![]() |
Re: Masina Mea Virtuala
6 Attachment(s)
Deci masinutza mea ..
Stopuri , faruri , extra semnalizatoare , semnalizatoare FK :) 350 $ toate Jante noi cu cauciucurile vechi .. 600$ Vopsea noua 400 $ Motorul tot varza e .. daca las acceleratia in deal.. cobor inapoi :)) Imatricularea 1200$ euro 1 :( Maine vine kitul amg .. si poate daca mai comanda lumea piese.. un motor nou xD Si prezentarea Firma Mea .. :) de import preturi nu mari :)) Piesele toate sunt din Austria.. R.equinox pretul per total la ce vrei tu 2200 $ depinde cand le vrei .. Iar restu .. astept comenzi pe topic ;) Timp de expediere 24 - 48 H Piesele vin cu masina firmei .(Chevroletul ) . semnate by me .. |
Quote:
|
4 Attachment(s)
calibra a fost adusa azi de la tinichigiu. duminica vin piesele de caroserie, iar luni ma apuc de ea:D
Intre timp, va prezint a doua masina a mea, mai veche, dar nu a fost prezenttata aici. renault 12. la inceput a fost gri si nu o tineam inmatriculata, deoarece nu faceam decat curse cu ea. acum am inmatriculat-o si asa cu greu ca mi-au zis sa-i pun toate barile la loc, sai schimb jantele etc. eu le-am schimbat, dupa ce am inmatriculat-o am dat jos bari/jante stock si iata cum arata: |
Quote:
Quote:
In legatura cu BMW E36 Touring 325i..nu preea ma intereseaza...O vreau pe a lui dary;) |
Quote:
PS: Da unde stai ? =))))) |
Quote:
|
Quote:
Si barile am vorbit si azi la 12 ajung .. deci maine pe la 6 seara vin la tin :) |
Quote:
|
Mai vorbim la tel ;)
|
1 Attachment(s)
Am fost cu masina lu tata la robicutz sa imi schimbe uleiu ;) si am facut si o poza cu bmw-u lui
|
4 Attachment(s)
Tin sa va anunt ca babuta mea sa facut praf :cry: :cry: :cry:
Eu am avut mare noroc ca purtam centura , la un picior de pod pe autostrada , aveam cam 220 , mi-a sarit ceva in fata . Cred ca o pisica , ca era foarte mica , am incercat sa evit pisica am tras de volan stanga , si atunci am intrat in derapaj . Sa dus masina de fund , mi-a bubuit cauciucul pe stanga si am intrat in parapet . Sa facut praf baba mea :cry: Acum nu stiu ce sa mai fac , sunt falit . Am bagat toate economiile in masina aia si sa dus , nici nu i-am facut asigurare . |
am si eu o intrebare... voi jucati online? daca da, cum?
|
Quote:
Cred ca multa imaginatie si bun gust si voila. Bine,in cazul unora :lol: |
MA UIT LA KRIPTON IN POZA SI NUSTIU CUM A FACUT-O. CA LA MINE NU MERG 2 MASINI IN GARAJ. DE ASTA INTREB.
|
Quote:
S-classe-ul e cu botul putin in sus,ca si cum ar sta rotile fata pe ceva mai inalt. Nu sunt la aceasi nivel,sa zic asa cu cel al ursuletului Se vede clar ca s-ul e din alta poveste. |
mersi pt lamurire
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Uite broasca:lol:.
Au ajuns barile si pragurile ieri, da nu am apucat sa le montez. Tot ieri am gasit o suspensie reglabila, care avea bonush niste jante OZ Turbo pe 16". Am gasit la un prieten pleoaptele si evacuarile. Folia am pus-o de juamte de ora. Inca mai am de lucru. Ma gandesc sa-i trag folie de carbon pe capota, plafon si portbagaj. Poate o sa ma ating si de motor, da` nu stiu inca, ca e foarte bun motorul si merge foarte bine. Ce ziceti de ea? Kit Superspeed - 650$ Suspensie+jante bonus - 420$ Pleoape - 15$ Evacuari - 210$ Folie - 100$ razvan17r Pacat de el |
2 Attachment(s)
Finalizata si Fabia mea
Jenti noi,toba,kit,suspensie sport,discuri si placute de frana,motor VR6,folie toate m-au dus in jur de 10.000 dar merita:) (nu o las mai jos imi place cum e oricum masina va fi pt curse legale sau mai putin legale). |
1 Attachment(s)
frumoasa broscuta ;) si Fabia la fel dar .. la fabia parca ar merge toata o culoare nu asa
|
4 Attachment(s)
Am dat bmw ala si am luat epava unui m3 dar la 500 E zic ca merita...
