficienta o avut pt ca din gresala 2 masini o cedat una o intrat sub un camio intrun ac de par si a doua o avut o ex[lozie de cauciuc o luat un capat de pod si o cazut intro rapa de vre cativa metri
:sad:

XALEX 16-02-07 13:41

Fa o reclamatie la UE ca eu cred ca doar asta -i poate speria.

Pastiluta 16-02-07 16:37

Suntem romani nici makar UE nu ne sperie :P

scorpio GL 16-02-07 16:45

subscriu :(

dmn 16-02-07 17:51

o sa intre in normalitate si la noi... dar mai dureaza!!!! muuuuult muuuuuult muuuuult...

XALEX 16-02-07 18:33

Noi nu prea suntem agreati niciunde in lume, dar ce-l putin politaii din alte tari nu-i vaneaza pe ce-i cu TUNING ca in Romania.

Dj_Sotty 16-02-07 20:43

Mergeti la service`uri si va faceti tuning la masina, service cu TUV si ISO9001 ca si la noi is deja firme care`s atestate calitativ si autorizate sa faca kestii!
Orikum neamtu` da amenda si daca nu`s suruburile originale pe masina sau makar sa corespunda cu janta, ce sa mai zic de roti netrecute in talon si alte kestii! In germania nu`ti monteaza jante pe masina pana nu`ti da TUV pe ele si le omologheaza, pt. ca acolo cine le vinde are certificat ISO9001 SI TUV nu ca la noi "Ma duc la nush care vulcanizare ca mi`a zis nea Gigi ca are si jante de vanzare noi si ieftine, da calitate,garantie,omologare . . . . pauza! La fel si cu un spoiler,eleron, prize de aer si figuri! Mai avem si noi pana o sa intram in randul lumii dar altcineva nu are cine sa ne introduca decat ei . . . iar daca voi vreti sa ramaneti asa nu aveti decat, dar priviti partea buna a acestor kestii, nu numa ca gaboru` tra sa dea amenzi! Daca noi n`o sa mai mergem la colt de strada la nush care la garaj sa ne "facem" masina sau sa luam de la nush care aduce de afara jante . .. si alte kestii , ci doar la ateliere autorizate care ni le si omologheaza vor fi obligate cat mai multe "ateliere" sa`si faca firma sa lucreze pe factura,sa dea la stat ce`i a statului si totodata sa`si obtina acel TUV si ISO9001 ca in consecinta sa ne poata prepara masinile CORECT! Nu dupa cum i se pare lui ca sta mai bine!
Ex. - suruburi incorect folosite duce la distrugerea jantei si a butucului si totodata la desprinderea rotii - Ce faceti la 150 pe autostrada daca vi se intampla una ca asta ???
- Spoilere,praguri,eleroane,prize de aer incorect prinse - le pierdeti pe drum - puneti siguranta circulatiei in pericol si cu atat mai mult a voastra!
Nu`s politist dar mai inainte de toate trebuie sa ne gandim la noi! Pt. un serviciu (produs) se da si garantie si nu pe vorbe, sunt certificate care atesta acest lucru : calitatea si garantia lucrarii. Nu ne mai putem multumi cu lucruri de nimik!!! Un lucru` ori il faci de calitate ori nu`l faci! Dupa cum zicea si DMN. Tra sa fie bine si`n tara asta odata, nu numa toata lumea sa profite de prostia si inconstienta noastra!
Cam atat!

Bimm3r 17-02-07 02:53

Quote:

Originally Posted by Doctorul (Post 727865)
a inceput politia sa se puna serios pe meserie,vad ca nu ne mai suporta..

Nu " NE " mai suporta ? De ce , esti racer la 16 ani ? 8)

Pastiluta 17-02-07 08:42

Bah cel mai bine si cel mai frumos dak nu ai bani de tuning complet de la cap la coada nu renunti ci doar t-io faci doar la motor s!!!!!!!
Si dupa astepti pana faci bani si ptr frumusetea masinii si dupa ce ai bani bagi in aspectul ei 10.000 si nu mori sa mai dai 5.000 ptr omologare!!!!!!!!!!
Akuma toti o sa zik mama cei si cu asta pe forum frate k omu viseaza sa dam atatia bani si deastea !!!!!!!!!!!
Da frate voi ganditi asa da faza e k dak faceti k mine knd va opreste politia puteti sa stati sa le radeti in nas, si dupa aia politia se uita la voi asa cu ciuda cand plecati k nu mai au ce sa va faca !!!!!!!
PS: Ptr cei care cred k mama si tata ma ingroapa in bani de zik sa dai 5.000 la omologare si deastea sa stiti k nu e adevarat ce am zis yo aici mama si tata nu si-ar permite. Da uite ei ce mi-au fakut ei au vazut k nu au invatat carte si deastea si au zis k dak ei nu au fakut makar yo sa fak si uite akuma le multumesc ptr sincer dak ma gandesc ptr mine sumele astea nu reprezinta cine stie ce SF ci doar bani pe 2 ,3 ani si sincer poti sa stai si tu 2 ,3 ani fara k masina ta sa arate ca un OZN si sa te iei amenda la fiecare intersectie dekat dupa 3 ani sa arate a OZN si knd te opreste sa mai faci si misto de ei k nu au ce sa iti faca.

