Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Masina mea VW Passat B6 Variant (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/280744-masina-mea-vw-passat-b6-variant.html)

Gode 13-05-12 16:02

Re: Masina mea VW Passat B6 Variant

1 Attachment(s)
Pai in primul rand aceea nu este culoarea ramasa inca nu am stabilit ce culoare o sa fie jantele pentru ca nu ma pot decide la momentul de fata sunt date in fuller si trebuie duse la vopsit dar nu ma pot decide:( cat despre buza nu prea stiu ce sa fac am inteles ca se intretine greu iar lacul nu prinde peste:-( acum nush ce sa fac sa le las polish sa le vopsesc.... m-ar fii ajutat mult un photoshop :Dva multumesc din suflet de sfaturi CHIAAAAR SUNT FOLOSITOARE !!! ajutatima sa ma decid ASTPET PARERI PT VOPSIRE!
Eu cam asa ceva as vrea sa obtin :D:D

goshy 13-05-12 16:37

Quote:

Originally Posted by Gode (Post 5021519)
Pai in primul rand aceea nu este culoarea ramasa inca nu am stabilit ce culoare o sa fie jantele pentru ca nu ma pot decide la momentul de fata sunt date in fuller si trebuie duse la vopsit dar nu ma pot decide:( cat despre buza nu prea stiu ce sa fac am inteles ca se intretine greu iar lacul nu prinde peste:-( acum nush ce sa fac sa le las polish sa le vopsesc.... m-ar fii ajutat mult un photoshop :Dva multumesc din suflet de sfaturi CHIAAAAR SUNT FOLOSITOARE !!! ajutatima sa ma decid ASTPET PARERI PT VOPSIRE!
Eu cam asa ceva as vrea sa obtin :D:D

arunca o geana la semnatura mea de reconditionat si polish si poate ai sa te razgandesti apoi si nu vei mai vrea sa vopsesti buza ;) adevarul e ca polishul este foarte pretentios si trebuie intretinut, dar si rezultatele sunt pe masura... poti incerca orice alta culoare trasnita:!:

Gode 13-05-12 22:29

Ti-am lasat un privat astept raspuns :D

bujuKYL 17-05-12 16:00

exagerat de frumos!:D bafta in continuare:D8)

kitz` 17-05-12 19:41

frumoasa masina

Gode 17-05-12 22:21

Nu stiu ce se intampla dar am vazut ca mi-a urcat topicul sus in urma postarii a doi colegi de pe forum insa mesajele nu apar :-?? aveti idee ce se intampla ?:-??
S-a rezolvat au aparut ambele in urma postarii mele:)) nush ce se intamplase , VA multumesc tuturor de aprecieri sper sa arate si mai bine cu jantele si sper ca luna viitoare sa reusesc sa le "bag sub aripi " :)) :D

Gode 18-05-12 23:41

1 Attachment(s)
Din pacate azi de dimineata in timp ce am mers in oras la un cabinet medical si am parcat in fata acolo God" a fost spart...:-( si a trebuit sa schimb geamul de la passager din fata deoarece mi l-au spart... asa ca bugetul scade..:( numai ghinioane ...
Am reusit sa pun mana pe 2 gume Falken frumoase 225/40/18 . o seara buna revin cu poze maine!

vinyl 19-05-12 00:56

Ti-au furat ceva?

mike-fullspeed 19-05-12 07:20

norocosule...

dixxi 19-05-12 10:12

porofelu un parfum si cohelari de soare :) care lea recuperat inafara de parfum ca l`au vandut cu 10 lei

daryiyus 19-05-12 17:43

Ce situatie de ***:( Imi pare rau.

Foarte foarte frumoasa masina! Bafta

Gode 19-05-12 19:47

deh... asta este m-au scapat de niste bani care si asa "nu aveam ce face cu ei " :)))) ...asta este Ro :X "

Dixxi asteptam un topic si cu caddy al tau ;;)

Multumesc de aprecieri, maine inca o surpriza ,vin jantele vopsite in culoare facuta dupa codul masini si buze polish :X

Mirel1919 21-05-12 21:00

Quote:

Originally Posted by dixxi (Post 5029549)
porofelu un parfum si cohelari de soare :) care lea recuperat inafara de parfum ca l`au vandut cu 10 lei

As vrea sa vad si eu un Caddy modificat ! Fa topicu :)

Gode 21-05-12 23:36

5 Attachment(s)
Rezultat aproape final , mai am de finisat buzele , jantele au iesit absolut impecabil si sunt extrem dem ultumit de cum arata masina cu ele, nici nu vroiam mai mult de atat :X
Poate ies si niste poze profi , deocamdata le las pe acestea sa vorbeasca dar realitatea este mult mai frumoasa :)))

vinyl 21-05-12 23:54

Uite ca pana la urma..s-au dovedit a fi misto !
Distantiere, suspensie...si etrierii ...albastri ?:D

Gode 22-05-12 05:25

Daaa trebuie neaparat suspensie o cere sieste urmatorul upgrade :X

Roby_mkr 22-05-12 11:06

bv , arata bine cu suspensie o sa arata si mai bn :D

kitz` 22-05-12 13:39

Quote:

Originally Posted by Gode (Post 5033419)
Rezultat aproape final , mai am de finisat buzele , jantele au iesit absolut impecabil si sunt extrem dem ultumit de cum arata masina cu ele, nici nu vroiam mai mult de atat :X
Poate ies si niste poze profi , deocamdata le las pe acestea sa vorbeasca dar realitatea este mult mai frumoasa :)))

sunt superi tari jantele...hai mai repede cu suspensia:D

stefz 22-05-12 16:21

Quote:

