Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Modificari la bordul Daciei (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/28180-modificari-bordul-daciei.html)

ozn_yakuza 31-03-09 07:14

Re: Modificari la bordul Daciei

10 Attachment(s)
intra la anunturi auto si acolo intra la modific ceasuri de bord pt 1310 si 1300 si acolo poti vizualiza 2-3 poze cu ceasuri facute de mine pe fosta mea masina OZN si pe fostul DSW si acum ceasurile pt dacia lui blue angel,scuzati calitatea slaba a pozelor,in realitate se vad f bine.............

BH 59 FIF 10-04-09 18:04

Nu vreau sa fac reclama, dar bagati un ochi si aici. Le-am trimis si eu un mail prin decembrie. Inca nu erau "productie". Eram curios sa vad cum vor arata. Din pacate, nu-mi prea place nici unul dintre modele, asa ca eu nu ma bag. Poate este totusi cineva interesat http://www.ceasuriplasma.ro/produse/...acia-1310.html

ozn_yakuza 11-04-09 00:34

prea multi bani pt ceva asa de urat.
eu le fac asa cum vrea posesorul lor nu tiganeala la f multi bani.

B-04-SVA 11-04-09 22:04

Ozn tata...sincer nu ma asteptam sa iasa asa bine...felicitari...au iesit jmeeecheeer......si totusi vin cu o intrebare...crezi ca ai putea sa pui mai multe led-uri in spatele ceasurilor...gen sa se vada si mai puternica lumina din spate...???

bosshaky 11-04-09 22:09

Quote:

Originally Posted by ozn_yakuza (Post 2228424)
prea multi bani pt ceva asa de urat.
eu le fac asa cum vrea posesorul lor nu tiganeala la f multi bani.

Da ai dreptate prea multi bani si prea urate. Unii nu stiu cand sa se opresca cu prosteala. Poti sa-mi dai un pm cu cateva modele si preturi. Multumesc

B-04-SVA 11-04-09 22:17

Quote:

Originally Posted by BH 59 FIF (Post 2227617)
Nu vreau sa fac reclama, dar bagati un ochi si aici. Le-am trimis si eu un mail prin decembrie. Inca nu erau "productie". Eram curios sa vad cum vor arata. Din pacate, nu-mi prea place nici unul dintre modele, asa ca eu nu ma bag. Poate este totusi cineva interesat http://www.ceasuriplasma.ro/produse/...acia-1310.html

FIF sa inteleg ca si tu "confectionezi" ceasuri "custom" pt dacioare ? daca da... fa si u un thread...si baga un link sa vedem si noi...si apropo de modelele alea de ceasuri de pe www.ceasuriplasma.ro...eu am dat mail din noiembrie lu adi...tipu care se ocupa cu toata treaba...si am asteptat pana acum 2 saptamani...sau mai bine...si knd am vazut modelele...am zis...lasa...deci pe bune...sunt oribile...si luminate rosu...hai frateeee...:drdodgy: :pissed:

BH 59 FIF 12-04-09 01:20

Nu. Nu ma ocup cu asa ceva.

B-04-SVA 13-04-09 15:28

"Blue Angel" . . . cand iti ajunge bordul...fa-i si tu niste poze mai clare...oricum din cate se vede e facut cu "maestrie" ...respectele mele OZN...si apropo am si o intrebare...ace luminate...crezi ca se poate??? (adica ai avea de unde sa faci rost?)

BlueAngel 13-04-09 17:25

azi au ajuns ceasurile:D maine dimineata la prima ora le iau si tocmai poimaine seara vor fi pe masina.Ace luminate e super greu de facut....asa am vrut si eu dar sunt scumpe nu se merita si multa bataie de cap.Daca sti acele de dacie au un anumit gramaj...daca depaseste sau scade gramaju indica incorect...asa ca nu se merita.

B-04-SVA 13-04-09 21:59

Quote:

Originally Posted by BlueAngel (Post 2234519)
azi au ajuns ceasurile:D maine dimineata la prima ora le iau si tocmai poimaine seara vor fi pe masina.Ace luminate e super greu de facut....asa am vrut si eu dar sunt scumpe nu se merita si multa bataie de cap.Daca sti acele de dacie au un anumit gramaj...daca depaseste sau scade gramaju indica incorect...asa ca nu se merita.

