![]() |
Re: Vw bora Edition
Quote:
eu zic ca un talon de 45 mai merge pe la noi,cu foarte mare atentie...dar mai mic deja ii crima si cu 45 trebuie ales un traseu cu drum cat mai ok si etc vedem cum reusesc sa impac toate cele...suspensia sa fie destul de low(in prima faza imi modific scutul cu ceva material mai tare)si jantele sa aiba gume care sa nu strice aspectul,putin strech acolo daca se poate,daca permite cumva cumva |
6 Attachment(s)
va atasez niste poze facute de mine cu jantele...nu se vede chiar realitatea 100% ca sunt in pod si lumina ii proasta...+ telefonul are 8mpx dar tre sa redimensionez pozele sa le pot atasa
esentialul se vede,ca sunt ok,buza arata chiar foarte bine(polish de fabrica,niciodata repolisate) 99% am zis ca vor fi cu suruburi aurii,dar se pare ca 1% va invinge si vor ramane asa doar ca reconditionate si gata:X |
3 Attachment(s)
ma poate ajuta cineva cu o comanda din state,dar sa scap cumva de taxe vamale..
nu de alta dar am gasit lupe,prin fratele meu gri(circoloco)la pret bun 120$ dar cu taxe si alte cacaturi vine o avere:rolleyes2 acum ca capitolul jante este incheiat,urmaresc lupele si ceva stopuri(insa toate la primvara...sau cand vremea permite) si putin prin interior sa umblu ca la acest capitol am ramas ceva in urma(doar muzica si ceva leduri) daca procur toate sau marea parte din piesaraiele astea luna viitoare atunci luuuuux -lupa -stop(am gasit o varianta noua,2011)dar probabil va fi Oem look cu led -tips -cotiera ceva folie carbon pe alocuri(pentru interior cam atat dar mai am planuri) -jantele sa fie gata -suspensia urmeaza curand -in final prelungire de anniversary sau kit r32...etc...dar asa ceva cand pun serios banul la ciorap 1-2 Vt de la coelgii,cu stopuriile si jantele(putin "exagerat")dar ca si ideie |
stopurile arata bine de tot. ar fi interesant sa poti face asa ceva......
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
hmmm...nu stiu ce sa zic...chiar azi am facut un test(pus rostiile de forma)imediat revin cu poze si arata foarte ok pe original
cu suruburi galbene,arata bine janta,imi place enorm dar parca nu are treaba cu masina mea,pentru ca nu am nici cel mai mic element auriu,galben(eventual daca pun folie pe faruri dar cam exclus) asa ca am renuntat....+ oamenii in domeniu mi-au spus ca chiar daca electrostatic le voi vopsi pot aparea urme cand le pun la loc + nu o sa aiba o durata chiar asa mare precum sunt ele din fabrica |
Quote:
o singura pereche(anunt)am gasit si eu ii 190 eu parca setul,vezi pe ebay,iar daca esti decis da un semn ca as putea sa te rezol cumva,sa te ajut intru-n fel sunt ele mai scumpe dar este ceva nou,si eu zic ca arata foarte bine eu sunt in dubii,ori led,ori fara led si transparent ori modelul nou vedem pana la urma si de buget ca am multe cacaturi pe cap(polish jante,gume,lupe,tips,cotiera etc etc..) |
10 Attachment(s)
Quote:
daca o sa cobor masina 3-4 centrimetri o sa fie lux...imi place enorm cum da asa deci o sa ramana ca aspect asa...eventual o sa revopsesc miezul,dar nu acum(inca sunt ok)si probabil ceva mai inchis la culoare,o ideie in rest,pe fata ii chiar la linie janta(nici aproape un deget nu intra intre telescop si janta),pe spate putin iesita in afara,dar nu ii grav...vedem cu gume care va fi situatia si cu suspensia coborata |
Eu zic sa lasi miezul gri si sa umbli la culoarea suruburilor...Cum zice si Sax, suruburile aurii ar fi dat super bine !
|
1 Attachment(s)
evident asta ii un vt si nu prea sta treaba asa...latime pe fata,chiar asa de low,jantele par ultra mari si etc dar ca si ideie
are vre-o treaba galbenul ala cu masina? inca odata repet ca imi place si mie asa ca si aspect la jante,dar parca nu prea pusca cu masina...nu stiu ce sa zic:rolleyes2 |
Vin foarte bine jantele, bravo !
