Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Concurs de tuning virtual (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/3030-concurs-tuning-virtual.html)

moartea 29-01-05 21:24

1 Attachment(s)
Nu am io talent, da am zis sa-mi incerc si io norocu :)
Sper sa va placa...

tng 30-01-05 10:03

ti-a iesit destul de frumos.

este duminica,aproape ora pranzului ...ma duc sa postez munca voastra la \"rezultate\"

ffocus 30-01-05 12:56

1 Attachment(s)
multumesc pentru aprecieri si pentru critici :wink:
am hotarat masina...spor la lucru

rudolf.s 31-01-05 01:43

1 Attachment(s)
Fiind in sesiune nu am prea mult timp sa ma ocup de \"alte kestii\" asa ca una la repezeala... Poate la analiza atenta se observa mici detalii de care am uitat dar sa mi se ierte... Mi se inkid oki... de somn... :sleep:

Bafta!

P.S. Felicitari ffocus!

westbam 31-01-05 11:13

rudolf.s
In primul rand Salut si tot respectul pentru ceea ce faci tu pe acest site
Mi-am permis sa expun si eu pe acest site in speranta ca imaginile mele va face placere ochiului in nici un caz pentru a participa la nu stiu ce concurs
In cazul in care exprimarea mea in grafica si modul de realizare nu corespund tematicii site-ului imi cer scuze
In orice caz nu stiu cat sti tu despre grafica profesionala insa pot sa spun ca imaginile mele sunt in format vectorial (ele pot fi marite la orice rezolutie fara a-si schimba calitatea) deci la cererea pasionatilor de grafica si de tunning virtual eu le pot oferii pt a fi modificate de orice utilizator pana in cel mai mic detaliu. ( de exemplu Golf-ul l-am realizat din peste 30 de astfel de obiecte vectoriale)
Cat de aspectul mai mult sau mai putin real al imaginii acesta este un lucru destul de subiectiv (vezi ultima imagine propusa in concurs care este clar ca este una virtuala realizata probabil cu 3-MAX-ul -lucru ce se poate verifica si cu Photoshop-ul) . Eu zic ca aspectele critice sa se concentreze mai mult pe greseli de genul: roti nu prea curbe, taieturi aiurea( ce nu corespund curburii masinii), margini la usi care nu se mai vad dupa aplicarea unui grafic de tip Flames, capote care in loc sa fie curbe sunt cam cu colturi, relieful masinii care dispare odata cu aplicarea culorii sau a unui post-it .
In speranta unei discutii cat mai constructive pe acest subiect cat si pe altele de genul asta te rog sa-mi scrii pe messen.(daca te intereseaza acest lucru)

westbam 31-01-05 11:46

Acelasi lucru pt TNG

xxdadixx 31-01-05 11:52

Mane ai dreptate in felul tau dar exista un topic aici various unde poti sa postezi ce vrea inima ta. Tu ai postat la concurs iar masinile din concurs trebuie \"preparate\". Apreciez efostul tau si eu am facut mai demult o celica in flash si ma gandesc ca ti-a fost greu. Nu te opreste nimeni sa itzi expui operele dar daca nu participi la concust posteaza la various sau fa-ti un topic cu grafica vectoriala. :roll:

westbam 31-01-05 11:58

Am inteles
Nu-i asta problema
Insa nu pot fi acuzat de mai mult sau mai putin realism in imaginile mele atata timp cat celalte imagini din concurs se vede de la o posta ca sunt prelucrate in Photoshop sau in ce sunt prelucrate avand culori fade si departe de cele reale, vezi reflexii, vezi umbre, vezi luminii care sunt cu totul aiurea si departe de realitate

tng 31-01-05 15:02

cred ca m-am inteles gresit westbam.mie chiar imi pace ceea ce ai facut tu(grafica vectoriala) si iti apreciez munca... dar ma refeream la faptul ca tema acestul topic este de a modifica masinile virtual si sa para cat mai reale.
no offence man :(

ZooM-ZooM 31-01-05 18:51

Re:

[quote=\"rudolf.s\"]Fiind in sesiune nu am prea mult timp sa ma ocup de \"alte kestii\" asa ca una la repezeala... Poate la analiza atenta se observa mici detalii de care am uitat dar sa mi se ierte... Mi se inkid oki... de somn... :sleep:

Nice rau RX8-ul tau :)) stiu ca poti mai mult...da arata super tare si asta...arcuri sport...alea alea :)) keep it comming :)

