![]() |
Re:
Quote:
depinde ce inaltime ai :wink: |
Re:
Quote:
ehh am destul .. nu sunt cat copilu` minune .. la un momentdat .. sttateai cu spatele la pretena mea si eu eram in fatza ei .. nu mai stiu cu ce draq eram imbracat .. las k ma uit p poze ... am si eu vre`o 1 si 85 cam asa |
Re:
Quote:
:peace: |
nick`ul nuh .. fatza nici atat .. putin din spate da ... :)
|
eh.. asta e.. bine ca macar in spatele meu puteti avea incredere :lol: :lol:
Re:
Quote:
Erai cumva imbracata in niste pantaloni negri parca Cumpar fata mare intre picioare 18-20 de ani blonda ochi albastri la schimb cu Fata buna roscata 20 ani ochi crapui sau ofer 1 mil neg |
da ea era
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Un schimb ceva Sau daca vrei inchireiez UIte mai sus |
gata inchiriez :mrhappy: trimite sms la 1268 cu detalii (10.000 USD/SMS) :lol: :lol:
ma vand :)
|
cine te cumpara :))
lmao |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Si nici ptr poza de la avatar nu mi-a cerut voie ! :shakefist |
vand tastele delete insert home page up page down end si virgula ca daca mergea o apasam:) ce mai vand? pai o cana verde cu 200 ml de apa ce a mai ramas in ea si accept plata doar in par de pisica .
|
vand oglinda retrovizoare de bicicleta si o ciocolata second hand
|
Re:
Quote:
adjudecat :) |
Olalaa!!! Mon amour!!! Je t'aime!!! Pun eu mana pe tine :twisted:
:icon_kiss derbedeule :lol: |
vand vecina de la 2 cu tot cu varza ei murata si pisica jegoasa...
mai vand cablu ftp luat de pe blocuri astept oferte |
hihi.. iti iau eu cablu`, numa` cu condtia sa vii la iasi sa mi`l aduci.. ca in curieri n`am incredere.. :lol: :lol: :lol:
|
ce preferi ? sa iti trimit porumbel calator sau bufnita ?
|
hmm.. prefer o vrabiutza.. si inca ceva.. daca n`ai dosar penal in urma catzaratului nu tzi`l iau :lol: :lol:
|
Schimb periodic de sus jos. Caut solutie intermediara.
|
Re:
Quote:
|
Inchiriez cutiutze muzicale
|
Vand celebrul best-seller \"Cum sa-ti arunci apartamentul in aer folosind improvizatii la instalatia de gaz\". Posta nu e inclusa.. defapt puteti sa va organizati singuri o posta ca bagaboante sunt destule
|
cumpar creier de maimutza :)
|
Inchid robinete si spala apa de la chiuveta :suspiciou
|
vand licentze de mirc :)
|
Reconditionez materie cenusie.
Persoanelor aflate in pauza de gandire le ofer stimulenti pe baza de arome fitoterapeutice. Nerecomandabil blondelor , unde nu am avut sanse de succes. Pretul este negociabil . Se aceepta plata in natura sau in pat , pe covor, in cada, pe balcon sau pentru mai multa adrenalina ( care ajuta la inmultirea celulelor gri ) pe bloc, in lift sau pe scarile de la politie . |
eshti bolnav :)
|
Scriu dischete si zgarii cd-uri
|
vand tigari fumate numai o data!
|
vand poze cu mine cand ma strambam p WC :)
|
Sonorizam inmormantari, peste 10.000 de piese de succes, sunet bun si tare, veselia, antrenul si atmofera sunt garantate.
|
Nu mai vand nimic . Nu mai am ce sa vand . Ma declar nul . Sunt o cantitate neglijabila ! :D
|
Doresc sa cumpar timp 0-100 mai bun pt masina mea..dau la schimb un prezon de dacie + un pai nefolosit
|
PCT 1.
Schimb cutie cu probleme de Fiat Coupe cu cutie noua. Nu ofer diferenta. |
PCT 2.
Schimb turbina acelasi model folosita cu una noua. la fel ca si la PCT 1. nu ofer diferenta. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:40. |
- Copyright 2026 4Tuning