Da asa vopsite cum le ai tu...se vad bine...se vad ok ??? "se inteleg" ?

BlueAngel 13-04-09 23:02

asta iti pot confirma abea maine seara dupa ce le iau :D

ozn_yakuza 14-04-09 07:06

pai baieti e foarte greu sa fac si acele luminate si as cere 2.4 mil pe un set de ceasuri cu ace luminate dar ce va stresati asa de mult cu acele luminate ca nici TAU nu avea pe dacia lui ace luminate,e mult mai usor sa le vopsesc in alb si in alb se vad foarte bine pt ca se reflecta lumina ledurilor in ele si se vad foarte bine.

blue angel sper sa fi multumit si astept sa pui poze ca sa vada baietii ce bord ai la masina ta..........8)

BlueAngel 14-04-09 07:34

TAU- avea acea luminate :D

ozn_yakuza 14-04-09 07:40

2 Attachment(s)
gresesti.erau acele normale de dacie.din cauza ledurilor de vad ele luminate pt ca ele au pe ele o vopsea reflectorizanta.

BlueAngel 14-04-09 08:02

hmmm....de ce tineam eu minte ca avea si ace...sau ma gandesc la alta masina :P

B-04-SVA 14-04-09 12:28

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by BlueAngel (Post 2236432)
hmmm....de ce tineam eu minte ca avea si ace...sau ma gandesc la alta masina :P

Mai era un tip pe thred-ul asta care avea ace luminate...nu mai stiu cum ii zicea da am poza...culmea e si modelul p care vreau sa mi-l fac si eu...:D Astea sunt:

conty one 14-04-09 18:17

vreau si eu niste planse de bord pt o nova gt 98.....are cineva?

giubau_v8 14-04-09 19:28

cine stie care din printurile de la inceput sunt bune, pentru bordul de dacie 1310/1410 cu turometru din '94-'98 ...eu am luat unele albe de pe acolo si au fost mai mari decat trebuie :(

pe astea le-am luat eu https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1164915236

BlueAngel 14-04-09 21:58

mi-a venit bordul de la OZN...foarte tare frate ;) abea astept sa il pun pe masina :D

Jmen 15-04-09 22:02

ba baietii eu sincer nu ma`s axa neaparat pe modernizarea ceasurilor atata timp cat panoul central nu are nici un fel de lumina ... puneti si voi pe aer pe avarie modificatii bordu ... exemlu ai putea pune parti de la un bord de masina straina bucati imbinate cu silicon si nituri astupate cu aplica de cauciuc si ai extinde bordul saracacios al daciei cu un panou cumai multe comenzii... si upgrade la * GEAMURI * electrice de preferat cu iluminat noaptea pe butoane ... sau fete de usi pe comanda .... + comenzi volum sau detasat panoul de la un cass mai vechi kenwood color pus pe post de modulator sunet + radio + control Ipod si comenzile ingropate in volan... asa am avut eu pe un papuc diesel din 2005 care la`m dat.. imi pare f f f rau ca nu mai am poze din interior pt inspiratie ... si daca tot va apucati sa faceti asa ceva aveti grija la imbinari sa nu fiti surprinsi ca o sa va zdrangane ceva in cap pe gropi.... de preferat cauciuc si silicon .

B-04-SVA 16-04-09 10:15

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 2238599)
cine stie care din printurile de la inceput sunt bune, pentru bordul de dacie 1310/1410 cu turometru din '94-'98 ...eu am luat unele albe de pe acolo si au fost mai mari decat trebuie :(

pe astea le-am luat eu https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1164915236

Vezi ca primul model...ceasul ala cu "Alpine" are dimensiunile corespunzatoare...il poti folosii pe ala "model"... :mrhappy:

Quote:

Originally Posted by conty one (Post 2238377)
vreau si eu niste planse de bord pt o nova gt 98.....are cineva?

Ia legatura cu "Laurentiu Rosu" poate te ajuta el...si el tot nova are...il gasesti pe prima pagina a thred-ului...

Te rog foarte mult sa folosesti functia Edit !