|
Quote:
205 45 fata si 215 45 spatele...incerc ca impac capra cu varza..in sensul ca sa nu stric jantele cu gume de tractor dar nici nu imi permit sa am masina de poze(gume ultra strech si etc)si pe urma stric buzele si etc etc sau 225 35 cu 235 35...dar sunt niste dimensiuni mai rare... |
Quote:
|
Quote:
pe fata...pe 8j am avut candva pe astra 205 40 si era trasa guma dar si chin sa umblu mai ales prin oras...asa ca am zis sa mai castig 5mm si pun 45 talonu...o fi ok asa pana nu vad gumele puse pe jante nu pot sa ma afirm 100% |
2 Attachment(s)
Arata frumos jantele, felicitari pentru ele!!! Dar e cam capra masina:lol: nu am citit tot topicul, o sa pui o reglabila? Sau suspensie statica sport:-P
Miezu auriu nu te coafeaza? Da nu auriu tiganesc... cred ca sti la ce ma refer, o sa caut o poza si o sa-ti arat:-P p.s. uite si pozele de care vorbeam |
Quote:
dar sa fie intru-n ceas bun:D legat de suspensii,o sa vina si ea...spre primavara la fel cu stopuriile pe led probabil si lupele cred ca o sa fie reglabila,merg pe raceland sau ceva fixa -3cm Kw,Weitech...ceva de gen miez auriu...ar fi ceva,tot iau un calcul fel si fel de variante ca sunt o gramda,dar parca tot pe original as ramane eventual cu o poza m-ai ajuta aaaaa si de ce capra?nu inteleg?! |
Quote:
|
Quote:
janteleeeee,nu stiu la varianta asta nu m-am gandit sa vopsesc buzele,eventual asa ceva dupa ce ma chinui cu intretinerea buzelor,ma satur si atunci le vopsesc,dar deocamdata raman asa miez,galben si auriu am zis nu pentru ca deja prea mult din ele....sa ramana stock,oem si gata +\- suruburiile,dar nu prea am element cu ce sa se lege,desi tare as vrea si eu sa puste cu ceva,dar nu si nu si nu din pacate:sad: |
Nu e musai sa vopsesti buzele, nu stiu daca exista in Romania, dar in afara se pot placa cu auriu:-P cum e cromul(sau ploishul la noi) se pot placa cu auriu:-P pentru un efect lucios de polis auriu:D merita investigat si asa ai si buza aiurita si ca oglinda, efect care vopseaua nu til ofera:-P
|
Quote:
este frumos dar nu pe o masina nemteasca vizual ii ok si etc dar ca si stil nu prea maxim suruburiile ar merge,dar si alea vopsite electro nu stiu cat dureaza,bani dati aiureah pe urma etc etc vedem...ce o fi |
apropo de suspensie,incet incet trece timpul si va veni momentul in care trebuie sa aleg....acum ii acum iara:))
caut ceva suspensie sa nu fie lemn(sa sara ca mingea de ping pong ca ii deranjant in primul rand mai ales in oras sa nu vorbesc de drum lung si nu vad rostul sa fie arhi rigida daca tot nu las masina extra jos) ca o fi fixa sau reglabila,care ii cel mai ok?!?(ca si preformante nu ma intereseaza)practic sa fie si sa ma pot folosit de ea,nici sa frece peste tot:)) ta-technics?raceland?weitech? kw,koni astea is mai scumpute dar parca sunt si rigide astept pareri,sugestii!!!!:rolleyes2 |
Re: Suspensie
Un prieten are pe un e36 TA-Technix fixa 40/40 parca, nu e foarte rigida(dupa parerea mea) si pana acum nu am auzit sa se planga de ea ca nu ar fi buna....
