Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Club Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/2894-club-dacia.html)

TM06MMY 24-11-05 04:15

Hmmmmm iara Lucian

Cool ! Eu sunt fan nova ....am condus multe masini la viata mea ...multe tipuri tipulete ...dar nova .....se compara cel mai mult ...cum sa spun cu ce a fost OPEL MANTA la nemti. Iti da un feeling inedit..mai ales la derapari controlate ceea ce nu am simtit la nici o alta masina. Plus mai e si trancanitul ala de haion din spate ...soundul de drujba ..pe care il face daca ai teava fata spate ....este o experienta de nedescris . Eu iubesc dacia NOVA, SUPERNOVA( asta e mai ....elevata) ca sunt niste masini spartane. Sunt un adevarat fan. Eu trebuia sa o vand pe a mea dar am zis no way .... ( pe langa mai am si alte masinii).

Deci lucian cred ca a ta e nova alba ...cand te prind ( daca te prind) ai grija ...ca te depasesc :P. GLUMEAM. E tare mie imi place. Imi plac oamenii care intradevar sunt pasionati si vor sa faca ceva din acesta masina ...isi sparg capul care cum sa faca sa mearga mai bine, sa fuga mai repede cu un material nu de prima clasa. Daca ai Subaru ala fuge oricum ...acolo nu mai ii o arta ...acolo trebuie sa ai bani si cam atata.....la dacia 1300 cat si la nova se face multa cercetare ca desi ai banii nu stii in ce sa ii investesti. Si de aia te apuci si cauti si cauti si cauti .....si pana la urma esti satisfacut ca ai gasit, pana apare ceva noi de facut ...o noua provocare ....cand nu mai sunt provocari e monoton .

Deci nu incercati sa intelegeti ce am vrut sa spun ca nici eu nu inteleg ...dar asta este feelingul meu.

Apropo cine stie si cunoaste va rog sa scrietii depsre cum se poate pune la dacie un radiator de ulei ....e o treaba pe viata si moarte ..la agregatul meu. :P. Daca ati vazut ceva pe alte forumuri va rog ...da-ti copy paste etc. Va multumesc anticipat.

Respekt MMY

Ps Lucian poate o sa merg si eu odata la legal racing ...dar mai fain este ilegal racing ...noaptea pe strada :P.

road_menace 24-11-05 12:13

2 Attachment(s)
dacia galbena e de vanzare:
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=29510

Gabi 24-11-05 13:34

Doamne, cat am cautat pozele astea! Merci road_menace!

Lucian 24-11-05 20:53

Re: Hmmmmm iara Lucian

Quote:

Originally Posted by \"TM06MMY\"
Cool ! Eu sunt fan nova ....am condus multe masini la viata mea ...multe tipuri tipulete ...dar nova .....se compara cel mai mult ...cum sa spun cu ce a fost OPEL MANTA la nemti. Iti da un feeling inedit..mai ales la derapari controlate ceea ce nu am simtit la nici o alta masina. Plus mai e si trancanitul ala de haion din spate ...soundul de drujba ..pe care il face daca ai teava fata spate ....este o experienta de nedescris . Eu iubesc dacia NOVA, SUPERNOVA( asta e mai ....elevata) ca sunt niste masini spartane. Sunt un adevarat fan. Eu trebuia sa o vand pe a mea dar am zis no way .... ( pe langa mai am si alte masinii).

Deci lucian cred ca a ta e nova alba ...cand te prind ( daca te prind) ai grija ...ca te depasesc :P. GLUMEAM. E tare mie imi place. Imi plac oamenii care intradevar sunt pasionati si vor sa faca ceva din acesta masina ...isi sparg capul care cum sa faca sa mearga mai bine, sa fuga mai repede cu un material nu de prima clasa. Daca ai Subaru ala fuge oricum ...acolo nu mai ii o arta ...acolo trebuie sa ai bani si cam atata.....la dacia 1300 cat si la nova se face multa cercetare ca desi ai banii nu stii in ce sa ii investesti. Si de aia te apuci si cauti si cauti si cauti .....si pana la urma esti satisfacut ca ai gasit, pana apare ceva noi de facut ...o noua provocare ....cand nu mai sunt provocari e monoton .

Deci nu incercati sa intelegeti ce am vrut sa spun ca nici eu nu inteleg ...dar asta este feelingul meu.

Apropo cine stie si cunoaste va rog sa scrietii depsre cum se poate pune la dacie un radiator de ulei ....e o treaba pe viata si moarte ..la agregatul meu. :P. Daca ati vazut ceva pe alte forumuri va rog ...da-ti copy paste etc. Va multumesc anticipat.