SteelX 16-04-09 10:35

5 Attachment(s)
deci se pot pune ace luminate de la logan :).. urmarind un topic de pe DaciaClub am vazut cum cineva a adaptat acele de la logan la ceasurile de berlina..
nu postez adresa ca sa nu se considere reclama, asa ca CITEZ:

---------------------------------------------------------------------
"Salve. chiar daca n-am mai postat de ceva timp am urmarit ce s-a mai discutat pe aici.

- referitor la ace si la centrul lor de greutate- chiar pe ax trebuie sa fie. Acele de dacia 1310, cele de tabla, au un adaos in partea mai scurta care le echilibreaza. Ideea este: un ac echilibrat trebuie sa stea in picioare (in ax adica)

- ace de logan am adaptat eu - le-am mai scurtat putin din lungime si din axul de prindere si le-am echilibrat (cand am facut rost de ele nu erau echilibrate de loc, le-am echilibrat cu niste fludor picurat... pana au stat in picioare). Astfel "preparate" functioneaza corect (imi indica exact ca acele originale) si arata bestial smile.gif

O sa postez si poze, dar nu am in momentul asta.

Bafta!"
-----------------------------------------------------------------------
"Salut.

Am revenit cu cateva poze - referitoare la centrul de greutate al acului si adaptarile care le-am facut la acul de logan + bordul meu - ultima versiune.

Referitor la ce leduri sunt mai bune: eu am incercat pe rand leduri de 5mm, leduri de 5mm date cu shmirghel, leduri de 5mm mate, leduri de 10mm, leduri SMD si leduri superluminoase de la zextar.
Cele mai bune rezultate le-am obtinut cu ultimele, cate 3 pentru fiecare cadran, orientate in jos (nu inspre plexiglass), cu plasticul din interiorul ceasurilor vopsit in alb ca sa reflecte mai bine. Ledurile sunt cele cu 4 picioruse si 4 cipuri, cu unghi foarte mare de imprastiere a luminii. (sper sa nu se considere reclama, ca nu fac). Eu le-am cumparat de pe Maica Domnului, au costat 8,5 ron/bucata.
Ledurile SMD sunt si ele bune, dar nu toate, sunt unele mai puternice (si putin mai maricele), dar nu se compara cu cele de la zextar ca putere.
Cu celelalte leduri n-am facut nici o treaba.

Pozele cu bordul nu sunt de cea mai buna calitate, o sa mai revin si cu altele. Am folosit cate 3 leduri zextar pentru km si turometru, 1 led smd / ac, si vre-o 5 leduri smd pentru indicatoarele din dreapta (n-am mai avut bani de zextar smile.gif) )

Bafta!"
-------------------------------------------------------------------------
.................
"Merci pt toate laudele tongue.gif si mie imi plac foarte mult cu au iesit, sunt oricum la a 4-a sau a 5-a varianta (cred ca si ultima... ca mai mult de atat nu prea am ce sa le fac).
Lumina e puternica (se vede si ziua), si mi-a fost frica si mie la inceput sa nu fie obositoare noaptea sau sa deranjeze, dar nu e deloc asa, sunt foarte multumit.
In mintea mea vroiam sa integrez si un ceas (cu ledurile rosii) in turometru in partea de sus.... cred ca ar arata foarte misto dar inca nu am cautat asa ceva... si nu m-am gandit cum va fi alimentat si potrivit... poate pe viitor.
Toate cele bune."
-------------------------------------------------------------------------

Cam asta e tot...
Sper sa va fie de folos :D. Numai bine!

P.S.: Deci cum a spus si persoana respectiva, un ac echilibrat care sa indice bine trebuie sa stea "in picioare" (adica in ax) pe o suprafata dreapta.

B-04-SVA 16-04-09 11:08

[QUOTE=SteelX;2243256]deci se pot pune ace luminate de la logan :).. urmarind un topic de pe DaciaClub am vazut cum cineva a adaptat acele de la logan la ceasurile de berlina..
nu postez adresa ca sa nu se considere reclama, asa ca CITEZ:
:eyebrow: Interesant...mi-ai dat o idee...:twisted:..........OZN ce parere ai ?

ozn_yakuza 16-04-09 22:28

am citit si am inteles dar cat costa acele?
daca imi trimiti ceasurile cu tot cu acele eu incerc sa le fac,oricum mi-se pare un accesoriu inutitl pt ca eu zic ca e 300 mii lei vechi un ac de logan,zic nu stiu.informati-ma.....

