![]() |
Re: Masini vazute in Sibiu
referitor la alba iulia:
un prieten a vazut totul si mi a zis in amanunt: 3 blonde p trotuar.prietenul meu se uita dupa ele. la un moment dat vine un pasat, turat mult, viteza si loveste un opel in spate exact in dreptul fetelor, p motiv k opelul nu a semnalizat trecerea p cealalta banda. totusi cred k passatul era de vina si cel cu opelul, nevinovat, s-ar putea sa plateasca si el.oriqm, politia si judecatorii stabilesc. in momentul impactului, passat ul a sarit direct in fete, a lovit o p una care a murit in cateva minute, inainte sa ajunga salvarea, pe celelalte doua nu cred k le a nimerit, si s-a oprit in stalp. una din fete, cik nu stie qm a ajuns de partea cealalta a gardului, iar cealalta era lipita de gard p undeva p acolo. in passat erau 3 persoane, in opel, cred k 2. blonda omorata, doar venise din italia de o zi sau doua. soferul passat ului s a ales q piciorul rupt. prietenul meu e audiat k martor. cam asta e tot |
6 Attachment(s)
Hmmmm... Un Monster.. parcat la mine pe strada, si dupa cum vedeti are numere rosii de Sibiu :)
|
Quote:
|
Poze cu S3-u negru ce se plimba de cel putin o luna prin sibiu n-are nimeni?
F tare chargeru, de motorizare stiti ceva? banuiesc ca nu ii hemi da na:) |
1 Attachment(s)
Motorizare 3.5 High Output
|
Adevarata Masinuta. Ce Sa Mai Zici,are Gusturi Omul.
|
3 Attachment(s)
Un Ferrari 360 Modena, negru si frumos rau de tot, am vorbit cu gagiul..e din Cluj, a dat 170.000 Euro pe el, am vrut sa ma urc in el dar se grabea f. tare...:(
|
Poti Sa Sti Ca E Frumos Rau De Tot. Eu Am Avut Placerea Sa Stau In Unul Ca Asta Dar Nu In Ro,nu-mi Venea Sa Ma Mai Dau Jos. Imi Statea Pe Limba Sa Zic Sa Ma Lase O Tura ,dar Am Zis Ca Par Prea Nesimtit.acum Imi Pare Rau Ca Nu Am Zis.
|
360 ul e bijuterie, dar tot Charger ul mai interesant, cel putin la noi in Romania, k poate dak eram in USA, nu ar fi parut asa misto...
oriqm, va rog sa observati spoilerul fata, e plin de tantari/musculite/fluturi etc proiectati... deci? proprietarul chiar i-a dat in gura.e de actiune omul... |
3 Attachment(s)
Am fost in weekend la Raliul Sibiului, iar sambata seara am vazut un super F430 decapotabil in centrul orasului...din pacate nu am apucat sa ii fac poza....numai la un S500 si un SLK....
|
dap, este, dar avem ceva si mai bun, Gallardo SE proaspat:-P
|
Quote:
|
galben si sigur nu-i acelasi, ce bine arata:shock: ii bun si in roz cu picatele:D
|
proprietarul e user 4tunning si si-a anuntat de mult intentia(p acest forum) de a cumpara aceasta masina... tot respectul
de aseamenea, un ferarri rosu mai bantuie strazile sibiului. din pacate,insa, prea putine super-masini prin Sibiu.le gasim greu, ramanem cu gura cascata si le fotografiem mai rau k p OZN-uri. |
Quote:
Dar isi mai face si veacul prin SB |
Al vostru al valcenilor :lol:
Nu e nici al vostru nici al nostru... e a proprietarului. Superba masina... mult peste "tunning". Supercar-ul este masina suprema, tuningul este un mod de a-ti face masina sa arate bine sau rau in unele cazuri, avantajul e ca nu iti trebuie >100.000 euro ca sa-l faci cu gust! Apropo Paul de unde sti ca este SE? Pentru proprietar tot respectul... inca o masina la colectie (care nu e deloc de neglijat :rolleyes2 ). Una din cele mai frumoase din Sibiu (cea mai frumoasa dupa parerea mea) See ya |
Quote:
si dak faci un Gallardo tunning !???! |
te faci de ras , stricand o masina perfecta ;) Nu am vazut nicaieri sa fie apreciat tuningul pe o supermasina , asta in cazul cunoscatorilor. Nu il vezi pe Jay Leno, Ion Tiriac,sau Printul Dubaiului, care au cam toate supermasinile posibile, sa ataseze de ele niste inutilitati sau scheme de culori nepotrivite .