ALXutz 31-01-05 20:43

Rudolf, draguta mazda, intradevar are cateva erori destul de usor vizibile gen decupaturi facute putin neglijent (mai ales in spoiler) dar per total masina arata bine, si eu cred ca asta conteaza! Nici eu nu sunt masterul perfectiuni in detalii asa ca, in opinia mea e reusit tuningul!
Westbam, cred ca era mai usor sa dai copy/paste de la topicul de rezultate cand s-a judecat golful meu decat sa te mai chinui sa reproduci toate greselile si sa le generalizezi ca fiind ff grave... In fine! Oricum, apreceiez faptul ca te straduiesti sa faci totul vectorial, din pacate insa nu cred ca vei reusi sa tunezi vreodata o masina vectorial! Cat despre mazda aia postata nu cred ca e studio max... SIncer... Bafta

GolfuletzS 31-01-05 21:14

westbam ... nu vreau sa te critic da din cate am inteles eu prin posturile astea iese ceva de genu\" uite`i shi pe ashtia nu shtiu sa faca un tuning nici macar pe calculator\" poate am inteles eu gresit ...daca am inteles bine ... fiecare face ce shtie shi cat poate si nu cred ca trebuie sa iasa foarte reala... sa se dea mare pe la prieteni \" uite asta e masina mea vrei sa dam o tura?\" :)

Peace

lancerEvo 31-01-05 23:05

1 Attachment(s)
o prima variatnta! poate ca cea finala

ZooM-ZooM 31-01-05 23:34

Frate..pana si turometru i-ai pus :)) faina :D dar nu imi plac oglinzile :))
kiddin' :D

westbam 01-02-05 07:46

Alexputz: nu am dat niciodata o raita prin topicul de rezultate, crede-ma pe cuvant, am spus ceea ce am spus din bun simt estetic nu-ti trebuie mare experienta sa vezi asemenea greseli si nu m-am referit nicidecum la masina ta ci a fost o refeinta in general
Cat despre afirmatia ta ca nu poti face tunning vectorial asta ma face sa cred ca nici macar nu sti ce e aia grafica vectoriala si care sunt principiile ei.
Cat despre imaginea respectiva am zis ca e facuta intr-un prg tip 3d..max si acest lucru se poate verifica chiar in photoshop (profesionistii graficii stiu cum )

westbam 01-02-05 07:51

Golf tunig:
Cred ca n-ai citit (si nici nu ai vazut lucrarile mele) atent tocmai eu am fost acuzat de lipsa de realism si de aceea am ripostat argumentand ca importanta pentru mine a fost realizarea tehnica nu realismul obtinut chiar cu pretul unor greseli usor sesizabile (si mereu aceleasi) de grafica

westbam 01-02-05 08:01

Alexutz: PS scuza-ma ca ti-am gresit numele nu a fost intentionat

rudolf.s 01-02-05 11:10

Parerea mea: cine mai vrea sa se certe si mai are de postat o carutza de mesaje contradictorii, sa-si faca un nou topic numit \"Certuri\" si sa se mute acolo cu discutiile! Iara se umple topicu cu \"off-topicuri\" si certuri. Daca nu are legatura cu concursul in sine va rog sa mergeti in alta parte sa va certati.

Multumesc.

ffocus 01-02-05 11:26

1 Attachment(s)
lancerevo: FELICITARI! :wink:

xxdadixx 01-02-05 12:44

Buza de la sp fata nu e centrata :P

EvLSant0S 01-02-05 20:25

iar eleronul... mai trebuie bibilit un picutz...

offtopic :D farul stanga seamana cu un far de ibiza :) :) :)

ALXutz 01-02-05 20:54

Super mijto mazda lui lancer! Bravo! Mi-a placut super mult ca a modificat interiorul masinii!
Si cea a lui ffocus imi place super mult, se pare ca o sa fie concurenta super mare runda asta :) Din pacate eu cred ca o sa stau pe tusa, sper sa am totusi putin timp si de photoshop sapt asta!

offtopic: westbam, te asigur ca am idee ce inseamna grafica vectoriala, ba chiar lucrez in corel in alte imprejurari la alte proiecte! nu sunt asa de bun ca tine, dar te asigur ca stiu principiile si nu cred ca TU poti face un tuning vectorial! din pacate se pare ca tu nu cunosti ce-i ala tuning (se scrie TUNING, fara dublu N!!!)...

