![]() |
FFocus..o spun cu cea mai mare sinceritate...e PERFECTA...cel mai tare tuning virtual de pe forumul asta :shock: :shock: :shock: :shock:
|
ffocus, respect major omule, e super-bine facuta masina, eu am skills-urile necesare dar nu as avea rabdare nici sa ma tai sa stau atata la o masina :) cat ti-a luat, dar *sincer*.
PS : butelia = misto ideea, dar daca nu era as fi putut zice ca e perfecta poza, bulelia e pusa cam din burta plus ca nu trebuia sa fie deasupra \"montantului\" care e mai aproape teoretic. Doar o critica ff. mica la o lucrare de exceptie, bravo din nou. |
pffff, greu de batut , daca nu chiar imposibil ..
cum faci ? cum butelia in masina ? cum de .. 350z`u original se vede prin geamul masinii tunate ? |
1 Attachment(s)
... Sooprah
|
2 Attachment(s)
si yo :))
|
1 Attachment(s)
second
|
bravo mah santose!
PS: vezi ca unele filtre sunt bune...dar prea multe nu dau bine |
1 Attachment(s)
asta e pt EmaiL,4SS.sorry mane dar nu mai iese nimic in ultimultipm.n-am nici chef,rabdare,shi am shi niste probeme de rezolvat.... :blahblah: :blahblah:
|
beeeeeton... merci mult dau o bere pentru asta
|
1 Attachment(s)
:o
|
ce se plangea santos k nu stie sa faca gif-uri si acuma s-a pus pe meserie...bine tuh santoase! 8) :lol: :peace:
|
santos schimbare de stil? ai trecut la luminitze :lol:
banc...ce au facut romani cand au descoperit filtrele la photoshop...le-au folosit pe toate odata... mah santos tuningu ii reusit da cu filtrele alea ii bun de wallpaper.. nu de vt! |
:? asa e ...
acum am dat de ele ... o sa-mi treaca |
1 Attachment(s)
lada
|
1 Attachment(s)
:arrow: TOYOTA AVENSIS :d critici ?!
|
golfuletzule ...
arata de ... zici ca nu-i facuta de tine ... adica BINE :P just kiddin` dude , super tare , felicitari ! |
melsi santos ;) ce sa fac mai urc si eu :D
|
lol , unde te duci mey ? sus .. :D
mda,dragutza masina :wink: |
2 Attachment(s)
lada returns
|
2 Attachment(s)
ATENTIE!!!nam mai avut chef so finisez!arata nashpa rau da eu zic k merge...pt un incepator??!!
|
man!!!ar fii taare masin adar e LIMO!!! aia ii dadeai o culoare niste jentzi pimpin' shi lasata si farurile alea jmechere si gata.. :twisted:
p.s:e mai marfa a doua lada.. ;) |
1 Attachment(s)
my car :D Ajtept pareri
ce ar mai fi bine sa ii fac? |
Mey Golfuletz, masina trb sa para cat mai reala, nush de ce te afunzi cu elemente noi de tuning cand nu le poti potrivi bine...
Mai bine lasa decat un spoiler si un prag facute cu stil si bine. Peace :peace: |
;) o sa incerk sa o fac mai simpla :D
Bfta |
2 Attachment(s)
....
|
3 Attachment(s)
Sper sa va placa
|
1 Attachment(s)
sper sa nu va stresez cu pozele mele si astept critici
|
2 Attachment(s)
:arrow:
|
1 Attachment(s)
bentley
|
wow imi place bentley`u e nice rau
..... din prima poza ...no offence :evil: |
2 Attachment(s)
:arrow:
|
de ce nu umbli si la felu in care cade lumina pe masina si unde vin umbrele?!in rest f bine lucrat
|
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
:roll:
|
vai sa-mi f una .... :(
gj ! |
ffocus...no commet!!! BESTIAL :) vad ca te`ai ocupat si de detalii...dar ti`a scapat ceva...sau e posibil sa ma insel...ma refer la zona geamurilor....se vede ca ai copiat partea cu sus cu calorifele...sau asa imi pare mie :)...in rest super!!
|
2 Attachment(s)
salz all...are taica`miu un polo gti din 2000 cu 4 ushi care s`ar putea sa`mi ramana mie pe cand fac 18 ani nusht sigur...eu am incercat ceva mai simplu,mai realizabil dar ash vrea sa vad shi variantele voastre :D ms mult
PS: nu e cea din poza :D |
1 Attachment(s)
Astept criticile!!!!! :arrow:
|
1 Attachment(s)
polo
|
2 Attachment(s)
:oops: :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:56. |
- Copyright 2026 4Tuning