Respekt MMY

Ps Lucian poate o sa merg si eu odata la legal racing ...dar mai fain este ilegal racing ...noaptea pe strada :P.

Pt radiator de ulei se poate adapta sistemul de la motoarele turbo de la Renault (5 , 9 , 11 ...) care au aproape acelasi bloc motor ca si Dacia . Diferentele (mici) sunt inauntru asa ca ... search !

cristi_ubs 24-11-05 21:26

luciane te-ai dat cu robert(SGM)???tare curios sunt cine a castigat!!!daca poti da si tu un raspuns aci?

Lucian 24-11-05 21:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cristi_ubs\"
luciane te-ai dat cu robert(SGM)???tare curios sunt cine a castigat!!!daca poti da si tu un raspuns aci?

Robert are 1-0 dar eu aveam un motor de Dacia pe masina si nu era deloc cum trebuie. Nu spun ca altfel l-as fi facut ... doar ca nu aveam motorul ce a consacrat masina mea. La primavara sigur aflam iar intre noi competitia va fi constructiva .

MagicOne 27-11-05 18:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"lancerEvo\"
pai in seara asta ii alba, da maine cumpar leduri albastre...numa 2 trebe si o rezolv :lol:
daca stie cineva detalii referitoare la montarea ledurilor???

cum ai pus u leduri in bord?

lancerEvo 27-11-05 21:27

am gasit leduri in ceva soclu ce vin exact in bord :lol: la Unix

MagicOne 27-11-05 21:34

ai cuvantul meu ca nu am inteles nimik din ce ai zis, poate ma mai dreg cu desene (poze) sry (nu fac katerinka)

lancerEvo 27-11-05 22:03

3 Attachment(s)
acuma nu vreau sa te supar sa iti zic ca esti bolovan da nu stiu ce nu ai inteles... in fine incerc sa fiu mai explicit!
ledurile normale au doua picioruse unu se leaga la + celalat la -, astea ce le-am luat eu in loc de picioruse au o chestie din plastic care imita exact partea de fier a becului ei bine chestia asta de plastic intra la fix in soclu de bec care se pune in bord, numa trebe sa nimeresti +u si -u da numa de doua ori trebe sa incerci :d ca daca prima oara nu merga il puiinvers si ii ok....
uite si poze ca parca vad ca nu pricepi

MagicOne 28-11-05 12:51

bolovan nu sunt... dar eu ma gandeam la ledurile cu chestia aia de plastic dar au 2 lamele si merg numai pe socluri, sa te citez, \"speciale\" gen cielo... etc gama firmei. acum sunt super ok si am si inteles dar... unde le-ai gasit?? de unde sunt cumparate!
macar firma poate merge o comanda ca vad ca esti din cluj... sau poate primesc un serviciu de la tine prin pttr. ms

lancerEvo 28-11-05 19:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"lancerEvo\"
am gasit leduri in ceva soclu ce vin exact in bord :lol: la Unix

cred ca in orice oras mai mare este Unix magazinu ala de piese de la unguri, azi am vazut ca au leduri care inlocuiesc si modeul alalat de bec... ala fara parte metalica.

MagicOne 30-11-05 16:56

deci ai cum sa imi trimitzi si mie ceva leduri?????? contra cost bineinteles!

lancerEvo 30-11-05 21:11

zi adresa si de care iti trebuie...

MagicOne 01-12-05 11:33

imi trebuie exact pt soclul care e in poza.... cat despre adresa, ar fii bine sa vb pe mess... sau daca vrei iti dau un pm.

lancerEvo 01-12-05 12:24

da pm

MagicOne 02-12-05 13:17

am dat pm ieri!

MagicOne 03-12-05 14:50

lancerevo, raspunzi la pm sau pe forum???