Tuningul e mai mult o solutie pentru cei care nu isi permit o supermasina....si kitch tuningul e o bataie de joc si o pierdere de bani.... |
fiecare cu parerea lui...
dar nu cred k un tunning facut de o firma de calitatea arata urat in nici un caz. sa nu mai vorbim de performante, pt k de multe ori se crede k dintr un supercar nu se mai poate scoate nimic... vezi hamman pt F430. Sunt multe firme...pt aproape orice supermasina: 911, Viper(SRT), Lamborghini, etc... |
Quote:
aia da...nu discut asupra Novitec , Hamman, Brabus, Techart....ei stiu ce fac Ma refer la proprietarul particular, care crede ca e mai bine daca isi pune un eleron masiv pe Ferrari sau Lambo doors la Porsche...lucruri care mai mult strica o masina, care oricum e rara si exclusiva, nu trebuie sa iasa mai mult in evidenta cu modificari care nu sunt necesare......dupa cum ai zis, fiecare cu parerea lui :) |
Quote:
Repet e doar o opinie personala! |
Pentru a mia oara e TUNING nu TUNNING !
tunnnnnnnn........nnnnnnnnnning..... |
da??? deci nu e tuninining? da' trenninng cum e?
|
eu zic sa va trageti niste parasolare cu Tunnnn(....)nnnning - cu cat aveti parbrizu mai mare cu atat intra mai multi de "n"
|
FRUMOASE MASINUTZE....ACOLO E O "RIVALITATE" ...."ANA" ISI IA FERRARI SI "BORO" ISI IA LAMBO:d...BRAVO LOR........DAR...O CALIBRA TURBO FACUTA....CRED CA LE AR DA BATATI MARI DE CAP
|
Quote:
Am mai discutat despre aspectele astea, nu prea poti face in propriul garaj , dintr-o masina de 10 000 de euro, un rival la o masina de 100 000 de euro....oricat ai pune pe motor, nu ai resursele necesare pentru aerodinamica, reducerea greutatii si alte cele care numai o supermasina proiectat in tunel de vant le poate avea.... |
Poi.....in "cermania " Gasesti Calibra Super Tari...600cp.....dar Nu Le Gasesti Oriunde....nu Sunt Scumpe Si Sunt Facute De Curse......normal Ca Dintr-o Masina De 10.000 De Euro Nu O O Ridici Usor La 600cp...dar Sunt Cazuri....dar Stai Linistit Ca Ar Da Batai De Cap....chiar Daca E Lambo Sau Ferrari
|
Apai unde dai si unde crapa....pe orice topic pe care l-am citit despre o hyper/super masina apare unu sau mai multi si zic ca o trotineta cu rollbar inauntru, un taburel si fara pic de electrice, ce sa mai vorbim de navi, incalzire in scaune sau rearview camera(in cazu de fata) si cu un turbo cat casa de XXXXXX de cai face supermasina. DUMNEZEULE MARE, asta isi poate da seama si unu care inca merge in 4 labe si nu ma intelegeti gresit ca am tot respectu pt oameni care reusesc asa ceva, dar unde ii relevanta in comparatiile astea inutile... Pe langa faptu ca nu au pic de utilitate, confort, etc(si cu un supercar circuli relativ greu prin oras ca doar principala lor menire e circuitu) marea majoritate din masinile tunate extrem nu sunt legale pe sosea. Nush ce exemple sa va dau...sebastian ca doar toti il stiu...subaru lui papa tot ce primeste si e o masina extraoridinara dar nu cred ca se plimba cu ea in fiecare seara, chiar daca e legal si sincer...cred ca a bagat mai multi bani in ea decat costa un gallardo(de exemplu). Sunt multi care sustin partea masinilor tunate care bat super masini si zic ca "cum sa dau io atatia bani pe o masina"...perfect de acord...n-o sa ii dai niciodata pt ca nu o sa ii ai niciodata, dar gandeste logic: daca ai avea o avere, sa zicem de top 300, nu te cred nici in ruptul capului ca te-ai plimba intr-o calibra de XXX cai, poate ca sunt eu toma necredinciosu dar sunt sigur ca am dreptate!
