![]() |
Re: Masina mea...
ooooo cate nu i-as face dar tre sa termin facultatea si am alta prioritate si dupa aceea sa-i dam drumul la modificari........MUZICA SA CANTE:)
Bassu-le cu tine tre sa vb si poate ma ajuti sa-i pun cativa calti in plus la a mea.....mai vb |
5 Attachment(s)
Salut
Va prezint si eu "buburuza" mea Seat arosa ,an fabr 2001, motor de 999, putin tuning...ce ma nemultumeste e ca are un consum cam mare |
6 Attachment(s)
fresh photos......
|
Bassu-le beton pozele ....In ghetou?:)) parca aveai si proiectoare pe ea?...
oricum e beton si zona unde le-ai facut..pare mai mafiot asa |
1 Attachment(s)
Opel Astra Classic 1.7 Dtl 80 Cp 5 Usi
|
ALTE CARACTERISTICI:
JANTE DE ALUMINIU PE 15 2000 KM IN BORD :oops: ALTE POZE PUN DUPA CE O DUC LA SPALAT :-P |
7 Attachment(s)
De La A.G.G. Din Curte:
|
nush dak va intereseaza prea mult insa nava mea spatial (citat din Bassu) este din nou activa. :X:X:X:....dupa vreo 2-3 saptamani de pauza :))
caut finala sport pt ea....idei sau variante de unde pot cumpara gata... nava spatiala= daewoo cielo 1.5 :"> |
Ia-ti ceva stil "Japan" ca ai motor coreean si suna mult mai bine cu asa toba decat cu o toba universala, sa zic Borla sau Yed sau Powerful. Poti incerca Arospeed. Sunt destul de ieftine. Nu toate tobele suna la fel...hai sa pun o poza sa fiu mai exact
http://www.innovativetuning.com/cata...FTiCatback.jpg Bine...scuze k pun cu una HKS da forma e de baza. Despre tipu asta de toba vorbesc. Merita! Sub Cielo ai si loc destul. |
sunt tare curios daca gti si-a luat gume de iarna:D
|
clar ca si-a incaltzat Furia Rosie cu Pneuri de Zapada..... :)
|
Am am...dinainte sa se scuture cu zapada. Firestone Winterhawk. Foarte multumit de ele. Iarna trecuta m-am riscat cu alea de vara k deh....fonduri insuficiente k trebuiau si jante.
|
saracu de tine ;))
|
ms GTI de sfat...o sa ma interesez......sa vad unde gasesc si la ce scor....io astept sa deschida zozo magazinu sa vad.....poate are el....dak nu ma mai interesez si prin alte locuri...
|
1 Attachment(s)
revin....cu ideea cu finala.....nu as vrea sa fie un sunet prea strident.......ceva de genu cu e in filmuletz....ma rog....dak poate fi scos un sunet asemanantor numa prin schimbarea finalei..:P
|
Motorul de Cielo suna total diferit de cel Renault. Suna mai ascutit si mai tare. Ma refer la cazul in care masina are toba sport.
|
Ceva de genul asta suna insa asta cred ca nu are toba
https://youtube.com/watch?v=PW90yvMAijs |
Quote:
|
5 Attachment(s)
m-am decis sa va arat si io "furia" gri (citat din Bassu) :))).....pt k de descris nam ce deoarece masina este una foarte agresiva.......:-j......ii STOCK :))) =))...insa prin primvara sau mai devreme crek vor urma ceva upgrade-uri : jante+gume,finala schimbata, angel-eyes, filtru de aer RAID(care il am dar nam teava de plastic de 70mm) si ceva sunet pe ea (mp3+boxe si gata )....pana atunci.....insa....merge si asa....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
poate va schimba si farurile acuma e tanar si cu pofta de munca :)) |
Quote:
|
Quote:
|
uite asa arata.....
|
1 Attachment(s)
....... continuarea postului de mai sus :) :">....
|
vezi ca are zozo la magazin
|
@dydy- nu arata fain.....ce or fi astea angel-eyes sau cum le zici u...:-/
@bassu- le-am comandat deja de la bucuresti...50ron..... |
Quote:
|
da o dau jos....cik merge nush cum prin incalzire....si nush....:D....plm.....o sa incerc....:))
|
trebuie incalzit cu un feon special dinacele de se lipeste prelate.
Eu am pus la Seat Ibiza angeleyes. Tu trebuie sa fii ff atent pt ca farul tau este casant. |
5 Attachment(s)
sal all!
sa va arat si eu utilajul meu fabricat in '87 cu motor de 1.8 8v injectie, filtru de aer si suspensie sport.:D |
Quote:
|
Quote:
|
frumos scirocoul , sa il stapanesti sanatos
(merita o bara de fatza si un spoiler ca ar arata mult mai bine) |
ms pt apreciere dar asa am luat masina, bara am facut rost insa spoilerul nu-l gasesc ...
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Salut
Asta e "buburuza" mea Seat Arosa an fabr 2001 , motor de 999 Stopuri hella spate si toba Supersprint MASINA ESTE DE VANZARE 5000 de euro neg. |
misto masina .... auzi , cumva vopseaua e mata ????
|
Nuu vopseaua nu e mata deloc...e un albastru azur...foarte deschis..foarte placuta si faina culoarea...
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:56. |
- Copyright 2026 4Tuning