![]() |
Re: NSL filiala CRAIOVAAAAAA
CRAIOVA E PUSA PE CURSE ANUL ACESTA !!!!!!!!!!
"Sambata, 29 Martie, Aeroportul Craiova, Downtown RUN, liniutze LEGALE, organizate de Downtown SRC, Ziarul Lupa si ACR, primul start la 10:30" Detalii in cel mai scurt timp posibil.... PS:MAINE SEARA NU UITATI DE INTALNIRE!!!!!!!!! |
Quote:
dar la ce ora? |
Quote:
|
cat mai multe curse
asa e bine:D |
Quote:
Sunt sunt ..... multe planuite anul acesta ;) STAY TUNED !!! |
cu plecarea la buc cum ramane???
|
pentru bucuresti ne intalnim toti joi la ora 21:00 in parcarea de la stadionul "ion oblemencu"
|
Pt Plecarea Bucuresti Joi,parcarea Stadion,ora 20,!!!!!!!!!!!
Deci Nu La 21,mai Devreme,la 20 !!!!!!!!!! |
|
felicitari pt dani si sasha.....succes la 4td !8)
|
STN-ii pleaca sambata ..... POE,HCE,COK pleaca duminica........ dak mai e cineva interesat d mers luati leg cu cei care pleaca in ziua in care vreti si voi ;)
|
voi stiti ceva se mai tine ceva pe 29 sau nu???
|
Quote:
NSL NEWS:NSL CRAIOVA mai adauga o cupa in palmares prin mister SASHA: BEST AUTOHTON !!!!!!!! BINE SHERIFEEEEEE !!!!!!! |
Re: NSL, filiala Craiova
stn ce mic.......se mai aude ceva?.....a murit craiova?
off: da-mi un tel ca vreau sa vb ceva cu tine |
craiova nu mai zice nimic???
|
Quote:
|
se fac schimbari frumoase........asteptam anuntarea urmatoarei intalniri......
se pare ca daca micul stn .....s-a retras politicos.....din mai multe sau mai putine motive....nimeni nu mai da strigare....... |
Vineri 11-04-2008 intalnire NSL in fata la primarie la ora 21:00
In cazul unei prezente mari locatia se va schimba la stadionul Ion Oblemenco Prezenta este obligatorie pt ca se discuta despre schimbarile care se produc in parcul auto NSL |
:rolleyes2Era si cazul....................de o intalnire....................
|
Cand mai facem si noi o intalnire:?: k acum este vremea frumoasa si putem sa stam afara....:?:;););)
|
pe la noi cand veniti ?
|
DODO cu voi trb sa ne auzim kt de curand pt show-ul din week-end,ne auzim la tel ;)
|
-Eu speram sa faceti treaba saptamana asta la Craiova impreuna cu Severin....am inteles ca este si acolo evaniment.
|
" A fost odata ... "
|
Quote:
putere avem dorinta este ...., ambitie Dodo ne auzim pe diseara , si Florica o sa fie treaba |
Salut baieti..
Ma intrebam daca pot intra si eu in clubul vostru sau daca ma primiti,sunt si eu tot din craiova... |
In caz ca e cineva care nu stie : in acest weekend "se intampla curse" pe aeroport si alte indeletniciri automobilistice pe la PIC
Se da cineva? expune cineva din NSL masini "tuningate" ? are careva muzica suficient de asurzitoare pe masina incat sa castige la sunet? Bine ar fi ca la fiecare dintre categorii sa fie cateva masini din NSL care sa participe. MAI ESTE PUTIN SI AFLAM Numai bine |
Quote:
ei au muzica asurzitoare:-P , dar si la TCM au participat si GEN-ul si POE sa vorbim si cu ei...;) la liniute si drift ..si indemanare nu stiu...:rolleyes2 de stand nu sunt masini , cel putin de la craiova era sasha , dany , ....:D. mai vin baieti de la severin sa vedem ce sprijin primim.. la liniute , drift , indemanare si muzica :D BAFTA MULTA TUTUROR ..NE VEDEM ACOLO |
as participa cu cea mai mare placere dar sunt pieton...nsl craiova a inviat si am demonstrat-o. la intalniri a inceput sa vina lumea si avem din ce in ce mai multi membri. la mai mare! asteptam sa facem ceva sambata.
