![]() |
Re: E30 - Nfs / Zee
Quote:
|
Eu il vazusem cu masina pe Mitica... si am inteles ca ulterior vroia sa o ia polo... de aia am intrebat.
|
ulterior neulterior nu mai conteaza acum :) masina nu vrea sa plece se pare ..... mai tarziu poze cu masina spalata
|
bijuterie pe roti
|
10 Attachment(s)
pozee noi....
|
Quote:
Ofer 5000E. Daca oferta mea tzi se pare apropiata de pretzul tau, putem continua o discutie pe privat sau la telefon (nu am numarul tau de telefon). Oricum, un pretz clar pe masina asta (de fapt pe orice masina) poate fi "batut in cuie" numai dupa un "test run". Pt. aspect exterior are nota 10 din partea mea. |
nr meu de tel
0723971748 sau [email protected] florin https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/62544-vand-bmw-325-24v.html |
4 Attachment(s)
mai am un set de jante keskin kt1 NOI 4x100
j8,5 et 20 fata si j10 et 30 spate |
la ce pret ai jantele cu gume sau fara ... sunt pe 16 ?
|
Quote:
|
vandutaa....... pt todeaunaaaaaaaaaa
|
Cine este fericitul posesor ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Neah , a zis ca nu posteaza pe aici ca e mancatorie mare :)
|
1 Attachment(s)
Ma tu chiar nu intelegi ca masinutza aia vrea la tine ..de atatea ori s-a reintors si tu i-ai dat cu piciorul :P
|
sall. nu urci si tu niste poze mai noi????? stii la ce ma refer !!!
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
stiu pe cienva care vrea urs, zi-mi un pret...si vreau sa stiu daca e vreo problema la inscris cu motoru daca e trecut in talon..
|
Quote:
|
masina s-a vandut la 24de ore dupa ce am postat anuntul
|
s-ar fi vandut si mai repede dar nu ai rasp la tel:)))))
|
Asta a lu` NFS doarme mult ... si ziua :)
|
domne cik e ceva ciudat cu motorul ala, io asa am auzit, acum nus dak e adevarat sau nu :))))))))))))))))))
|
Da ii fasaie avansu:))))))))))
|
TEA e noul proprietar?
|
Quote:
|
cine e tea?.........as putea sa l cunosc?.......alt racer? offff!
|
nus cine e...a aparut si el cu un e39 stock si un urs care ii fasaie avansu vb lu CRYu ... vai de motoru ala....
|
pistol cu apa...glumesc!!! cel mai frumos urs.
|
Fasaie ca i-a pus filtru sport sa mai scoata 5 cai ... ce UOameni ....
|
Quote:
|
te-a mintit , u i-ai dat bani de K&N si el a pus VITAN si ti-a zis k e bine, vezi mai intreaba si u inaitne sa faci chesti la masina cu oameni care nu se princep, acum poate ti se strica motoru , Doamne fereste , io zic sa te duci si la alt mecani cu ea k nu e normal sa faca asa un 2.5 24v, sa nu zici k nu te-am avertizat :))
|
Quote:
|
Quote:
ai venit cu 20 lei noi si mi ai zis sa fac masina sa fuga ( spunetzi sh voi...aia sunt o granada de bani? ). acum fuge de 20 lei!!! :))) cand ai adus banii m am gandit ca faci mishto.....shi am raspuns cu aceeash moneda :))) sh inca ceva.......mai intreaba sh tu, sh ai sa aflii ca filtrele nu fasaie..(tzi am lasat unfurtun de la admisie scos......daia fasaie):))) |
Quote:
v am mai zis, mashina fuge asa cum a vrut........i am lasat un etrier spate mai infranat, sa aibe inpresia ca merge intr o parte, sau cum spun racer-ii astia "drift"...daia vedeti voi kestia asta cu ZEE la nr, cand p dreapta, cand p stanga.....omu nu mai poate s o tzina drept....sh aizi lumea p strada...moama ce fuge astaaaa ( de gao.za ):))) radule, imi pare rau satzi spun: ce bine mi pare c ai luat tzeapa....... |
bai ce bandtiti :))))))))))))
|
rad ei rad si fac misto ca cica se ocupa de urs si sa vezi ce apare TEA e39 taras pe strazi. :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:50. |
- Copyright 2026 4Tuning