![]() |
Re: E36 - 88 DUB 318is-ul meu.
Quote:
La baiatul ala ruptura a fost din alte cauze , nu rugina cum e in cazul lui chriss ! din punctul meu de vedere acolo greu mai poti face ceva ! uite te in jurul oalei sa vezi ce si cum !plus ca ruptura la ala a fost fix din cauza amortizorului.... la el e si rugina responsabila + sudura facuta anterior ! ce te face sa crezi ca va rezista? O va face si peste juma de an vor aparea probleme din nou ! asa cum sa mentionat si in postul acelui baiat ! Daca totusi te hotarasti sa o pastrezi : da un telefon la czr service bucuresti ! am vazut ca au stand de indreptat sasiu performant si multe altele ! presupun ca au cunostintele necesare pentru a rezolva problema , dar nu stiu si cat te va costa toata treaba ! |
Nu are nevoie de nici un stand de indreptat sasiu, chiar daca ar schimba toata oala. In cazul lui daca zona afectata este mai mare decat acea intaritura tencuita de nea "vacaro-sudor" , schimba doar partial din contraaripa zona afectata.
Pe contraaripa noua centrata in pozitie marcheaza gaura si apoi taie astfel incat sa ramana de jur imprejurul gaurii marcate o margine de 15mm si sudeaza in puncte la cca 15-20mm distanta intre puncte pe centrul zonei suprapuse. Pentru mai multa precizie se pot da gauri in cu in diametru de 5-6mm iar punctarea se va face in cruce pentru a se reduce tensiunile in material. Sudura este de preferat sa fie efectuata cu MIG/MAG ,TIG sau MMA exclus oxiacetilena. Sudurile periate la luciu metalic si protejate cu Grund cu zinc, mastic pensulabil si vopsea. |
Hai frate ca nu-i mare belea.Acum serios oala aia o schimbi cu alta fara nici un stres.Chiar nu cred ca are nici pe dracu' daca o asezi bine sudata frumos cu CO2 si apoi slefuit antifonat si gata.Am vazut altele si mai praf, sunt altii care schimba jumatate de masina si voi va ambalati acum pentru o oala ruginita.Acolo cel mai probabil a fost sudat aiurea, probabil cu electrod si nu a fost protejat bine.Degeaba va tot faceti praf.Nu ii afecteaza cu nimic, chiar de nu o fixeaza perfect perfect.Oricum acolo se tine numai amortizorul.Masina sta la fel si fara oala aia, arcul fiind dedesub!
Ps: Daca ai nevoie de ajutor te pot ajuta cu reparatie oalei ca la carte, sudat antifonat totul la cheie.Numai sa ai alta oala de pe alta masina.Taie una buna de pe o caroserie si aia e! O tai mai mare ca sa ai de unde scoate bucata necesara!! |
TRAIASCA ARGESENII MEI SI PISICILE LOR !
Ma doare capul. tre sa mai vin pe la voi pe la intalniri. Respect. |
oala a fost schimbata taiata mai mult si refacuta frumos,intarita si pe interior si pe exterior...si e piesa.masina a intrat la pregatit pentru vopsit.o sa revin cu poze,momentan dezasamblez la ea :D
|
8 Attachment(s)
Masina astazi a intrat la tinichigerie...o sa revin cu poze,oala spate a iesit prea bine,nu ma asteptam,sudata pe exterior si pe interior si in portbagaj intarita peste toata sudura cu o tabla groaza si resudata si aia,a iesit super zic eu,putin inestetica dar prea putin imi pasa,se rezolva cand o antifonez toata.
|
spor la treaba!!
|
multumesc frumos...
|
14 Attachment(s)
Ceva poze...cu feareee vechiii dam,feareeee....
- aripi de facelift check - praguri luxury check - carenaje fata check - LTW inca nu... in rest am tot ce-mi trebuie :D sa o fac boboccc :))) |
Frumos.Sa inteleg ca te ocupi de tablarie 100%
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
I-am adus : - mastic pentru reparatii caroserie - grund - antifon (o fac toata,interior,pe sub ea,portbagaj,aripi fata spate...tot) si astept cu zambetul pe buze sa ma anunte :"azi intra la vopsit" :D sunt foarte nerabdator. |
Quote:
Spor la pregatit ! |
Quote:
|
frums ce faci cu ea , merita efortul , timpul si bani , spor la munca si sa iasa cv frumos la sf , bafta in continuare:-)
|
Quote:
|
asa ma bravo... a dat domnul sa va vina mintea la cap...
BINE CA ATZI TERMINAT CU TOATE CHINEZARIILE, LUMINITELE SI STROBOSCOAPELE :)) ASTEPT MASINA PE STRADA SA FIU PLACUT IMPRESIONAT ! (referitor la LTW ti-am facut oferta buna dar nah..lasa ca prind altul ;) ) LA CAT MAI MULTE PISICI FRUMOASE IN PITESTI ! |
Quote:
La masina s-a lucrat foarte mult,refacut gaurile de la praguri unde intra cricul,pragurile total...aripi fata,spate,pe sub ea...etc In momentul de fata masina sta asa: - antifonata si insonozirata partea dreapta toata si pe sub ea jumatatea din dreapta. - matuita total - mai am doar putin pe partea stanga la prag si de dat antifon si insonorizat - apoi masina trasa total la linie si pregatita pt vopsit. Quote:
Quote:
in legatura cu ltw-ul nu am putut sa te ajut ca aveam nevoie de bani pt piese,vopsea,etc Sa vedem ce iese...vopseaua o sa fie ceva mai special blue diamond combinat cu albastru electric.sper ca pe vineri sambata sa o iau si sa ma apuc de ea sa o asamblez. PANA acu,toate bune si frumoase,sunt chiar ffff multumit de ce a facut tinichigiul.nu am facut poze ca nu am avut tableta la mine,am stat mai mult pe la masina sa mai dau jos ceva,aranjez ceva...etc. Va multumesc pentru sustinere si astept sa vad ce iese.O sa revin cu poze maine cand ma duc la ea. |
4 Attachment(s)
vad ca am avut si spioni pe la masina:))))
|
Intareste pragurile si fa le duble ! podeaua la ce am vazut acolo , mai bine ai inlocui o si pe aia !
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
Mai ai de finisat la ea.....Pragul pe stanga fata arata cam ciudat, sau sunt pozele mai ciudate. Cand o vopsesti?
|
Quote:
|
fa-mi lista cu ce i-ti trebui si da un buzz pe mess... sa vedem ce gasim si la bani buni :)
|
4 Attachment(s)
Lista e facuta :)) banuuu...si intre timp sa va arat o surpriza :D
|
misto rau culoarea.are perla in ea?
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
e gataaaaa :X acu am venit de la ea,inca era "calda" maine revin cu poze pe lumina...
|
sa o vedem la soare :>..
|
Te-ai miscat bine! Bravo! Hai sa o vedem echipata:D
|
Dementiala culoarea.... am crezut ca e mov.... dar sunt placut surprinsa. Spor la asamblat! :p
|
Quote:
Quote:
|
M-ai facut curios:D:D
|
foarte interesanta culoarea.nu ar fi rau sa-i faci niste poze mai clare s-o vedem in toata splendoarea ei.
|
Quote:
|
16 Attachment(s)
Dupa 5 ore de tras, gaurit si repozitionat + 3 nebuni a iesit cam asta din botul ala descentrat :D :twisted:
|
Faina colega!!!! Sa vedem si maine restul!!
|
Frumoasa culoarea.Imi place ce a iesit.:-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:47. |
- Copyright 2026 4Tuning