![]() |
Re: Bmw E30 M-Tech 2
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
ce 60ft ai avut?
|
Quote:
Apropo ce timp ai scos Provezano , poate nu a fost cronometrarea ok ! La street trebuie sa ai toate elementele pe caroserie altfel trebuie sa te bage la profi . |
de ce nu mergi cu grup mai lung.......3.25....3.15 ?
|
"Camera de pe masina este Go Pro HD 2 ..."
Adica GoPro Hero 2, nu?...la asta ma gandesc si eu, stiu ca cele de la GoPro sunt cele mai bune camere sport...:rolleyes2 Succes cu masina pe mai departe. |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
:arrow: |
Quote:
|
Felicitari pt cupa cocooosseeel!
|
Quote:
|
Dupa 7-8 ore de stat la 2 grade ...am terminat de dat jos si montat la loc motorasul aerotermei si motorasul de la stergatoare ...au fost curatate amandoua si lubrifiate...
...merg ca noi .....daca stiam cat de greu se dau jos...nu ma apucam niciodata... |
pai cum ma singur? asa ceva. oricum bine ca ai rezolvat;)
|
Quote:
|
cu multa placere. astept unul la schimb. NOU;)
|
Daca e cineva interesat....vand jantele...Brock B1 4x100 9 j toate 4...sunt drepte,vopsite recent...una e un pic zgariata...
350 de euro cu tot cu 2 gume bune 215/40/16 ..si separat mai am doua noi 205/45/16-300 Ron amandoua...... ....jantele le-am reconditionat eu...a costat cu tot cu roluit 600 ron. ....As vrea sa-mi iau Borbet A 7,5j cu 9 j ...sau BBS-urile pe 15'' OEM...poate are cineva.. |
1 Attachment(s)
OFF .....;);):lol:
|
nu cred asa ceva ! ! ! :shock::shock::shock:
felicitari ! ! ! |
Quote:
|
Pune blocant 3.25 daca vrei sa iti traga masina cum trebuie.
|
Provenzano: esti odinar...
Galu_bv: esti ordinar... Corneliu: am avut 3.25 cand am luat masina....mergea bine si cu ala.....acum am 3.64 si e testat,impreuna cu ambreiajul potrivit...e combinatia perfecta. bate orice 325i 24v aspirat..montat pe urs.. |
bate orice 325i;);)al nanii coana ileana;)
|
:rolleyes2
|
Quote:
|
Ai generalizat prea tare;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
M am grabit cand am scris.... Orice 2.5 stock....pana acum asa a fost..si cu diferenta destul de mare...Doc:....ar fi interesant sa ne dam.suntt chiar curios.am auzit ca iti merge f bine masina:p..........bineinteles un urs cu o configuratie identica ar fi logic sa mearga lla fel..ar mai conta plecarea...dar ca masini..sa traga la fel....ma refeream k n am gasit niciunu pana akm...sa ne si dam...restu..victime:p
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
cu bulgaru' gri facem o liniuta ? sunt tare curios de masina . acum are 4,45 grup si cutie zf . ceva mai scurt nu exista (165km/h v.max), sa vedem daca grupul scurt e bun la liniute sau nu.
|
Inafara de faptul ca o sa fie pe toata strada nu o sa se intample nimic notabil. Daca faci niste calcule o sa vezi ca raportul grupului influenteaza destul de putin timpul de acceleratie...ca nu da "cai". :)
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
....:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:15. |