Originally Posted by Gode (Post 5033419)

eram sigur ca o sa iasa bestial. mai trebuie o suspensie si e masina de masina:shock:

Roly94 22-05-12 17:20

Daca mai faci multe modificari,mai bine muta-te in alta tara,ai observat ce fac unii daca masina e mai remarcabila la exterior

Gode 22-05-12 18:04

Va multumesc de aprecieri si astept incontinuare de la voi sfaturi critici... orice sunt bine venite !
Urmeaza :
Suspensie (reglabila sau fixa nu stiu ce sa aleg)
Evacuare Like R36
Praguri
Fusta spate
si restu mai vedem ce apare pe parcurs interior piele si altele :D Finante trebuie dar incet incet le facem .

mike-fullspeed 22-05-12 19:56

[QUOTE=Gode;5033419] jantele au iesit absolut impecabil si sunt extrem de multumit de cum arata masina cu ele, nici nu vroiam mai mult de atat :X
QUOTE]

Ce jante frumoase..... :D

Allynush 22-05-12 20:08

Vazui masina astazi in Valea Rosie aproape de Vuia ... ii sta bine cu jantele astea ... dar trebuie neaparat suspensie :D .

Gode 22-05-12 20:49

BINEINTELES CA JANTELE ARATA ATAT DE IMPECABIL DATORITA LUI MIKE FULLSPEED !!! (MULTUMIRI MIKE!)

marius3030 22-05-12 21:43

1 Attachment(s)
desi nu ma innebunesc dupa masinile combi,passatul tau e belea rau!
uite cam cum ar arata cu o reglabila!sper ca nu te superi ca ti-am editot poza!:D

Gode 23-05-12 01:42

Cum sa ma supar:D asa cum ai editat tu poza este exact ceea ce imi doresc :X :D

marius3030 23-05-12 03:28

ma bucur ca-ti place!daca mai ai vre-o idee,inaite de aplicarea ei,te rog sa-mi spui si incercam in photoshop!;)

Roly94 23-05-12 09:47

I-ai pune niste oglinzi crom si i-ai face pavilionul negru lucios,direct de worthersee ar fi masina :D

marius3030 23-05-12 18:26

oglinzi chrome?:???:

Gode 23-05-12 20:06

Oglinzile.... : le-am facut alu style gen audi RS dar nu ma hotarasc sa fac toata oglinda sau doar partial cum este in poze va las pe voi sa decidecti am 2 poze in care nu se prea vede dar o sa revin cu poze detaliate , cat despre plafon ma bate gandul la negru lucios dar nu stiu cum arata daca ma puteti ajuta cu un photoshop ar fii perfect! :X

Gode 24-05-12 08:30

Ma gandeam ca peste buza polish de la janta ca sa nu se mai deterioreze in timp sa aplic o folie de protectie transparenta :-? ce ziceti ar merge? :-?

Mirel1919 24-05-12 10:34

Quote:

Originally Posted by Gode (Post 5036316)
Ma gandeam ca peste buza polish de la janta ca sa nu se mai deterioreze in timp sa aplic o folie de protectie transparenta :-? ce ziceti ar merge? :-?

Dai lac peste mai bine

marius3030 24-05-12 15:35

2 Attachment(s)
uite cum ar arata cu folie pe acoperis!eu sunt de parere ca daca i-ai face acoperisul negru trebuie sa-i vopsesti si barele acelea.mie nu prea imi place cum ii sta dar alegerea iti apartine
oricum era bine daca gaseam o poza la o dimensiune mai mare(asta e cam pixelata).poate faci una zilele care vin si refac plafonul sa se vada mai bine!;)
PS:bonus si grila black,daca inca mai esti curios!:D

goshy 24-05-12 15:36

potoliti-va cu tampenia asta "lac peste polish"... chiar atat de greu e de luat autosol si sa se intretina polishul? sau daca va e "scarba" de intretinerea jantelor polish, de ce mai vreti buze polish? vopsiti-le total si incheiati tot balciul :rolleyes2

Roly94 24-05-12 17:42

eu zic ca plafonul in negru lucios ajunge,altfel prea mult negru strica :)

Gode 24-05-12 19:23

Nu prea ma atrage plafonul negru lucios cum arata cel putin in photoshop ma mai gandesc(Ms pt ajutor marius3030)

Stiam goshy ca nu se poate da lac peste polish dar ma gandeam ca ar merge un autocolant transparent peste el , oricum am autosol si asa le intretin polishul so... :D:))

Gode 24-05-12 23:11

3 Attachment(s)
Si pozele cu oglinzile nu sunt taiate perfect pentru ca inca nu am reusit sa ma hotarasc cum le voi face ori toata oglinda ori doar partial astept pareri
Tin sa mentionez ca parca inclin putin spre toata oglinda sa vedem si parerile voastre:D

goshy 24-05-12 23:26

toata, clar !

marius3030 25-05-12 04:05

in cazul asta clar nu mai merge plafonul negru(parerea mea)!
mergi pe alb+chrome ce-l mai bn!;)
e frumoasa asa!

Roly94 25-05-12 09:50

E crom?Super smecher :)

All times are GMT +2. The time now is 20:53.

- Copyright 2026 4Tuning