EvLSant0S 01-02-05 22:53

1 Attachment(s)
:? :? :? :? :? :? mai am de lucrat..

steph 02-02-05 00:17

ma da cred ca e foarte raspandita poza aia cu spoileru` fata :)

westbam 02-02-05 07:37

1 Attachment(s)
HIGHWAY TO HELL
Grafica este realizata pe un macIntosh de aceea unele culori ar putea sa para aiurea pentru PC
Tema grafica ar vrea sa fie cea din ultimul vidoclip Depeche Mode, sper ca mi-a reusit. Timp de lucru 1 ora: Freehand + Photoshop + iDesign

In rest nu mai raspund la provocari pe site, cine vrea sa ma-njure sau altceva poate s-o faca pe messen.
Daca cei care administreaza topicul nu doresc sa mai expun lucrari sa mi se spuna si nu voi mai expune.

rudolf.s 02-02-05 11:04

De injurat nu vrea nimeni sa te injure. Daca tu crezi ca pozele facute de tine sunt aproape de realitate si vrei sa participi NEAPARAT la concurs n-ai decat. Singura problema va fi ca nu prea vei castiga.... Era mai ok daca itit faceai un topic separat, \"Tuning vectorial\" si iti postai acolo lucrarile, pt ca la concursul asta e putin altceva scopul.... Ma rog, daca esti incapatanat si intelegi numai ce vrei tu sa intelegi, treaba ta. Da-i inainte cu tupeu!

EvLSant0S 02-02-05 19:05

1 Attachment(s)
:lol: :lol: 8) :P :? :? :? :? :? :? :?

EvLSant0S 02-02-05 19:46

1 Attachment(s)
bun , din \"studio\" mi s-a spus ca \"Tzing Tzong\" nu da bine in poza , deci

Scoatem pe \"Tzing Tzong\" si o punem pe \"Heidi\" :) :) :) :) :lol: :lol: :lol:

GolfuletzS 02-02-05 19:58

1 Attachment(s)
o postez shi eu pe a mea nu e cine shtie ce tunata.... nu cred ca mai am timp sa o modific deci o las asha

ALXutz 02-02-05 20:24

Santos, no offense, dar apropo de ce mi-ai scris u mie legatd e bora si de scaunele sparco puse in spate... te-ai gandit sa faci si u aceiasi manevra la rx8ul ala ? Ca tipa... are vreo 2.50 la ce proportii are fata de masina... nu cred ca o sa intre nici macar daca o asezi direct pe bacnheta din spate si elimini scaunele fata :P
PS: sper sa nu te superi, ca nu vreau sa fiu rautacios... pur si simplu glumesc :D

EvLSant0S 02-02-05 20:35

stiu :) ai dreptate... insa :) ma plictisisem :P sa tot caut si sa tot frec la poza asta :D speram sa nu observati :) daca puneam o .....

tatoasa goala..... nu mai bagat de seama ca picioarele ei sunt cat rx8`u :P :P :P

:roll: :roll: ce sa faci :) nobody`s perfect :D e mai inaltutza ea :) a jucat baschet cand era mica ;) :D

ALXutz 02-02-05 20:41

Bah da mult backet a jucat saraca cand era mica :)
Oricum, mai bine o puneai sprijinita cu curu gol pe capota rx8ului, era mai sexoasa imaginea :D

cox 03-02-05 13:52

1 Attachment(s)
:roll:

tng 05-02-05 11:31

1 Attachment(s)
cam asta a iesit,nush daca mai conturez ceva la ea :arrow: :roll:

Singurelu 05-02-05 15:43

:arrow: e prima data cand comentez pe acest topic..dar tre sa o zic...FRATELE MEU E STRAMBA PE PARTEA DREAPTA CUM TE UITZI LA EA :wink:

tng 05-02-05 15:46

la ce poza te referi? la a mea ?

MaF|OtU 05-02-05 15:48

tng un mic defect la masina ta

bara din fata este cam cazuta in partea stanga :lol:

in rest este OK

tng 05-02-05 16:05

mda stiu :( dar asta e...n-am ce sa fac,adica nu pre` am gasit spoiler sa potrivesc k-lumea

Singurelu 05-02-05 17:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tng\"
la ce poza te referi? la a mea ?

Yap :(

tng 06-02-05 10:19

:shock: rezultatele :chew:

All times are GMT +2. The time now is 01:24.

- Copyright 2026 4Tuning