Masina arata vai de capul ei vedeti ma jos in poze Si acum arata bine zic eu :D pus:--Bari fata spate 100E -- Capota -- -- Motor V6-- Pe viitor: Jante (imi vine azi comanda de jante ca se potrivesc de la ala vechi) Suspensie sport Body kit Vreau sa o fac pentru drift... Poze::shock::shock: |
ce rapid esti ... intr-o zi vopsesti si montezi o gramada de piese pe masina :|
|
pai masina am dat-o ieri pe la 3...:D si azi am vopsit-o am uitat sa spun:oops::oops:
|
3 Attachment(s)
O noua achizitie , Bmw-ul sa dus :cry:
Mi-am cumparat astazi de la un vecin , un Opel Astra GTC . Cum arata in poze asa l-am luat . M-a costat 12.000E , eu zic ca este un pret destul de bunicel la cum arata masina . Am fost la politie , diseara imi vin numerele . Maine o bag in service , sa imi schimb motorul , jantele si suspensiile tot . PS: Care are firma de piese , sa imi spuna cat ma costa bodykit-ul . Defapt , decoamdata spoilerele , pragurile si usile . Si sa imi spuna la ce pret sunt . |
3 Attachment(s)
Radu A.K.A. G.R.M.-N-am cuvinte..Bravo..A iesit excelent
sorinsidesmokelfs-Ma dar vad ca ai bani nu gluma:lol:..Arata bine killer23-Hmm...fata de cum arata e mai bine acum...Tineo tot asa;);) razvan17r-O masina Eleganta..Buna alegere....In legatura cu firma Da comanda pe forum si Vorbesc eu cu Spirit daca e Cazu Au ajuns Barile....Oficial masina a intrat in pregatire de vopsire S-au schimbat -Spoiler fata/spate NOI..Pretu e secret:oops: Usa Stanga-140$ Porbagaj nou-120$ Oglinda noua-50$ Trebuie sa ajunga si jantele....Dar peste 2 zile din pacate:cry:..Dar pana atuni O pregatesc de vopsit... :arrow::arrow: |
3 Attachment(s)
Quote:
Mi`au venit noile aripi - 250 $ buc ;) |
2 Attachment(s)
Quote:
Masina a venit de la tinichigiu si a fost si chituita...maine va fii finisata:twisted::twisted: |
Quote:
Vreau intai sa stiu cat ma costa . Spoilerele fata/spate , pragurile si usile . Si niste faruri BadBoy daca are . Frumoasa masina :) Speram sa iasa ceva frumos . OFF: Forzza Rapid ;x;x |
Ms krypton pt usile alea si pt hayon R.equinox m-a intrebat dar am zis sa nu mai munceasca in plus dar vad ca a iesit f bn:) MS:)
|
Quote:
Spoiler Spate-150$ Pragurile-100$ Usile-500$ In legatura cu Badboy nustiu daca are;).. OFF-HAI STEAUA...HUU RAPID:lol::lol: |
HAI Steaua ca dam in offtopic..
|
Quote:
Daca mai ziceti de steaua nu stiu ce fac din voi . HAI RAPID si punct. ;x |
Quote:
PS--Steaua sus rasare Rapid Spala Toale:lol::lol::lol::lol: |
Nu prea imi place mie fotbalul dar va zic ceva: HAI DINAMO=)))))))))))))))))) am zis numai sa va necajesc si pe cei cu steaua si pe cei cu rapid:)
|
Quote:
Da-ti-mi si mie o idee de culoare , ceva frumos . Albul acela e cam sec ... |
2 Attachment(s)
Hai Steauaa :)))) mi-a venit toba si am montat si motoru ;)
|
Quote:
|
am vecini buni :))
|
tocmai am achizitionat un sasiu de calibra cu bodykit ........ valoare totala 15000$ urmeaza poze......maine urmeaza jantele si suspensia
|
2 Attachment(s)
Abea la ora asta mi-au venit numerele .
Ma duc la somn ca maine trebuie sa fiu la 9:00AM la vopsitorie . |
| All times are GMT +2. The time now is 09:42. |
- Copyright 2026 4Tuning