![]() |
Re: Diverse probleme auto (Service, etc.)
Pe str. Bumbesti, prima casa pe stanga cum intri din Maxim Gorki. Sunt doi baieti, Lori si Zoli, la Golf 2 stiu absolut, dar absolut tot. Preturi mici, foarte seriosi, au si ei un g2 td si un pod plin de piese, poate nici nu mai trebuie sa mergi prin dezmembrari ;)
|
1 Attachment(s)
Salutari , stie cineva cum as putea sa imi pun pozitiile sa arda si in semnalizatoare ? asa cum au masinile din USA ? fara sa imi apara martor in bord? Ca si in poza?
ms anticipat |
Din cate stiu eu treaba asta se face cu niste beculete cu filament dublu...
|
pe unde pot lipi si vopsi capacul de la airbag la un peugeot 407,am dat jos bordu l am dezechipat,in afara de rusii aia(marasti) la un pret bun ??
|
Quote:
|
Quote:
|
Multumesc lui jmf si lui ALEX_Agressor !
|
Stie cineva unde pot lipi "profi" un bord cu airbaj sarit?
Caut de asemenea un electronist/automatician pentru a repara placa electronica de comanda a unui utilaj. Pentru reparatii la autoturisme , ITP si multe altele va pot ajuta. ;) |
NOU!Reparati bord-uri,AIRBAG-uri sarite,crapate,bucati lipsa,-0751 893 856
|
Buna seara am si eu o problema. Am un Fiat Punto 1.2 16v. Imi bate un tachet si nu am idee cum as putea sa il detectez care ii ala cu problema. Ar fi destul de usor sa ii schimb singura problema ar fi banii. Un singur tachet costa intre 60 si 80 ron si as avea nevoie de vreo 16 de toti. Am nevoie de sugestii si de ajutor.
|
passat- cu probleme la incalzirea in scaune..mentionez ca e piele si e cam jalnic dimineata cand ma urc in ea fara incalzire, am probleme si cu 2 geamuri electrice la el..unu nu mai merge din senin si unul caraie cand ajunge sus de tot si ramane un cm deschis..
golf 3- motor 1.8...trebuie sa schimb distributie..si restul curelelor care mai sunt pe acolo:-??.....daca puteti sa imi recomandati un mecanic bun ..la un pret mai de criza pentru problemele mentionate...eh..si..polish..va multumesc pentru ajutor:) respecte |
Quote:
|
8-9 urban....dar mna..e doar de 75 de caluti, golful 4 are sigur peste 100;)..daca e t are undeva la 150..si sincer..cred ca sare consumul urban de 9
|
Quote:
|
merci:) sa dau niste telefoane sa compar ofertele putin:)
|
Quote:
|
Caut mecanic auto priceput.
dupa cum spune si titlul caut un mecanic auto cu experienta pt un renault 5 motor 1.4 turbo.rog pe cei priceputi sau cei care au cunostinta asemenea persoana sa lase un nr de tel pt al contacta.ms.
|
Re: Caut mecanic auto priceput.
0748 790304 Giusi,i ajutor la atelier la dnu Doru vis a vis de fabrica Terapia,zi sa ti deie nr lui Doru(sefu lui),i mecanic bun,eu stiam un motor de r5 turbo,reparatie capitala facuta la el(segmenti,cuzineti,semeringuri ,etc) undeva la 10 mil zicea omu ca l vinde,bafta!
|
ce fel de nacaz?
|
reglaj carburatoare
poate stie cineva o persoana capabila sa curete si sa regleze un carburator weber dublu 32DIR 57 sau ceva degenul(nu stiu exact),montat pe un motor 1.4 renault turbo.
|
Quote:
|
cunostinta rar omologare jante help?
care are o pila.. pentru un ban sami omologheze si mie niste jante pe 17..?
|
Re: cunostinta rar omologare jante help?
da o fuga la reprezentanta masinii tale, cere o hartie cu anvelopele date de constructor pt modelul tau(mentionand si cele de 17) si la rar contracost ti-le trece in carte.
|
Quote:
|
Chiar ieri discutam cu cineva care a trimis un mail la cei de la R.A.R si pentru a omologa jante care nu au echipat un anumit model de masina , te costa in jur de 4 mil. !
|
mai exact te costa 500 lei :). daca nu au fost omologate de fabrica. ti se testeaza daca corespunde viteza reala cu cea de pe bord si sistemul de franare. initial e 500 lei iar daca se repeta testul, pretul creste.
|
5 ii in jur la 4 , n-am gresit prea mult :D ... oricum ar fi , ii destul !
|
spaga mai mica se poate ?:D
|
asta incerc sa aflu, daca se poate cumva cu spaga ( la reprezentanta ) daca nu, poti face altcumva. :D talon nou, si cand iesi afara din localitate si vezi ARR-ul, te rogi sa nu te opreasca.
|
si daca te opreste....ii zici ca esti intro proba speciala cu noile jenti...le probez si sa vezi cum ii...daca sa le cumperi sau nu:lol::lol::lol::lol::lol:
|
Si culmea sa te lase pe butuci Arr pana isi baga jentile pe Cielo sa faca si ei o tura de test
|
poate sa te controleze ARR-ul(autoritatea rutiera romana)pt chestia cu dimensiunea rotilor sau serii de motor?
|
logic. :) daca esti destul de "norocos" .
|
Quote:
|
Salutari,am si eu o problema si daca cineva ma poate ajuta mi-ar face o mare bucurie.Sunt posesorul unui golf3 care avea montat a/c manual cand l-am cumparat eu,am gasit o micuta spartura la radiator pe unde pierdeam tot freonul,de aici a inceput o poveste lunga..pana azi cand am aflat ca ce am eu montat este un"kit"de a/c ,deci puteam sa caut 1000de ani piese la dezmembrari sau altundeva.Aici ma puteti ajuta voi,mi sa spus ca la Cluj(si Oradea!) ar fi o firma care repara(confectioneaza,reconditioneaza,etc,nu stiu exact cum sa numesc procedelul) radiatoarele de clima,mai exact ca se poate repara radiatorul defect pastrandu-se doar cadrul vechi si cu elementele centrale noi(acele tevi subtiri) sau dupa cel vechi se poate face altul!!!!?.Ideea e ca se da cel vechi si defect si se poate "repara"fara banala sudura locala..care oricum nu rezista la 15 atmosfere.Daca cineva stie de aceasta firma astept cat se poate de repede un ajutor..caldura nu-mi place deloc!
|
este o astfel de firma la Cluj, dar imi scapa numele :(
este in Someseni pe dreapta cum mergi spre Ambient, la semaforul dinainte. |
Este o firma pe Plevnei. Aia iti fac ce vrei tu.
|
Un service unde sa regleze directia cum trebe , si ceva preturi practicate ? Mersi ...
|
Quote:
|
Quote:
nu stiu preturi |
| All times are GMT +2. The time now is 08:32. |
- Copyright 2026 4Tuning