![]() |
Re: Probleme, sugestii şi reclamaţii
Am notat sesizarea :lol:
|
Nu este problema cu forumul dar cu site-ul.A patit ceva?Nu-l mai pot accesa de cateva saptamani, nici de pe alt device.
|
Este complet funcţional.
Vezi să nu ai adblocker instalat sau altă extensie de acest fel. |
Buna ziua,
Rog insistent un moderator sa sterga un post al meu deoarece nu mai este valabil si in in fiecare an in lunile de iarna sunt bombardat cu telefoane in legatura cu postul acesta" postul nu mai este valabil, am scris ca nu mai este de actualitate sa nu mai sune dar degeaba sunt sunat intruna " https://forum.4tuning.ro/459-jante-an...e-craiova.html Acesta este postul despre care vorbesc ... rog sa fie sters definitiv ca sa scap si eu de aceasta problema. Va multumesc . Sarbatori fericite sa aveti . |
S-a rezolvat.
Nu mai folosi caractere gigant şi nu le mai colora în roşu. Later edit: Anunţurile nu se şterg, doar se închid, dar ţi-am şters datele de contact. |
Quote:
|
Va rog sa imi rezolvați problemă cu varsta.Tot am incercat sa rezolv dar bun an reușit
.imi trebuie pt ca vreau sa ma uit la calendare |
Se poate adauga functia de "Manage Attachments" pentru mesajele private?
|
Quote:
poti adauga imagini, linkuri etc. daca vrei sa dai share la filme direct din mesaj, nu se poate, dar in rest e destul de permisivcu atasamentele... |
| All times are GMT +2. The time now is 04:26. |
- Copyright 2026 4Tuning