![]() |
kare are o mel mai veche de la boombastic-esti ca o vipera sau asha cva plz
|
Exista un topic, Caut melodie! Luatzi dacia o mel tare de la StudioZeta cea mai tare discoteca din Lombardia :wink:
|
deci... asadar si prin urmare... io unu` nu ma pot satura de melodia asta... asa ca ... v`o recomand inca 1... cu toate ca ma repet dar e prea super piesa...
[...] -=> Solar Stone - Seven Cities.mp3 :oops: |
nu ca eu deja ma supar :( te rog frumos sa uploadezi si tu melodia asta , plz :D
|
1 Attachment(s)
va recomand cu caldura DJ MORE - the fighter
dupa denumire sunt aproape sigur ca nu o stiti, e din filmul THE TRANSPORTER...........in film este atunci cand se duce ala inapoi la cel care i-a aruncat BMWu in aer si incepe sa se ia la bataie cu aia, cei care au vazut filmu cred ca stiu despre ce vb :wink: astept niste pareri |
Re:
Quote:
|
ops... ca eram sa uit...
[...] -=> DJTOMCRAFT_-_The_Mission.mp3 |
dap ,a ajuns melodia ,ceva gen ... hmmm .. the way you dream , sonargaon si etc ? :( :( nu mai ai ? :(
P.S: 10xz , ptr ea, si ... nu-i mai zice uca :P stii ca nu-i place:P |
bai doresc shi eu melodia lu' 50Cent-Candy shop va rog...ca ma tot bate cineva la cap ca e marpha...
|
offtopic... asta o bagi la topicul , Caut melodie :( ,,, offf....
|
1 Attachment(s)
nice ...
|
50 Cent ----> Candy Shop..e dragutzika.. :wink: finally i have it..+ clip :D
|
racla feat dee- 2in 1 frumoasa melodie
|
Re:
Quote:
[Chimera] -=> Delerium feat. Zok Johnston - Love.mp3 |
1 Attachment(s)
:) Doar schimbati extensia din rar in mp3
|
411 ft. Ghostface Killah - On My Knees
in sfarsit dau si eu de melodia asta, de fiecare data cand vroiam sa o iau uitam cum se numeste, iar dupa aia nu mai s-a dat videoclipu sa vad cum se numeste :oops: |
va recomand tot ultimele piese care le-am uploadat aici https://www.4tuning.ro/forum/posting....tpost&p=144894 :D
|
tekno vroia defapt sa va indrume aici https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=144894#144894 un pic mai in susul paginii :wink:
|
nu m ah... ii la \"caut melodie\" alta treaba... :wink:
|
Re:
Quote:
ca ala care l-ai pus tu nu mere |
2 Attachment(s)
mie imi merge... loooooool
printre altele... o recomandare de la je :D de pe albumu True Collors... superb album :headfones BTW... Santos, deseara o sa aud \"Amira\" live :P e LUDMILLA la cluj, i'm gonna partyyyyyyyy :dance: shi maine dimineatza am examenu cu politzia :wink: |
1 Attachment(s)
for all ppl ... but special for one person ... :P
|
sa nu imi zicetzi ca nu va place high contrast! :twisted: :lol:
sau zicetzmi shi daca nu va place ca-s curios daca prinde shi la altzii :wink: :roll: |
Re:
Quote:
:( :( :( norocosule :( pfffff n-am cuvinte :( have phun... :( |
2 Attachment(s)
CE ZIIIICI?????? :lol: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :headfones :headfones :headfones :headfones aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pacat ca le-am cam futut seara la prieteni da' musika o fost fenomenala... e dragutza ludmilla :P bah... o fost superb!!!!!! mi-am luat shi carnetu az.... :P bazat nuh :D |
Du-te doamne iarta-ma de aici :( :( :(
esti binecuvantat :( nu le-ai zis sa treaca si pe la buc ? :P |
aaaaam... :roll: nu le-am zis :lol:
yo deabea ashtept sa mai vina inc-odata aici... :chuckel: |
hmmz... sincer n`am auzit pana acum de Dj Ludmilla ... as vrea sa aud si io o piesa de`a ei ... :oops:
|
promit sa-ti pun eu la noapte un mix genial .. de 90 de mb .. ;) e superb ..
|
mercic mult EvL ... }{ :)
[...] -=> armin_van_buuren_-_a_state_of_trance_184_17-02-2005-live.mp3 |
oooo yeah...
buddha bar 1(2 cduri) 2(bis) 3(bis) si 4(bis) :) karma lounge (iar 2 cduri) Ibiza - The history of chillout - Various(3 cduri) :) Dar`ar dracii :) am pus mana pe niste melodii....... pffff maine nu fac decat sa stau si sa uploadez pe forum :D just kiddin`... piese :) nu gluma :) urmariti topicul :) urmeaza..... ceva frumos.. maine poimaine ... cine stie ;) |
1 Attachment(s)
Daca ai strada de alergat cel mai mult marge dupa parerea mea
Infected Mushroom si amestecat cu niste rock alternativ e bestial, nu potzi sa nu alergi mashina daca ascultzi asa ceva. ce parere avetzii ???? |
3 Attachment(s)
infected mushroom ii beton pt mashina... defapt in general psytranceu :twisted:
Hazbulatov, incearca astea, mai spre acid :wink: |
3 Attachment(s)
:twisted: ia zicetzimi cum atzi conduce pe astea? :rockon: :nosebleed
|
Re:
Quote:
ca mie unu nu imi plac trance/raggae and shit like that :evil: |
astea deaici is drum'n'bass, ultima ii mai spre ragga-jungle... :dance: pline de energie :D
|
1 Attachment(s)
Singurelule :) , tekno , speeder , hondaru , michael ?
Care dati din buric pe asta ? :) :) michael .. dupa mult alcool :) ar da... sigur ... :) :) hmmm sau .. sa fie XxdadixX cel care ne da din buric ? :lol: :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
lol... mie shi frica sa o downloadez cand vad titlu... fi atent aici santos :wink:
superselkthaaaaaaa :dance: :mrgreen: :headfones |
1 Attachment(s)
...am gasit melodia asta ...e cam veche ..dar imi place mult!!
SCHIMBATI EXTENSIA DIN RAR IN MP3 :d :peace: |
1 Attachment(s)
CHILL OUT . ...
CREMA !... 50 de mega... dar merita .. ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:33. |
- Copyright 2026 4Tuning