![]() |
Re: DJ 07 PJJ - Logan
Quote:
eu credeam ca te referi la sticla aia de suc de pe langa masina, dar si "parasolarul" asta merge :lol: |
nu nu nu, NIKE-ul este pe luneta... mereu confunzi :lol:
Sticla aia a fost cu bani si bonus am primit si pahar, uita-te bine ca se vede si paharul :lol: |
Pai ce faci ma stefi tu bei cola la 1L? pai tu esti om? bea omule la 2L atunci ii simti gustu:lol::lol:
A iesit prea frumos loganul. Felicitari pentru curajul de a incerca chestia cu suspensia. O sa apari in cartile de istori ca ai descoperit reglabila pentru logan:D |
Quote:
chiar asa, de cand ai facut topicul ala am vazut vreo 2 loganuri care au optat pentru suspensia asta, acum trebuie sa mai faci ceva masinii tale pentru a fi tot timpul cu un pas inaintea celorlalti :lol: |
=)))))
|
Trebuia sa scriu o carte , ma umpleam si eu de bani, Danielle nu rade ca te-ai imbogatit de cand cu ta technix pentru clio :lol::lol::lol:
|
Quote:
acum tu ai fost singurul @nebun care a incercat. dupa asta a venit valul de telefoane si zecile de intrebari :) dintre toti au mai luat cativa nebuni ca tine :)) glumesc... inca imi esti dator cu ceva ba nebunule. |
frumoasa masina,am observat-o prin Craiova,reusita
|
Daniel, nu te-am uitat, da` cand am putut eu aveai tu treaba :lol: gasim noi un moment bun !
muntiu - mersi, data viitoare opreste-ma , da un semn ceva :D |
2 Attachment(s)
Pentru ca urmeaza un weekend la munte...nu vreau sa am surprize, asa ca WINTER STYLE ! :peace:
PS: pe spate o sa pun suspensia stock la iarna ca e prea lasata si pozitia la volan e...proasta.. |
Bai te dracului parca ai avea air-ride asa te joci cu suspensia asta :)) Mai potoleste-te
|
De ce nu incerci sa modific suspensia cum a facut colegul de forum, se mai inalta oleca:-P
|
Sincer nu stiu cat de sigura este improvizatia acolo, prefer sa ma chinui putin si sa pun 2 acuri si 2 telescoape decat sa patesc altceva.
|
Quote:
|
o joaca :lol: vine si stikeru cu ta tachnix
|
scoate`l , e degeaba pus.
pana la urma faci cum ziceam eu pe celalant forum , schimbi arcurile si amortizoare...e cea mai viabila solutie. oricum mai mult de juma de ora nu dureaza. fata ridica la maxim e tot dura sau e mai maleabila ? |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Table ? De ce table ?
|
Quote:
|
Si eu sunt de aceeasi parere ca niste table pe masina nu arata chiar extraordinar si strica si aspectul vizual.
|
daca m-ar deranja banii, as face si ca voi, iarna e anotimpul de pus bani de-o parte si pentru cumparat diverse :lol:
|
Dai o fuga la strung si fa ce am facut si eu.se face rpd si ieftin si o sa treci iarna foarte usor :D
|
1 Attachment(s)
Cado` de la un prieten... :oops:
|
frumos cadoul :twisted:
|
Quote:
sunt in centru pana duminica viitoare:D |
1 Attachment(s)
will... Interiorul
|
Quote:
Scuze ca intreb dar cat tea costat materialu? |
Luni ajunge materialul , poza e luata pentru modelul materialului. Multumesc CRISTY BOBOC ! in jur de 50lei 3 metrii
|
Ce misto e materialul, arata mult mai bine in realitate masina decat in poze. imi place8)
|
Misto cum faci interiorul culoarea aia! Am avut numar dala facut la show a plecat o moda sau doar o iluzie :))
|
Pe unde esti la munte?eu sunt la moeciu :D
|
Quote:
YNP - mersi mult ! b-09-sjg - am fost aici in Oltenia...Ranca...prostii de genu... |
1 Attachment(s)
Din pacate nu a mai fost material Albastru, asa ca am luat carouri , in lucru..
|
1 Attachment(s)
Ce cadou frumos ai ,seamana foarte mult cu RZW u meu :D !
|
Quote:
|
mai exact, ce imbraci in materialul ala?
|
Quote:
Alex - mersi, mai e de lucru |
Quote:
|
Aţi primit mesajul de la mine?
|
11 Attachment(s)
o surpriza dela mine:DSper sa nu te deranjeze ca iti arat.Mai am de facut la ea ca sa fie exact ca a ta
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:33. |
- Copyright 2026 4Tuning