|
koni's don't go low :lol:
nu cumpara fixa , o sa iti para rau ca nu poti regla inaltimea dupa bunul plac ! eu am TA de douo sezoane pe masina si se tine f bine. (e 2nd dar s-a mers f putin cu ea prin germania) totusi ...orice reglabila e foarte rigida si simti fiecare denivelare de pe drum fie ea cat de mica iarna le pun pe cele stock si toate drumurile imi par EXCELENTE :lol: peste denivelari unde reduceam pana la 20 la ora trec acum cu 60 si nu simt nimic :lol: despre raceland si ultimos am auzit lucruri destul de bune pe vortex |
Quote:
am avut H&r pe a4 si am fost total multumit,masina era low,se tinea bine si etc etc dar era rigida iar acum caut ceva mai soft intre raceland si Ta oxcilez....caut pareri Quote:
multi o sa si zica ca suspensia buna incepe de la 600-700 eu in sus...da probabil,dar pentru performanta buna,insa pentru ce imi trebuie mie(sa castig aspect)ii foarte ok oricare...2ani sa ma tina iar iarna tot le schimb pe stock |
Ce jante ai tu ma? Rh ZW 1? :lol: Urate rau!!! :lol: Sa nu pui jantele fara suspensie ca da nasol rau. Iar ca firma, TA-Tech am auzit ca sunt ok! :) Dar ia-ti reglabila, in caz ca nu cade bine cu jantele, sa o mai muti sus-jos! :D
|
mai bine Raceland decat TA Tehnics ...
eu recomand KW, Weitec, Raceland ... chiar daca sunt second, dar in stare buna. |
Quote:
s-ar putea sa fie jantele ON inainte de suspensie,ca am alte prioritati inainte si ma ma prinda primavara fara suspensie dar incerc sa tin pasul:D reglabila as vrea si eu...desi din cate am testat,auzit reglabilele sunt ceva mai dure asa in general Quote:
evident ii corect ce zici de kw,weitech cam astea socotesc si eu dar scorul la ele sunt mari...dar poate gasesc ceva Sh,la pret ok si atunci da |
raceland si ta-technics e acelasi lucru,crede-ma...nu inteleg oamenii ca tine...vrei suspensie sport dar vrei sa ai si confort...ai de ales...ori confort cu suspensii stock,ori suspensii sport sa iti sara plombele din gura.eu am ta-technics pe masina si cand e lasata blana jos iti tremura si ochii in cap:lol:raceland e la fel.deci...trebuiesc facute compromisuri
|
Sau daca nu.... pune doar arcuri sport....!
|
asa e la orice suspensie sport, cand e foarte jos, atunci se intareste, ceva normal, ca altfel ai sparge baia de ulei de 2 ori mai repede. :D
|
Quote:
si mai ales atunci cand spargi toate pe ea pentru un cacat de suspensie sport masina nu imi permit sa o tin pentru poze deci sa ne intelegem;) suspensiea sport o pun pentru a nu mai fi stock ca si inaltime,sa compensez cat de cat distanta intre roata si aripa ATAT...nu ma intereseaza DUB,STANCE si bla bla bla...ca nu imi permit eventual daca imi iau o masina de 1000 eu si etc dar sa nu intram in detalii Quote:
Quote:
arcul este mai presat cand ii mai sus,adica are spatiu de balans mai mic,iar cand ii low,arcul nu este atat de comprimat asa ca spiralele de la arc au loc pentru amorsare |
duritatea suspensiei e data de amortizor, deaceea exista amortizoare cu reglaj pe duritate, nu arcuri cu reglaj pe duritate :P.
|
Quote:
piulita de reglaj ii de jos in sus,nu de sus in jos nu stiu daca ma intelegeti oricum detalii nerelevante,au mai fost discutii pe seama asta ca multi cand vand suspensiile "cu cat o lasi mai jos cu atat este mai rigida" apare in anunt |
eu astept produsul final ! daca lasi gapul prea mare o sa arate urat cu rotile alea late
vedem :D |
Quote:
asa ca vedem pe urma ce si cum,pana atunci doar vorbe si etc detaliem cand o fi:D.....momentul de fata ma interesez,discut etc despre caracteristici ale fiecarui suspensie in parte am alte preocupari acum,pana la suspensie este,si nici nu are rost sa iau acum deocamdata |
Quote:
|
nici o problema...sunt deschis la pareri,pro-contra cum o fi ele,cat ii in limita discutiei decente nici o problema..
in fond nu are rost sa dezbatem acest subiect,ca as mai avea argumente(ex baia de ulei mult mai jos la bora fata de caroseriei si alte modele si etc etc..) as avea nevoie de pareri,sugestii bla bla reglabila JOM?FK?RACELAND?TA-TEHNICS?.....pretul ii undeva pe acolo,foarte mici diferente,dar cu siguranta sunt diferente intre calitati si mai ales caracteristici caut ceva mai soft...nu lemn...care o fi?!:rolleyes2 |
arcuri de -40 , cel mai ok si soft.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:49. |
- Copyright 2026 4Tuning