|
ba mumu fa si tu o sectiune noua ma: "Basme -Hans Christian Andersen" pai cred ca printre noi s-ar gasi destui poeti cu talent :D
|
Lev Tolstoi - Fabule :)
Apropo Lexani: e Special Edition banuiesc ca nu e genu de masina care sa fie wannabe. 2-tone paint, negru plafonul si partea din spate; tapiteria cusuta cu ata in culoarea caroseriei; jantele in mod special atrag atentia; etrieri vopsiti; transparent engine cover; ar mai fi probabil cateva...rearview camera e standard pe SE chiar daca multe sunt optionale pe Gallardo normal, e prea mare coincidenta. Tragem o concluzie si.....SE Din SE rezulta 520 "tauri", 4 sec suta si mumu la f430 spyder:lol: |
periculoase calibrele astea.....:)
ma distrez tot mai mult pe acest forum, o sa ajunga caterincos rau de tot, daca nu este deja :( |
eu sunt din mediash...e tot in jud sibiu...
oricum...bmw M6.. promit poze...e a unui pusti de 18-19 ani..acuma a luat bacu..130.000euro-"masina" |
Cat de "grave" au ajuns Calibrele astea...de abia astept sa vad una facand un Gallardo pe circuit,de abia astept...
Ma doare capul cand citesc forumul asta... |
multi viseaza la supercar....eu doar am spus ca ii da batati de cap si vad ca multi se ataca.....poate ca unii nu stiu nici unde e filtrul de aer la masina si spun ca au facut tuning scotzand o toba de pe masina sa ca sa aiba sound....degeaba ai masina si tu nu treci niciodata de 3000 de ture:D ca te gandesti "oare acum cat consuma"..........dar de asta este.....supercar.....multi traiesc in vise si se trezesc tare greu la realitate......si....data viitoare cititi ce am scris nu ce "ganditi" voi......repet:i-ar da batai de cap...
din cate stiu eu (daca gresesc sa ma corectati)gallardo nu scoate sub 13sec 0-200km/h si o calibra de 550cp scoate in jur la 12 maxim 13.... masini supercar....da,sunt super tari,super frumoase, super scumpe...dar si ele pot fi intrecute de o alta masina mai batrana...car chinuita...poate da batai de cap.....si nu mai dati replici de genul "periculoase""grave"...etc......mai documentati-va...ca nu e frumos sa sari asa din fundul gradini cu gura ca tu esti rasfatat....si tinut in puf |
unii numai liniutze vad.... ce treaba are un super car cu o calibra doar generatie NFS poate intelege...
|
Bogdane,iti dai seama ce "mijto" era sa fie si Calibra in NFS???????????? :)
|
filtru de aer ii la motor??? nu ii maneta aia de langa volan?
|
'te-m-as in ele oratanii impaiate de calibre, da decand is cele mai tari masini din lumea asta??? iti garantez ca una facuta sa bata un gallardo SE pe circuit(ca nu conteaza o jumate de secunda pana la 200) ii la fel de scumpa, pe langa faptu ca sunt o gramada de alte exemple de masini tunate de enshpe mii de ori mai competente decat o calibra. Incetati cu OF ca nu se ajunge nicaieri decat la batjocura... Si cu siguranta ca chiar daca stii unde ii un filtru, nu intelegi nici 80% din modificarile unei calibra de care vorbesti tu! Doar cativa oameni dintr-o tara care-i numeri la degetele de la o mana fara aratator si inelar, reusesc ceva cu adevarat competitiv in fata unui supercar consacrat....asa ca depasiti fixatiile, nu zic ca nu exista asa ceva dar cred ca sunt mai unicate decat supercarurile de fata
|
Quote:
Suna destul de rau si o iau ca o ofensa adusa acestei piatra de temelie ce se numeste CALIBRA! mentionez Calibra e o mashina ce doar arata sport!... cate mashini cu acest look a-ti vazut voi in anii 90 la un pret accesibil??? multe nu? grija ca nu toate Calibrele au barile prinse in holsuruburi... mai sunt si mashini intretinute iubite de proprietari... cum drek s-a ajuns de balamuc cu forumul asta? |
Linu dc te superi ca tu ai Vaiper?:lol: Am scris asa din cauza ca s-au facut niste comparatii denaturate intre 2 lucruri care n-au nimic in comun decat 4 roti si volan. Daca era vorba de clio, trabant, dacie, vectra, gti, sau mai stiu io ce, la fel reactionam... Bine ca nu-i printre noi si un BMW addict mai mare ca mine ca sa vezi cum ajungeam la ursi turbo de 900 cai vs Veyron.... Nu o lua ca pe o ofensa ca nici pe departe nu a fost asta intentia. Sa revenim la subiectu topicului, daca se mai poate...
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:50. |
- Copyright 2026 4Tuning