![]() |
Re: Intalnire Pasionati Dacia
Quote:
|
Quote:
deci carol sau carol? |
ce dezbateri pe aicea :D
|
deci carol sa mergi tu :P :))) m-ai innebunit cu carol asta frate...nu mai fi incapatanat si accepta ca mai sunt si alte locatii...nu gasim acuma dar pana atunci vom gasi fara doar si poate
|
Quote:
pana la carol si mai mult...eu ma gandeam sa fie bine la toata lumea...da cum vreti acum numai propun nimic... |
asa soricele pune piciorusu in prag
si de la mine pana la academie sunt vreo 11 - 12 km si nu m-am plans, deci nu va mai plangeti atat in leg cu locurile de intalnire daia ii si zice pt " pasionati dacia " ar trebuie sa ne plangem din alte cauze ati vazut ce-au patit aia la cluj , pana la urma locu nu conteaza daca e lume multa, frumos afara si nu e nici un zmeu prin zona parere mea |
Quote:
|
asta nu o sa se intample niciodata...tot trebuie sa fie unu care o sa zica ca "NU AM STIUT CA NU TREBUIE SA MA INVART" sau alte replici...
intotdeauna or sa existe zmei fie ei cat de mici... |
deci d acum innainte vin la intalniri cu caramizi dupa mine si daca e ceva.... ca in desene animate or sa zboare careamizile alea, daca nu am un par in masina.... il pun p zmeu sa si aleaga.. :)
|
(zmeule cum vrei sa mori ?)asta e intrebarea
|
am si eu o bata de baseball si un bulan de politzie , shi sunt gata sa le folosesc :)
|
Quote:
|
Alooooo Gata Cu Tampeniile Astea Despre Batai Si Alte Nebuneli...ganditi-va La O Locatie Mai Buna Si Cu Asta Basta Ce Dumnezeu
EDIT: NU MAI POSTATI CA STERG POSTURILE...VENITI CU IDEI PENTRU O ALTA LOCATIE MAI BUNA DECAT ASTA IN VAZUL LUMII...SE ACCEPTA POSTURI REFERITOARE STRICT LA LOCATIE La polivalenta deja stim cum a fost,la Carol greu de gasit locuri in timpul week-end-ului, la Academie prea in vazul lumii...ganditi-va la altceva... |
1:lacul morii pe insulitza sau pe dig (nu mai stiu exact pe unde e intrarea cu drum bun)
2:politehnica 3:fantana mioritza (e cam pe dn ) 4:sos straulesti aaah cam atat imi vine in minte e mic rau orasul si aglomerat cam greu sa gasesti locuri ascunse si ceva mai mari asta o spun ca am fost curier si nu mia ramas nici un coltisor necolindat |
ce ati zice daca v-as oferi eu locatia pe un teren privat.cu conditia sa nu faceti pe smeii
|
Quote:
|
Quote:
vom face invitatii si vom raspunde pt cei pe care iam chemat iar daca va apare un zmeu il vom ruga frumos sa ''ne lase'' |
bine faza cu invitatiile.Si atunci inseamna ca nu faceti discriminari nu ?Adica poate sa vina toata lumea dar nu si aia care se dau in spectacol ,nu?
e o idee buna... |
da serif sa incercam fiecare sa luam legatura cu cat mai multi oameni care vor intradevar sa mearga sau sa ia ei legatura cu noi un id de mess etc .stai vrb cu omul afli una alta il vezi ca e interesat vine la intalnire si raspunzi de el asta in cazul persoanelor care eu stiu vin pt prima oara nu sunt cunoscute de nimeni etc..
|
Quote:
|
foarte tare ideea ...acolo chiar ca politia nu are ce sa ne faca :D
|
Quote:
|
O fii prin Chitila pe undeva...:)) ( in spirit de gluma), oricum initiativa e de apreciat....
|
scuze dar acum am venit de la minca si nu am avut tp sa deschid calculatorul.locatia se afla in zona militari undeva pe valea cascadelor si fiind incinta privata nu vine nimeni sa ne deranjeze dar nu am nevoie de eroi acolo si spatiu ar fi cam pt 100 de masini
|
eeeehhhh supeeerrrrrr la 2 pasi de mineeeeee
eeh gata asa ramane :) |
nu poate ramane asa deoarece nu vreau sa vina 5 masini ci vreau sa avem mai multi pretendenti ca sa avem ce vedea si ce discuta plus ca ma astept la ceva raspunsuri si de la "baietii cu daciile de care mi-a zis mama sa ma feresc":wrc, tau, sgm si care mai sunt cu dacii tari si altii care mai vor sa vina dar cum am spus si mai sus nu am nevoie de eroii pt ca nu vreau sa am probleme. dar daca vom cadea de acord vom mai vb.eu sunt dispus sa organizez un asemenea meeting cu cei pasionati de dacia.
|
eu sunt unul dintre baietii cuminti...daca ma primiti vin cu cea mai mare placere....locatie e f aproape de mine
|
corect boss fa o comferintza cu baietzii expunele oferta poate ei vor face o lista cu toti cei care-i cunosc bine iar pe langa ei alti si alti si cum am zis si mai sus cautam persoane pasionate le invitam si raspundem pt ele
|
in cazul asta eu astept sa mai vina cu pareri si altii????????????
|
gandeste-te ca numai astia din dacia rally team completam cu destule masini :) locatia pare interesanta cel putin pentru mine care as ajunge foarte usor...ramane sa zica si ceilalti ce si cum iar lista s-ar umple cu usurinta in conditiile unei locatii sigure...si mai e ceva oricine poate veni insa daca nu se poate abtine ori vine pieten ori mai bine sta acasa...
Timp este destul pentru discutii deorece intentia este de a se desfasura undeva prin martie |
Quote:
unde anume pe valea cascadelor ? ma primiti si pe mine la aceasta intalnire ? :P |
dap , e super ideea, poti sa faci o lista , se inscriu cei care vor sa vina, si iti faci o idee cam pe cati te poti baza .
|
Quote:
|
suna bine propunerea .
totodata eu zic sa se inceapa deja formarea unei " liste " , e bine de avut indiferent de locatie . Asa ca rog unul din moderatorii sa inceapa aceasta lista si sa se stabileasca si modul de inscriere pe lista " invitatie sau ce alta forma se doreste de comunacord" cu stima |
pt sgm nu dar daca se va organiza mai vb si va spun locatia
|
auzi e aproape de vale sau de cascada ? :P :D
zi odata unde anume nu mai fii asa secretos :P |
e pe undeva pe acolo mai multe mai tarziu
|
hhhm mai pasionatilor nu mai spuneti nimic???
|
ne-am dat la fund...
pregatim masinile ;) |
iarasi pregatesti ceva ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:14. |
- Copyright 2026 4Tuning