B-06-LSM 25-04-09 22:31

chiar nu stie nimeni cat costa acele de logan , sau de unde se pot lua ? marti termin de modificat bordul si asta e ultima problema pe care o mai am... ace luminate.

ozn_yakuza 26-04-09 21:26

13 Attachment(s)
-eu am vazut si e unul 30 ron,mie unul nu mi-se pare un element asa de necesar si sa dai atatia bani doar ca sa ai niste ace luminate?????ce TAU-ul avea ace luminate,nu,si el a investit f multi bani in masina lui si tot nu a avut ace luminate.

-azi am terminat noile ceasuri pt dacia IF 13 T D R,sunt modificate dupa bunul plac al proprietarului si cu sfaturile mele,sper sa va placa noile ceasuri si sper ca si marian o sa fie multumit de ele,deci cine vrea ceasuri modificate pt dacie 1310 si 1300 sa ma contacteze la nr 0726444370 sau un simplu PM................

conty one 27-04-09 22:50

poze cu borduri de nova aveti? rog care are sa posteze ...multzam!!!

ozn_yakuza 28-04-09 22:33

1 Attachment(s)
sper sa te ajute ceasurile astea,le bagi si tu intr-un program de desen si ti-le faci cum vrei...........

conty one 29-04-09 02:10

MS OZN_YAKUZA DAR EU AM NOVA GT AIA CU CADRANELE VECHI NU DE GTI ORICUM MS

TwentyOne 30-04-09 20:30

sper sa nu fac reclama, dar totusi, ceasuri cu plasma pentru dacia 1310
http://www.ceasuriplasma.ro/produse/...acia-1310.html

ozn_yakuza 30-04-09 21:02

a mai fost postat o data site-ul asta,sunt de tot k ceasurile pt dacie,mie unul nu imi plac de loc...........

Sp1ky 30-04-09 21:23

Quote:

Originally Posted by TwentyOne (Post 2279747)
sper sa nu fac reclama, dar totusi, ceasuri cu plasma pentru dacia 1310
http://www.ceasuriplasma.ro/produse/...acia-1310.html

:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2nu credeam co sa vad vreodata ceasuri plasma de berlina loool

TwentyOne 30-04-09 21:37

Quote:

Originally Posted by ozn_yakuza (Post 2279848)
a mai fost postat o data site-ul asta,sunt de tot k ceasurile pt dacie,mie unul nu imi plac de loc...........

ai vazut tu cum arata pe vreo masina ?

ozn_yakuza 30-04-09 21:40

nu am vazut dar tinand cont ca pe forumul asta sunt sute de masini si nu e nici macar una care sa aiba plasme de la astia inseamna ca nu se cumpara deci nu sunt bune sau frumoase,arata ciudat si vechi.

azi au ajuns ceasurile de bord pt dacia if 13 tdr si omul e f multumit de ele daca doreste o sa puna poze.........

giubau_v8 07-05-09 09:01

si totusi ..nu are nimeni imaginea cu ceasurile la dimensiunile 1:1 ?
nu am alta plansa de bord, sa o pot scana, edita etc.....

sau ma car sa imi indicati care din printurile de la inceput are dimensiunea 1:1 sa pot edita eu , eventual altceva :D

ozn_yakuza 10-05-09 22:05

in curand poze cu un nou proiect marca OZN...............

conty one 11-05-09 14:35

chiar nu aveti nicunul poze cu borduri de nova cu mici modificari ???

giubau_v8 11-05-09 18:23

eu vreau poze cu ceasurile 1:1 pentru bord cu turomentru..daca are cineva..nu conteaza modelul

RobertRFG 11-05-09 23:02

10 Attachment(s)
poate va ajuta cu ceva.............

RobertRFG 11-05-09 23:04

32 Attachment(s)
.....................

All times are GMT +2. The time now is 17:38.

- Copyright 2026 4Tuning