Mustang 17-02-07 14:42

Nu stiu in ce masura se potriveste mesajul meu cu ce este aici ...
Dar e un lucru de tinut minte ... pt orice situatie ;)

Ce tre sa faca 'nea Cap de Creta
1. trebuie sa se prezinte (aveti dreptul de a-i cere legitimatia sa ti-o arate, pe care este inscris numarul sau ... altceva
2. sa-ti spuna motivul opririi (care este motivul: filtru organizat si cauta ei sa zicem alcool, benzen, sau dude ... sau piftii)
2-1. daca este filtru, aveti dreptul de a cere dreptul de servriu in care tre sa se regaseasca DATA si intre CE ORE AU VOIE sa faca acest filtru, STRAZILE pe care ACTIONEAZA si NUMELE personalului care participa din echipaj
3. actele se cer pe UN MOTIV (legea nu mai permite sa se opreasca masinile, dupa care sa se caute motivele de amenda)
4. la amenzi ... stiti ... aveti 2 locuri unde semnati: unul prin care recunoasteti fapta, iar al doilea ca luat la cunostiinta de amenda. SO... semnati ca luati la cunostiinta de amenda, dar nu recunoasteti fapta astfel il convocati la Tribunal sub asistenta juridica competenta pe D-nealui.
5. ORI DE CATE ORI AVETI NECAZ CU POLITIA, FIE NOAPTE, FIE ZI, SUNATI LA 112 SI DECLARATI CA SUNTETI ABUZAT DE CATRE ECHIPAJUL CUTARE... in maxim 10 minute (in capitala) va aparea un echipaj de la "capitala", iar acestia nu se uita ca sunt colegi de-ai lor, facand imediat un raport, care poate fi util la orice Tribunal

Mai nou politistii de pe radare NU MAI AU VOIE Sa dea filmul inapoi. Deci, daca sunteti opriti sunteti siguri ca nu ati "comis-o" prea rau le cereti ferm sa va arate:
- legitimatia care atesta ca au dreptul de a lucra pe masina de ... (AUM...bla bla bla) si sa aiba vizele la zi
- copia dupa certificatul metrologic al aparatului cu modelul si seria aparatului
- legitimatia care atesta faptul ca are dreptul de a conduce masina MAI - sa fie vizata
- daca tot face tam-tam le cereti sa va arate "ordinul de serviciu" in care sunt prezentate locurile unde au voie sa isi desf activitatea respectiva

In cazul abuzurilor chestiile astea se vor rezolva doar cu un "avertisment" ...
Oare de ce ?

XALEX 17-02-07 15:02

Ar fi extraordinar sa fie asa si eu am crezut la fel dar ei spun altceva ca ordinul sau de servici nu-l arata decat daca il cere un superior de-al sau noi nu avem voie sa-i verificam pe ei cu kestii din astea doar sa se legitimeze si motivul ptr care ne-a oprit si oricum nodul din papura ni-l vor gasi intotdeauna. Am intrebat eu un gabor dar nu era de la circulatie si mi-a zis ca daca vor sa ma opreasca tot ma opresc si tot ce vor ei vor face.;) ;)

ffwd 17-02-07 15:07

in sfarsit au inceput sa apara si mesaje pertinente si folositoare,nu mai e doar chestia de dat cu parerea.
altceva: am inteles ca politaiul care s-a luat de baieti la sala sporturilor a fost filmat apoi in timp ce se daddea pe frane cu loganul politiei ,pe bnii nostrii. ma intereseaza daca a folosit cineva filmul,ca sa ii dea nenorocitului peste nas. si as vrea si eu un link,sa-l vad pe incompetent

XALEX 17-02-07 15:11

Merita vazut asta il vreau si eu.;)

All times are GMT +2. The time now is 15:19.

- Copyright 2026 4Tuning