|
Quote:
foarte curand va fi un eveniment in Severin .. zilele astea ne apucam sa cautam sponsori .. sa primim autorizatii ... bla bla bla Quote:
eu zic ca NSL ..nu conteaza ce filiala .. nu va muri niciodata ... Quote:
BODYSPEED :cry::cry: imi pare rau ca te`am dezamagit .... dar asa a fost sa fie :cry::cry: am plecat de acolo pentru ca deja mai avea putin baietii mei si se luau la :punch: .... |
<object height="355" width="425"></object>Merge ursu'... merge :)
<object height="355" width="425"> <embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/RWtom319pP8&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" height="355" width="425"></object> |
Super tare..;)
Un spectacol frumos..:D Am crezut ca vine si Severinul in ajutor.. dar asta e , se pare ca nu de fiecare data iti iasa cea ce iti doresti, :cry: MULTUMESC TUTUROR CARE AU PARTICIPAT... DANY SI ANDY la muzica , COSMIN la drift , burn, si liniute cam multe :D felicitari .. si sper din tot sufletul sa contribuim cat mai multi la show-urile.. care vor urma.:D |
12 Attachment(s)
Severinu` isi cere inca o data scuze ...
Se revanseaza cu cateva poze :D |
-Ce sa intamplat la Craiova? Despre ce e vorba cu bataia?
|
Quote:
Frumos ar fi sa fie si altii care sa participe, sau masinile celorlalti membrii sunt bune de liniute decat cand vine politia pe aeroport si trebuie sa fuga sa scape de ei? "MULTUMESC TUTUROR CARE AU PARTICIPAT" Intrebare: tu le multumesti celor care au participat in calitate de .........ce ? Cei care cred ca se poate face TREABA doar cu vorbe le transmit pe cale orala ca va pierdeti timpul degeaba in fata monitorului. Sa nu ma considere cineva rautacios dar BOGDANE vorbele astea ale tale suna aiurea rau de tot , crede-ma pe cuvant. Ai apucat si i-ai spus lui Florica ca " O SA FIE TREABA" Nu prea te-ai tinut de promisiune asa ca sper sa nu te certe acum ca nu ai fost baiat de cuvant. Toti ne-am fi dorit sa fie asa ROZ cum reiese din spusele tale dar adevarul este ca NU AVEM MENTALITATEA NECESARA realizarii acestei starii BTW: andi are inscriptii cu insane daca nu ma insel asa ca decat dani PMD a participat la sunet Cineva spunea mai sus ca sunt o gramada de inscrisi la NSL craiova Unde au fost acesti membrii ? Am vazut destule masini frumoase si destul de puternice ptr a participa la toate evenimentele din aceste doua zile. Indemanarea o poti face si cu un tico de 40-50 cai si cu un porsche de 500 de cai Liniutele se fac intotdeauna pe clase deci unde au fost masinile din NSL? Driftul si burn sa zicem ca e altceva dar si acolo daca vrei poti face treaba si cu tractiune fata. Vedeti ca pe 7 iunie este VTM la bucovat MULTUMESC SI EU DE PE ACUM (in calitate de membru NSL) celor care vor zice ca vor sa participe iar la data evenimentului sa fie liniste aproape deplina la linia de start din parte NSL Craiova ;) ZIC "aproape deplina" ptr ca eu voi participa chiar daca pana atunci va trebui sa-mi inlocuisc ambreiajul pe care am reusit sa-l prajesc ptr ca altii sa imi multumeasca Numai bine si sper ca toti care citesc aici si ma cunosc cat de cat sa nu inteleaga decat ceea ce am vrut sa subliniez |
Quote:
|
craiova nu mai zice nimic???
|
Quote:
meteorolog de serviciu : Romica Jurca |
craiova doarme.....:???: craiova a murit!
|
a...
cam dat coltu... cand facem o liniuta?
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:19. |
- Copyright 2026 4Tuning