![]() |
Re: Maşina mea: My Little Corsa [2] 1.4 16v
2 Attachment(s)
gama stikerbomb
Apropos am un capac ecotec ptr corsa tigra ... FOR SALE |
Fa-o pe toata stickerbomb, macar sa stii o treaba :lol:
|
Ce capac zici ca ai? E de 1.0,cel de pe motor? Daca da,s-ar putea sa-l vrea un prieten.Da un pm si cu un pret ;)
|
9 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Azinoapte la 3 dimineata baietii montau capete de planetare pivoti placute de frana :D haha undeva pe la 1mai :) ... Ii multumesc pe aceasta cale lui Pif si lui Marius (tipul cu astra F sfi ) si pentru toate fetele :)) ... si nu le multumesc celor care sunt tovarashi dar mi-ar fi cerut monetar $ asta ;)) ! |
10 Attachment(s)
Se poate inchide multumesc !
Multumesc lui pdv si Ciocio ptr ajutor ! Mergeam pe banda 1 tipa pe banda a 2 ... subit a crezut de cuvinta ca are timp sa se bage fara sa se asigure in parcarea paralela cu ea ... ... |
Offf...cata prostie pe unii...imi pare rau, tocmai cand te-ai chinuit atat cu ea :sad:
|
Sincer īmi pare rău pentru ceea ce ţi s-a īntāmplat!
Ai aşteptat atātea luni pānă ai reuşit s-o faci şi nici nu ai apucat să te bucuri cum trebuie de ea! Nu vei pica tu vinovat, nu? Dacă nu, atunci sigur vei fi despăgubit cum se cuvine şi-ţi vei cumpăra alta sau poate o vei repara pe asta! |
Imi pare tare rau.....nu te da batut...
|
Quote:
Quote:
E trist ca are asigurare la ... cum ii spune ... uramatoarea dupa carpatica ... si o sa astept lungi luni de zile are si casco dar acm nu stiu om vedea ... Quote:
|
hai ma coisss......:sad::sad::sad: doamneeee pline seselele de idioti ma neneee :-l
|
Am oprit azi-noapte pe la 2:30 acolo, mergeam spre casa pe Giurgiului si l-am vazut pe Ciocio langa Corsa ta pe partea cealalta a drumului, am intors, am oprit si spunea ca astepta sa vina platforma. Imi pare rau de ea ca arata bine masina.. clar este dauna totala, caroseria este torsionata deasupra usii soferului si nici lonjeronul nu mai era drept, puntea spate stramba de la bordura aia etc. . Ma mir ca n-a sarit airbagul. Sper sa-ti dea banii astia de la asigurari pe ea. Treci tu si peste asta, nu lovesti tu masina ca sunt altii bomba la volan.. asta e.
|
Quote:
Quote:
|
Chiry ti-am zis-o si iti repet, nu trebuie sa iti faci griji pentru ca lovitura este in lateral nu in spate...
Dupa ce se face dosarul de daune sti destul de bine parerea mea pentru ca am fost trecut prin asa ceva si ti-am explicat cum sta treaba. Mult succes si capu sus ;) |
esti foarte ghinionist :( dar o sa treci si peste asta omule nu te lasa 8) sa ai multa bafta in continuare si nervi de otel!
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:18. |
- Copyright 2026 4Tuning