Lucian 04-12-05 11:15

2 Attachment(s)
Bord de nova GT .

cristi_ubs 05-12-05 18:49

stie cineva de leduri la fel ca cele aratate de lancer in bucuresti.vreau si yooooo.aaaaa si mai era ceva.daca le pun in bordo sa se vada asa fromos ca la lucian in pozesau o sa fie un albastru cacaniu si spalacit de mai bine nu le mai pun????lancer pune si u o poza cu bordu tau sa vedem cum se vede. :lol:

MagicOne 09-12-05 14:17

mdea ar fii o treaba sa raspunda!

am vazut ceva d genu asta.... dar sa dau 260.000 pe el (led)
si bec 320.000 nu prea imi convine!

balamuc_al 19-12-05 06:34

4 Attachment(s)
Exista leduri si pe maica domnului. Sunt acolo o gramada de magazine dar unul singur are leduri de mai toate culorile. O sa fac si eu poza la a mea sa vedeti cum mi-a iesit bordul (albastru l-am facut). Am dat pe led 25.000. Cat despre sistemul de prindere nu stiu cum le-a prins pe soclu ca mi l-a facut un baiat ( foarte priceput de altfel). M-a costat 500 montatul si 25.000/ led. Mi se pare ca am luat vreo 14 leduri. Promit ca azi sau maine vin si cu poze.
O zi buna.

Am pus azi niste poze daca mai sunt cei care vor sa vada cum arata. Calitatea lasa putin de dorit, dar deee...aparatul digital e dat.

cristi_ubs 20-12-05 17:00

hmmm.......dragutz!!!se poate si mai bine da nici asa nu e rau!

Manniack 30-12-05 18:10

1 Attachment(s)
Iata si dacia mea va rog comentariile la : https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=13687

aly20 05-01-06 01:23

1 Attachment(s)
salutare....spuneti-mi si mie ce modificari se pot face pe un motor de dacie 1400...pentru a castiga niste CP in plus....vreau sa le adopt si eu...multumesc

UniculSGM 05-01-06 13:05

chip, toba si filtru

the_mav 05-01-06 14:00

chip la dacia din poza?
:roll: :? :roll:
:wink:

lancerEvo 05-01-06 18:21

era caterinca the_mav...

anaval 07-01-06 19:43

Motor ca al lui SGM

2 Attachment(s)
Salut am si eu dacie din 78 si am modificat o exact modelul din 2002 berlina si vreau sa ii fac motorul pentru ca este obosit si am nevoie de informatii as vrea sa il fac exact ca al lui SMG si te rog daca poti sa ma indrumi catre un mecanic unde ai facut tu sau sa ii modific carburatorul si aprinderea (carburatotul vreau ceva cu soc automat si aprinderea electronica)adresa mea de e-mail este [email protected] multumesc anticipat [/img]

UFO-Dyti 04-02-06 16:10

Inceputul tuningului pe o dacie din oradea UFO

1 Attachment(s)
Mai multe detalii la www.ufo-tuning.go.ro
Un inceput de tuning pe dacie.

UFO-Dyti 04-02-06 16:13

1 Attachment(s)
:?:

UFO-Dyti 04-02-06 16:16

1 Attachment(s)
Daca stiti cumva ce suspensii se potrivesc la dacie arcuri si telescoape de la masini straine va rog sa-mi zice-ti,as vrea sa pun o suspensie buna.

UFO-Dyti 04-02-06 16:22

1 Attachment(s)
Am un set de jante gordini pentru dacie cu 3 prezoane sptele este de 13 tzoli si late de 9 tzoli fata ii tot pe 13 tzoli si cu vreo 2 cm mai inguste au bordura foarte iesita deocamdata nu am poze cu ele daca e cineva interesat pretul lor e de 200 euro si ma puteti contacta la [email protected] si sa-mi lasati o cale de legatura unde pot sa dau de voi.

UFO-Dyti 04-02-06 16:25

1 Attachment(s)
Astept si alte poze sa vad si alte dacii facute mai special.

UFO-Dyti 04-02-06 16:27

1 Attachment(s)
:?:

UFO-Dyti 04-02-06 16:29

1 Attachment(s)
:twisted:

UFO-Dyti 04-02-06 16:32

1 Attachment(s)
:twisted:

lancerEvo 05-02-06 19:31

Am eu doua amortizoare de fatza facute la sibiu, si is brici sta masina pe drum de nu iti vine sa crezi, mai ales daca ii si pui niste arcuri de nova!
pretz 1 mil

Andrei_spu 06-02-06 13:54

2 Attachment(s)
brecul meu.acum fac rost de un eleron frumos si lampi albe pe fata si pe spate.eleron ca la brecul verde

NOS 06-02-06 15:18

LancerEvo: \"Am eu doua amortizoare de fatza facute la sibiu, si is brici sta masina pe drum de nu iti vine sa crezi, mai ales daca ii si pui niste arcuri de nova!
pretz 1 mil\"

Care e treaba cu arcurile de Nova??? sunt mai tari?

All times are GMT +2. The time now is 10:51.

- Copyright 2026 4Tuning